Cel Mai Bun LEGO Construcții pentru Adulți

LEGO-uri de constructii pentru adulți

Modificat la 28 aprilie 2022
Articol evaluat de 88 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-i cumperi unui adult un set de LEGO?

De ce să-i cumperi unui adult un set de LEGO? Atât timp cât fiecare dintre adulți permit copilului din interiorul lor să fie liber, LEGO este mai mult decât benefic și aduce o stare de bine atunci când este asamblat. Poate include depășirea dezaprobării celorlalți, ai căror copii interiori nu sunt liberi sau care nu au fost educați în meritele construirii cu LEGO.

Trebuie încurajată achiziționarea de LEGO pentru ingineri, arhitecți, artiști și designeri care au nevoie de un mijloc fizic de concepere stil prototip, inclusiv arhitecturi, machete și modele funcționale. Câteva piese tipărite 3D pot completa foarte bine piesele tipice.

Construirea cu piese LEGO trebuie încurajată ca o activitate recreativă non-dezordonată de care se pot bucura indivizi sau grupuri deopotrivă, în mod special pentru persoanele în vârstă care doresc să păstreze dexteritatea în mâinile lor, precum și agilitatea mentală, astfel încât putem trage concluzia că nu suntem niciodată prea bătrâni pentru a construi cu LEGO!

Cele mai bune LEGO-uri pentru adulți

Premium

* Prezentare video mai jos

Star Wars

 • 7500 de elemente integrate
 • Loc pentru 4 minifigurine în navă
 • Multiple spații accesibile pentru piese
 • Conține 2 echipaje gata de joacă
 • Detalii extrem de realiste
Verifică prețul

Supremul LEGO Star Wars Millennium Falcon a aterizat! Cu 7.500 elemente, super rapida navă Corellian a lui Han Solo este doldora de cele mai grozave detalii și dotări distractive. Minunează-te de detaliile complexe ale carenei, antena parabolică cu senzor, tunurile superioare și inferioare, cu laser cvadruplu, cele 7 picioare de aterizare, rampa de îmbarcare care coboară și tunul explozor ascuns. Așează până la 4 minifigurine în carlinga cu cupolă detașabilă și scoate panourile exterioare pentru a dezvălui interiorul extrem de detaliat.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Porsche 911

 • Cabină plină de detalii realiste, inclusiv un ecran radar;
 • Direcție funcțională;
 • Harta circuitului Laguna Seca imprimată pe ușa pilotului;
 • Suspensie independentă;
 • Motor boxer cu sase cilindri, cu pistoane mobile, plasat în fața punții din spate.
Verifică prețul

Intră în lumea curselor de anduranță GT cu Porsche 911 RSR! Descoperă ingineria și măiestria inovatoare a unuia dintre cei mai importanți constructori de automobile din lume, cu acest formidabil set de model de mașină Porsche 911 RSR LEGO® Technic. Dezvoltat în parteneriat cu Porsche, această machetă surprinde aspectul puternic și contururile emblematice ale modelului 911 RSR, un vehicul conceput să învingă provocările curselor internaționale de anduranță GT. Numărul pieselor din cutie: 1580. Vârsta recomandată: 10 ani+

la buget

* Prezentare video mai jos

Statia Spatiala

 • Include o broșură 148 de pagini care prezintă date privind Stația Spațială.
 • Adulți cu vârstă peste 16 ani sau orice constructor LEGO cu experiență poate juca.
 • Acționat fără baterii, oferă o experiență creativă, distractivă, care reduce stresul.
 • Vine cu instrucțiuni pas cu pas, astfel încât copiii să poată prelua aceasta construcție.
 • Cărămizile de construcție LEGO respecta cele mai înalte standarde din domeniu.
Verifică prețul

Matricea SSI LEGO Ideas pentru expunere, extrem de detaliată, oferă o experiență provocatoare pentru entuziaștii spațiului de orice vârstă și pentru iubitorii LEGO. Construiește și expune acest set spectaculos LEGO Ideas 21321 SSI (Stație Spațială Internațională). Având o mulțime de detalii autentice, inclusiv brațul articulat Canadarm 2 și două articulații rotative care coincid cu „panourile solare ajustabile”, acest set cu 864 piese este o idee grozavă pentru entuziaștii spațiului, fanii LEGO adulți sau orice constructor cu experiență.


* Prezentare video mai jos

LEGO Architecture, Paris

 • Conține multe clădiri
 • Foarte realist
 • Ușor de construit
 • Varianta 3D în aplicație
 • 694 de piese
Verifică prețul

Experimentează măreția arhitecturii pariziene cu acest set maiestuos LEGO Architecture Skyline, care combină celebrul Arc de Triumf, Champs-Elysées, Tour Montparnasse, Grand Palais, Turnul Eiffel și Luvru într-un aranjament inspirat. Fiecare model LEGO din acest set oferă o experiență de construcție unică și provocatoare, are o schemă de culori realistă la o scală care face sens. Zonele de parc cu iarbă, copaci și o plăcuță de identificare decorativă din Paris completează acest model extrem de detaliat al celui mai romantic oraș din lume. Un „magnifique” care atrage privirea pentru acasă sau la birou!


* Prezentare video mai jos

LEGO Technic Bugatti Chiron

 • Aspect foarte aproape de original
 • Detalii foarte rafinate
 • Cutie de viteze și jante cu profil scăzut
 • Volan cu logo Bugatti
 • Dezvoltă creativitatea, inventivitatea și simțurile adolescenților
Verifică prețul

Mașină de jucărie pentru băieți LEGO Bugatti Chiron, o reinterpretare spectaculoasă marca LEGO a clasicului Bugatti Chiron la scară 1:8, este o piesă must-have pentru orice colecționar pasionat! Dezvoltată în parteneriat cu Bugatti Automobiles S.A.S, aceasta reprezintă esența mașinii sport reale, venind cu o caroserie aerodinamică strălucitoare, jante cu spițe LEGO, anvelope cu profil scăzut și discuri de frânare detaliate. Cabina accesibilă dispune de o cutie de viteză cu 8 trepte, cu schimbător de viteze sub forma de pedală mobilă, și de volan ce poartă logo-ul Bugatti.


* Prezentare video mai jos

LEGO Technic, Land Rover Defender

 • Reproducere detaliată cu suprafețe frumos meșteșugite și sculptate ale vehiculului.
 • Acționare pe roți cu 3 diferențiale, suspensia independenta pe osii și un troliu.
 • 2 manete pentru cuplarea rapoartelor de transmisie ridicate sau joase.
 • Motor în linie cu 6 cilindri cu pistoane în mișcare și roată de rezervă montată în spate.
 • Set de jante cu design original, cu anvelope aderente la sol.
Verifică prețul

Explorează ingineria și designul inovator de la unul dintre cei mai importanți producători de vehicule de oraș și de teren din lume cu acest impresionant model replică Land Rover Defender LEGO Technic - o formidabilă piesă de expus pentru casă sau birou. Dezvoltat în parteneriat cu Land Rover, această reproducere detaliată surprinde suprafețele frumos meșteșugite și sculptate ale vehiculului, și vine cu o serie de funcții realiste, incluzând acționarea pe toate roțile cu 3 diferențiale, suspensia independenta pe ambele osii și un troliu funcțional.


* Prezentare video mai jos

LEGO® Architecture™ - Statuia Libertatii

 • Detalii reale
 • Model complex
 • Înălțime de 22 cm
 • 694 piese
 • Manual digital
Verifică prețul

Construiește modelul din cărămizi LEGO® al unuia dintre cele mai cunoscute monumente internaționale, cu acest set ”Statuia Libertății 21042 LEGO Architecture”. Aflată în portul orașului New York, Statuia Libertății se înalță la peste 305 de metri, pe insula Liberty, întâmpinând navigatorii din întreaga lume. O emblemă a libertății, statuia a fost oferită în dar poporului Statelor Unite de către poporul francez, și a fost inaugurată oficial în prezența unei mulțimi uriașe în 28 octombrie 1886.

Întrebări despre LEGO-urile pentru adulți

De unde pot obține un înlocuitor pentru o piesă foarte importantă și unică pierdută?

Ca și în cazul instrucțiunilor pierdute, pentru a obține un înlocuitor pentru o piesă foarte importantă și unică, sună la departamentul de service LEGO cel mai apropiat și precizează piesa de care ai nevoie. Cu siguranță o vor găsi, mai ales când produc loturi întregi din aceeași categorie.

Care este cel mai bun mod de a depozita piesele mele LEGO?

Mulți oameni le depozitează în cutiile în care au venit. De fapt, vechile cutii LEGO obișnuiau să aibă imprimate cuvintele „Folosiți această cutie pentru depozitare”. Multe cutii LEGO au o clapă laterală care se ridică, cu o tavă de carton în interiorul cutiei.

Am pierdut instrucțiunile pentru setul meu preferat, de unde pot obține altele noi?

Dacă setul tău preferat a fost creat în ultimii patru ani, este posibil să ai noroc. Sună la departamentul de service LEGO cel mai apropiat și spune-le povestea ta tragică. Adesea, au instrucțiuni care se întorc cu trei sau patru ani în urmă, dar de obicei nu mai mult de atât.

Tocmai am călcat pe o grămadă de piese LEGO cu picioarele goale! Ce fac?!

Dacă este târziu în noapte și oamenii din jur dorm, probabil că nu ar fi trebuit să țipi. Dar dacă este la jumătatea zilei, locuiești singur și ești suficient de mare, mergi înainte și înjură abundent cu toată puterea plămânilor. Chiar doare, nu-i așa?!

Care este setul tău LEGO preferat?

LEGO Star Wars Imperial - Star Destroyer, acest model gigant este aproape la fel de amenințător pe cât este cel original. Asamblarea se face într-o cantitate uluitoare de detalii specifice, de la tunuri laser la motoare până la găzduirea dedesubt a unui TIE Fighter, gata de lansare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set de Tobe Electronice (Nu Fac Zgomot)
Tobe care nu fac zgomot pentru apartament (tobe electronice)

Ai nevoie de un set de tobe electronice. Acestea nu fac zgomot și pot fi folosite în încăperi mici precum apartamentele. Sunetele sunt foarte realiste și se aud doar în căști.

Cea Mai Bună Dronă - Calitate Video 4K
Cea mai bună dronă cu înregistrare video 4K

Dacă tot îți cumperi o dronă, de ce să nu cumperi una cu o calitate video maximă și anume 4K? Află care sunt cele mai bune modele și ce preț au.

Cel Mai Bun Detector de Metale de Adâncime
Cel mai bun detector de metale de adâncime

Cauți o metodă nouă de a te relaxa? Aventurează-te în natură în căutarea comorilor cu ajutorul unui detector de metale de adâncime.

Cel Mai Bun Joc de Table Profesional
Cel mai bun joc de table profesional

Te consideri mare jucător de table și vrei să treci la următorul nivel? Cumpără-ți un set de table profesionist cu puluri din marmură și interior de catifea și experiența jocului va fi una de campionat.

Cel Mai Bun Mixer Audio Pentru Podcast
Cel mai bun mixer audio pentru podcast

Ești realizator de podcast și îți dorești o calitate excelentă pentru episoadele tale? Un mixer audio profesional te va ajuta la înregistrarea și editarea sunetului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe