Cel Mai Bun Detector de Metale de Adâncime

Cel mai bun detector de metale de adâncime

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 64 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce să-ți cumperi un detector de metale de adâncime?

Pasionații de vechituri, pirați și comori sau monede au în posesie pe lângă adevărate colecții și un detector de metale de adâncime. Asta pentru că este mult mai palpitant să le descoperi singur și să cercetezi anumite zone decât să cumperi diversele obiecte valoroase. În funcție de cât ești de pasionat, dar și de priceput poți alege dintr-o mulțime de modele și funcționalități, cel potrivit pentru tine. Pentru găsirea unei comori îngropate, în cazul pasionaților de astfel de hobby-uri, ori pentru a ști unde să nu faci găuri în perete, sau pentru a te asigura că în clubul tău nu intră persoane care dețin arme ilegale, poți alege un model creat special pentru fiecare din aceste sarcini.

Este imprtant de precizat faptul că oricine vrea sau are nevoie de un asemenea aparat, are nevoie și de o autorizație de folosire. Prețurile de asemenea sunt cuprinse între 150 până la 1000 lei, în funcție de cât de performant este aparatul de care ai nevoie. De aceea trebuie să te informezi corect și complet despre aparatul de care ai nevoie.

Detectoare de metale

Premium

* Prezentare video mai jos

Detector de metale Garrett Ace 300i

 • Brand: Garrett Ace
 • Afișaj numeric
 • Rezoluție crescută
 • Frecvență ajustabilă
 • Discriminare selectabilă
Verifică prețul

Detectorul de metale Garrett Ace 300i este prevăzut cu o rezoluție crescută ce permite un control mai precis al discriminării fierului, aceasta este o funcție foarte utilă în zonele în care țintele dorite sunt mascate de deșeuri metalice. Este recomandată în mod deosebit pentru căutarea obiectelor fabricate din metal precum monedele sau alte obiecte mici din acest material. Este gândit cu 5 moduri de funcționare iar pentru aceasta se alimentează cu 4 baterii de tipul AA care sunt incluse în pachet.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Detector de metale Duramaxx, Geantă de transport, Lopata

 • Sensibilitate reglabilă
 • Adaptare automată sol
 • Indicator nivel baterie
 • Display de nivel
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Detectorul de metale are o bobină de căutare mare, de 21 cm, impermeabilă, pentru utilizare pe plaje etc. Acesta face distincție între metale feroase și prețioase (discriminarea / Ton reglabil). Are un buton țintă pentru a localiza rapid obiectele găsite. Designul este ușor și suport de structură pentru braț, pentru perioade lungi de utilizare. Până la 4 metri în adâncime pentru căutarea de obiecte metalice de dimensiuni mari. Prezintă avertizare sonoră și vizuală reglabile și puteți conecta căști la dispozitiv - volum reglabil al semnalului acustic. Sensibilitatea acestuia este reglabilă și poate fi transportat și împachetat foarte ușor.

la buget

Detector de Metale cu Adancime de Detectare pana la 120cm, Afisaj Analogic si Semnale Acustice

 • Adâncime de detectare: până la 120cm
 • Afișaj analogic
 • Semnale acustice
 • Indicare precisă
 • Braț reglabil
Verifică prețul

Acest detector este un dispozitiv foarte util pentru fiecare căutător de obiecte metalice. Detectează de la monedele metalice mici până la grinzile de oțel în podea sau pereți. Indicarea precisă este furnizată de analogul de înaltă sensibilitate, la o adâncime între 10cm și 120cm. Are o lungime reglabilă a brațului sondei. Măsurătorile sunt citite pe un afișaj analogic lizibil și se aude un semnal acustic. Trebuie doar să conectezi căștile la mufa de 3,5 mm. Dispozitivul are un control al volumului.

Azteka detector de metale

 • Brand Azteka
 • Căutare puternică
 • Display LCD
 • Putere de urmărire: până la 25m adâncime
 • Ergonomic
Verifică prețul

Acest detector de metale de este potrivit pentru bijuterii, monede și orice alte lucruri fabricate din acest material, deoarece vă ajută să le găsiți extrem de repede, chiar dacă acestea au fost pierdute de ceva timp. Senzorul aparatului detectează obiectele și la 25 cm adâncime în pământ. Are în dotare un display LCD clar pe care apar toate informațiile despre tipul de metal găsit. Se alimentează cu ajutorul unei baterii de 9 V și este ușor de transportat datorită greutății reduse și al construcției parțial dezmembrate.

Detector de metale usor si ergonomic, indicator analogic cu semnal acustic, brat reglabil, rosu

 • Ușor
 • Ergonomic
 • Indicator analogic cu semnal acustic
 • Braț reglabil
 • Culoare: roșu
Verifică prețul

Detectorul de metale este un dispozitiv extrem de util pentru orice căutător pasionat. Acesta permite detectarea obiectelor mici din metal, dar și a grinzilor din oțel din podea sau pereți. Indicatorul analogic prezintă o înaltă sensibilitate. Detectorul MCE965 are un mâner ergonomic și o lungime reglabilă a brțului sondei. Rezultatele pot fi citite și pe indicatorul analogic, însă sunt semnalate și acustic. Vă puteți conecta cu propriile căști. Din punct de vedere energetic, acest detector este de asemenea economic.

Detector de metale reglabil aur Detector Treasure Hunter

 • Reglabil
 • Culoare: negru
 • Marca: Treasure Hunter
 • Usor de manevrat
 • Include ecran de computer
Verifică prețul

Dă curs pasiunii tale de a căuta comori asunse cu noul detector de metale Treasure Hunter. Acesta este excelent pentru oricine nu are experiență anteriore, fiind foarte ușor de folosit. Rezultatele sunt atât afișate pe ecran (indicatorul se va bascula la detectarea de metal), dar și semnalate sonor. Este de asemenea compatibil cu căști, dacă dorești montarea lor. Detectează de la obiecte mici de metal până la grinzile de oțel subterane sau aflate în pereți. Detectorul are mâner ergonomic și este foarte ușor de transportat.

Yukon detector de metale

 • 4 moduri de funcționare
 • Model ergonomic
 • Scala de adâncime de 4 grade
 • Mufă pentru căști
 • Afișaj LCD
Verifică prețul

Cu detectorul de mână și ergonomic Waldbeck Yukon pentru găsirea metalelor, bijuteriilor și monedelor căutarea de metale este simplă, precisă și confortabilă. Detectorul de metale găsește obiectele mici, cum ar fi monedele, la o adâncime de dependență de aproximativ 18 cm. Are patru moduri diferite de funcționare, o sensibilitate reglabilă în patru trepte și diferențierea reglabilă a tipurilor de metal, lucruri care permit o căutare precisă și ajută la separarea metalelor prețioase și a resturilor.

Detector de metale diametru sonda 190mm afisaj analogic

 • Diametru sondă: 190 mm
 • Afișaj analogic
 • Ușor de utilizat
 • Versatil
 • Ușor
Verifică prețul

Acest dispozitiv este ideal pentru căutarea eficientă a obiectelor din metal, aur, argint, inclusiv monede, bijuterii sau alte obiecte de valoare ascunse sub pământ. Detectorul este ușor și versatil și foarte ușor de utilizat, datorită afișajului analogic dar și a semnalelor acustice cu opțiune de ajustare (difuzor sau căști). Mai mult, poți seta tipul de metale căutat cu ajutorul funcției speciale. Mânerul este confortabil pentru umeri, iar când este îndepărtat, servește drept spatulă. Greutatea redusă asigură confortul în utilizare.

Întrebări despre detectoarele de metal de adâncime

Ai nevoie de autorizație pentru folosirea unui detector de metal de adâncime?

Legislația română prevede că nu poți deține un astfel de produs în mod legal fără a avea autorizație care implică: achiziția cu factură fiscală clară, care va include numele complet și adresa de domiciliu a proprietarului, date de identitate ale acestuia precum și informații despre modelul ales.

Ce model de detectoare de metal de adâncime este cel mai performant?

Un detector de metale de adâncime are o performanță variabilă, dată de adâncimea maximă la care acționează și de sensibilitatea pe care o au senzorii cu care este echipat. Astfel, cu cât este posibil să detecteze metalele aflate la o adâncime mai mare (peste 80 cm), cu atât aparatul este mai bun.

La ce adâncime poți folosi detectorul de metal?

Raza de acțiune a detectoarelor de metal de adâncime depinde de metalul pe care îl cauți, dar și în funcție de costul sau producătorul aparatului. Așadar pe piață găsești modele potrivite pentru adâncimi mici, de 1.5 m sau foarte mari de până la 50 m.

Pentru ce poți folosi un detector de metale de adâncime?

Detectorul de metale este un dispozitiv foarte util pentru fiecare căutător de obiecte metalice. Detectează de la monedele metalice mici până la grinzile de oțel în podea sau pereți. Indicarea precisă este furnizată de analogul de înaltă sensibilitate.

Ce greutate are un detector de metale de adâncime?

Detectoarele de metale sunt dispozitive electronice ce au rolul de a detecta și semnaliza obiectele metalice aflate îngropate, pe baza modificării într-un sens sau în altul a inducției unei bobine. Greutatea este redusă pentru a permite ca toată lumea să poată opera dispozitivul pentru perioade lungi de timp, fără a obosi.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Telescop Refractor Astronomic
Cel mai bun telescop refractor astronomic

Ți-ai dorit din totdeauna să poți vedea luna, stelele sau alte planete de undeva de pe un deal sau chiar de la tine din grădină? Telescopul refractar este tipul de telescop pe care-l cauți.

Cel Mai Bun Pian de Apartament
Piane digitale potrivite pentru apartament sau casă

Pianul digital este varianta cea mai eficientă dacă spațiul nu-ți permite un pian clasic cu coadă. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Boardgame Pentru Adulți
Cele mai bune boardgames pentru adulți

Îți plac serile alături de prieteni și v-ați săturat de cărti și rummy? Ce-ai zice să încercați un boardgame? Află care sunt cele mai bune și de unde le poți cumpăra online.

Cel Mai Bun LEGO Construcții pentru Adulți
LEGO-uri de constructii pentru adulți

LEGO nu mai înseamnă de mult doar jucării pentru copii și chiar mai mult, există anumite seturi de LEGO special dedicate adulților. Acestea necesită o bună îndemânare și orientare în spațiu.

Cel Mai Bun Mixer Audio Pentru Podcast
Cel mai bun mixer audio pentru podcast

Ești realizator de podcast și îți dorești o calitate excelentă pentru episoadele tale? Un mixer audio profesional te va ajuta la înregistrarea și editarea sunetului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe