De ce ai nevoie de o lampă circulară pentru videoconferințe și streaming?

A lucra de acasă, sau a realiza conținut, înseamnă a găsi un spațiu liniștit pentru a comunica de la distanță cu colegii, clienții, prietenii și urmăritorii tăi. Datorită instrumentelor de conferință video și a aplicațiilor de redare conținut online, de ultimă generație, expunerea sferei private către ochii străinilor, este mai mare, de aceea dorim să realizăm clipuri cât mai autentice, la o calitate superioară.

Ultimul fenomen al internetului și al rețelelor sociale a explodat în toată lumea, iar România nu face excepție, așa că fie că fac filmulețe amuzante, fie cântă, dansează, fie șcenete sau o mulțime de alte lucruri, utilizatorii au nevoie de aceste lămpi circulare. Lămpiile sunt accesibile și din ce în ce mai căutate deoarece utilizatorii (persoanele care folosesc aplicația) au vrut să-și crească calitatea conținutului și au apelat la aceste lămpi foarte practice, ușor de folosit și transportat, perfecte atât pentru o conferință, realizată din casa ta, cât și pentru un filmuleț spontan, viral.

Lampe circulare pentru streaming

1. Hakutatz PREMIUM

Această lampă este foarte ușăr de transportat și se alimentează direct, la orice intrare USB, deci poți folosi absolut orice încărcător de telefon pe care-l îl ai în casă, eventual o poți alimenta direct de la laptop sau calculator personal. Îmi place mult pentru că are un buton special cu care poți regla temperatura culorii și intensitatea luminii de la 3200 la 5500K. Un alt lucru pe care-l apreciez este faptul că trepiedul, cu o înălțime de 160cm, cu siguranță te v-a ajunta și în alte situații, să nu mai zic de faptul că lampa are 120 de LED-uri performante.

Video Hakutatz

2. Lampa circulara BEST CHOICE

Popularitatea acestui produs se datorează raportului calitate-preț excelent și al review-urilor foarte bune de la ceilalți cumpărători. Este modelul ideal pentru realizarea conferințelor din interioriul casei tale, sau a videoclipurilor și fotografiilor perfecte. fiind astfel accesoriul de bază. Lampa este compusă din nu mai puțin de 120 de lumini LED, bineînțeles, așezate într-o formă cirulară. Fiind de ultimă generație, lampa poate oferi atât lumină caldă cât și lumină rece fără să mai schimbi plasticurile de fiecare dată.

3. Ring Light LA BUGET

Pe langă activitățile normale pe care le realizează tinerii, trebuie să recunoaștem că vlogging-ul a devenit una dintre obsesiile generației tinere. Acestă lampă circulară, vine în ajutorul creatorului de conținut online, aușurându-i munca, pentru că îi oferă o temperatura de culoare de aproximativ 5500K și putere 50W, astfel că poate realiza filmulețe în orice împrejurare. Un accesoriu ideal pentru fotografia de tip fashion, de studio, macro sau produs. Posibiliate de adaptare oglindă pentru make up sau suport de telefon sau aparat foto video, iar suportul (stativul) îți oferă posibilitatea pentru o fixare în orice poziție.

4. Lampa circulara Ring Light, diametru 56cm/22inch LED , 3 moduri de lumina , 10 trepte reglaj , 3 suporti telefon , telecomanda selfie , geanta transport , trepied 210cm inclu

Această Lampa circulară Ring Light, cu 10 trepte de lumină, telecomandă pe fir și trepied inclus este ideală pentru make-up artiști, cosmetică, selfie-uri, filmări și fotografii de grup în condiții de luminozitate scăzută. Produsul este ideal pentru fotografi, bloggări, vloggări. Vine însoțit de suport pentru telefon, perfect pentru a falicilita filmările și pozele make-up artiștilor, bloggărilor, vloggărilor și a tututor din aceasta branșă. Posibiliate de adaptare a luminii în zece trepte, iar oglinda se poate ajusta pentru o vizibilitate perfectă, pe mai multe trepte.

5. Lampa Profesionala LED Circulara Make UP Photo Studio Selfie Telefon Ring Light 50W

Acest model de lampă circulară este ideală pentru folosirea atât acasă cât și într-un studio profesional. Și asta deoarece are o temperatură de culoare de aproximativ 5500K și o putere de 50W. Asta o face extrem de potrivită pentru shooting-urile de modă, de studio, macro sau chiar pentru fotografia de produs. Mai mult acest model are posibilitatea de a adapta oglinda pentru a putea fi folosită la make-up, suport de telefon ori pentru aparatul foto video. În plus suportul (stativul) îți oferă posibilitatea să o fixezi în poziția ideală.

6. Pachet promo: Lampa circulara, trepied 1.90m, suport telefon Kit Banda RGB Flexibila 5050 , Impermeabila , ILOGi , 5M , Adaptor , Telecomanda , Model ZM 128

Acesastă lampă are în compoziție 100 de LED-uri cu o durată de viață de până la 50.000 de ore. În acest caz, pentru a obințe temperaturi diferite de culoare (calde, reci) ai nevoie de acele plasticuri interschimbabile. Conform producătorului, temperatura de culoare poate varia de la 3200K până la 5500K. Un avantaj îl reprezintă faptul că împreună, cu lampa, mai prmești și o bandă led flexibilă, de 5m lungime, care se dovedește foarte utilă în condiții de vizibilitate redusă. Și această lampă se alimentează cu un cablu USB, deci n-o să ai probleme cu alimentarea.


Întrebări despre lămpile circulare pentru streaming

Are trepied inclus ?

Lampa circulară pentru streaming este un accesoriu ideal pentru fotografia de tip fashion, de studio, macro sau de produs. De fapt, în zilele noastre, este un must-have, în studiourile de beauty. Indiferent de scopul lămpii, hobby sau profesional, aceasta are inclus și un trepied ajustabil.

Cum se alimentează ?

Modul de alimentare al lămpilor circulare pentru streaming diferă pentru fiecare model. Spre exemplu, poți face alimentarea acestora printr-un simplu cablu USB conectat la orice încărcător disponibil. De asemenea, există și lămpi circulare care sunt dotate cu un alimentator propriu.

Câte leduri are ?

Lămpile circulare pentru streaming au un număr variabil de leduri. Spre exemplu, dacă achiziționezi o lampă cu un preț mediu, aceasta ar putea avea în jur de 20 sau 30 de leduri cu intensitate reglabilă. În cazul unei lămpi profesionale, ledurile vor fi în număr mult mai mare, respectiv peste 100.

Oferă lumină rece sau caldă ?

Lampa circulara este un accesoriu ideal pentru fotografie. Lumina acesteia pune în evidență frumusețea machiajului, fiind ideală pentru poze de aproape. În funcție de model lămpile pot avea lumină și culoare variabilă fără a mai fi necesar să montezi alte plastice pentru a schimba lumina rece-cald.

Ce alte accesorii mai include ?

Lămpile circulare de streaming sunt unele dintre cele mai căutate produse în acest moment. Pentru a-ti facilita filmarea diferitelor videouri, lămpile sunt dotate cu un suport pentru telefon ce se poate ajusta în funcție de preferința personală. De asemenea, vei beneficia și de o telecomandă pentru a regla intensitatea luminii.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe