Cel Mai Bun Aparat De Sudură Mig-Mag

Cel mai bun aparat de sudură Mig-Mag

Modificat la 23 ianuarie 2022
Articol evaluat de 27 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să alegi un aparat de sudură Mig Mag?

Dacă îți place să meșterești și să creezi lucruri noi cu propria mână, ai cu siguranță nevoie de cât mai multe echipamente profesionale. De aceea, pentru aceia care vor să creeze obiecte utile sau chiar opere de artă din metale, un aparat de sudură mig mag este cadoul ideal cu orice ocazie.

Acesta te va ajuta să sudezi rapid, eficient, ușor acele materiale dorite pentru a crea ceva care să arate bine, dar să fie și util. Produsul conține și masca de protecție în preț pentru ca tu să fii în siguranță întotdeauna. Ochii tăi au nevoie de cea mai înaltă protecție pentru a fi protejați de razele intense emanate de sudura la mii de grade a metalelor care se manifestă sub formă de flamă puternică.

Nu este bine să sudezi cu ochiul liber și nici să te uiți la o astfel de procedură fără să te protejezi. Siguranța este pe primul loc în orice situație, dar mai ales în timpul unui proces atât de periculos care include metale topite la o temperatură de mii de grade pentru a le suda, uni prin diverse procedee.

Cel mai bun aparat de sudură Mig-Mag

Cel mai bun

Invertorul pentru sudură MIG-MAG/ MMA 170A TEHNOWELD TEHNOWELDMIG-185T este un aparat tip hobby, se utilizează pentru sudură în curent continuu prin procedeul MMA și pentru sudură MIG-MAG. Funcționează în sistem invertor, monofazat, și este eficient pentru sudarea cu arc electric cu electrozi înveliți de tip rutilic, bazic, inox, fontă, și pentru sudarea MIG-MAG a oțelului carbon, oțelului inoxidabil și aluminiului. Dispune de control instantaneu al transferului materialului de adaos, permițând o sudură de calitate. Puterea maximă de absorbție a aparatului este de 3.7kW.

la buget

Aparat de sudura cu sarma MIG+MMA, Almaz AZ-ES014, MIG-285, MIG+MMA, 285A, diametru electrod 1.6 - 3.2mm

 • Economie de energie
 • Tensiune ridicată fără încărcare
 • Capacitate bună de compensare a forței și utilizării multiple
 • Se poate suda oțel inoxidabil, oțel aliat, oțel carbon, cupru și alte materiale metalice
 • Greutate redusă, fiabilitate și mobilitate
Verifică prețul

Aparatul de sudură Almaz AZ-ES014 este un echipament de sudură destinat sudării de tip MIG și permite obținerea unei îmbinări curate, netede și rezitente pentru aplicații complexe sau sudări de tip MMA pentru lucrări de întreținere și reparații. Poate fi utilizat atât de către profesioniști, cât și în propria gospodărie ori în ateliere auto de lucru și ferme agricole. Cu acest aparat se poate suda oțel inoxidabil, oțel aliat, oțel carbon, cupru și alte materiale metalice, la un consum redus de energie.

Premium

Aparat de sudura MIG-MAG tip invertor Jasic MIG 200 Synergic

 • Sudează MIG-MAG (cu sârmă de sudură în mediu protejat ARGON sau CORGON), fără gaz (NO GAS) cu sârmă flux, TIG DC cu amorsare prin contact și MMA (cu electrod învelit)
 • Funcții HOT START, ANTI-STICK și ARC FORCE
 • Reglaj fin al curentului de sudură au ajutorul potențiometrului .
 • Reglaj viteză sârmă și tensiune de sudare pentru funcția MIG-MAG
 • Protecție termică cu termostat.
Verifică prețul

MIG-200 (N229) face parte din seria DIGI, avantajul căruia este un sistem de control sinergic, care marește eficiența procesului de sudare și facilitează munca sudorului. Sunt presetate patru grupuri de parametri, a căror selecție se face pe panoul de control din meniul modului de sudare. Invertorul se livrează împreună cu kit-ul pentru sudură, format din, clește portelectrod cu cablu de 2m și mufă, clește masă cu cablu de 1.5m și mufă și perie de sârmă și o torță pentru sudura MIG - 3m. Apratul dispune de mâner ce facilitează transportul.

Aparatul de sudură multiproces MIG - MAG / TIG / MMA, este recomandat pentru sudură în mediu protector a oricărui tip de material, echipat cu componente IGBT puternice, pentru performațe și suduri excelente. Invertorul oferă 200 de amperi la 35%/40 grade C / ciclu de sudură, fiind o alegere excelentă pentru mentenanță, lucrări de șantier și confecție metalică. MIG MAG sudează cu sârmă de sudură în mediu protejat ARGON sau CORGON, cu funcția \"NO GAS\" fără gaz cu sârmă flux, pentru spații deschise și tip TIG DC ( cu material de adaos: inox, oțel carbon, cupru )

Aparat sudura MIG MAG tip invertor, cu sarma cu flux, Intensiv MIG 130i, curent de sudare 30-120A, 230 V, rola maxim 1 kg, accesorii sudura

 • Sudură fără gaz de protecție
 • Potențiometru
 • Reglaj viteză sârmă și tensiune de sudare
 • Ușor de întreținut
 • Protecție termică cu termostat
Verifică prețul

MIG 130i Intensiv este un aparat de sudură tip MAG, care sudează fără gaz de protecție, doar cu sârmă FLUX. Reglajul fin al curentului de sudură se realizaeză cu ajutorul potențiometrului, foarte calitativ, iar reglajul vitezei sârei și a tensiunei de sudare pentru funcția MIG MAG se realizează cu un alt buton. Acest aparat este fiabil și robust, ușor de întreținut și ușor de transportat. Aparatul oferă protecție termică cu termostat și suportă rolă de sârmă de maxim 1kg cu un diametru maxim de 10cm.

Aparate de sudura cu sarma, MIG-MAG-MMA 310A, 1.6-4mm, Procraft

 • Dimensiuni reduse
 • Compact
 • Consum redus de energie
 • Funcționează la 220V
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Aparatul de sudură MIG-MAG-MMA 310A, de la Procraft, este un dispozitiv de înaltă tehnologie, ce combină funcțiile unui aparat de sudură cu invertor și a unui mod suplimentar de sudură, prin sârmă semiautomată. Acest aparat este ideal pentru lucrările de sudură din gospodărie și nu numai, având o dimensiune compactă și o funcție de răcire automată. Fiind atât de compact, aparatul are și o greutate redusă. Este echipat cu un display led, care ajută foarte mult la selectarea modurilor de lucru dorite.

Invertor de sudura MIG-MAG Hyundai MIG 200, profesional, 230 V

 • Stabilitate mare a curentului de sudură în cazul fluctuațiilor de tensiune
 • Tehnologie IGBT
 • Suduri de calitate cu diferite tipuri de electrozi
 • Protecție supraîncălzire și suprasarcină pentru utilizare sigură
 • Funcții Hoț Start și Anti Stick
Verifică prețul

Hyundai MIG 200 este un aparat de sudură în sistem invertor, monofazat care permite un curent maxim de sudare de 200 A. Îl poți utiliza pentru sudură în curent continuu prin procedeul MIG sau MMA. Domeniul de reglare a curentului de sudură în procedeu MMA este de 10-200A, iar pentru sudura MIG/MAG este de 50-190A. Acest model este recomandat pentru sudare cu electrozi cu diametrul de la 1 mm până la maxim 3,2 mm și sârmă cu grosimea de 0.8-1 mm. Viteza de alimentare a sârmei de sudură este de 2-15 m/minut.

Aparat de sudura MIG-MAG tip invertor NOVO MIG 180

 • Economic
 • Fiabil
 • Puternic
 • Avansul reglabil al sârmei
 • Ciclul de funcționare de 35%
Verifică prețul

Jasic NOVO MIG 180 este un aparat de sudură tip MIG-MAG cu invertor multi-proces din gama profesională. Are caracteristici excelente la sudură și performanțe deosebite atât pentru procedeele de sudură MIG-MAG, cât și pentru procedeul MMA. Ciclul de funcționare de 35% la 180A face ca acest aparat de sudură să aibă durată activă foarte bună. Apratul are diferite reglaje ca: reglaj fin al curentului, reglaj viteză sârma și tensiune de sudare, reglaj pentrul timpul de ardere Burn back și protecție termică cu termostat.

Aparat de sudura INTENSIV tip MIG/TIG/MMA DIGI MIG 200 SYNERGIC

 • Schimbare polaritate
 • Reglare și-n ergică
 • Reglaj fin a lungimii
 • Compact și ușor
 • Protecție termostatică
Verifică prețul

Modelil DIGI MIG 200 este un aparat de sudură în sistem invertor, monofazat, cu microprocesor pentru controlul parametrilor și pentru o sudură prin procedeele MIG-MAG, adică pentru aplicații la sudarea diferitelor materiale ca oțel, oțel inox, aluminiu, țevi galvanizate. Toate programele permit efectuarea ușoară a operațiilor de sudură, pentru că parametrii de sudură sunt setate în reglaje automate. Parametrii de sudare pot fi citiți și modificați cu ușuriță pe ecranul LCD. Aparatul este ușor și compact, deci poate fi mutat ușor în zona de intervenție.

Întrebări frecvente despre aparatele de sudură

La ce se pot utiliza aparatele de sudură?

Aparatele de sudură sunt folosite în general în domeniul industrial, pentru lăcătușerie și confecții metalice. De asemenea, se mai pot folosi pentru sudarea țevilor de apă, de gaz dar și în domeniul mecanicii auto.

Cum funcționează aparatele de sudură?

Aparatele de sudură sunt de mai multe feluri, cele care funcționează cu butelii pe gaz și cele electrice care care funcționează cu energie electrică și realizează sudura pe bază de electrozi sau sârmă din diferite aliaje.

Cine poate folosi aparatele de sudură?

În general, pentru a putea folosi aparatul de sudură este necesară experiența în domeniul lăcătușeriei sau urmarea unui curs de formare profesională în acest domeniu, deoarece este destul de dificil.

Ce prețuri pot avea aparatele de sudură?

Prețul poate varia în funcție de modelul acestuia, dacă este pentru uz personal sau dacă este folosit în procesul de producție, în funcție de performanțele acestuia și mai ales de brandul producător, de la câteva sute de lei, până la câteva mii de lei.

Ce dimensiuni au aparatele de sudură?

În funcție de mediul în care sunt folosite, aparatele de sudură pot avea diferite dimensiuni. Dacă ai nevoie de unul pentru a-l folosi în curte, poți alege unul de dimensiuni reduse sau dacă ai nevoie de unul care urmează să fie exploatat zilnic, atunci ai nevoie de unul mai compact.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Nivelă Laser de Construcții
Nivelă laser pentru construcții

Pentru a putea alinia la perfecție gresia, faianța sau bordurile ai nevoie de o nivelă laser. Rotativă sau în cruce, o astfel de nivelă este indispensabilă unui meșter adevărat.

Cel Mai Bun Pistol Electric De Vopsit
Cel mai bun pistol electric de vopsit

Vopsitul cu pensula este de domeniul trecutului. Acum orice meșter sau gospodar își permite să folosească un pistol de vopsit cu care poate termina treaba mult mai repede.

Cea Mai Bună Centură de Scule și Unelte
Cea mai bună centură de scule și unelte

Lucrezi pe șantier și vrei să-ți faci viața mai ușoară? O centură de scule nu trebuie să lipsească de la brâul oricărui meșter profesionist.

Cea Mai Bună Roabă Pentru Grădinărit Sau Construcții
Cea mai bună roabă pentru grădinărit sau construcții

Roaba de cărat este o unealtă multifuncțională care te poate ajuta la grădinărit, curățenie sau mici construcții pe care le faci în jurul casei.

Cea Mai Bună Motopompă Pentru Apă Murdară
Cea mai bună motopompă pentru apă murdară

Vrei să scoți apa care băltește sau chiar să irigi grădina cu apa dintr-un râu sau lac din apropiere? Motopompa te va ajuta să faci acest lucru nefiind nevoie să ai curent electric în apropiere.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe