Cel Mai Bun Pian de Apartament

Piane digitale potrivite pentru apartament sau casă

Modificat la 30 august 2021
Articol evaluat de 87 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

Pianul digital, cea mai bună opțiune pentru spații restrânse

Pianul digital este o versiune adaptată, mai modernă a corespondetului său acustic. Produce sunete digitale când apeși o clapă, iar difuzoarele electronice ale pianului vor reda înregistrări de înaltă calitate care au fost preluate anterior din piane acustice. Un pian digital este cea mai bună soluție pentru spațiile restrânse, întrucât este considerabil mai mic ca dimensiune decât varianta acustică și cântărește mult mai puțin. Dacă ești un împătimit al muzicii, faci parte dintr-o trupă sau pur și simplu îți place să petreci timp cu prietenii organizând seri de muzică la tine în apartament, atunci pianul digital va fi o achiziție de bun augur.

Un pian digital va imita sunetul pianului acustic și, în plus vine cu butoane de volum și ieșiri pentru căști, astfel că poți să cânți oricând fără a deranja membrii familiei sau vecinii de la bloc. În plus, poate fi mutat cu ușurință nefiind nevoie decât de 2 persoane, nu necesită acordaj și nici nu trebuie să îl păstrezi în condiții speciale de temperatură sau umiditate.

Modele bune de piane digitale

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Yamaha Arius YDP-164 Black

 • Funcția dual layers
 • Echipat cu metronom
 • Acordaj 414.8 – 440.0 – 466.8 Hz
 • Capacitate de stocare de 100 KB ( aproximativ 11000 note)
 • Dotat cu Intelligent Acoustic Control
Verifică prețul

Pianina digitală Arius YDP-164 de la Yamaha este ideală atât pentru începători, cât și pentru pianiști mai avansați, deoarece, cu un design elegant și clasic, experiența pe care acesta o oferă este una autentică datorită celor 88 de clape cu mecanism de ciocănele GH3. Pianina prezintă o sensibilitatea selectabilă a clapelor, un suport de partitură și o polifonie maximă de 192 de voci. Capacitatea de stocare este de aproximativ 11 000 de note, iar pianina este dotată cu 4 tipuri de reverb, alături de funcțiile Dual Layers, Duo și de un metronom.

la buget

Pianonova EC11-BK Pian digital

 • Număr de sunete: 21-100
 • Difuzor încorporat
 • Conectivitate prin USB
 • Include un sistem de învățare
 • Alimentarea este de tip electric, printr-un adaptor
Verifică prețul

Pianina EC11-BK este extrem de potrivită pentru începători, datorită sistemului de învățare cu care vine, oferind însă o experiență excepțională și pentru cei avansați. Pianina vine cu 60 de piese de exercițiu, este dotată cu efecte precum Reverb și Chorus și prezintă și un metronom menit să facă exersarea cât mai adecvată. Pianina prezintă conectivitate prin USB și 88 de clape, alături de un amplificator încorporat. Alimentarea este tip electric, realizându-se printr-un adaptor, iar polifonia este de 128 de voci.

Premium

* Prezentare video mai jos

Roland LX705 Pian digital

 • Conectivitate prin Bluetooth și prin USB
 • Include 389 de piese de exercițiu
 • Prezintă 88 de clape
 • Funcția de înregistrare memorează aproximativ 70.000 de note
 • Polifonie nelimitată
Verifică prețul

Pianul digital LX705 de la Roland oferă o experiență mai mult decât plăcută, fiind potrivită atât pentru începători, cât și pentru avansați ai pianului. Cu o funcție de înregistrare cu o memorie de aproximativ 70.000 de note, pianul are clape sensibile la atingere și este dotat cu un sistem de învățare, prezentând 389 de piese de exercițiu. Acesta are conectivitate atât USB, cât și Bluetooth, numărul de sunete pe care le poate produce este de 324, polifonia este nelimitată, iar pianul vine și cu un metronom.


* Prezentare video mai jos

Pian Digital - Casio AP-270 White

 • Sunet de pian real
 • Librărie de 60 cântece
 • Polifonie de 128 note
 • Acompaniament prin înregistrările audio incorporate
 • Claviatură tip HAMMER
Verifică prețul

Seria de piane digitale Celviano este potrivită celor ce doresc experiență autentică de grand piano. Design-ul tradițional al AP-270 înmagazinează noile sunete stereo grand piano și un model de funcționare al claviaturii nou conceput. Fiecare nuantă și detaliu al sunetului este capturat datorită noii tehnologii tri-sensor spring less hammer action al celor 88 de clape de pian. Sunetele transmit un nivel de expresie și realism fară precedent, simulând sunetul tip open strings când damper-ul este activat cu pedala utilizând Acoustic Resonance DSP. Este dotată cu o librărie de 60 de cântece ce pot fi studiate la orice tempo utilizând ieșirile de căști sau sistemul intern de amplificare. Modul Duet al Celviano vă permite utilizarea simultană a clapei de elev si profesor.


* Prezentare video mai jos

Roland Kiyola KF-10 KWX

 • Design elegant
 • Claviatură PHA-50 cu 88 de clape
 • 30 melodii interne
 • Volumul difuzoarelor și căștilor selectat automat
 • Conectivitate wireless Bluetooth
Verifică prețul

Roland Kiyola KF-10 KWX este un pian digital, fabricat în Japonia, ce îmbină tehnologia digitală cu meșteșugul tradițional. A fost conceput împreună cu designerul de mobilier Karimoku, iar acesta oferă eleganța și frumusețea, așa cum o spune și taducerea numelui Kiyola. Acest pian, are un design estetic unic în lumea pianelor, beneficiind de un cabinet fabricat manual din lemn, dar și componentele digitale renumite, precum modelearea de sunet SuperNATURAL Piano, tehnologia dynamic sensing utilizată la claviatură PHA-50, conectivitate wireless Bluetooth® către aplicațiile dumneavoastră favorite pentru creeat muzică, și sistemul dinamic de sunet. Disponibil în variante de finisaj de nuc sau stejar natural, cu pedalier și banchetă de pian finisate în același mod, incluse.

Orla CDP-1 Rosewood

 • Acordajul este Transpose
 • Prezintă 88 de clape grele hammer action cu sensibilitate ajustabilă în 3 trepte
 • Polifonie maximă de 64 de voci
 • Include un metronom reglabil
 • Dotat cu un port USB
Verifică prețul

Pianul digital Orla CDP-1 de la Rosewood prezintă o claviatură cu 88 de clape grele cu tehnologia Hammer Action. Instrumentul include o pedală triplă reglabilă ( Sustain/ Soft/ Sostenuto) și este dotat cu 16 sonete de calitate înaltă menite să confere muzicienilor o experiență complexă și o exprimare artistică completă. Cu o polifonie maximă de 64, pianul include funcțiile Reverb ( Room, Hall, Theater) și efectul Chorus, iar acordajul este tip Transpose, Pitch. De asemenea, instrumentul vine și cu un metronom reglabil.

Yamaha YDP-S34 Black Set

 • Design atractiv
 • Confortabil
 • Ușor de folosit
 • Accesibil
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de muzică și în special de pian, atunci setul format din pianul digital compact YAMAHA S34 cu banchetă și căști audio incluse este perfect pentru tine, în a-ți urma pasiunea. Pianul este dotat cu 88 de clape Graded hammer Standard cu suprafețe de atingere negru mat de înaltă calitate. Căștile de asemenea sunt de o calitate net superioară, fiind dotate cu difuzoare îmbunătățite, datorită cunoașterii detaliate a celor de la Yamaha a caracteristicilor acustice interne ale instrumentelor muzicale.

Întrebări despre pianele digitale

Este potrivit pentru începători sau avansați?

Un pian digital ar putea fi mai bun pentru începători, mai ales pentru cei care vor să învețe singuri să cânte și asta pentru că poate fi conectat la un calculator. Așadar poți folosi numeroase programe de învățare disponibile online prin simpla sincronizare cu pianul.

Care este diferența dintre un pian digital și unul clasic?

Diferența majoră dintre un pian digital și unul acustic este în principal sunetul. Un pian digital va produce sunete digitale când apeși o clapă iar difuzoarele electronice ale pianului vor reda înregistrări de înaltă calitate care au fost preluate anterior din piane acustice.

Redă același sunet de calitate ca și un model clasic?

Pianul acustic produce un sunet mai bun, oferă un sunet autentic, acustic, care are un ton mai cald și mai rezonant. Un pian digital nu poate decât să imite sunetul pianului acustic. Cu toate acestea, un pian digital de ultimă generație ar putea să sune ceva mai bine decât un pian acustic de joasă calitate.

Există posibilitatea de a înregistra?

Spre deosebire de varianta acustică, cu ajutorul unui pian digital poți face înregistrări deoarece acesta dispune de un port sau mai multe tipuri de conexiuni care conectează pianul la computer. Înregistrările se salvează sub forma unui fișier digital ce poate fi apoi editat.

Poate fi conectat la calculator, laptop sau telefon?

Pianul digital dispune de un port sau mai multe tipuri de conexiuni care conectează pianul la computer sau alte dispozitive. În acest fel poți înregistra și stoca înregistrarea ca fișier digital opțiune foarte utilă în special pentru operarea cu software-uri.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Microfon de Streaming cu Pop Filter
Cel mai bun microfon de streaming cu pop filter

Ai nevoie de o claritate acustică atunci când vorbești la microfon? Indiferent că faci podcast sau participi la video conferințe, microfonul cu pop filter nu trebuie să lipsească de pe birou.

Cea Mai Bună Dronă - Calitate Video 4K
Cea mai bună dronă cu înregistrare video 4K

Dacă tot îți cumperi o dronă, de ce să nu cumperi una cu o calitate video maximă și anume 4K? Află care sunt cele mai bune modele și ce preț au.

Cel Mai Bun Boardgame Pentru Adulți
Cele mai bune boardgames pentru adulți

Îți plac serile alături de prieteni și v-ați săturat de cărti și rummy? Ce-ai zice să încercați un boardgame? Află care sunt cele mai bune și de unde le poți cumpăra online.

Cel Mai Bun Telescop Refractor Astronomic
Cel mai bun telescop refractor astronomic

Ți-ai dorit din totdeauna să poți vedea luna, stelele sau alte planete de undeva de pe un deal sau chiar de la tine din grădină? Telescopul refractar este tipul de telescop pe care-l cauți.

Cel Mai Bun Set de Tobe Electronice (Nu Fac Zgomot)
Tobe care nu fac zgomot pentru apartament (tobe electronice)

Ai nevoie de un set de tobe electronice. Acestea nu fac zgomot și pot fi folosite în încăperi mici precum apartamentele. Sunetele sunt foarte realiste și se aud doar în căști.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe