Cel Mai Bun Espressor DeLonghi. Cafea Perfectă.

Cele mai bune Espressoare DeLonghi (8 modele testate)

Modificat la 12 octombrie 2021
Articol evaluat de 54 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu
Theo Dobre
Theo Dobre

Cafeaua perfectă cu espressoarele DeLonghi

Cafeaua este cea mai populară băutură din lume, datorită diverselor sale gusturi, varietăți de rețete și a aromei uimitoare. În fiecare țară există "aceeași" cafea, preparată conform unei rețete speciale. Dar metodele clasice de gătit vor fi întotdeauna favorite. Espresso, Cappuccino, Amerikano, Cafe Latte sunt cuvinte familiare tuturor. Pentru a prepara cu îndemânare oricare dintre aceste băuturi, nu este deloc necesar să aveți abilități, deoarece compania De'Longhi oferă fiecărui iubitor de cafea posibilitatea de a savura gustul și aroma cafelei reale în fiecare zi.

Marca italiană Delonghi este una dintre cele mai renumite și populare pe piața, întrucât oferă o gamă completă de mașini de preparat cafea. Toate aparatele automate de cafea au principiul de încălzire, astfel încât băutura întotdeauna se dovedește un pic mai fierbinte și puțin mai amară decât a concurenților.

Modelul De'Longhi PrimaDonna poate fi atribuită clasei premium, deși prețurile sunt ușor superioare mediei. Această este una dintre cele mai bune oferte de pe piață!

Espressoare DeLonghi recomandate

la buget

* Prezentare video mai jos

DeLonghi EC221.B

 • Funcție de oprire automată pentru un consum de energie redus
 • Boiler din oțel inoxidabil
 • Sistem “Self-priming”, mașina este întotdeauna gata de funcționare
 • Buton selector unic pentru: on/off, espresso și cappuccino, cu leduri indicatoare
 • Aparatul poate fi folosit cu cafea măcinată sau cu pods – sistem E.S.E: “Easy Serving Espresso”
Verifică prețul

Expresorul manual EC221.B este dotat cu funcția de oprire automată (după 20 minute de nefuncționare pentru un consum de energie redus) și cu sistemul Cappuccino care combină aburul, aerul și laptele, producând o spumă bogată, cremoasă pentru un cappuccino veritabil. Boilerul este din oțel inoxidabil și întotdeauna gata de funcționare datorită sistemului “Self-priming”. Aparatul poate fi folosit cu cafea macinată sau cu pods (Easy Serving Espresso) și are emisie de aburi reglabilă, tăviță detasabilă, sistem anti-picurare și tasator de cafea încorporat.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

DeLonghi Dedica Style

 • Silențios
 • Timp de încălzire rapid
 • Oprire automată
 • Design robust
 • Ușor de folosit și curățat
Verifică prețul

Un espressor excelent. Cu el poți face o afea foarte bună, cremoasă, exact ca la restaurant. Are setări manuale pentru ajustarea temperaturii, durității apei și a cantității de apă pentru o cafea. Construcția din inox de foarte bună calitate aduce un plus de stil bucătăriei dumneavoastră. Alte caracteristici care îl recomandă sunt funcția apă fierbinte, rezervorul de apă și tava de scurgere detașabilă, timpul de încălzire rapid (40 secunde), sistemul anti-picurare, panoul de control ușor de utilizat și pompa profesională de 15 bar.

Premium

* Prezentare video mai jos

Magnifica ESAM3000B

 • Extrem de fiabil
 • Încălzire instantanee
 • Curățare automată
 • Râșniță silențioasă
 • Oprire automată
Verifică prețul

DeLonghi Magnifica îți permite să prepari o cafea delicioasă prin apăsarea simpla a unui buton și întoarcerea mânerului. Modelul este echipat cu un șlefuitor cu capacitatea de a controla gradul de măcinare, ceea ce va asigura rezistența optimă a băuturii. Modul de economisire a energiei și pregătirea simultană a două cupe fac acest model economic. Dispozitivul are un cappuccinator manual, cu care poți face o spumă luxoasă de lapte, precum și un suport pentru cești încălzite și un filtru de purificare a apei.

Espressor cu pompa Delonghi EC201B

 • Zgomot redus
 • Ușor de curățat
 • Cafea spumoasă si intensă
 • Utilizabil cu pastile sau cafea măcinată
 • Sistem Cappuccino
Verifică prețul

Un aparat elegant, pentru un plus de stil în bucătărie. Poți prepara orice tip de cafea în cel mai scurt timp. Poți savura un cappuccino cu spumă cremoasă sau un caffe latte simplu. Îl poți folosi cu cafea măcinată sau pastile de cafea ESE (Easy Serving Espresso). Este dotat cu boiler din oțel inoxidabil si sistem Cappuccino (combină aerul, aburul și laptele rezultând un cappuccino spumos și cremos). Pentru ușurința utilizării are întrerupător cu indicator luminos, emisie de aburi reglabilă, rezervor de apă cu indicator al nivelului și tavă pentru picături detașabilă.

Espressor automat DeLonghi ECAM 23.460 B

 • Preparare espresso și cappuccino
 • Sistem automat de spumare lapte
 • Filtru de apă
 • Râșniță silențioasă integrată, cu 13 trepte râșnire
 • Dozator de cafea reglabil pe înălțime (86-142mm)
Verifică prețul

Un espressor automat, potrivit pentru tine, dacă adori să bei o cafea bună la orice oră, direct în locuința ta. Design robust, espressorul este confecționat din materiale fiabile, făcându-i întreținerea facilă și utilizarea sigură. Funcționează cu cafea boabe sau măcinată și prepară 2 băuturi: cappucciono și espresso, însă dacă te pricepi, poți să-ți lași creativitatea să inventeze și alte tipuri de băuturi, utilizând sistemul automat de spumare (Caffe Latte, Frappe). Râșnita integrată este din ceramică, păstrând astfel aroma cafelei proaspăt măcinată.

Espressor manual DeLonghi EC221.R

 • Design modern
 • Operare silențioasă
 • Preparare facilă a unei cafele delicioase
 • Recomandări de utilizare accesibile și unui necunoscător
 • Preț relevant în raport cu calitatea oferită
Verifică prețul

Obiceiul de a bea cafea în intimitatea casei tale poate fi îmbunătățit considerabil cu acest espressor modern, accesibil ca preț, extrem de facil de utilizat. Utilizarea manuală garantează gustul unic al băuturilor preparate, indiferent că prepari cappuccino sau espresso, utilizezi cafea măcinată sau pad cafea. Nu vei avea probleme privind potrivirea espressorului cu decorul, designul fiind extrem de modern, iar culorile elegante. Întreținere facilă, accesoriile fiind detașabile, făcându-le astfel ușor de curățat.

Espressor manual DeLLonghi EC221.W

 • Utilizare facilă, atât pentru cappuccino, cât și pentru espresso
 • Preparare rapidă, grație sistemului Self-priming (aparatul este mereu gata de utilizare)
 • Capacitate optimă pentru utilizare rezidențială - rezervor apă 1 l
 • Dispozitivul este ușor de amplasat/mutat în bucătărie (greutate 3,3 kg)
 • Întreținere facilă, curățare rapidă
Verifică prețul

Achiziționând acest espressor, nu va mai trebui să dai o fugă la locul preferat de cafea, căci vei putea mixa aerul, aburul și laptele pentru a produce o spumă cremoasă pentru un cappuccino veritabil. Este alegerea perfectă atunci când dorești să investești într-un aparat de calitate, fiabil, cu ajutorul căruia să prepari espresso și cappuccino ca un profesionist. Tava este detașabilă, astfel că o vei putea curăța rapid, iar rezervorul de apă transparent îți permite să vizualizezi constant cantitatea de apă rămasă.

Espressor automat DeLonghi Magnifica S ECAM 23.260.B, 1450 W, 1.8 L, 15 bar, Negru

 • Design modern și atrăgător
 • Temperatura perfectă a cafelei
 • Recipiente ușor de curățat
 • Mod de utilizare rapid
 • Zgomot redus
Verifică prețul

Cafeaua reprezintă doza ta de fericire și energie, care îți colorează ziua și ți-o face mai frumoasă. Pentru a avea parte de o cafea preparată calitativ atât fizic, cât și estetic, îți propunem să încerci espressor-ul automat DeLonghi Magnifica, care îți va pregăti cafeaua în cel mai scurt timp, cu zgomotul cel mai redus și cu multă spumă fină de lapte, ce rezistă o perioadă lungă de timp. De-asemenea, acest aparat de cafea modern îți oferă băuturi la o temperatură ideală, pentru ca acestea să poată fi instant consumate.

Întrebări frecvente despre espressoarele DeLonghi

Cu ce tipuri de cafea funcționează un espressor DeLonghi?

Ca și majoritatea espressoarelor, acestea vor funcționa cu orice tip de cafea preferi. Unele aparate conțin și râșnițe incorporate ideale pentru cafea boabe.Utilizatorii au raportat un rezultat mai bun în utilizarea unei cafele special destinate pentru espresso asociate cu un lapte rece, mai gras, ce va determina o cremă excelentă.

Pot face capuccino sau alte tipuri de băuturi cafeinizate calde?

Se pot face mai multe tipuri de băuturi la espressor. Componentele pe care e bine să le reții când te gândești la un espressor sunt spuma, laptele și cafeaua espresso. Diferența de cantitate din fiecare din ele determină formarea unui nou tip de băutură pe bază de cafea.

Cât durează facerea unei cafele la un espressor DeLonghi?

Timpul de realizare al cafelei ține foarte mult și de tipul dorit. Un latte va dura mai mult să fie realizat (datorită spumei de lapte) decât un espresso simplu. Conform utilizatorilor, timpul de realizare al unei cafele variază de la 30 de secunde, până la 2-3 minute.

Cum se curăță un espressor?

În funcție de produsul pentru care ai optat, curățarea espressorului poate fi mai simplă sau mai laborioasă. Unele aparate au funcție de auto-curățare automată, înainte și după fiecare utilizare. Pentru restul espressoarelor se vor curăța zonele accesibile (compartiment zaț), iar conform producătorului se vor efectua decalcificări periodice.

Cum iau decizia corectă în alegerea unui espressor?

Tip cafea

Espressorul pe care îl alegi trebuie să fie în strânsă legătură cu tipul de cafea pe care îl preferi. Majoritatea aparatelor funcționează cu o gamă largă de tipuri de cafea, însă dacă îți dorești să utilizezi adevăratul potențial al espressorului, optează pentru o cafea care scrie pe pachet că e special destinată pentru asta.

Produse preparate

Este alegerea ideală atunci când ne dorim o cafea concentrată, aromată, cu spumă fină și dacă ne dorim să preparăm diferite specialități de cafea care au espresso la bază. Dacă vrei să testezi rețetele de caffe latte sau cappuccino ai grijă să fie dotat cu sistem de spumare a laptelui.

Putere

Puterea unui expresor de cafea începe de la 400 W (cele mai puţin puternice) şi poate ajunge până la 1500 W (cele mai puternice, profesionale). Cele mai folosite şi preferate de utilizatori sunt modele a căror putere este cuprinsă între 900W şi maximum 1300 W.

Presiune pompă

Presiunea unui aparat de cafea te ajută în pregătirea cafelei - obţine tăria şi savoarea cea mai potrivită. O cafea bună se poate obţine şi cu o presiune de 9-12 bari, dar majoritatea produselor utilizează o presiune de 15 bari. Așa, cafeaua obţinută îşi va menţine savoarea şi gustul.

Capacitate rezervor apă

Mai întâi de toate, pentru a alege espressorul ca ți se potrivește, criteriul care contează este capacitatea rezervorului, deoarece acesta va "dicta" numărul de băuturi pe care le poți face repede, fără a mai fi nevoie să-l reumpli. Alege un rezervor de 1l dacă locuiești singur sau unul de 1,8l pentru mai multe persoane.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Robot de Curățare Piscină
Cel mai bun robot pentru curățarea piscinei

Investește într-un robot pentru curățarea automată a fundului piscinei și te vei putea bucura de o apă curată toată vara fără vreun fel de efort din partea ta.

Cel Mai Bun Storcător Electric de Citrice
Cel mai bun storcător electric pentru citrice

Cu un astfel de storcător îți vei putea face fără efort sucuri proaspete oricând ai poftă. Portocale, lămâi, grefe și nu numai pot fi stoarse în doar câteva secunde.

Cea Mai Bună Oală Electrică de Gătit Orez
Cea mai bună oală de gătit orez electrică

Această oală este garanția unui orez gustos cu un efort foarte mic din partea ta. Chiar dacă nu ești o fană a gătitului, e imposibil să dai greș cu această oală specială de orez.

Cele mai bune Prăjitoare de Pâine cu Dezghețare
Prăjitoare de pâine cu funcție de dezghețare

Croissante pufoase, fornetti sau pâinici, pe toate le poți pregăti în doar câteva minute cu ajutorul acestor prăjitoare cu funcție de dezghețare. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Mașină de Pâine cu Multiple Programe
Mașini de copt pâinea cu multiple programe

Îți place pâinea coaptă acasă? Îți prezentăm mașinile de pâine cel mai ușor de folosit. Pui ingredientele, apeși un buton și asta e tot.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe