Cel Mai Bun Detector de Metale de Adâncime

Cel mai bun detector de metale de adâncime

Modificat la 03 martie 2022
Articol evaluat de 65 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce să-ți cumperi un detector de metale de adâncime?

Pasionații de vechituri, pirați și comori sau monede au în posesie pe lângă adevărate colecții și un detector de metale de adâncime. Asta pentru că este mult mai palpitant să le descoperi singur și să cercetezi anumite zone decât să cumperi diversele obiecte valoroase. În funcție de cât ești de pasionat, dar și de priceput poți alege dintr-o mulțime de modele și funcționalități, cel potrivit pentru tine. Pentru găsirea unei comori îngropate, în cazul pasionaților de astfel de hobby-uri, ori pentru a ști unde să nu faci găuri în perete, sau pentru a te asigura că în clubul tău nu intră persoane care dețin arme ilegale, poți alege un model creat special pentru fiecare din aceste sarcini.

Este imprtant de precizat faptul că oricine vrea sau are nevoie de un asemenea aparat, are nevoie și de o autorizație de folosire. Prețurile de asemenea sunt cuprinse între 150 până la 1000 lei, în funcție de cât de performant este aparatul de care ai nevoie. De aceea trebuie să te informezi corect și complet despre aparatul de care ai nevoie.

Detectoare de metale

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Detector de metale Duramaxx, Geantă de transport, Lopata

 • Sensibilitate reglabilă
 • Adaptare automată sol
 • Indicator nivel baterie
 • Display de nivel
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Detectorul de metale are o bobină de căutare mare, de 21 cm, impermeabilă, pentru utilizare pe plaje etc. Acesta face distincție între metale feroase și prețioase (discriminarea / Ton reglabil). Are un buton țintă pentru a localiza rapid obiectele găsite. Designul este ușor și suport de structură pentru braț, pentru perioade lungi de utilizare. Până la 4 metri în adâncime pentru căutarea de obiecte metalice de dimensiuni mari. Prezintă avertizare sonoră și vizuală reglabile și puteți conecta căști la dispozitiv - volum reglabil al semnalului acustic. Sensibilitatea acestuia este reglabilă și poate fi transportat și împachetat foarte ușor.

la buget

Detector de Metale cu Adancime de Detectare pana la 120cm, Afisaj Analogic si Semnale Acustice

 • Adâncime de detectare: până la 120cm
 • Afișaj analogic
 • Semnale acustice
 • Indicare precisă
 • Braț reglabil
Verifică prețul

Acest detector este un dispozitiv foarte util pentru fiecare căutător de obiecte metalice. Detectează de la monedele metalice mici până la grinzile de oțel în podea sau pereți. Indicarea precisă este furnizată de analogul de înaltă sensibilitate, la o adâncime între 10cm și 120cm. Are o lungime reglabilă a brațului sondei. Măsurătorile sunt citite pe un afișaj analogic lizibil și se aude un semnal acustic. Trebuie doar să conectezi căștile la mufa de 3,5 mm. Dispozitivul are un control al volumului.

Premium

* Prezentare video mai jos

Detector de metale Minelab Go-Find 11

 • Detectare rapidă a metalelor
 • Zgomot redus
 • Dimensiuni perfecte pentru un design portabil
 • Ușor de utilizat și manevrat
 • Rezistent la apă
Verifică prețul

Atunci când îți dorești un detector de metale, ai nevoie de un aparat sigur și exact în a depista orice metal. De aceea, te invităm să descoperi detectorul de metale Minelab, care îți va reda cu precizie locul unde se ascund metale. Acesta posedă un mâner, care redă ușurintă în utilizare, iar mecanismul de depistare este atât de simplu, încât și începătorii ar putea să-l folosească. De asemenea, acesta deține două moduri de căutare, o sondă de 8’’ rezistentă la apă, având senzitivitate de 3 niveluri.

Azteka detector de metale

 • Brand Azteka
 • Căutare puternică
 • Display LCD
 • Putere de urmărire: până la 25m adâncime
 • Ergonomic
Verifică prețul

Acest detector de metale de este potrivit pentru bijuterii, monede și orice alte lucruri fabricate din acest material, deoarece vă ajută să le găsiți extrem de repede, chiar dacă acestea au fost pierdute de ceva timp. Senzorul aparatului detectează obiectele și la 25 cm adâncime în pământ. Are în dotare un display LCD clar pe care apar toate informațiile despre tipul de metal găsit. Se alimentează cu ajutorul unei baterii de 9 V și este ușor de transportat datorită greutății reduse și al construcției parțial dezmembrate.

Yukon detector de metale

 • 4 moduri de funcționare
 • Model ergonomic
 • Scala de adâncime de 4 grade
 • Mufă pentru căști
 • Afișaj LCD
Verifică prețul

Cu detectorul de mână și ergonomic Waldbeck Yukon pentru găsirea metalelor, bijuteriilor și monedelor căutarea de metale este simplă, precisă și confortabilă. Detectorul de metale găsește obiectele mici, cum ar fi monedele, la o adâncime de dependență de aproximativ 18 cm. Are patru moduri diferite de funcționare, o sensibilitate reglabilă în patru trepte și diferențierea reglabilă a tipurilor de metal, lucruri care permit o căutare precisă și ajută la separarea metalelor prețioase și a resturilor.

Aceste detector de metale portabil îți va permite să detectezi chiar și în apă mai mică de 9 cm sau într-o zi ploioasă. Detectorul Sundiguer reprezintă alegerea perfectă pentru o vânătoare de comori în zone înguste, de nișă, la care detectorul tău de metale uzual nu poate ajunge. Printr-o singură apăsare de buton, vei putea efectua rapid detectarea, fără a fi nevoit să treci prin multiplele setări de sensibilitate. Alarmele detectorului cresc în intensitate pe măsură ce indicatorul se apropie de ținta metalică.

Întrebări despre detectoarele de metal de adâncime

Ai nevoie de autorizație pentru folosirea unui detector de metal de adâncime?

Legislația română prevede că nu poți deține un astfel de produs în mod legal fără a avea autorizație care implică: achiziția cu factură fiscală clară, care va include numele complet și adresa de domiciliu a proprietarului, date de identitate ale acestuia precum și informații despre modelul ales.

Ce model de detectoare de metal de adâncime este cel mai performant?

Un detector de metale de adâncime are o performanță variabilă, dată de adâncimea maximă la care acționează și de sensibilitatea pe care o au senzorii cu care este echipat. Astfel, cu cât este posibil să detecteze metalele aflate la o adâncime mai mare (peste 80 cm), cu atât aparatul este mai bun.

La ce adâncime poți folosi detectorul de metal?

Raza de acțiune a detectoarelor de metal de adâncime depinde de metalul pe care îl cauți, dar și în funcție de costul sau producătorul aparatului. Așadar pe piață găsești modele potrivite pentru adâncimi mici, de 1.5 m sau foarte mari de până la 50 m.

Pentru ce poți folosi un detector de metale de adâncime?

Detectorul de metale este un dispozitiv foarte util pentru fiecare căutător de obiecte metalice. Detectează de la monedele metalice mici până la grinzile de oțel în podea sau pereți. Indicarea precisă este furnizată de analogul de înaltă sensibilitate.

Ce greutate are un detector de metale de adâncime?

Detectoarele de metale sunt dispozitive electronice ce au rolul de a detecta și semnaliza obiectele metalice aflate îngropate, pe baza modificării într-un sens sau în altul a inducției unei bobine. Greutatea este redusă pentru a permite ca toată lumea să poată opera dispozitivul pentru perioade lungi de timp, fără a obosi.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună Mașină de Cusut pentru Acasă
Cea mai bună mașină de cusut pentru acasă

Vrei să-ți pui în practică talentul de fashion designer? În primul rând ai nevoie de o mașină bună de cusut pentru acasă iar materiale de calitate poți găsi la magazinele de specialitate.

Cea Mai Bună Trusă De Poker Profesionist Pentru Acasă
Truse de poker profesionale (cărți de plastic și piese ceramică)

Ești parte dintr-o gașcă jucătoare de poker acasă? Cumpără-ți o trusă de poker profesională și vă puteți simți ca la casino în mijlocul living-ului tău.

Cea Mai Bună Chitară Clasică Pentru Începători
Cea mai bună chitară clasică pentru începători

Chitara acustică este cea mai recomandată pentru începerea lecțiilor de chitară. Pentru a cânta, tot ce ai nevoie este o pană de chitară și dorința de a învăța.

Cel Mai Bun Longboard Tip Cruiser
Cele mai bune plăci de Longboard tip Cruiser (clasic)

Îți dorești o activitate în aer liber relaxantă și cool? Atunci ai nevoie de un longboard. Efort mai puțin decât la skateboard, viteză mai mare și te poți distra pe șoselele în pantă.

Cea Mai Bună Lampă Circulară - Streaming / Videoconferințe
Cea mai bună lampă circulară pentru streaming și videoconferințe

De cele mai multe ori calitatea video nu este dată de o cameră video slabă ci de lumina disponibilă în cameră. O lampă circulară mărește vizibil calitatea în cadrul unei videoconferințe.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe