Cel Mai Bun Pat Aparat De Lipit Țevi PPR

Cel mai bun pat aparat de lipit țevi PPR

Modificat la 19 decembrie 2021
Articol evaluat de 14 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Helena Agape
Helena Agape

De ce ai nevoie de un aparat de lipit țevi PPR?

Alegerea celui mai bun aparat de lipit ppr a devenit o pacoste în zilele noastre. Îți trec prin fața ochilor o mulțime de îndoieli și poate ești confuz! În urma unei bune perioade de cercetare am reușit să obțin o întreagă listă cu avatanje, pe care le are un astfel de aparat de lipit ppr disponibile pe piață în aceste zile. Raportul calitate pret face diferența.

Știm că lucrurile de calitate pot să necesite investiții mari, tot ce trebuie să faci este să alegi în cunoștință de cauză astfel încât aparatul să merite banii. Produsul trebuie să aibe o durată de viață foarte mare, deci îți poate fi de folos mereu. Iar dacă materialul din care este confecționată plita este de calitate atunci investiția ta o să merite. Trebuie să se încălzească repede și să aibe elemente de siguranță.

Mânerul trebuie să fie ergonomic și dacă se poate să aibe un sistem de auto-oprire la o anumită temperatură. Acestea sunt elementele care fac un aparat să fie complet și dacă îl folosești de 2-3 ori pe an, cu siguranță își merită investiția.

Cel mai bun pat aparat de lipit țevi PPR

Cel mai bun

Trusa de sudura tevi PPR si PVC Strend Pro PPR 32D polifuziune 800W 20-25-32 mm sk-213007

Această trusă de sudură este extrem de ușor de folosit chiar și de începătorii în ale sudurii. Sudura cu polifuziune este utilă deoarece încălzește capetele tuburilor și armăturilor termoplastice. Prețul este unul mai mult decât accesibil pentru calitatea oferită. Calitatea oferită este una ridicată și te vei bucura de această trusă de sudură pe termen îndelungat.
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de o trusă de sudură de țevi PPR și PVC, noi ți-o oferim. Noi te ajutăm să sudezi țevile de PPR și PVC dorite cu minim de efort.

la buget

Aparat lipit tevi PPR, Raider RD-PW01L, 800 W, 300°C, diametru max. 32 mm

Fie că lucrezi în domeniul instalațiilor sanitare, ori ești pasionat de acest domeniu și ai îndemânarea necesară încât să-ți realizezi singur orice tip de lucrare legată de acest domeniu, noi îți punem la dispoziție aparatul de lipit țevi PPR, Raider RD-PW01L ce te ajută șă lipești orice țeavă la temperaturi înalte. Are o putere nominală de și poate atinge o temperatură maximă de 300°C, pentru a asigura o îmbinare perfectă. Datorită acestui aparat vei uita de problema țevilor sparte în momente nepotrivite.
Verifică prețul

Premium

Ciocan Lipit Tevi PPR Procraft PL2300, 2300W + 6 Bacuri, Trusa Aparat Sudat Polipropilena Model 2019

Arată chic și este ușor de transportat ca o geantă de scule. Cu un design modern, este aici să te ajute să îți faci treaba mai bine și mai ușor, cu minim de efort. Toate uneltele sunt puse organizat și cu grijă în trusa de scule a ta. O cumperi acum sau mai târziu? Tu alegi și tu selectezi!.
Verifică prețul

Ai nevoie să muncești în instalații și nu ai uneltele potrivite? Noi suntem aici să te ajutăm. De aceea, îți oferim un ciocan de lipit de țevi de tip PPR și 6 bacuri, o trusă cu un aparat de sudat polipropilenă.

Set Plita sudura PPR cu foarfeca PPR, Evotools, 800 W, portocaliu

Având o putere de 800 W, timpul de încălzire este relativ mic de până la 15 minute. Temperatura de lucru este reglabilă și poate atinge până la 300°C. Trusa conține bacuri de sudură compatibile cu trei diametre de 20, 25 și 32 mm. De asemenea în valiza metalică vei mai găsi o șurubelniță și o cheie hexagonală cu care îți vei putea desfășura activitatea mai ușor.
Verifică prețul

Acest set cu plită de sudură PPR care are și foarfecă PPR, de la Evotools, de 800 W este ideal pentru orice sudor atât pentru lucrul acasă cat și la locul de muncă.

Trusa lipit tevi PPR Procraft PL 1600W + 6 Bacuri, Ciocan Aparat Sudat Polipropilena

Ai de asemenea 6 bacuri în pachet și un ciocan, dar și aparatul de sudat polipropilenă. Trusa are un design modern și conține tot ce ai nevoie pentru sudarea țevilor de PPR. Suntem aici să îți ușurăm munca și să îți facem viața profesională mai ușoară ca oricând. De aceea, echipamentul profesional este o nevoie, nu o dorință în viața ta.
Verifică prețul

Lucrezi în domeniul instalațiilor și ai nevoie de cel mai bun echipament? Noi te ajutăm cu o trusă de lipit țevi de PPR profesională care să îți ușureze munca.

Trusa de Sudat Tevi Polipropilena PPR 800W/1500W 6 bacuri TOTAL Industrial tt328151

Frecvența de lucru este cuprinsă între 50 – 60 Hz, având o plajă de temperatura cuprinsă între 50 - 300 grade Celsius și fiind dotată cu două trepte de reglaj. Trusa conține șase bacuri de diferite dimensiuni pentru o utilizare cât mai bună, pentru diferite tipuri de țeavă cu dimensiuni variate.
Verifică prețul

Trusa electrică pentru utilizare ocazională sau de intervenții cu putere de 1500 W pentru sudarea țevilor din PE, PPR,PVDF, este perfectă pentru lipirea termică a țevilor cu un diametru cuprins între 20-63 mm.

Întrebări frecvente despre aparatele de lipit țevi PPR

Cât de repede se încălzește un aparat de lipit țevi ppr ?

În fucție de puterea lui, el trebuie să se încălzească de la temperatura camerei în maxim zece minute.

Câte trepte de încălzire au aparatele de lipit țevi ppr ?

Dispozitivele au la bază 2 trepte, una pentru încălzirea rapidă, la pornire și alta pentru a menține temperatura constantă și un consum de energie redus, dar sunt modele și cu trei trepte de viteză.

Cât de stabil este piciorul de fixare ?

Majoritatea modelelor vin împreună cu un suport, stativ, sau picioare de fixare pentru atunci când dispozitivul nu este folosit dar încălzit. Aceste suporturi au capete de cauciu pentru a preveni alunecarea aparatului și sunt stabile.

Aparatele de lipit țevi ppr au izolație termică ?

Toate modelele au izolație termică, pentru a proteja utilizatorul de eventualele accidente, care pot apărea în timpul folosirii apartului.

Ce alte accesorii au aparatele de lipit țevi ppr ?

De obicei în cutie sau trusă, ele vin cu foarfecă de tăiere pentru atunci a se utiliza în ultima etapă a tăierii, imediat ce țeava este încălzită.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Cea Mai Bună Mască de Sudură cu Cristale Lichide
Cea mai bună mască de sudură cu cristale lichide

Protejează-ți ochii în procesul de sudură cu ajutorul celei mai eficiente tehnologii, masca de sudură cu cristale lichide.

Cel Mai Bun Fierăstrău Sabie Pe Acumulator
Fierăstrău tip sabie cu acumulator pentru gospodari

Îți place să meșterești în jurul casei și ai nevoie de un fierăstrău electric bun? Te ajutăm să alegi cel mai bun fierăstrău sabie cu acumulator.

Cel Mai Bun Fierăstrău Circular cu Acumulator
Cel mai bun fierăstrău circular cu acumulator

Mobilitatea este un criteriu important pentru fierăstrăul circular pe care-l cauți? Alege un fierăstrău circular cu acumulator și ai libertatea de a-l folosi în orice condiții.

Cea Mai Bună Centură de Scule și Unelte
Cea mai bună centură de scule și unelte

Lucrezi pe șantier și vrei să-ți faci viața mai ușoară? O centură de scule nu trebuie să lipsească de la brâul oricărui meșter profesionist.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe