Cel Mai Bun Pian de Apartament

Piane digitale potrivite pentru apartament sau casă

Modificat la 10 martie 2022
Articol evaluat de 87 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

Pianul digital, cea mai bună opțiune pentru spații restrânse

Pianul digital este o versiune adaptată, mai modernă a corespondetului său acustic. Produce sunete digitale când apeși o clapă, iar difuzoarele electronice ale pianului vor reda înregistrări de înaltă calitate care au fost preluate anterior din piane acustice. Un pian digital este cea mai bună soluție pentru spațiile restrânse, întrucât este considerabil mai mic ca dimensiune decât varianta acustică și cântărește mult mai puțin. Dacă ești un împătimit al muzicii, faci parte dintr-o trupă sau pur și simplu îți place să petreci timp cu prietenii organizând seri de muzică la tine în apartament, atunci pianul digital va fi o achiziție de bun augur.

Un pian digital va imita sunetul pianului acustic și, în plus vine cu butoane de volum și ieșiri pentru căști, astfel că poți să cânți oricând fără a deranja membrii familiei sau vecinii de la bloc. În plus, poate fi mutat cu ușurință nefiind nevoie decât de 2 persoane, nu necesită acordaj și nici nu trebuie să îl păstrezi în condiții speciale de temperatură sau umiditate.

Modele bune de piane digitale

Cel mai bun

Roland RP-102 BK

 • Performant;
 • Design modern;
 • Ușor de folosit;
 • Rezistent;
 • Practic.
Verifică prețul

Roland RP-102 BK, pian digital cu claviatură PHA-4 cu Escapement și Ivory Feel cu 88 clape ce oferă un sunet autentic de pian și o atingere impecabilă cu ajutorul clapelor claviaturii de lux cu acțiune grea, și un cabinet rafinat cu trei pedale integrate, modelul RP-102 oferă un aspect tradițional în poziție verticală care se potrivește extraordinar în orice spațiu de calitate. Nu necesită niciodată o reglare sau o întreținere regulată și include tehnologia Bluetooth pentru conectarea cu un smartphone sau o tabletă pentru o experiență plăcută și o învățare îmbunătățită.

la buget

Pianonova EC11-BK Pian digital

 • Număr de sunete: 21-100
 • Difuzor încorporat
 • Conectivitate prin USB
 • Include un sistem de învățare
 • Alimentarea este de tip electric, printr-un adaptor
Verifică prețul

Pianina EC11-BK este extrem de potrivită pentru începători, datorită sistemului de învățare cu care vine, oferind însă o experiență excepțională și pentru cei avansați. Pianina vine cu 60 de piese de exercițiu, este dotată cu efecte precum Reverb și Chorus și prezintă și un metronom menit să facă exersarea cât mai adecvată. Pianina prezintă conectivitate prin USB și 88 de clape, alături de un amplificator încorporat. Alimentarea este tip electric, realizându-se printr-un adaptor, iar polifonia este de 128 de voci.

Premium

* Prezentare video mai jos

Roland LX705 Pian digital

 • Conectivitate prin Bluetooth și prin USB
 • Include 389 de piese de exercițiu
 • Prezintă 88 de clape
 • Funcția de înregistrare memorează aproximativ 70.000 de note
 • Polifonie nelimitată
Verifică prețul

Pianul digital LX705 de la Roland oferă o experiență mai mult decât plăcută, fiind potrivită atât pentru începători, cât și pentru avansați ai pianului. Cu o funcție de înregistrare cu o memorie de aproximativ 70.000 de note, pianul are clape sensibile la atingere și este dotat cu un sistem de învățare, prezentând 389 de piese de exercițiu. Acesta are conectivitate atât USB, cât și Bluetooth, numărul de sunete pe care le poate produce este de 324, polifonia este nelimitată, iar pianul vine și cu un metronom.

Pian Digital DP-33 WH Thomann cu scaun si casti

 • Practic;
 • Design plăcut;
 • Util;
 • Rezistent;
 • Performant.
Verifică prețul

Dacă îți place să cânți la pian, probabil că ai visat deja să ai un model cu coadă în camera de zi. Dar acest tip de instrument este mult prea scump și nu este cel mai potrivit pentru apartamente. Din fericire, există o alternativă: pianul digital DP-33 WH Thomann. Acest pian compact cu 88 de taste sensibile la viteză, cu acțiune cu ciocan, vine însoțit de scaun și căști pentru a avea parte de o experiență totală. Pianul are foarte multe funcții și opțiuni, printre care se numără metronomul, funcția de transpunere, modul dual și split.


* Prezentare video mai jos

Pian Digital - Casio AP-270 White

 • Sunet de pian real
 • Librărie de 60 cântece
 • Polifonie de 128 note
 • Acompaniament prin înregistrările audio incorporate
 • Claviatură tip HAMMER
Verifică prețul

Seria de piane digitale Celviano este potrivită celor ce doresc experiență autentică de grand piano. Design-ul tradițional al AP-270 înmagazinează noile sunete stereo grand piano și un model de funcționare al claviaturii nou conceput. Fiecare nuantă și detaliu al sunetului este capturat datorită noii tehnologii tri-sensor spring less hammer action al celor 88 de clape de pian. Sunetele transmit un nivel de expresie și realism fară precedent, simulând sunetul tip open strings când damper-ul este activat cu pedala utilizând Acoustic Resonance DSP. Este dotată cu o librărie de 60 de cântece ce pot fi studiate la orice tempo utilizând ieșirile de căști sau sistemul intern de amplificare. Modul Duet al Celviano vă permite utilizarea simultană a clapei de elev si profesor.


* Prezentare video mai jos

Roland Kiyola KF-10 KWX

 • Design elegant
 • Claviatură PHA-50 cu 88 de clape
 • 30 melodii interne
 • Volumul difuzoarelor și căștilor selectat automat
 • Conectivitate wireless Bluetooth
Verifică prețul

Roland Kiyola KF-10 KWX este un pian digital, fabricat în Japonia, ce îmbină tehnologia digitală cu meșteșugul tradițional. A fost conceput împreună cu designerul de mobilier Karimoku, iar acesta oferă eleganța și frumusețea, așa cum o spune și taducerea numelui Kiyola. Acest pian, are un design estetic unic în lumea pianelor, beneficiind de un cabinet fabricat manual din lemn, dar și componentele digitale renumite, precum modelearea de sunet SuperNATURAL Piano, tehnologia dynamic sensing utilizată la claviatură PHA-50, conectivitate wireless Bluetooth® către aplicațiile dumneavoastră favorite pentru creeat muzică, și sistemul dinamic de sunet. Disponibil în variante de finisaj de nuc sau stejar natural, cu pedalier și banchetă de pian finisate în același mod, incluse.

Yamaha CLP-725 Black

 • Sunet clar;
 • Design plăcut;
 • Performant;
 • Solid;
 • Rezistent.
Verifică prețul

Pianul Yamaha CLP-725 Black este un pliant digital, dotat cu cele mai noi tehnologii Yamaha, ce oferă o experiență similară cu pianele de concert. Acest pian îi permite pianistului multiple variații de viteze și adâncime la interpretare. De asemenea, are un răspuns excelent și funcții versatile, toate într-un design rafinat, autentic, care îmbină o formă compactă cu o estetică modernă într-o manieră potrivită, ideală în majoritatea alocațiilor. Clapele pianului sunt placate cu abanos și fildeș sintetic.

Pian digital Medeli DP260, 88 clape grele, USB

 • Conectivitate rapidă;
 • Elegant;
 • Durabil;
 • Rezistent;
 • Practic.
Verifică prețul

Pian digital Medeli DP260, 88 clape grele, USB. Acest pian are următoarele 16 sound-uri: Grand Piano, Grand Piano 2, Chorus Piano, E.Piano 1, E.Piano 2, Harpsichord, Clavi, Vibraphone, Drawbar Organ, Jazz Organ, Rock Organ, Pipe Organ, Accordion, Harmonica, String Ensembles, Soprano Sax. Este un pian profesional și impecabil pe care merită să-l alegi, dacă te decizi să cumperi un pian. Un design clasic și elegant care se va încadra perfect la tine acasă sau chiar în biroul tău personal de lucru.

Întrebări despre pianele digitale

Este potrivit pentru începători sau avansați?

Un pian digital ar putea fi mai bun pentru începători, mai ales pentru cei care vor să învețe singuri să cânte și asta pentru că poate fi conectat la un calculator. Așadar poți folosi numeroase programe de învățare disponibile online prin simpla sincronizare cu pianul.

Care este diferența dintre un pian digital și unul clasic?

Diferența majoră dintre un pian digital și unul acustic este în principal sunetul. Un pian digital va produce sunete digitale când apeși o clapă iar difuzoarele electronice ale pianului vor reda înregistrări de înaltă calitate care au fost preluate anterior din piane acustice.

Redă același sunet de calitate ca și un model clasic?

Pianul acustic produce un sunet mai bun, oferă un sunet autentic, acustic, care are un ton mai cald și mai rezonant. Un pian digital nu poate decât să imite sunetul pianului acustic. Cu toate acestea, un pian digital de ultimă generație ar putea să sune ceva mai bine decât un pian acustic de joasă calitate.

Există posibilitatea de a înregistra?

Spre deosebire de varianta acustică, cu ajutorul unui pian digital poți face înregistrări deoarece acesta dispune de un port sau mai multe tipuri de conexiuni care conectează pianul la computer. Înregistrările se salvează sub forma unui fișier digital ce poate fi apoi editat.

Poate fi conectat la calculator, laptop sau telefon?

Pianul digital dispune de un port sau mai multe tipuri de conexiuni care conectează pianul la computer sau alte dispozitive. În acest fel poți înregistra și stoca înregistrarea ca fișier digital opțiune foarte utilă în special pentru operarea cu software-uri.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Lampă Circulară - Streaming / Videoconferințe
Cea mai bună lampă circulară pentru streaming și videoconferințe

De cele mai multe ori calitatea video nu este dată de o cameră video slabă ci de lumina disponibilă în cameră. O lampă circulară mărește vizibil calitatea în cadrul unei videoconferințe.

Cel Mai Bun Joc de Table Profesional
Cel mai bun joc de table profesional

Te consideri mare jucător de table și vrei să treci la următorul nivel? Cumpără-ți un set de table profesionist cu puluri din marmură și interior de catifea și experiența jocului va fi una de campionat.

Cea Mai Bună Lampă LED cu Lupă
Cea mai bună lampă LED cu lupă

Lucrezi într-un domeniu unde ai nevoie de lumină foarte bună și o privire cât mai de aproape? Aceste lămpi cu lupă sunt utile în domenii precum beauty, electronică sau lucru manual.

Cel Mai Bun Creion 3D
Cel mai bun creion 3D

Creionul 3D te ajută să desenezi în timp real un produs care prinde viață în format fizic chiar în fața ta. Află care sunt cele mai bune creioane 3D.

Cel Mai Bun Telescop Refractor Astronomic
Cel mai bun telescop refractor astronomic

Ți-ai dorit din totdeauna să poți vedea luna, stelele sau alte planete de undeva de pe un deal sau chiar de la tine din grădină? Telescopul refractar este tipul de telescop pe care-l cauți.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe