Cea Mai Bună Trusă de Scule Completă - Utilă Acasă

Truse de scule utile și necesare în fiecare casă

Modificat la 13 martie 2021
Articol evaluat de 54 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce ai nevoie de o trusă de scule completă în casă?

Dacă simți că nu ai uneltele necesare atunci când ai nevoie de ele, atunci sigur ar trebui să îți iei una sau mai multe truse de scule. Asta deoarece nu știi niciodată când vei avea nevoie de o anumită unealtă. Se spune că un om gospodar trebuie să se descurce la orice în propria casă sau în propria sa curte. Indiferent că trebuie să schimbi un bec, o priză sau să repai ușa unui dulap, e nevoie de unelte. Iar dacă ești o persoană creativă care mai recondiționează chiar mobilierul, decorezi singur casa sau o zugrăvești, atunci e clar că ai nevoie de niște truse cu scule bune.

Există mai multe seturi de truse începând cu cele simple, care conțin cheie, patent, șurubelniță plus alte accesorii și până la truse cu tubulare, ba chiar truse profesionale, care vor avea cu siguranță un număr mai mare de piese, peste 100 de exemplu. Un set complex va fi și mai scump totodată, dar și mai util. De asemenea, nu trebuie să uiți faptul că de multe ori prețul mai mare ascunde o calitate mai bună și știm că calitatea face diferența.

Modele bune de truse de scule

Cel mai bun

Mannesmann

Trusa Mannesmann include un ciocan pentru lăcătuș și un clește pentru instalatori, precum și un clește autoblocant, putând astfel fi achiziționată atât de meșteri care activează în domeniul amenajărilor sau instalațiilor, dar este de un real folos în orice gospodărie. Între cele 100 de piese care alcătuiesc trusa, vei găsi și 5 șurubelnițe, chei, tubulare și alte accesorii utile. .
Verifică prețul

La achiziționarea unei truse de scule, va trebui să acorzi atenție tipologiei, care se reflectă în tipul de scule și piese care predomină.

la buget

Bosch

Trusa multifuncțională de scule Bosch este dotată cu 111 piese, fiind potrivită pentru realizarea lucrărilor de reparații, montaj, amenajare din locuință. Poate fi utilizată cu mașini de înșurubare, de găurire și mașini de găurit cu percuție. Trusa conține scule și instrumente, elemente de schimb de diferite dimensiuni, printre care și 3 burghie pentru lemn, 3 pentru zidărie, șurubelnițe, chei, tubulare.
Verifică prețul

Chiar și când nu ești specialist și nu lucrezi în domeniul amenajărilor sau instalațiilor sanitare și electrice, o trusă completă de scule este unul dintre produsele care nu ar trebui să-ți lipsească din casă.

Premium

NeoTools

Trusa conține 233 de piese printre care tubulare hexagonale lungi, tubulare simple, tubulare pentru bujii, prelungitoare, îmbinare universală 1/2", adaptor 1/2" – 3/8”, surubelnițe de multiple dimensiuni cu numeroase accesorii, chei, clești și capete pentru surubelnițe dar și adaptor pentru șurubelniță 1/4”. Setul vine într-o cutie robustă pentru a putea fi transportată cu ușurință dar și pentru o mai bună organizare a accesoriilor. .
Verifică prețul

Setul este destinat uzului general, ustensilele fiind profesionale și construite din crom vadiu.


* Prezentare video mai jos

Trusa de scule Mannesmann M29067, 90 piese

Potrivită pentru lucrări de intreținere și reparații, casnice și auto. Toate componentele sunt aprobate calitativ conform TÜV / GS. Dimensiuni trusă: 370mm x 135mm x 265mm. Conține peste 30 de piese, de la șurubelnițe, la ruleta, de la ciocan la bandă izolieră și imbusi, toate de diferite dimensiuni și grosimi.
Verifică prețul

Această trusă conține scule de calitate Premium, dispuse pe 4 compartimente de depozitare. Cutia sa este compactă și din aluminiu, cu sistem de blocare și închidere pentru trnasportul în siguranță.

Set (95 buc) BORMASINA 230W si unelte de mana, Tolsen

Pot fi folosite de instalatori, mecanici, lăcătuși sau tâmplari. Conține mandrina de 13 mm, pină combinată, cioc ciocan cu gheare, bandă de măsurare, cheie reglabilă, șurubelnițe, tester de tensiune, mini spirit nivel, buclă șurubelniță, adaptor de biți, set de șuruburi dar și cuțit cu lamă de prindere. În plus, are cutie organizator din plastic cu mâner. .
Verifică prețul

Setul format din 95 bucăți bormașină 230W și unelte de mână Tolsen este ideal pentru orice tip de lucrare casnică, fiind semipeofesionale și confecționate din oțel și crom vanadiu.

Trusa de scule Troy T21910, 110 piese, 10 ani garantie

Materialul din care piesele din interiorul trusei pentru scule TROY T21910 sunt alcătuite este crom vanadiu. Instrumentele din trusă pot fi folosite pentru multe lucruri, cum ar fi, comerț, hobby-uri sau pentru treburile din interiorul casei sau chiar pentru treburile de pe lângă casă, iar conținutul acestora variază în funcție de mesteșugul pentru care le folosești. .
Verifică prețul

Trusa pentru scule TROY T21910 dispune de o culoare neagră și conține nu mai puțin de 110 piese ce îți oferă aproximativ 10 ani de garanție.


* Prezentare video mai jos

Trusa de scule Mannesmann M29555, 555 piese

Trusa de scule Mannesmann cu 555 de piese conține tot ce are nevoie un meșter, indiferent că profesezi în domenii specifice sau doar ești îndemânatic și vrei să efectuezi reparațiile și lucrările de amenajare ce survin în orice gospodărie. Dintre cele 555 de piese livrate în trusă, îți vor fi de mare folos cele 475 de piese de înșurubat. Restul sculelor includ instrumente utile, precum cleștele pentru instalator, clește patent, clește sertizare, ciocan de lăcătuș, șurubelnițe, ruletă, bandă izolatoare, chei, tubulare și chiar și un prelungitor (3/8 "). .
Verifică prețul

Întrebări despre trusele de scule pentru acasă

Materialele sunt solide, de calitate ?

Trusele de scule sunt, de regulă, realizate din materiale durabile, pentru a rezista forței exercitate pentru reparații și montaj. Bineînțeles că există modalitatea de diferențiere a sculelor și a materialelor din care sunt confecționate, unele fiind de calitate superioară, deci durabile, iar altele mai puțin durabile. Investește deci într-o trusă de calitate pentru materiale calitative și scule solide, rezistente.

Trusa este portabilă ?

Seturile actuale de scule sunt concepute pentru a fi utile oriunde te-ai afla. Astfel, în funcție de complexitatea și numărul de scule incluse, trusa are dimensiunile perfecte pentru organizarea eficientă - fiind ușor de transportat, manevrat, depozitate, grație designului.

Este specifică unui domeniu anume ?

Trusele de scule calitative, complexe, conțin un număr mare de scule, de la șurubelnițe la chei, de diferite dimensiuni, pe care le vei putea utiliza pentru diferite lucrări de montaj sau reparații. Astfel, este important să citești cu atenție ce fel de scule sunt incluse în trusă, dar le vei putea folosi pentru instalații sanitare, montaj și lucrări mici de amenajare prin casă, electrice, reparații mașini etc.

Sunt profesionale sau pentru orice meșter ?

Trusele de scule pentru acasă dispun de o gama variată de componenete tocmai pentru a pregăti orice meșter să facă față unei reparații mai serioase. Doar în cazul în care se specifica că aceste scule sunt profesionale de către producător, le putem numi așa, în rest se pot folosi de oricine care are cunoștințele necesare.

Care e durata de viață a unei astfel de truse?

O trusă calitativă reprezintă o investiție pe termen lung. Fiind realizate din materiale puternice, sculele sunt extrem de rezistente - durata de viață fiind mare. Este extrem de important să menții ordinea și organizarea trusei, respectiv să plasezi sculele la locul lor, după utilizare, pentru a evita rătăcirea lor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Strung Pentru Lemn - Hobby
Cel mai bun strung pentru lemn pentru hobby

Îți face plăcere să prelucrezi lemnul și să faci mici obiecte decorative sau utile pentru casă? În acest caz, strungul de lemn este un aparat care nu trebuie să-ți lipsească din atelier.

Cel Mai Bun Multimetru Digital cu Funcție de Osciloscop
Multimetru digital cu funcție de osciloscop

Multimetrul cu osciloscop te ajută să identifici rapid problemele aparatelor și a utilajelor și vei putea face depanările mult mai rapid.

Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Gazon
Cel mai bun kit de irigare pentru gazon

Vrei să-ți instalezi singur instalația de irigare a gazonului? Alege un kit de irigare care conține toate elementele și accesoriile de care ai nevoie.

Cel Mai Bun Fierăstrău Circular cu Masă
Cel mai bun fierastrău circular cu masă

Vrei o metodă profesionistă de a tăia lemnul precis și fără trepidații? Alege un fierăstrău circular cu masă inclusă.

Cel Mai Bun Aparat Electric De Gravat (pentru Amatori)
Cel mai bun aparat electric de gravat pentru uz periodic

Ești meșter și ai nevoie de o metodă rapidă de a grava anumite materiale? Un aparat electric de gravat este varianta cea mai accesibilă pentru tine. Vezi cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe