Cel Mai Bun Pian de Apartament

Piane digitale potrivite pentru apartament sau casă

Modificat la 18 mai 2021
Articol evaluat de 87 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

Pianul digital, cea mai bună opțiune pentru spații restrânse

Pianul digital este o versiune adaptată, mai modernă a corespondetului său acustic. Produce sunete digitale când apeși o clapă, iar difuzoarele electronice ale pianului vor reda înregistrări de înaltă calitate care au fost preluate anterior din piane acustice. Un pian digital este cea mai bună soluție pentru spațiile restrânse, întrucât este considerabil mai mic ca dimensiune decât varianta acustică și cântărește mult mai puțin. Dacă ești un împătimit al muzicii, faci parte dintr-o trupă sau pur și simplu îți place să petreci timp cu prietenii organizând seri de muzică la tine în apartament, atunci pianul digital va fi o achiziție de bun augur.

Un pian digital va imita sunetul pianului acustic și, în plus vine cu butoane de volum și ieșiri pentru căști, astfel că poți să cânți oricând fără a deranja membrii familiei sau vecinii de la bloc. În plus, poate fi mutat cu ușurință nefiind nevoie decât de 2 persoane, nu necesită acordaj și nici nu trebuie să îl păstrezi în condiții speciale de temperatură sau umiditate.

Modele bune de piane digitale

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Yamaha Arius YDP-164 Black

 • Funcția dual layers
 • Echipat cu metronom
 • Acordaj 414.8 – 440.0 – 466.8 Hz
 • Capacitate de stocare de 100 KB ( aproximativ 11000 note)
 • Dotat cu Intelligent Acoustic Control
Verifică prețul

Pianina digitală Arius YDP-164 de la Yamaha este ideală atât pentru începători, cât și pentru pianiști mai avansați, deoarece, cu un design elegant și clasic, experiența pe care acesta o oferă este una autentică datorită celor 88 de clape cu mecanism de ciocănele GH3. Pianina prezintă o sensibilitatea selectabilă a clapelor, un suport de partitură și o polifonie maximă de 192 de voci. Capacitatea de stocare este de aproximativ 11 000 de note, iar pianina este dotată cu 4 tipuri de reverb, alături de funcțiile Dual Layers, Duo și de un metronom.

la buget

Pianonova EC11-BK Pian digital

 • Număr de sunete: 21-100
 • Difuzor încorporat
 • Conectivitate prin USB
 • Include un sistem de învățare
 • Alimentarea este de tip electric, printr-un adaptor
Verifică prețul

Pianina EC11-BK este extrem de potrivită pentru începători, datorită sistemului de învățare cu care vine, oferind însă o experiență excepțională și pentru cei avansați. Pianina vine cu 60 de piese de exercițiu, este dotată cu efecte precum Reverb și Chorus și prezintă și un metronom menit să facă exersarea cât mai adecvată. Pianina prezintă conectivitate prin USB și 88 de clape, alături de un amplificator încorporat. Alimentarea este tip electric, realizându-se printr-un adaptor, iar polifonia este de 128 de voci.

Premium

* Prezentare video mai jos

Roland LX705 Pian digital

 • Conectivitate prin Bluetooth și prin USB
 • Include 389 de piese de exercițiu
 • Prezintă 88 de clape
 • Funcția de înregistrare memorează aproximativ 70.000 de note
 • Polifonie nelimitată
Verifică prețul

Pianul digital LX705 de la Roland oferă o experiență mai mult decât plăcută, fiind potrivită atât pentru începători, cât și pentru avansați ai pianului. Cu o funcție de înregistrare cu o memorie de aproximativ 70.000 de note, pianul are clape sensibile la atingere și este dotat cu un sistem de învățare, prezentând 389 de piese de exercițiu. Acesta are conectivitate atât USB, cât și Bluetooth, numărul de sunete pe care le poate produce este de 324, polifonia este nelimitată, iar pianul vine și cu un metronom.


* Prezentare video mai jos

Roland F-140R CB

 • 5 tipuri de sensibilitate la atingere
 • Polifonie 128 voci
 • Efecte ambianță 3D
 • Conectivitate Bluetooth și USB
 • Claviatură 88 clape
Verifică prețul

Roland F-140R CB - pian digital cu claviatură standard PHA-4, cu 88 de clape cu escapement, Ivory Feel, 4 moduri de utilizare a claviaturii (întreagă, dual, split și twin piano), și 5 tipuri de sensibilitate la atingere + sensibilitate fixă. Polifonie de 128 de voci. Oferă sunet de pian SuperNatural, ieșire de căști, efecte de ambianță 3D, conectivitate bluetooth pentru aplicații de partituri muzicale. Oferă 11 tonuri de Grand Piano, și 305 tonuri diverse, incluzând 8 seturi de tobe, și un set SFX). Efecte de ambianță și briliant, posibilitate de înregistrare pe o pistă a unei melodii cântate și salvare în format MIDI (format 0) aproximativ 30,000 de note. Oferă 3 pedale (damper, soft și sostenuto). Conectivitate USB to host / USB to device. Amplificare de 2x12 W.


* Prezentare video mai jos

Pian Digital - Casio AP-270 White

 • Sunet de pian real
 • Librărie de 60 cântece
 • Polifonie de 128 note
 • Acompaniament prin înregistrările audio incorporate
 • Claviatură tip HAMMER
Verifică prețul

Seria de piane digitale Celviano este potrivită celor ce doresc experiență autentică de grand piano. Design-ul tradițional al AP-270 înmagazinează noile sunete stereo grand piano și un model de funcționare al claviaturii nou conceput. Fiecare nuantă și detaliu al sunetului este capturat datorită noii tehnologii tri-sensor spring less hammer action al celor 88 de clape de pian. Sunetele transmit un nivel de expresie și realism fară precedent, simulând sunetul tip open strings când damper-ul este activat cu pedala utilizând Acoustic Resonance DSP. Este dotată cu o librărie de 60 de cântece ce pot fi studiate la orice tempo utilizând ieșirile de căști sau sistemul intern de amplificare. Modul Duet al Celviano vă permite utilizarea simultană a clapei de elev si profesor.


* Prezentare video mai jos

Roland Kiyola KF-10 KWX

 • Design elegant
 • Claviatură PHA-50 cu 88 de clape
 • 30 melodii interne
 • Volumul difuzoarelor și căștilor selectat automat
 • Conectivitate wireless Bluetooth
Verifică prețul

Roland Kiyola KF-10 KWX este un pian digital, fabricat în Japonia, ce îmbină tehnologia digitală cu meșteșugul tradițional. A fost conceput împreună cu designerul de mobilier Karimoku, iar acesta oferă eleganța și frumusețea, așa cum o spune și taducerea numelui Kiyola. Acest pian, are un design estetic unic în lumea pianelor, beneficiind de un cabinet fabricat manual din lemn, dar și componentele digitale renumite, precum modelearea de sunet SuperNATURAL Piano, tehnologia dynamic sensing utilizată la claviatură PHA-50, conectivitate wireless Bluetooth® către aplicațiile dumneavoastră favorite pentru creeat muzică, și sistemul dinamic de sunet. Disponibil în variante de finisaj de nuc sau stejar natural, cu pedalier și banchetă de pian finisate în același mod, incluse.

Orla CDP-1 Rosewood

 • Acordajul este Transpose
 • Prezintă 88 de clape grele hammer action cu sensibilitate ajustabilă în 3 trepte
 • Polifonie maximă de 64 de voci
 • Include un metronom reglabil
 • Dotat cu un port USB
Verifică prețul

Pianul digital Orla CDP-1 de la Rosewood prezintă o claviatură cu 88 de clape grele cu tehnologia Hammer Action. Instrumentul include o pedală triplă reglabilă ( Sustain/ Soft/ Sostenuto) și este dotat cu 16 sonete de calitate înaltă menite să confere muzicienilor o experiență complexă și o exprimare artistică completă. Cu o polifonie maximă de 64, pianul include funcțiile Reverb ( Room, Hall, Theater) și efectul Chorus, iar acordajul este tip Transpose, Pitch. De asemenea, instrumentul vine și cu un metronom reglabil.

Întrebări despre pianele digitale

Este potrivit pentru începători sau avansați?

Un pian digital ar putea fi mai bun pentru începători, mai ales pentru cei care vor să învețe singuri să cânte și asta pentru că poate fi conectat la un calculator. Așadar poți folosi numeroase programe de învățare disponibile online prin simpla sincronizare cu pianul.

Care este diferența dintre un pian digital și unul clasic?

Diferența majoră dintre un pian digital și unul acustic este în principal sunetul. Un pian digital va produce sunete digitale când apeși o clapă iar difuzoarele electronice ale pianului vor reda înregistrări de înaltă calitate care au fost preluate anterior din piane acustice.

Redă același sunet de calitate ca și un model clasic?

Pianul acustic produce un sunet mai bun, oferă un sunet autentic, acustic, care are un ton mai cald și mai rezonant. Un pian digital nu poate decât să imite sunetul pianului acustic. Cu toate acestea, un pian digital de ultimă generație ar putea să sune ceva mai bine decât un pian acustic de joasă calitate.

Există posibilitatea de a înregistra?

Spre deosebire de varianta acustică, cu ajutorul unui pian digital poți face înregistrări deoarece acesta dispune de un port sau mai multe tipuri de conexiuni care conectează pianul la computer. Înregistrările se salvează sub forma unui fișier digital ce poate fi apoi editat.

Poate fi conectat la calculator, laptop sau telefon?

Pianul digital dispune de un port sau mai multe tipuri de conexiuni care conectează pianul la computer sau alte dispozitive. În acest fel poți înregistra și stoca înregistrarea ca fișier digital opțiune foarte utilă în special pentru operarea cu software-uri.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Capsator Electric de Mochetă / Tapițerie
Cel mai bun capsator electric pentru mochetă și tapițerie

Ai nevoie de un capsator electric care să te ajute în activitatea de zi cu zi? Poate ești montator de mochetă sau tapițer și cauți cel mai bun capsator electric.

Cea Mai Bună Lampă Circulară - Streaming / Videoconferințe
Cea mai bună lampă circulară pentru streaming și videoconferințe

De cele mai multe ori calitatea video nu este dată de o cameră video slabă ci de lumina disponibilă în cameră. O lampă circulară mărește vizibil calitatea în cadrul unei videoconferințe.

Cel Mai Bun Joc de Table Profesional
Cel mai bun joc de table profesional

Te consideri mare jucător de table și vrei să treci la următorul nivel? Cumpără-ți un set de table profesionist cu puluri din marmură și interior de catifea și experiența jocului va fi una de campionat.

Cel Mai Bun Set de Tobe Electronice (Nu Fac Zgomot)
Tobe care nu fac zgomot pentru apartament (tobe electronice)

Ai nevoie de un set de tobe electronice. Acestea nu fac zgomot și pot fi folosite în încăperi mici precum apartamentele. Sunetele sunt foarte realiste și se aud doar în căști.

Cel Mai Bun LEGO Construcții pentru Adulți
LEGO-uri de constructii pentru adulți

LEGO nu mai înseamnă de mult doar jucării pentru copii și chiar mai mult, există anumite seturi de LEGO special dedicate adulților. Acestea necesită o bună îndemânare și orientare în spațiu.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe