Cea Mai Bună Trusă De Poker Profesionist Pentru Acasă

Truse de poker profesionale (cărți de plastic și piese ceramică)

Modificat la 19 decembrie 2021
Articol evaluat de 115 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți cumperi o trusă de poker profesională?

Poker-ul este unul din cele mai populare jocuri din lume. Fie că ești expert în strategiile acestui oc sau îl practici doar din pasiune, o trusă profesională de poker poate fi atracția unei seri cu prietenii sau drumul către performanță. Pe piață regăsim seturi de poker pentru toate nivelurile de experiență. De la seturi mai puțin costisitoare, cu piese de bază pentru 3-4 jucători la truse complexe, de cea mai bună calitate pentru până la peste 10 jucători.

Unele seturi mai scumpe îți oferă un sistem de depozitare în serviete foarte elegante cu un aspect profesionist. Altele sunt din plastic, dar cele mai scumpe și mai impresionante sunt fabricate din metal. Dacă ești genul care se plictisește ușor, alege un set de poker care să îți permită să joci mai multe variante. Asigură-te că setul are instrucțiuni de joc, nu doar pentru cel clasic, dar și pentru variantele mai distractive. În plus, unele seturi ar putea include accesorii speciale care îți permit să joci și alte jocuri de cazino.

Cele mai bune seturi de poker profesionale

Cel mai bun

Piatnik

Setul mai include și 2 pachete de cărți de poker Piatnik, din carton plastifiat, de foarte buna calitate, 5 zaruri, un jeton de dealer și instrucțiuni de joc. Servieta diplomat este din aluminiu, cu capac transparent din plexiglas pe care este marcată denumirea setului și este căptușită în interior cu catifea, care îi conferă un aspect elegant. Un cadou inspirat pentru pasionațîi de poker.
Verifică prețul

Setul de poker Piatnik include 300 de chips-uri cu greutate de 14 grame, specifică cazinourilor și cluburilor de poker, cu finisaj lucios, plăcut la atingere, inserție metalică și cu denominari pe jetoane.

la buget

Set Poker 300 jetoane

Cu ajutorul acestui set de poker dotat cu 300 jetoane te vei bucura de experiența jocului de poker din intimitatea casei tale alături de prieteni sau familie fără să te deplasezi la cazino sau măcar să te îmbraci elegant pentru un astfel de loc sofisticat. Prietenii tăi vor fi încântați de ce frumos se pot juca poker și acasă făra bătăi de cap și drumuri inutile. Bucură-te de experiența provocatoare a jocului de poker din intimitatea casei!.
Verifică prețul

Pokerul este un joc de masă care a fascinat sute de jucători din întreaga lume de-a lungul timpului.

Premium

Set poker cu 500 chips-uri ABS 11,5g model ULTIMATE si servieta din aluminiu

Ele reacționează la lumină și pot astfel afișă o culoare mai mult sau mai puțîn intensă. Jetoanele sunt numerotate. Servieta diplomat este din aluminiu, cu capac transparent din plexiglas pe care este marcată denumirea setului și este căptușită în interior cu catifea, care îi conferă un aspect elegant. Un cadou inspirat pentru pasionațîi de poker.
Verifică prețul

Set de poker cu 500 de jetoane ABS de 11,5 grame gravate laser în servietă de aluminiu. Jetoanele Ultimate sunt renumite pentru calitatea și designul lor cu finisaj lucios, plăcut la atingere, inserție metalică.

Set Poker Deluxe Master cu 500 Jetoane (11,5 g) servieta aluminiu

9 cm și 11,5 grame (greutate folosită în circuitul profesionist), 2 pachete standard de cărți, 1 jeton dealer, 5 zaruri și instrucțiuni de joc. Aceste chips-uri de poker folosesc un model inteligent care detaliază alternanța zarurilor și dungilor în jurul marginii. Nu există o denominație pe chips-uri, deci aveți posibilitatea de a desemna valoarea acestora. Carcasa din aluminiu vă oferă o opțiune convenabilă pentru depozitare sau o modalitate ușoară și sigură de transport. Inserțiile din tava incluse sunt acoperite cu o țesătură de catifea neagră care rezistă prafului, păstrând fiecare piesă din acest set luminos și nou.
Verifică prețul

Cadoul perfect care poate aduce împreună prietenii și familia pentru distracții de "modă veche". Este un set complet și include 500 de chips-uri neinscriptionate cu diametru de 3.

Set poker cu 200 chips-uri si servieta din piele ecologica

Setul vine într-o elegantă servietă din piele ecologică, excelentă pentru serile de poker cu prietenii. Servieta elegantă are încuietoare și face ca setul să poată fi transportat cu ușurință. Jetoanele (chips-urile) sunt mai mult decât suficiente pentru 6 jucători și sunt disponibile în configurația originală în următoarele culori: alb, roșu, verde, albastru. Acestea sunt de foarte bună calitate și cântăresc 11,5 grame cu o dimensiune clasică de casino.
Verifică prețul

Dacă ai fost vreodată la un cazino, cu siguranță ai fost atras de jocul vedetă: poker-ul. Acest joc de cărți elegant, provocator și seducător, este poate cel mai popular din lume.

Set poker cu 500 chips-uri clay integral model WSOP si servieta din aluminiu

Aceste jetoane sunt foarte plăcute la atingere, și sunt foarte similare cu jetoanele din cazinouri, de aceea setul reprezintă alegerea ideală pentru adevărații pasionați. Acest elegant set de poker conține 500 chips-uri într-o servietă din aluminiu alături de 2 pachete de cărți și un buton pentru dealer. Jetoanele sunt de foarte bună calitate, sunt neinscripționate, sunt din clay integral și cântăresc 10 grame. Jetoanele neinscripționate au avantajul că se poate atribui fiecărei culori valoarea dorită de jucători.
Verifică prețul

Acest set de poker în servietă din aluminiu are 500 de jetoane din clay WSOP.

Întrebări despre seturile de poker profesionale

Cum se depozitează?

Având în vedere numărul mare de piese și dimensiunile reduse ale acestora - jetoane, zaruri - este nevoie ca acestea să fie aranjate în locurile destinate, în servieta în care au fost achiziționate, după fiecare joc. Nu este recomandat ca piesele să fie separate sau depozitate în alte cutii sau spații de depozitare.

Câți jucători pot fi angrenați în joc?

Pokerul profesional, după cum îi spune și numele, este un joc pentru profeșioniști, jucători avanșați și împătimiți si, de obicei se joacă pe sume de bani. El poate fi jucat și în două, trei sau patru persoane, dar recomandat este jocul cu 4 jucători.

Poți juca și altceva cu piesele?

Seturile de poker sunt concepute pentru a fi utilizate pentru jocurile de poker. Dacă în cazinouri jetoanele reprezintă banii pe care jucătorii îi pariază, existând jetoane inclusiv la ruletă și Blackjack, setul achiziționat pentru jocul acasă îți va folosi doar pentru poker. Bineînțeles că vei putea folosi pachetul de cărți inclus în pachet pentru orice alt tip de joc de cărți, însă este preferabil ca setul de poker să rămână intact pentru serile de meciuri de poker.

Ce reprezină culoarea jetoanelor?

Setul de poker profesional conține 200 de jetoane în 5 culori: alb, roșu, negru, albastru și verde, cu câte 40 de jetoane pentru fiecare culoare in parte.
Fiecare jeton are câte o valoare cu care se poate paria. La final, câștigătorul primește toate jetoanele.

Ce trebuie să conțină un set complet?

Dacă ești pasionat de poker și organizezi seri de joc cu prietenii, atunci trebuie să achiziționezi un set profesional. Acesta trebuie să conțină jetoanele (sau chipsurile), care sunt esențiale jocului, acestea reprezentând moneda de schimb a jocului, prin intermediul cărora un jucător poate paria și câștiga bani. Numărul și greutatea lor diferă în funcție de set (greutate 10-14 grame), unele incluzând și 750 de jetoane. Setul trebuie să mai conțină un pachet cărți, zaruri (5), masă pentru joc și o servietă în care toate cele enumerate sunt depozitate și transportate. De asemenea, seturile de poker profesionale conțin și jeton pentru dealer, însă nu este un element de bază al pachetului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Lampă Circulară - Streaming / Videoconferințe
Cea mai bună lampă circulară pentru streaming și videoconferințe

De cele mai multe ori calitatea video nu este dată de o cameră video slabă ci de lumina disponibilă în cameră. O lampă circulară mărește vizibil calitatea în cadrul unei videoconferințe.

Cea mai bună Mașină de Cusut pentru Acasă
Cea mai bună mașină de cusut pentru acasă

Vrei să-ți pui în practică talentul de fashion designer? În primul rând ai nevoie de o mașină bună de cusut pentru acasă iar materiale de calitate poți găsi la magazinele de specialitate.

Cel Mai Bun Pian de Apartament
Piane digitale potrivite pentru apartament sau casă

Pianul digital este varianta cea mai eficientă dacă spațiul nu-ți permite un pian clasic cu coadă. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Dronă - Calitate Video 4K
Cea mai bună dronă cu înregistrare video 4K

Dacă tot îți cumperi o dronă, de ce să nu cumperi una cu o calitate video maximă și anume 4K? Află care sunt cele mai bune modele și ce preț au.

Cel Mai Bun LEGO Construcții pentru Adulți
LEGO-uri de constructii pentru adulți

LEGO nu mai înseamnă de mult doar jucării pentru copii și chiar mai mult, există anumite seturi de LEGO special dedicate adulților. Acestea necesită o bună îndemânare și orientare în spațiu.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe