Cel Mai Bun Set de Tobe Electronice (Nu Fac Zgomot)

Tobe care nu fac zgomot pentru apartament (tobe electronice)

Modificat la 26 aprilie 2022
Articol evaluat de 45 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu
Ricardo Costache
Ricardo Costache

Ce tobe electronice poți cumpăra online

Cel mai de bază modul oferă o varietate de sunete de tobe din care poți alege ceea ce îți place sau ai nevoie! Un modul bun pentru tobe electronice va avea diferite stiluri, de exemplu, rock, jazz, fushion etc. Cu cât setul de tobe este mai scump, cu atât flexibilitatea alegerii opțiunilor va crește. Majoritatea seturilor de tobe oferă funcția de metronom dar și opțiunea de înregistrare pentru o audiție ulterior dar și pentru a te putea perfecționa, în timp, observând ce nu ai făcut corect.

Majoritatea tobelor conțin 5 bucăți, adică, la fel ca un kit standard de tobe acustice. Multe modele oferă posibilitatea de a adauga pad-uri extra, dacă nevoia o cere. Pad-urile sunt concepute cu doze care să simtă vibrațiile loviturilor, iar o dată ce lovești un pad, aceste doze simt forța cu care pad-urile au fost lovite, având astfel parte de o dinamică variată! Pe piață există multe brand-uri și modele din care poți alege, dar sunt câteva companii consacrate care produc tobe electronice de bună calitate, printre care, enumerăm: Roland, Alesis și Yamaha.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Yamaha DTX-432K

 • Posibilitate de a crea set propriu
 • 10 funcții de formare încorporate
 • Funcția Pad Gate, potrivită chiar și pentru începători
 • Tobă kick KP65
 • Pedală de bass
Verifică prețul

Acest set de tobe electronice combină cea mai nouă tehnologie pentru a crea sunete autentice, de înaltă calitate cu cele 10 seturi de tambur încorporate, inclusiv efecte acustice și sunete electronice. În plus poți să creezi propriile seturi. De asemenea sunt incluse toba kick KP65 și o pedală de bass. Cu aplicația dedicată iOS/Android poți să te antrenezi și să împărtășești exepriența în mediul social. Setul se poate conecta la computer prin USB și apoi crea fișiere audio din sunetele produse în DTX.

Premium

* Prezentare video mai jos

Roland TD-17KVX

 • Design modern și plăcut
 • Tehnologie specifică
 • Ușor de montat
 • Utilizare facilă
 • Durată lungă de folosință
Verifică prețul

Pentru cei pasionați de tambur, kitul de la Roland TD-17KVX este un must have pentru voi. Acesta este dotat cu o tehnică de ultimă generație, instrumente performante și rezistente și multe accesorii interesante. Acest kit include și o funcție de antrenor, prin intermediul căreia vei învăța zilnic exerciții noi și vei progresa foarte rapid. Are un număr impresionant de 300 de sunete puternice, 50 de preseturi, este dotat cu metronom, ieșire USB, intefață MIDI și adaptor, dar nu include pedală și bete.


* Prezentare video mai jos

Roland TD-1K V-Drum Set

 • Sunet superior
 • Feel autentic
 • Ideale pentru studiu
 • Funcție de înregistrare
 • 15 piese demo
Verifică prețul

Calitatea aclamată V-Drums într-un set accesibil, destinat începătorilor și celor care vor să își perfecționeze skill-urile de drumming! Roland TD-1K este un set de tobe electronice pentru studiu și exerciții, cu o gamă largă de kit-uri de tobe ce se încadrează oricărui gen muzical, plus o funcție de studiu cu metronom și înregistrator, ce permite exersarea și verificarea progresului. Conectivitatea se realizează prin USB-MIDI, pad-urile sunt dual-zone cauciucate, stativul este inclus, iar greutatea netă este de doar 11.4 KG!

la buget

HD-50 Millenium

 • 193 de sunete pentru percuție
 • 10 seturi permanente și 1 programabil
 • Intrare căști
 • USB și Aux IN
 • Curbă de viteză
Verifică prețul

Tehnologia a ajuns să fie cea mai importantă parte din ultimul secol. Pentru un baterist/toboșar, tobele electronice au devenit un subiect serios de luat în considerare. Acest set de tobe electronice sunt destinate pentru începători de aceea plăcuțele și controlerul pentru picioare sunt integrate complet în suportul pentru un ajutor suplimentar și o stabilitate ridicată. În meniul de bază modulul acesta de tobe electronice îți oferă o varietate de sunete de tobe, și anume 193, din care să poți alege și mai ales multe stiluri pe care le poți seta. Printre acestea se numara stilul rock, jazz, fusion.


* Prezentare video mai jos

Roland TD-1DMK V-Drum Set

 • Modul de tobe cu 15 preset-uri de tobe
 • 10 funcții de exersare
 • USB pentru conexiuni MIDI
 • Pedale optimizate pentru reducerea volumului
 • Setul include rack, cabluri și cheie de tobă
Verifică prețul

Setul de tobe electronice Roland TD-1DMK dispune de 4 pad-uri mesh heads pentru premier cât și pentru tom-uri, cu tensiune ajustabila. Modulul de tobă TD-1 conține 15 preseturi de kit-uri, 15 piese de studiu, 10 funcții de coaching, port stereo jack mix IN de 3.5 mm, conectivitatea este de tip USB pentru conexiuni MIDI, există o funcție specială de metronom încorporat, iar pedalele sunt optimizate pentru reducerea volumului. Setul include rack, cabluri de conectare cât și o cheie de tobă. Greutate: 17.8 kg

Roland TD-27KV Set de tobe electronice

 • Nivel mediu V
 • Performanță ridicată
 • Înaltă calitate
 • Tehnologie avansată
 • Plăcuțe cu diametru mare
Verifică prețul

Te vei bucura de acest set de tobe o perioadă lungă deoarece setul are o rezistență îndelungată. Setul de tobe electronice este opțiunea ideală atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști deopotrivă. Ai la dispoziție un produs ideal pentru toate nevoile fiecarui toboșar și te vei bucura că l-ai cumpărat. Îți va oferi acel sunet excepțional de care ai nevoie de fiecare dată. Performanța este dată de tehnologia de ultimă generație. Nu vei regreta că l-ai cumpărat, ci te vei bucura de el mult timp.

Alesis Nitro Mesh Kit Set de tobe electronice

 • 8 piese incluse
 • Ușor de folosit
 • Ușor de manevrat
 • Versatile
 • Configurare ușoară
Verifică prețul

Dacă îți place muzica și tobele, acest set este o idee genială pentru tine. Poți să îți faci cadou un set de tobe și să te bucuri de pasiunea ta acasă. Ai la dispoziție un set de tobe electronice la care poți cânta fără probleme. Kitul de tobe electronice are 8 piese care funcționează cu ajutorul tamburului Alesis Mesh. Sunetul este unul de excepție și te va face să îndrăgești tobele. Mai mult, ai la dispoziție un suport rabatabil de 4 posturi de aluminiu care include toate cablurile, alimentare cu energia electrică și un tambur.

Întrebări despre tobele electronice

Chiar nu fac niciun fel de zgomot aceste tobe?

Având avantajul de a fi electronice, seturile de tobe pot fi conectate la orice disozitiv de redare, respectiv la căști sau la boxe. Dacă locuiești la bloc și vrei să nu se audă nimic din reprizele tale de cântat, atunci conectezi boxele la căști, tot sunetul fiind redat acolo.

Pot înregistra reprizele de cântat?

Tobele electronice pot fi înregistrate prin folosirea intrării unui laptop sau PC, cu ajutorul unui cablu sau două. Majoritatea seturilor de tobe electronice pot fi conectate prin USB la PC pentru interpretare folosind sunete descărcate de pe internet.

Pot face în așa fel încât să aud sunetul în boxe?

Unul din marile avantaje ale tobelor electronice este chiar conectarea acestora la boxe, căsti sau alte dispozitive pentru redarea sunetului. Așadar dacă ai nevoie să nu faci zgomot când repeți le poți conecta la căști, iar dacă dimpotrivă ai nevoie de amplificarea sunetului le poți conecta la boxe.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Chitară Clasică Pentru Începători
Cea mai bună chitară clasică pentru începători

Chitara acustică este cea mai recomandată pentru începerea lecțiilor de chitară. Pentru a cânta, tot ce ai nevoie este o pană de chitară și dorința de a învăța.

Cel Mai Bun Joc de Table Profesional
Cel mai bun joc de table profesional

Te consideri mare jucător de table și vrei să treci la următorul nivel? Cumpără-ți un set de table profesionist cu puluri din marmură și interior de catifea și experiența jocului va fi una de campionat.

Cel Mai Bun Microfon de Streaming cu Pop Filter
Cel mai bun microfon de streaming cu pop filter

Ai nevoie de o claritate acustică atunci când vorbești la microfon? Indiferent că faci podcast sau participi la video conferințe, microfonul cu pop filter nu trebuie să lipsească de pe birou.

Cea Mai Bună Dronă - Calitate Video 4K
Cea mai bună dronă cu înregistrare video 4K

Dacă tot îți cumperi o dronă, de ce să nu cumperi una cu o calitate video maximă și anume 4K? Află care sunt cele mai bune modele și ce preț au.

Cel Mai Bun Telescop Refractor Astronomic
Cel mai bun telescop refractor astronomic

Ți-ai dorit din totdeauna să poți vedea luna, stelele sau alte planete de undeva de pe un deal sau chiar de la tine din grădină? Telescopul refractar este tipul de telescop pe care-l cauți.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe