Cea Mai Bună Mașină Electrică de Taiat Gresia / Faianța

Cea mai bună mașină electrică de tăiat gresia / faianța

Modificat la 20 decembrie 2021
Articol evaluat de 135 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să alegi o mașină de tăiat gresia electrică?

În momentul în care ai lucrări mai complexe, pe suprafețe mai mari sau lucrezi foarte frecvent cu gresie și faianță, e cazul să te orientezi spre un dispozitiv electric de tăiere. Configurația sa este asemanatoare cu cea a mașinilor manuale, însă este prevăzută cu un disc rotativ diamantat care se rotește la un număr mare de turații pentru a tăia plăcile. Astfel se obține o tăiere fină, impecabilă, cu pierderi minime de material.

Vei mai observa ca unele modele din gama de vârf sunt prevăzute și cu o pompă de apă pentru debitarea “pe ud” – apa acționează ca agent de răcire și previne răspândirea prafului. Aceasta poate tăia o varietate de materiale (gresie, faianță, marmură, granit, cărămidă, piatră), în funcție de discul din dotare).

De asemenea poate taia plăcile longitudinal, transversal, diagonal și la diverse unghiuri, poate realiza tesirea muchiilor și permite tăierea la interior ale plăcilor, utilă, de exemplu, la încadrarea prizelor. În plus, poate debita un număr mare de plăci într-un timp scurt.

Mașină electrică de tăiat gresie și faianță

Cel mai bun

Dedra

 • Discul cu diametrul găurii: 22,2 mm
 • Putere: 650 W
 • Diametrul discului: 180 mm
 • Grosimea maximă a plăcii: 35 mm
 • Greutate: 15 kg
Verifică prețul

Acest tăietor electric cu diamant poate fi utilizat pentru tăierea tuturor tipurilor de plăci, inclusiv porțelan și plăci naturale. Motorul puternic de 650W acționează o lamă diamantată răcită cu apă, care poate tăia plăcile de orice dimensiune sau lățime până la 30 mm grosime. Apa este stocată în rezervor, care răcește lama în timpul procesului de tăiere, permițându-i să taie mai curat, eficient și pentru perioade mai lungi. O varietate de tipuri de tăiere pot fi obținute cu acest tăietor, cum ar fi tăieturi drepte sau unghiuri.

Premium

Powerplus

 • Placă cu scală
 • Buton de strângere
 • Șină de ghidare
 • Șurub de fixare/raportor
 • Ghidaj unghiular
Verifică prețul

Poți utiliza mașina Powerplus pentru tăierea plăcilor, cărămizilor, granitului, marmurii și pietrei. Lama de ferăstrău diamantat este răcită continuu prin prezența integrată a apei. Gardul și mitra pot fi ajustate cu ușurință. Laserul încorporat ajută la tăierea foarte precisă și pornirea ușoară controlată electronic a motorului protejează împotriva sarcinii de pornire excesiv de mari. Poți instala și scoate cu ușurință suportul și poți utiliza aparatul la locul de muncă, precum și acasă. Nu necesită întreținere specială.

la buget

Einhell

 • Rezervor apă
 • Suport cablu
 • Limitator paralel
 • Masă de lucru
 • Suport tăiere
Verifică prețul

Pentru că nu vrei să spargi plăcile de gresie, sau să le deteriorezi, trebuie să utilizezi unelte speciale pentru tăierea lor. Astfel, cea mai bună mașină de tăiat gresia și faianța poate să îți fie de mare ajutor. Modelul Einhell este un dispozitiv portabil pentru tăierea plăciilor mici și mijlocii de făianță, precum și a gresiei foarte rapid și foarte precis. Doar în câteva secunde mașina poate fi setată pentru tăieturi oblice sau tăieturi duble, de înaltă precizie. Mânerul este robust și culisează ușor pe ghidajul cental.

Masina de taiat gresie Raider RD-ЕTC25, 600W, diametru disc 180mm

 • Silențioasă;
 • Puternică;
 • Utilă;
 • Eficientă;
 • Ușor de folosit.
Verifică prețul

Fie că ai de realizat mici îmbunătățiri pentru casa și gospodăria ta, fie că lucrezi în construcții, o mașină de tăiat gresie Raider te va ajuta extrem de mult! Fiind un brand recunoscut pentru satisfacerea nevoilor oricărui utilizator, gama de mașini Raider și precum și celelalte scule electrice îți va ușura munca. Acest dispozitiv poate fi folosit cu succes pentru tăierea tuturor tipurilor de gresie, faianță, marmură, granit sau alte materiale pentru placări. Mașina de tăiat este echipată chiar și cu o pompă de apă pentru tăierea umedă.

Masina electrica pentru taiat gresie , 1500W , diametru disc 180mm ,ECSM15

 • Silențioasă;
 • Motor puternic;
 • Eficientă;
 • Utilă;
 • Practică.
Verifică prețul

Această mașină este perfectă pentru casa ta, dar nu numai. Are un motor puternic și rezistent care o va face pretabilă chiar și în cazul construcțiilor mari. Dispozitivul poate tăia cu ușurință diverse suprafețe precum țiglă, glazură, gresie, teracotă. Are o viteză mare de lucru, este eficientă și practică, iar tăierea se realizează simplu, în deplină siguranță și fără deteriorarea materialului. Cutterul este ușor de transportat și depozitat. Mașina dispune chiar și de opțiunea de tăiere umedă, confortabilă și necesară pe anumite tipuri de materiale.

Masina de taiat gresie si faianta Norton Clipper TT 200 EM 800W 200mm tt 200 em

 • Precizie mare;
 • Performantă;
 • Practică;
 • Ușor de folosit;
 • Utilă.
Verifică prețul

Vei dori să ai alături în micile schimbări și renovări, mașina de tăiat gresie și faianță de la Norton Clipper, întrucât este un partener de nădejde, eficient și util! Foarte practică și simplu de folosit, mașina se pretează la toate tipurile de gresie sau faianță, precum și la alte materiale. Un alt avantaj important este faptul că în timpul tăierii, materialul nu este deloc deteriorat. Mașina este extrem de precisă și este confecționată din materiale de bună calitate, astfel ea va fi durabilă și rezistentă în timp.

Întrebări despre mașinile electrice de tăiat gresia

Ce putere au mașinile electrice de tăiat gresia?

Mașinile electrice de tăiat gresia profesionale sau industriale vin echipate cu motoare ce pot dezvolta o putere și de 3 kW. Când vine vorba despre mașinile electrice de tăiat gresia pentru hobby sau ocazionale, acestea vin echipate cu motoare ce pot dezvolta o putere mai mică de 1 kW.

Cât de ușor sunt de folosit?

Mașinile electrice de tăiat gresia și-au simplificat considerabil modul de utilizare, fiind la îndemâna oricărei persoane cu o experiență relativ medie în acest domeniu. Astfel, poți tăia foarte ușor și precis plăcile ceramice, mașinile fiind prevăzute cu un mâner astfel încât să fie foarte facil de transportat și folosit. Măsurarea corectă a lungimii și a traseului unde trebuie să tai îți asigură succesul operațiunii.

Prezintă protecție la suprasolicitare?

Mașinile electrice de tăiat gresia nu au o folosire atât de intensă. Ele sunt utilizate pentru câte o placă, pe rând. Indiferent că sunt modele utilizate ca hobby sau profesionale, nu se pot suprasolicita. Totuși, motoarele acestora au protecție la suprasolicitare ca orice motor electric.

Sunt mașinile electrice de tăiat gresia portabile?

Deși sunt de mai multe feluri, marea majoritate a mașinilor electrice de tăiat gresia sunt portabile. Acestea au greutăți cuprinse între 5 kg și 20 kg. Dacă totuși te-ai orientat către o mașină de uz profesional trebuie să ai în vedere că acestea ajung și la greutăti de peste 100 kg.

Au opritor lateral pentru tăieri repetitive?

Mașinile electrice de tăiat gresia pot fi dotate cu diferite accesorii, unele opționale, altele standard. Vei găsi pe piață modele de mașini electrice de tăiat gresia care au inclus opritorul lateral pentru tăieri repetitive. Pentru altele, însă, trebuie achiziționat separat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Cea Mai Bună Roabă Pentru Grădinărit Sau Construcții
Cea mai bună roabă pentru grădinărit sau construcții

Roaba de cărat este o unealtă multifuncțională care te poate ajuta la grădinărit, curățenie sau mici construcții pe care le faci în jurul casei.

Cea Mai Bună Cască De Protecție Pentru Tăiatul Cu Drujba
Cea mai bună cască de protecție pentru tăiatul cu drujba

Protejează-ți capul, auzul și văzul atunci când tai lemne cu drujba. Cumpără și folosește o cască de protecție de calitate și poți lucra cu încredere.

Cea Mai Bună Drujbă Electrică cu Acumulator
Cea mai bună drujbă electrică cu acumulator

Scapă de zgomot și mirosul de benzină cu ajutorul unei drubje pe lanț electrice. La fel de puternică, portabilă și la fel de puternică.

Cea Mai Bună Nivelă Laser de Construcții
Nivelă laser pentru construcții

Pentru a putea alinia la perfecție gresia, faianța sau bordurile ai nevoie de o nivelă laser. Rotativă sau în cruce, o astfel de nivelă este indispensabilă unui meșter adevărat.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe