Cel Mai Bun Pat Aparat De Lipit Țevi PPR

Cel mai bun pat aparat de lipit țevi PPR

Modificat la 04 august 2021
Articol evaluat de 14 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Helena Agape
Helena Agape

De ce ai nevoie de un aparat de lipit țevi PPR?

Alegerea celui mai bun aparat de lipit ppr a devenit o pacoste în zilele noastre. Îți trec prin fața ochilor o mulțime de îndoieli și poate ești confuz! În urma unei bune perioade de cercetare am reușit să obțin o întreagă listă cu avatanje, pe care le are un astfel de aparat de lipit ppr disponibile pe piață în aceste zile. Raportul calitate pret face diferența.

Știm că lucrurile de calitate pot să necesite investiții mari, tot ce trebuie să faci este să alegi în cunoștință de cauză astfel încât aparatul să merite banii. Produsul trebuie să aibe o durată de viață foarte mare, deci îți poate fi de folos mereu. Iar dacă materialul din care este confecționată plita este de calitate atunci investiția ta o să merite. Trebuie să se încălzească repede și să aibe elemente de siguranță.

Mânerul trebuie să fie ergonomic și dacă se poate să aibe un sistem de auto-oprire la o anumită temperatură. Acestea sunt elementele care fac un aparat să fie complet și dacă îl folosești de 2-3 ori pe an, cu siguranță își merită investiția.

Cel mai bun pat aparat de lipit țevi PPR

Cel mai bun

Trusa de sudura tevi PPR si PVC Strend Pro PPR 32D polifuziune 800W 20-25-32 mm sk-213007

Această trusă de sudură este extrem de ușor de folosit chiar și de începătorii în ale sudurii. Sudura cu polifuziune este utilă deoarece încălzește capetele tuburilor și armăturilor termoplastice. Prețul este unul mai mult decât accesibil pentru calitatea oferită. Calitatea oferită este una ridicată și te vei bucura de această trusă de sudură pe termen îndelungat.
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de o trusă de sudură de țevi PPR și PVC, noi ți-o oferim. Noi te ajutăm să sudezi țevile de PPR și PVC dorite cu minim de efort.

la buget

Aparat lipit tevi PPR, Raider RD-PW01L, 800 W, 300°C, diametru max. 32 mm

Fie că lucrezi în domeniul instalațiilor sanitare, ori ești pasionat de acest domeniu și ai îndemânarea necesară încât să-ți realizezi singur orice tip de lucrare legată de acest domeniu, noi îți punem la dispoziție aparatul de lipit țevi PPR, Raider RD-PW01L ce te ajută șă lipești orice țeavă la temperaturi înalte. Are o putere nominală de și poate atinge o temperatură maximă de 300°C, pentru a asigura o îmbinare perfectă. Datorită acestui aparat vei uita de problema țevilor sparte în momente nepotrivite.
Verifică prețul

Premium

Ciocan Lipit Tevi PPR Procraft PL2300, 2300W + 6 Bacuri, Trusa Aparat Sudat Polipropilena Model 2019

Arată chic și este ușor de transportat ca o geantă de scule. Cu un design modern, este aici să te ajute să îți faci treaba mai bine și mai ușor, cu minim de efort. Toate uneltele sunt puse organizat și cu grijă în trusa de scule a ta. O cumperi acum sau mai târziu? Tu alegi și tu selectezi!.
Verifică prețul

Ai nevoie să muncești în instalații și nu ai uneltele potrivite? Noi suntem aici să te ajutăm. De aceea, îți oferim un ciocan de lipit de țevi de tip PPR și 6 bacuri, o trusă cu un aparat de sudat polipropilenă.

Set Plita sudura PPR cu foarfeca PPR, Evotools, 800 W, portocaliu

Având o putere de 800 W, timpul de încălzire este relativ mic de până la 15 minute. Temperatura de lucru este reglabilă și poate atinge până la 300°C. Trusa conține bacuri de sudură compatibile cu trei diametre de 20, 25 și 32 mm. De asemenea în valiza metalică vei mai găsi o șurubelniță și o cheie hexagonală cu care îți vei putea desfășura activitatea mai ușor.
Verifică prețul

Acest set cu plită de sudură PPR care are și foarfecă PPR, de la Evotools, de 800 W este ideal pentru orice sudor atât pentru lucrul acasă cat și la locul de muncă.

Trusa pentru sudura tevi Pvc PPR St Pro 900W 16-32 mm s-213k-149

Aparatul este însoțit de un suport cu 3 picioare foarte stabil și practic. fiind ambalat într-o cutie practică. Conformitatea cu standardele europene de siguranță oferă certificatul CE și o garanție de înaltă calitate și fiabilitate a produsului certificat de TÜV.
Verifică prețul

Aparatul de lipit țevi din plastic PE, PP, PB, are un motor cu o capacitate de 900W, fiind perfect pentru lipirea prizelor, țevilor cu un diametru maxim de 63 mm. Temperatura de lipire este de maxim 260° C, asigurând o funcționare eficientă.

Trusa lipit tevi PPR Procraft PL 1600W + 6 Bacuri, Ciocan Aparat Sudat Polipropilena

Ai de asemenea 6 bacuri în pachet și un ciocan, dar și aparatul de sudat polipropilenă. Trusa are un design modern și conține tot ce ai nevoie pentru sudarea țevilor de PPR. Suntem aici să îți ușurăm munca și să îți facem viața profesională mai ușoară ca oricând. De aceea, echipamentul profesional este o nevoie, nu o dorință în viața ta.
Verifică prețul

Lucrezi în domeniul instalațiilor și ai nevoie de cel mai bun echipament? Noi te ajutăm cu o trusă de lipit țevi de PPR profesională care să îți ușureze munca.

Trusa de Sudat Tevi Polipropilena PPR 800W/1500W 6 bacuri TOTAL Industrial tt328151

Frecvența de lucru este cuprinsă între 50 – 60 Hz, având o plajă de temperatura cuprinsă între 50 - 300 grade Celsius și fiind dotată cu două trepte de reglaj. Trusa conține șase bacuri de diferite dimensiuni pentru o utilizare cât mai bună, pentru diferite tipuri de țeavă cu dimensiuni variate.
Verifică prețul

Trusa electrică pentru utilizare ocazională sau de intervenții cu putere de 1500 W pentru sudarea țevilor din PE, PPR,PVDF, este perfectă pentru lipirea termică a țevilor cu un diametru cuprins între 20-63 mm.

Întrebări frecvente despre aparatele de lipit țevi PPR

Cât de repede se încălzește un aparat de lipit țevi ppr ?

În fucție de puterea lui, el trebuie să se încălzească de la temperatura camerei în maxim zece minute.

Câte trepte de încălzire au aparatele de lipit țevi ppr ?

Dispozitivele au la bază 2 trepte, una pentru încălzirea rapidă, la pornire și alta pentru a menține temperatura constantă și un consum de energie redus, dar sunt modele și cu trei trepte de viteză.

Cât de stabil este piciorul de fixare ?

Majoritatea modelelor vin împreună cu un suport, stativ, sau picioare de fixare pentru atunci când dispozitivul nu este folosit dar încălzit. Aceste suporturi au capete de cauciu pentru a preveni alunecarea aparatului și sunt stabile.

Aparatele de lipit țevi ppr au izolație termică ?

Toate modelele au izolație termică, pentru a proteja utilizatorul de eventualele accidente, care pot apărea în timpul folosirii apartului.

Ce alte accesorii au aparatele de lipit țevi ppr ?

De obicei în cutie sau trusă, ele vin cu foarfecă de tăiere pentru atunci a se utiliza în ultima etapă a tăierii, imediat ce țeava este încălzită.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Gazon
Cel mai bun kit de irigare pentru gazon

Vrei să-ți instalezi singur instalația de irigare a gazonului? Alege un kit de irigare care conține toate elementele și accesoriile de care ai nevoie.

Cea Mai Bună Trusă de Scule Completă - Utilă Acasă
Truse de scule utile și necesare în fiecare casă

Te-ai mutat recent la casă și vrei ca un posibil incident să nu te prindă nepregătit? Ai nevoie de o trusă de scule bine echipată care te poate scoate din micile încurcături ale statului la casă.

Cea Mai Bună Pompă De Circulație Electronică
Cea mai bună pompă de circulație electronică

Cauți o pompă de circulație performantă pentru sistemul de încălzire? Vezi recomandările noastre și alege un model în funcție de bugetul tău.

Cel mai bun Aparat Electric de Gravat (pentru amatori)
Cel mai bun aparat electric de gravat pentru uz periodic

Ești meșter și ai nevoie de o metodă rapidă de a grava anumite materiale? Un aparat electric de gravat este varianta cea mai accesibilă pentru tine. Vezi cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe