Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald

Cel mai bun pistol cu aer cald

Modificat la 13 octombrie 2021
Articol evaluat de 37 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Ilinca Matei
Ilinca Matei

Când și cum îți e util un pistol cu aer cald?

Lucrările de bricolaj sunt mai simplu de făcut atunci când ai la dispoziție toate aparatele și sculele necesare. Printre ele se numără, bineînțeles, și pistolul cu aer cald. Chiar dacă inițial au fost utilizate în special la scară industrială, suflantele cu aer cald sau pistoalele cu aer cald au devenit din ce în ce mai întrebuințate pentru uz semiprofesional și chiar casnic, întrucât firmele care produc unelte de mare putere au hotărât sa breveteze modele de mici dimensiuni, portabile ți care pot fi integrate fără probleme în trusa unui meșter.

Acest tip de produs poate fi folosit în micșorarea și sigilarea ambalajelor sensibile la căldură, îndoirea țevilor din PVC, modelarea itemilor cu punct de topire scăzut, construcții, în uscarea lemnului umed, laboratoare de chimie, chiar și la reparații pentru automobile și itemi din piele sau vinil. Pistolul cu aer cald electric este cea mai întâlnită alegere în cazul modelelor dedicate aplicațiilor în gospodărie, iar asta pentru că sunt deopotrivă accesibile ca preț și sunt foarte ușoare de utilizat.

Cel mai bun pistol cu aer cald

Cel mai bun

Suflanta aer cald Ryobi EHG 2000, 200 W, 60°C / 600°C

 • Potrivit pentru îndepărtarea adezivilor, vopselurilor, lacurilor
 • Potrivit pentru uscarea vopselei proaspăt aplicată
 • Apărătoare frontală detașabilă
 • Senzor de prevenire a supra-încălzirii
 • Mâner fabricat din cauciuc
Verifică prețul

Suflata cu aer cald Ryobi EHG2000 este potrivită pentru îndepărtarea adezivilor, vopselurilor, lacurilor, precum și pentru uscarea vopselei proaspăt aplicată. Pistolul cu aer cald este prevăzut cu apărătoare frontală detașabilă și senzor de prevenire a supraîncălzirii. Beneficiază de mâner fabricat din cauciuc pentru o utilizare confortabilă. Suflanta este ușor de depozitat datorită cârligului cu care este echipată. Acest model este prevăzut cu 2 trepte pentru setarea debitului de aer, 60°C / 600°C și cu un senzor pentru a preveni supraîncălzirea.

la buget

Pistol cu aer cald Steinhaus Start, PRO-HG2000, 2 trepte caldura 350/550°C, 4 accesorii

 • 2 trepte de căldură
 • Gaică de prindere mâner
 • Ideal pentru hobby
 • Temperatură maximă de 550℃
 • Debit maxim de 550 l/min
Verifică prețul

Pistolul cu aer cald Steinhaus Start este ideal pentru îndepărtarea vopselei, lacurilor sau adezivilor de pe orice suprafață. Pistolul are două trepte pentru reglarea nivelului de temperatură, între 350 și 550 grade C și a debitului de aer cuprins între 250 și 550 l/min. Prima treaptă se utilizează atunci când dorești încălzirea moderată a suprafeței de lucru sau dacă piesa de lucru este ușoară și poate fi deplasată de curentul de aer. A doua treaptă se utilizează pentru încălzirea mai rapidă a suprafeței de lucru.

Premium

* Prezentare video mai jos

Pistol cu aer cald DeWALT D26414, cu afisaj digital, 2000W

 • Durată lungă de utilizare
 • Design modern și portabil
 • Ușor de utilizat
 • Facil de depozitat și transportat oriunde
 • Accesorii incluse
Verifică prețul

Acest produs este fabricat și destinat decapării vopselelor, a lacurilor, adezivilor dar și pentru o varietate mare de alte aplicații. Dispune de un design ergonomic și rezistent care oferă confort sporit în utilizare, oprire automată în caz de supraîncălzire și si un sistem de control variabil al temperaturii pentru a maximiza controlul în majoritatea aplicațiilor. Suflanta de aer cald vine la pachet cu duza canonică, spatula răzuitoare și o duză lată în forma unei cozi de pește pentru utilizarea pe suprafețe mari.


* Prezentare video mai jos

Pistol cu aer cald Wagner Furno 750, 2200W, 820l/min

 • Ecran dinamic LED
 • Eficient în îndepărtarea vopselei și a lacului
 • Capacul duzei este detașabil
 • Duza este rezistentă la coroziune
 • Temperatură maximă de 600 grade C
Verifică prețul

Acest pistol cu aer cald Wagner Furno este semiprofesional, măsoară o putere de acționare de 2000 W și este perfect pentru utilizare intensivă în activități diverse de lipire precum și în activități de îndepărtare a vopselelor sau a lacurilor. Asigură confort sporit în momentul utilizării datorită design-ului ergonomic de care dispune iar ecranul dinamic led, permite confortul eficient al căldurii. Este prevăzut cu 6 trepte de viteză pe care le poți regla în funcție de material iar temperatura maximă ajunge la 600 grade Celsius.

Pistol Cu Aer Cald Black&Decker Kx1650 1750 W

 • Design portabil
 • Durată lungă de utilizare
 • Facil de depozitat
 • Control înalt
 • Capacitate mare de muncă
Verifică prețul

Pistolul cu aer cald Kx1650 1750 W de la Black & Decker este aliatul tău care îți va oferi mai mult control și mai multă autonomie pentru îndepărtarea vopselurilor și adezivilor. Cu ajutorul acestui aparat vei putea: decapa vopseaua, lacurile și adezivii, cerui și decerui, usca lemn, vopsea sau lac și dezgheța țevile înghețate. Pistolul cu aer cald este prevăzut cu un suport pentru poziționare verticală, foarte util atât în procesul de răcire al aparatului, cât și atunci când ai nevoie să îți eliberezi mâinile. Poți folosi acest model de pistol cu aer cald cu ușurință pentru că este destinat uzului casnic. Are o putere de 1750 W și poți îndepărta ușor vopseaua, lacul sau adezivii pentru ca dispune de două trepte pentru pentru reglarea nivelului temperaturii între 460 – 600 grade C și a debitului de aer între 570 – 740 L/min, pe care le poți seta în funcție de necesitate. Datorită greutății reduse, de sub un kg, vei avea un mai bun control asupra lui. Acest lucru îl face ideal pentru un domeniu de utilizare la nivel de hobby.

Pistol aer cald Raider RDP-HG16 2000W 3 trepte display LCD 074305

 • Ecran LCD
 • Rezistă la temperaturi de până la 630 grade
 • 3 nivele de ventilație
 • Puternic
 • Mâner ergonomic
Verifică prețul

Datorită versatilității lor, produsele Raider Pro pot fi folosite atât în activitățile hobby cât și în atelierele profesionale și industriale. Pistolul cu aer cald RDP-HG16 poate fi folosit cu success pentru a încălzi uniform obiecte din plastic (ex.: asamblare conducte din PVC), îndepărtarea vopselelor și lacurilor vechi, sau accelerarea procesului de uscare a lacului proaspăt. Mânerul ergonomic, design-ul compact și comod, ecranul LCD ce permite controlul digital al temeperaturii și cele trei moduri de operare, sunt caracteristici ce fac din pistolul HG16 o alegere mai mult decât excelentă.

Întrebări frecvente despre pistoalele cu aer cald

Care este sursa de căldură pentru pistoalele cu aer cald ?

Poate fi bazată pe unul dintre următoarele elemente: energie electrică, gaz sau infraroșii, însă pistolul cu aer cald electric este cea mai întâlnită alegere în cazul modelelor dedicate aplicațiilor în gospodărie.

Care este performanța pistoalelor cu aer cald ?

Puterea oferită de un model electric poate fi cuprinsă între 1000W și 2000W, iar cu cât mai mare o alegi, cu atât mai durabil și mai capabil să facă față solicitărilor dese va fi dispozitivul.

Ce setări au pistoalele cu aer cald ?

Ele poată să aibe temperatura cu două setări diferite, protecție la suprasarcină sau în caz de supraîncălzire și opțiunea de auto-calibrare.

Care este designul pistoalelor cu aer cald ?

Există trei tipologii repartizate ca structura, durabilitate și anume: hobby, cele semiprofesionale si pistoale cu aer cald profesionale.

Cele elemente include pachetul de bază al pistoalelor cu aer cald ?

Pachetul trebuie să includă: stand pentru pozitionare corectă și sigură, stativ sau suport de depozitare sau agățare, mâner anti-alunecare cu butoane și cablu de alimentare cât mai lung.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Cameră Auto Tip Oglindă Retrovizoare
Cea mai bună cameră auto tip oglindă retrovizoare

Nu vrei să-ți aglomerezi bordul cu o cameră auto DVR standard? Alege o cameră tip oglindă retrovizoare și integrarea în aspectul bordului va fi una aproape invizibilă.

Cel Mai Bun Burghiu Manual De Pământ
Cel mai bun burghiu manual de pământ

Burghiul te ajută să faci rapid găuri în pământ pentru a planta legume sau pomi fructiferi. Alege să faci treabă de calitate fără a depune prea mult efort.

Cea Mai Bună Bicicletă Pliabilă - Încape În Portbagaj
Biciclete pliabile care încap în portbagajul mașinii

Bicicleta pliabilă pe care o poți păstra în portbagajul mașinii poate fi soluția ideală pentru un oraș aglomerat precum București sau Cluj. Parchezi unde poți iar restul drumului îl poți continua pe bicicletă.

Cea Mai Bună Șurubelniță Electrică
Cea mai bună șurubelniță electrică

O șurubelniță electrică cu capete interschimbabile este utilă în casa oricărui gospodar. La montat mobilă, la desfăcut diverse aparate, jucării. Alege una de calitate.

Cea Mai Bună Bormașină cu Acumulator pentru Zidărie și Lemn
Cele mai bune bormașini cu acumulator pentru zidărie și lemn

Află care sunt cele mai populare modele de bormașini pentru uz casnic (pereți de cărămidă, lemn sau metal). Alimentarea pe acumulator te ajută să o poți folosi cu ușurință.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe