Cel Mai Bun Tocător & Mărunțitor Electric de Ceapă

Tocătoare electrice pentru tăiat și mărunțit ceapa

Modificat la 08 decembrie 2021
Articol evaluat de 96 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon
Helena Agape
Helena Agape

Tocătorul electric de tocat ceapă, aparatul care nu trebuie să-ți lipsească din bucătărie

Tocătorul electric de tocat ceapă devine ușor unul din ustensilele preferate în bucătărie și asta pentru că preia foarte mult din treburile minuțioase de tocare, mărunțire sau pregătire a alimentelor pentru gătit. Gândindu-ne la cât timp ne ia să mărunțim manual zarzavaturi pentru ciorbă, tocănițe sau chiar pentru depozitarea legumelor în congelator, peste iarnă comparativ cu cele câteva secunde cât durează să toci electric toate aceste ingrediente. În plus acesta poate fi folosit nu numai pentru tocarea cepei ci și mărunțirea sau blenduirea multor tipuri de alimente. De la legume, fructe, semințe sau nuci, gheață ori prepararea cremelor, toate aceste operațiuni vor deveni rapide și la îndemână.

Aparatele sunt concepute să nu ocupe mult loc, să fie silențioase, să se curețe ușor dar și să se integreze designului bucătăriei. Au sisteme de siguranță ce previn accidentele de utilizare dar și componente detașabile, compatibile de cele mai multe ori cu mașina de spălat vase, și, foarte important, rezistente în timp. În funcție de complexitatea operațiunilor poți alege aparate de mici dimensiuni sau, tocătoare puternice.

Cele mai bune tocătoare pentru ceapă

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Tocator Philips HR1393/00, 450 W, 0.5 l, 1 viteza, Alb

 • Dimensiune compactă
 • Operare ușoară
 • Motor puternic și lame din oțel inoxidabil
 • Lavabil la mașina de spălat vase
 • Bol mare
Verifică prețul

Acest aparat este ajutorul de care aveam nevoie în bucătărie. Realizat din materiale de calitate, el poate tăia orice vrei, de la legume, plante aromatice, nuci în numai câteva secunde. Mulțumită operării prin simpla apasare și dimensiunilor compacte, tocarea este floare la ureche, ca să zic așa. Motorul este puternic iar lamele sunt din oțel inoxidabil astfel poți mărunți ceapă, nuci, carne fragedă. Poți tocă tot ce îți trebuie pentru procesare rapidă prin mixare sau mărunțire. Vasul de colectare este din sticlă, ușor de curățat și chiar se poate spăla la mașina automată de spălat vase

la buget

Tocator Hausberg HB4503N, 300 W, 350 ml, negru

 • 2 cuțite oțel rezistent și inoxidabil
 • Dimensiuni mici
 • Motor puternic și eficient
 • Ușor de spălat
 • Vas cu capacitate mare
Verifică prețul

Aparatul este destinat uzului casnic și toacă, taie, macină șau amestecă cu ușurință o mare varietate de ingrediente precum verdețurile, legumele mici, gheața sau fructele într-un timp foarte scurt. În plus ajută chiar la mărunțirea hranei pentru copii și nu conține bisfenol A. Tocătorul are 2 cuțite rezistente din oțel inoxidabil, poate fi spălat în mașina de spălat vase, are o capacitate de 350 ml, 2 trepte de viteză și un motor eficient de 300 W putere ceea ce îl face indispensabil în bucătărie.

Premium

* Prezentare video mai jos

Bosch MMR08R2

 • Perfect pentru mixare și mărunțire
 • Recipientul se poate curăța în mașina de spălat vase
 • Disc pentru creme inclus
 • Rețete incluse în pachet
 • Multiple variante de culoare
Verifică prețul

Tocătorul are un motor suficient de puternic de 400W destinat mărunțirii, mixării și procesării rapide a legumelor, oleaginoaselor, cărnii, gheții sau cremelor, în doar câteva secunde. Bolul este generos, are 800 ml și se poate folosi în cuptorul cu microunde dar și în mașina de spălat vase. Activarea se face printr-un buton care permite funcționarea intermitentă, ceea ce face și utilizarea mult mai ușoară. Aparatul are un design compact și modern, este silențios, economic dar și extrem de manevrabil.

Tocator Heinner HMC-300RD, 300W, 2 cutite inox, bol sticla 1.2 L, 2 Viteze, Rosu

 • Design compact și ergonomic
 • Bol din sticlă, rezistent și ușor de curățat
 • 2 trepte de viteză
 • Sistem de siguranță la folosire
 • Toacă multiple alimente
Verifică prețul

Tocătorul este un ajutor de nădejde în orice bucătărie deoarece reprezintă combinația perfectă dintre confort, utilitate, ergonomie și funcționalitate. Cu ajutorul celor 300W putere poți toca legume sau fructe dar și bucăți de carne. Are 2 viteze de funcționare, un bol din sticlă cu o capacitate de 1.2L, dimensiuni compacte, 2 cuțite din inox ascuțite și rezistente, sistem de siguranță în utilizare și piciorușe antialunecare. Se curăță ușor, este ergonomic și nu ocupă mult spațiu, ceea ce e esențial.

Tocator Star-Light DC-500BS, 500W, 1 l, vas sticla, Negru/Inox

 • Aspect modern
 • Compact
 • Ușor de folosit
 • Putere ridicată
 • Vas de sticlă
Verifică prețul

Tocător Star-Light DC-500BS, 500W, 1 l, vas sticlă, Negru/Inox. Acest electrocasnic îți va fi util în folosirea zilnică, aparatul poate toca orice legume sau fructe de care aveți nevoie: ceapă, fasole, cartofi sau carne fragedă, datorită lamelor sale ascuțite, realizate din oțel inoxidabil. Este ceea de ce ai nevoie la sigur, aparatul îți oferă o mare varietate de feluri de mâncare pe care le poți prepara, dar și cu ajutorul căruia ai putea să te alimentezi zilnic sănătos sigur și extrem de rapid.

Tocator Bosch MMR08A1, 400 W, 0.8 l, 1 viteza, Alb

 • Design compact
 • Mărunțește sau mixează
 • Vas mare pretabil pentru microunde
 • Disc pentru creme inclus
 • Ușor de curățat
Verifică prețul

Aparat de mărunțit compact, cu design tineresc, pentru procesare rapidă prin mixare sau mărunțire, datorită lamelor realizate din oțel inoxidabil. Poate mărunți ceapă, nuci, brânză, iar datorită discului de emulsifiere, aflat în pachet, poți prepara creme sau albuș de ou în doar câteva secunde. Containărul de 800 ml, pretabil pentru microunde și mașina de spălat vase este una din cele mai bune opțiuni pe care le are acest tocător. Ușor de depozitat datorită designului compact, tocătorul devine instrumentul principal în bucătăria ta, la fel cum s-a dovedit și pentru mine

Întrebări despre tocătoarele electrice pentru ceapă

Vasul aparatului se poate spăla în mașina de spălat vase?

Un tocator electric îți ușurează sarcina marunțirii și tocării diverselor alimente fără a fi nevoie de folosirea unui cutit. Însă calvarul vaselor murdare poate să dispară pentru că vasul poate fi curățat foarte ușor, el trebuie introdus în mașina de spălat vase, deci economisești și mai mult timp.

Ce alte legume mai pot fi tocate în aceste tocătoare de ceapă?

Nu doar ceapa se poate tăia sau mărunți. Lista este lungă, cam toate tocătoarele electrice pot tăia legume și fructe. Unele modele sunt dotate cu lame de tăiere mai dure și mai ascuțite care pot permite șii mărunțirea cărnii fără oase, altele pot toca cății de usturoi, nucile și alunele sau chiar și ierburile aromatice.

Ce se întâmplă când se tocește cuțitul aparatului?

Pe măsură ce lama aparatului se tocește în timp și performanța acestuia va scădea simțitor. Asta pentru că aparatul nu va putea tăia cu precizie alimentele pe care până atunci le toca în câteva clipe. În acest moment tocătorul se poate defecta pentru că motorul este folosit la capacitate maximă mult mai mult timp.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Fierbător de Ouă cu Temporizator
Cel mai bun fierbător de ouă cu temporizator

Nu nimerești niciodată ouăle fierte exact așa cum ți le dorești? Cu ajutorul unui fierbător de ouă electric tot ce trebuie să faci e să apeși un buton și ouăle vor fi tari sau moi fără niciun efort.

Cel Mai Bun Ventilator Turn cu Telecomandă
Cel mai bun ventilator turn cu telecomandă

Îți dorești un aer răcorit în zilele toride de vară dar nu vrei să investești într-un aparat de aer condiționat. Cumpără un ventilator turn pe care-l poți controla cu ajutorul telecomenzii.

Cel Mai Bun Storcător Electric de Citrice
Cel mai bun storcător electric pentru citrice

Cu un astfel de storcător îți vei putea face fără efort sucuri proaspete oricând ai poftă. Portocale, lămâi, grefe și nu numai pot fi stoarse în doar câteva secunde.

Cea Mai Bună Râșniță De Semințe
Cea mai bună râșniță de semințe

Cu aceste râșnite poți toca miez de nucă, susan, semințe de floarea soarelui pentru a le folosi în prepararea mâncării copiilor sau în cea pentru adulți.

Cele mai bune Prăjitoare de Pâine cu Dezghețare
Prăjitoare de pâine cu funcție de dezghețare

Croissante pufoase, fornetti sau pâinici, pe toate le poți pregăti în doar câteva minute cu ajutorul acestor prăjitoare cu funcție de dezghețare. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe