Cea mai bună Mașină de Cusut pentru Acasă

Cea mai bună mașină de cusut pentru acasă

Modificat la 14 martie 2021
Articol evaluat de 74 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să-ți cumperi o mașină de cusut pentru acasă?

Există momente în care copilul ne anunță că a doua zi are nevoie de costum special pentru serbarea de la grădiniță sau școală. Sau noi suntem adesea puși în situații urgente și delicate în care am rămas cu un tiv descusut pentru rochia pe care trebuie să o îmbrăcăm mâine sau perechea de pantaloni trebuie scurtați urgent pentru întâlnirea din seara aceasta. Deseori nu avem timpul necesar nici să apelăm la croitorie pentru astfel de servicii și nici ei nu ne servesc de pe un minut pe altul.

Acestea sunt unele dintre acele momente în care avem nevoie de cea mai bună mașină de cusut pentru noi. O mașină de cusut ce poate fi reglată ne va ajuta să croim haine foarte variate, iar dintre accesorii nu trebuie să lipsească setul de ace speciale, mai multe tipuri de piciorușe presoare, limitatoare magnetice, desfacătoare de cusături, capacele de mosor sau chiar un set de șurubelnițe de dimensiuni reduse. Dimensiunile mașinilor de cusut sunt foarte importante, deoarece acestea trebuie să fie ușor de transportat și să ocupe puțin spațiu.

Cele mai bune mașini de cusut pentru acasă

Premium

* Prezentare video mai jos

Singer Initiale 2250

 • Tip: clasic
 • Utilizare rezidențial
 • Nivel de lucru: începator
 • Tip aplicație: coasere, brodare, matlasare, surfilare
 • Utilizat pentru: universal
Verifică prețul

Mașină de cusut Singer Initiale 2250, 9 programe, 1500 imp/min, de culoare albă. 9 programe de bază cu peste 30 de cusături combinate: 1 cusătură dreaptă, în 2 poziții ale acului: 2 modele de surfilare, din care 1 elastic; 3 modele de cusătură invizibilă, din care 1 elastic; 3 modele de broderie. Această mașină de cusut este de tip clasic, utilizare rezidențială, nivel de lucru ”începător”. Accesorii incluse: picioruș universal / cusut butoniere / nasturi; perie curățare + tăietor butonieră etc.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Brother BQ17

 • Lățime cusătură prestabilă(max. 5mm)
 • Pasul cusăturii prestabilă (max. 4mm)
 • Buton pentru coasere înapoi
 • Masă cu braț liber detașabil
 • Sistem de bobinare rapidă
Verifică prețul

Noul model de mașină de cusut BQ17 (cod nou XN1700 / RL417) este o mașină de cusut de ultimă generație cu suveică orizontală și sistem "quick-set bobbin", permițând o utilizare mai facilă. Execută 17 tipuri de cusături utilitare dar și decorative, dispune de butonieră în 4 pasi și are iluminare cu LED. Este convertibilă la braț liber, lățimea cusăturii este prestabilită (max. 5mm). pasul cusăturii este prestabilit (max. 4mm). Accesorii: picioruș cusut butoniere / nasturi fermoar, dispozitiv tăiere ața după coasere și pedală.

la buget

Hausgerate

 • Tip: portabilă
 • Utilizare: rezidențial
 • Nivel de lucru: începator
 • Tip aplicație: coasere
 • Utilizat pentru: universal
Verifică prețul

Mașina de cusut multifuncțională de uz caznic, meister Hausgerate, HRH-2288, are 33 de cusături, o putere de 60 W, dispozitiv rgclare lățime cusătură, dispozitiv reglare lungime, dispozitiv reglare tensiune fir și buton de coasere înapoi. Are diverse piciorușe de coasere include (picioruș de coasere universal, pentru butonieră, fermoar, nasture). Panoul de comandă este de tip mecanic, viteza maximă de coasere este de 1200 cusături/minut, iar greutatea mașinii este de doar 6 KG, având dimensiunile 43 cm lungime / 22 cm lățime / 34 înălțime.

Masina de cusut Veritas Sarah SARAH, 13 Programe, 750 Imp/min (Alb/Rosu)

 • 13 programe de cusături
 • Pasul maxim al cusăturii: 4,2 mm
 • Lățimea maximă a cusăturii în zig-zag: 5 mm
 • Viteză 750+/- 50 împunsături/minut
 • Butonieră în 4 pași
Verifică prețul

Cele 13 programe de cusături conțin tot ceea ce îți poți dori dacă ești la început de drum. Lungimea cusăturii din programul de cusătură selectat poate fi ușor reglată individual cu o roată rotativă. Stăpânește arta cusutului curat, repară și creează facil. Chiar și cu țesături mai groase, VERITAS Sarah iese în evidență datorită cuplului său ridicat. Lumina de cusut cu LED-uri fără strălucire luminează în mod fiabil zona de cusut, iar piciorul de cusut poate fi schimbat ușor fără niciun instrument.

Masina de cusut Singer Prelude, 13 programe, butoniera automata in 4 pasi, Alb

 • 13 cusături utilitare și decorative
 • Coasere ușoară cu mers înapoi
 • Butonieră automată în 4 trepte
 • Fiabilitate și robustețe
 • Iluminatul planului de cusut
Verifică prețul

Mașina de cusut Singer Prelude, are 13 programe, butonieră automată în patru pași, iar culoarea albă este de efect, putând a se asorta cu o gamă variată de mobilă! Această mașină de cusut a fost concepută pentru începători, având 13 cusături utilitare și decorative, esențiale pentru toate lucrările de cusut. Coaserea se realizează foarte ușor, mers înapoi este facil. Prezintă și butonieră automată în 4 trepte, plus fiabilitate și robustețe pentru iluminatul planului de cusur cu suportul bobinei metalice.

Masina de cusut Singer Smart II, 7 Programe, 1500 imp/min, Alb

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Robustă
 • Dotată cu motor puternic
 • Simplu de utilizat
 • Ideală pentru începători
Verifică prețul

Croitoria nu este atât de ușoară pe cât pare. De fapt, este destul de complicată dacă nu ai cunoștințele necesare sau nu ai la dispoziție instrumentele potrivite. De aceea, o mașină de cusut profesională este cel mai bun ajutor. Cu ajutorul acestui produs, te vei bucura de 7 programe într-o singură mașină de cusut compactă și ușoară. Dacă aveai nevoie de un produs care să te ajute să termini proiectele începute la mașina de cusut antică, tocmai l-ai găsit. Te ajută să tivești, surfilezi, aplici fermoare, nasturi, elastic sau șnururi, dar și să coși butoniere sau decorațiuni.

Întrebări despre mașinile de cusut pentru acasă

Există opțiunea de introducere automată a aței în ac?

Multe modele de mașini de cusut moderne sunt echipate cu sisteme automate de introducere a firului în ac, de tăiere a firului și derularea bobinelor, iar unele modele de mașini de cusut oferă viteze reglabile, lucru foarte util atunci când înveți să coși.

Câte programe are mașina de cusut?

Cele 3 seturi complexe de programe includ toate cusăturile uzuale, aprope 200 de cusături (cusături pentru materiale elastice, mai multe tipuri de surfilare sau tiv ascuns, mai multe cusături decorative, butoniera semiautomată), iar reglarea lungimii pasului, poziția acului sau utilizarea acului dublu vor extinde posibilitățile și mai mult.

Este ușor de manevrat ?

Cu doar o simplă apăsare a unui buton ai selectat cusătura și setările optime pentru lungime, lățime, echilibru, presiune și tensiune. Cu memoria încorporată, poți combina modele de cusături, litere și cifre, iar ecranul LCD oferă o vizualizare clară și ușor a modele de cusături.

Are display de Led pentru selectare programe?

Aceste mașini sunt dotate cu o display-uri. nu neaapărat LED, pentru a verifica și selecta programele de care ai nevoie, programe de tipul ‘jog dial’, care permit navigarea rapidă și confortabilă prin setul de programe de coasere din memoria mașinii.

Viteza de coasere este reglabilă ?

Fiecare mașină de cusut este diferită, deci indiferent dacă este mecanică sau computerizată, felul în care aceasta lucrează cu materialul este unic. Unele modele de mașini de cusut oferă viteze reglabile, lucru foarte util atunci când înveți să coși.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Lampă Circulară - Streaming / Videoconferințe
Cea mai bună lampă circulară pentru streaming și videoconferințe

De cele mai multe ori calitatea video nu este dată de o cameră video slabă ci de lumina disponibilă în cameră. O lampă circulară mărește vizibil calitatea în cadrul unei videoconferințe.

Cel Mai Bun LEGO Construcții pentru Adulți
LEGO-uri de constructii pentru adulți

LEGO nu mai înseamnă de mult doar jucării pentru copii și chiar mai mult, există anumite seturi de LEGO special dedicate adulților. Acestea necesită o bună îndemânare și orientare în spațiu.

Cel Mai Bun Boardgame Pentru Adulți
Cele mai bune boardgames pentru adulți

Îți plac serile alături de prieteni și v-ați săturat de cărti și rummy? Ce-ai zice să încercați un boardgame? Află care sunt cele mai bune și de unde le poți cumpăra online.

Cel Mai Bun Mixer Audio Pentru Podcast
Cel mai bun mixer audio pentru podcast

Ești realizator de podcast și îți dorești o calitate excelentă pentru episoadele tale? Un mixer audio profesional te va ajuta la înregistrarea și editarea sunetului.

Cel Mai Bun Telescop Refractor Astronomic
Cel mai bun telescop refractor astronomic

Ți-ai dorit din totdeauna să poți vedea luna, stelele sau alte planete de undeva de pe un deal sau chiar de la tine din grădină? Telescopul refractar este tipul de telescop pe care-l cauți.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe