Cea Mai Bună Cască De Protecție Pentru Tăiatul Cu Drujba

Cea mai bună cască de protecție pentru tăiatul cu drujba

Modificat la 13 octombrie 2021
Articol evaluat de 39 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți cumperi o cască de protecție atunci când tai cu drujba?

Siguranța noastră dar și a celor din jur este extrem de importantă, de aceea e bine să nu ne expunem riscurilor, indiferent de cât de precauți ne știm, sau cât de mult ne bazăm pe propriile forțe. Cu atât mai mult cu cât realizăm munci fizice care implică ustensile motorizate în activități pe șantier sau, chiar în propria gospodărie.

Când folosim o drujbă, unul din cele mai importante elemente de protecție ar fi casca, protecția auditivă și facială dar și mănușile. Acestea trebuie să fie din materiale de calitate, rezistente. În plus, este important ca echipamentul să fie potrivit pentru activitatea pe care o desfășurăm. Casca trebuie să aibă protecție facială, dar să nu obstrucționeze vederea și, dacă este posibil protecție fonică, întrucât zgomotul produs poate fi destul de puternic și astfel să cauzeze alte probleme.

Pe piață există modele care includ ambele tipuri de protecție, dar și o mulțime de detalii ajutătoare, care fac purtarea căștii ușoară și confortabilă. O cască bine aleasă te poate proteja de obiecte mici ce pot sări în timpul lucrului, de praf sau impurități, de zgomote puternice dar și de alte incidente neprevăzute.

Cea mai bună cască de protecție pentru tăiatul cu drujba

Cel mai bun

Casca protectie cu viziera si antifoane

Casca de protecție de la RICHMANN este ideală pentru tine, fiind dotată cu vizieră din plasă pentru protecția ochilor și a feței, oferind totodată o bună ventilare. Este dotată cu antifoane pentru a-ți proteja auzul, în cazul în care lucrezi cu utilaje ce produc un număr mare de decibeli. Este fabricată din plastic extrem de rezistent și are o greutate redusă, ceea ce o face extrem de confortabilă.
Verifică prețul

Fie că lucrezi cu drujba, ori cu motocositoarea, ai nevoie să fii tot timpul preotejat de posibilele accidentări.

la buget

Casca de protectie cu viziera si antifoane Safetyco 313907

Nu este nevoie să îți strici auzul când ai astfel de produse la dispoziție pe piață. Viziera te va proteja împotriva obiectelor mici care ți-ar putea atinge și afecta fața în timp ce lucrezi cu motocoasa sau trimmerul. Carcasa este confecționată din plastic, iar casca de protecție are o vizieră din plasă.
Verifică prețul

Această cască de protecție cu vizieră și antifoane este produsul ideal atunci când lucrezi într-un mediu periculos și ai nevoie de cât mai multă protecție. Te va proteja atât la urechi, cât și la față.

Premium

Set viziera si antifoane de protectie

Viziera este confecționată din policarbonat, căștile sunt antifon și au o balamă comună. Viziera se poate ridica și bloca la un unghi de 90 grade, iar dacă se strică, aceasta poate fi înlocuită ușor și rapid de către utilizator. De asemenea, cine dorește poate purta antifoanele fără vizieră. Viziera oferă protecție împotriva așchiilor mici de obiecte solide.
Verifică prețul

Acst set de vizieră și antifoane externe este ideal pentru cei care lucrează la zgomote intense care le pot afecta auzul sau cu obiecte care le pot sări în față.

Casca de protectie VERTO, vizier din plasa cu antifoane 97H300

Aceasta este fabricată din plastic ABS extrem de rezistent, pentru a-ți proteja capul și cu căști de protecție a auzului în cazul în care lucrați cu unelte ce fac zgomot excesiv. Casca este simplu de utilizat și este destul de comodă, deoarece cântărește puțin peste 1kg și are circumferință reglabilă.
Verifică prețul

Casca de protecție de la VERTO este dotată cu vizier din plasa pentru a te proteja de posibilele obiecte ce ar putea sări în timpul activității pe care o efectuați și pentru a asigura o bună ventilație.

Întrebări frecvente despre căștile de protecție pentru tăiatul cu drujba

Ce elemente trebuie să includă casca pentru lucrul cu drujba?

O cască destinată lucrului cu drujba trebuie să îți protejeze fața dar și urechile. Așadar aceasta e musai să aibă vizieră și, dacă nu are incluse căștile pentru protecția urechilor, să permită atașarea acestora adițional. Aceste elemente te vor apăra de obiecte mici ce pot sări în timpul lucrului, dar și de zgomotul prea puternic.

Cum aleg casca potrivită pentru lucrul cu drujba?

Echipamentul de protecție pe care îl purtăm atunci când efectuăm activități de tăiere cu drujba trebuie să fie potrivit constituției noastre, ca să nu ne încurce dar și să fie din materiale rezistente, de calitate. Așadar în primul rând trebuie să alegi o cască potrivită cu forma capului tău, dar și cu munca pe care o desfășori.

Căștile destinate tăierii cu drujba sunt reglabile?

Da, majoritatea modelelor disponibile pe piață permit ajustarea dimensiunii astfel încât să se potrivească formei capului tău dar și să poată fi prinsă corespunzător pentru a oferi cu adevărat protecția de care ai nevoie.

Pot folosi o cască după ce aceasta a fost lovită?

Nu. Pentru a oferi protecție completă și corespunzătoare pericolelor la care te expui atunci când tai cu drujba, e bine ca echipamentul să nu fie deteriorat. Așadar o cască ce are modificări poate fi destul de periculoasă.

Cât de grea trebuie să fie o cască pentru drujbă?

Pentru ca echipamentul să fie cu adevărat de ajutor, acesta trebuie să fie rezistent dar și confortabil pentru purtarea îndelungată. De aceea, o cască destinată lucrului cu drujba nu ar trebui să cântărească mai mult de 500 grame -1000 grame.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Nivelă Laser de Construcții
Nivelă laser pentru construcții

Pentru a putea alinia la perfecție gresia, faianța sau bordurile ai nevoie de o nivelă laser. Rotativă sau în cruce, o astfel de nivelă este indispensabilă unui meșter adevărat.

Cea Mai Bună Macara Electrică Utilă în Construcții
Cea mai bună macara electrică utilă în construcții

Dacă lucrezi în construcții cu siguranță ai nevoie și de o macara electrică / scripete electric / electropalan. Pot ridica greutăți de până la 2tone și te poate ajuta să ridici materialele de construcții necesare la etaj.

Cea Mai Bună Mini Drujbă Cu Acumulator
Cea mai bună mini drujbă cu acumulator

Cauți o drujbă cu baterie cu ajutorul căreia să poți de exemplu curăța pomii primăvara? Alege o mini drujbă puternică și cu acumulator inclus.

Cel mai bun Telemetru Cu Laser pentru Uz Personal
Cel mai bun telemetru cu laser pentru gospodari

Stai la casă și îți place să faci mici proiecte de construcții și bricolaj? Telemetrul cu laser te ajută să faci măsurători precise cu un aparat mic și performant.

Cea Mai Bună Drujbă Electrică cu Acumulator
Cea mai bună drujbă electrică cu acumulator

Scapă de zgomot și mirosul de benzină cu ajutorul unei drubje pe lanț electrice. La fel de puternică, portabilă și la fel de puternică.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe