Cea Mai Bună Lampă Circulară - Streaming / Videoconferințe

Cea mai bună lampă circulară pentru streaming și videoconferințe

Modificat la 19 octombrie 2021
Articol evaluat de 57 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce ai nevoie de o lampă circulară pentru videoconferințe și streaming?

A lucra de acasă, sau a realiza conținut, înseamnă a găsi un spațiu liniștit pentru a comunica de la distanță cu colegii, clienții, prietenii și urmăritorii tăi. Datorită instrumentelor de conferință video și a aplicațiilor de redare conținut online, de ultimă generație, expunerea sferei private către ochii străinilor, este mai mare, de aceea dorim să realizăm clipuri cât mai autentice, la o calitate superioară.

Ultimul fenomen al internetului și al rețelelor sociale a explodat în toată lumea, iar România nu face excepție, așa că fie că fac filmulețe amuzante, fie cântă, dansează, fie șcenete sau o mulțime de alte lucruri, utilizatorii au nevoie de aceste lămpi circulare. Lămpiile sunt accesibile și din ce în ce mai căutate deoarece utilizatorii (persoanele care folosesc aplicația) au vrut să-și crească calitatea conținutului și au apelat la aceste lămpi foarte practice, ușor de folosit și transportat, perfecte atât pentru o conferință, realizată din casa ta, cât și pentru un filmuleț spontan, viral.

Lampe circulare pentru streaming

Cel mai bun

Lampa circulara LED cu trepied, Quasar&Co., 96 LED-uri, 3 trepte lumina, d 26 cm, alimentare USB, telecomanda pe fir, inaltime reglabila trepied 67-150 cm

Lampa dispune de un suport pentru telefon, pentru a ușura crearea fotografiilor. Aceasta poate fi ușor portabilă, datorită brațului flexibil care ajută la reglarea cadrului pentru o poziție cât mai bună. Dispune de trei trepte de lumină, o telecomandă pe fir și trepied cu înălțime reglabilă.
Verifică prețul

Lampa circulară LED cu trepied, Quasar, este perfectă pentru fotografii, filmări sau selfie-uri în condiții de luminozitate redusă. Lampa este dotată cu 96 de LED-uri. Lumina acestei lămpi îți va creea fotografii și videouri minunate.

la buget

Lampa circulara Ring Light, 96 x LED SMD, 3 trepte lumina, alimentare USB, telecomanda pe fir, trepied inclus

Este ideală de folosit în cazul make-up artiștilor, în orice activități care implică filmări, cosmetică, podcast-uri sau chiar banale selfie-uri, care vor căpăta o strălucire și finețe aparte. Este dotată cu 3 trepte de lumină și include chiar și suport pentru telefon, perfect pentru a facilita pozele și videoclipurile. Stativul vă oferă ocazia de a o fixa în poziția dorită. Lumina acesteia pune în evidență frumusețea machiajului și astfel vor fi realizate pozele și filmările perfecte.
Verifică prețul

Lampa circulară Ring Light are un design modern și inovativ.

Premium

Pachet promo: Lampa circulara, trepied 1.90m, suport telefon Kit Banda RGB Flexibila 5050 , Impermeabila , ILOGi , 5M , Adaptor , Telecomanda , Model ZM 128

Conform producătorului, temperatura de culoare poate varia de la 3200K până la 5500K. Un avantaj îl reprezintă faptul că împreună, cu lampa, mai prmești și o bandă led flexibilă, de 5m lungime, care se dovedește foarte utilă în condiții de vizibilitate redusă. Și această lampă se alimentează cu un cablu USB, deci n-o să ai probleme cu alimentarea.
Verifică prețul

Acesastă lampă are în compoziție 100 de LED-uri cu o durată de viață de până la 50. 000 de ore. În acest caz, pentru a obințe temperaturi diferite de culoare (calde, reci) ai nevoie de acele plasticuri interschimbabile.

Lampa circulara Ring Light, diametru 56cm/22inch LED , 3 moduri de lumina , 10 trepte reglaj , 3 suporti telefon , telecomanda selfie , geanta transport , trepied 210cm inclu

Produsul este ideal pentru fotografi, bloggări, vloggări. Vine însoțit de suport pentru telefon, perfect pentru a falicilita filmările și pozele make-up artiștilor, bloggărilor, vloggărilor și a tututor din aceasta branșă. Posibiliate de adaptare a luminii în zece trepte, iar oglinda se poate ajusta pentru o vizibilitate perfectă, pe mai multe trepte.
Verifică prețul

Această Lampa circulară Ring Light, cu 10 trepte de lumină, telecomandă pe fir și trepied inclus este ideală pentru make-up artiști, cosmetică, selfie-uri, filmări și fotografii de grup în condiții de luminozitate scăzută.

Lampa Profesionala LED Circulara Make UP Photo Studio Selfie Telefon Ring Light 50W

Asta o face extrem de potrivită pentru shooting-urile de modă, de studio, macro sau chiar pentru fotografia de produs. Mai mult acest model are posibilitatea de a adapta oglinda pentru a putea fi folosită la make-up, suport de telefon ori pentru aparatul foto video. În plus suportul (stativul) îți oferă posibilitatea să o fixezi în poziția ideală.
Verifică prețul

Acest model de lampă circulară este ideală pentru folosirea atât acasă cât și într-un studio profesional. Și asta deoarece are o temperatură de culoare de aproximativ 5500K și o putere de 50W.

Lampa circulara

Este modelul ideal pentru realizarea conferințelor din interioriul casei tale, sau a videoclipurilor și fotografiilor perfecte. fiind astfel accesoriul de bază. Lampa este compusă din nu mai puțin de 120 de lumini LED, bineînțeles, așezate într-o formă cirulară. Fiind de ultimă generație, lampa poate oferi atât lumină caldă cât și lumină rece fără să mai schimbi plasticurile de fiecare dată.
Verifică prețul

Popularitatea acestui produs se datorează raportului calitate-preț excelent și al review-urilor foarte bune de la ceilalți cumpărători.

Întrebări despre lămpile circulare pentru streaming

Are trepied inclus ?

Lampa circulară pentru streaming este un accesoriu ideal pentru fotografia de tip fashion, de studio, macro sau de produs. De fapt, în zilele noastre, este un must-have, în studiourile de beauty. Indiferent de scopul lămpii, hobby sau profesional, aceasta are inclus și un trepied ajustabil.

Cum se alimentează ?

Modul de alimentare al lămpilor circulare pentru streaming diferă pentru fiecare model. Spre exemplu, poți face alimentarea acestora printr-un simplu cablu USB conectat la orice încărcător disponibil. De asemenea, există și lămpi circulare care sunt dotate cu un alimentator propriu.

Câte leduri are ?

Lămpile circulare pentru streaming au un număr variabil de leduri. Spre exemplu, dacă achiziționezi o lampă cu un preț mediu, aceasta ar putea avea în jur de 20 sau 30 de leduri cu intensitate reglabilă. În cazul unei lămpi profesionale, ledurile vor fi în număr mult mai mare, respectiv peste 100.

Oferă lumină rece sau caldă ?

Lampa circulara este un accesoriu ideal pentru fotografie. Lumina acesteia pune în evidență frumusețea machiajului, fiind ideală pentru poze de aproape. În funcție de model lămpile pot avea lumină și culoare variabilă fără a mai fi necesar să montezi alte plastice pentru a schimba lumina rece-cald.

Ce alte accesorii mai include ?

Lămpile circulare de streaming sunt unele dintre cele mai căutate produse în acest moment. Pentru a-ti facilita filmarea diferitelor videouri, lămpile sunt dotate cu un suport pentru telefon ce se poate ajusta în funcție de preferința personală. De asemenea, vei beneficia și de o telecomandă pentru a regla intensitatea luminii.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Microfon de Streaming cu Pop Filter
Cel mai bun microfon de streaming cu pop filter

Ai nevoie de o claritate acustică atunci când vorbești la microfon? Indiferent că faci podcast sau participi la video conferințe, microfonul cu pop filter nu trebuie să lipsească de pe birou.

Cel Mai Bun Set de Tobe Electronice (Nu Fac Zgomot)
Tobe care nu fac zgomot pentru apartament (tobe electronice)

Ai nevoie de un set de tobe electronice. Acestea nu fac zgomot și pot fi folosite în încăperi mici precum apartamentele. Sunetele sunt foarte realiste și se aud doar în căști.

Cel Mai Bun LEGO Construcții pentru Adulți
LEGO-uri de constructii pentru adulți

LEGO nu mai înseamnă de mult doar jucării pentru copii și chiar mai mult, există anumite seturi de LEGO special dedicate adulților. Acestea necesită o bună îndemânare și orientare în spațiu.

Cel Mai Bun Joc de Table Profesional
Cel mai bun joc de table profesional

Te consideri mare jucător de table și vrei să treci la următorul nivel? Cumpără-ți un set de table profesionist cu puluri din marmură și interior de catifea și experiența jocului va fi una de campionat.

Cel Mai Bun Mixer Audio Pentru Podcast
Cel mai bun mixer audio pentru podcast

Ești realizator de podcast și îți dorești o calitate excelentă pentru episoadele tale? Un mixer audio profesional te va ajuta la înregistrarea și editarea sunetului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe