Cel Mai Bun Aparat pentru Fructe Confiate Acasă

Aparate bune pentru fructe confiate acasă

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 63 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să-ți cumperi un aparat de deshidratat fructele?

Indiferent dacă ești sau nu adeptul stilului raw vegan, e bine să te preocupe ca tot ceea ce mănânci să fie cât mai sănătos și neprocesat. Iar deshidratarea alimentelor este una din cele mai bune metode de a păstra valoarea nutrițională dar și gustul acestora. Iar când te gândești că poți deshidrata de la legume, fructe până la carne sau chiar plante medicinale atunci cu siguranță îți vei dori o astfel de ustensilă în bucătărie. Unde mai pui că prețul unui astfel de aparat de deshidratat de uz casnic este excelent comparativ cu beneficiile oferite.

Procedeul de deshidratare este foarte simplu. Aparatele sunt dotate cu tăvi ce se așează în interior pe care se vor pune alimentele ce vor fi deshidratate. Odată pornit aparatul, aerul cald circulă pentru a dispersa în mod egal caldura. Un termostat va controla temperatura în funcție de setările prestabilite. Un deshidrator te va ajuta în procesul de gătire, deoarece cu cât alimentele au mai multă apă cu atât și timpul de preparare este mai mare.

Modele bune de aparate de confiat fructe

Cel mai bun

Fruit Jerky

 • Technici de conservare străvechi
 • Afișaj temperatură și timp de uscare
 • Ușor de utilizat
 • Uscător 6 etaje
 • Reglare temperatură și timp de uscare
Verifică prețul

Puternicul uscător de fructe Fruit Jerky Plus 9 de la Klarstein conservă în special alimente cum ar fi fructe, legume, carne, ciuperci sau ierburi. Puteți seta temperatura și timpul de uscare pe afișaj, temperatura fiind reglabilă în intervalul 35-70 ° C. Trebuie doar să împărțiți mâncarea dorită pe diferite rafturi, puneți capacul, selectați temperatura și timpul de uscare. Motorul și ventilatorul se vor activa aproape imediat pentru a obține rezultate chiar și la cele șase etaje ale uscătorului, la o temperatură constantă.

la buget

Daewoo DD450W

 • Design ergonomic
 • Putere nominală
 • Temperatură reglabilă
 • Tăvi adjustabile
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Acest deshidrator de alimente este util în orice casă dacă îți plac fructele sau legumele deshidratate. Poți să îți usuci fructele în cel mai scurt timp folosind cele 5 tăvi la o temperatură de 35-70 grade Celsius și ventilatorul integrat. Produsul este disponibil pe culorile alb sau violet și prețul este unul mai mult decât accesibil. După ce ai deshidratat alimentele favorite, păstrează-le în pungi de hârtie sau recipiente etanșe pentru a nu se altera în timp. Designul ergonomic se va potrivi perfect în bucătăria ta.

Premium

Fruit Jerky Steel 8 uscător pentru fructe

 • Capacitate mare
 • Zgomot redus
 • Material durabil
 • Ușor de curățat
 • Putere mare
Verifică prețul

Sănătoase, gustoase și pline de energie fructele uscate sunt mai ușor de digerat de către organism. Fruit Jerky Steel 8 usucă alimentele cu ușurință și oferă un control deplin asupra gustului, texturii și ingredientelor esențiale. Cu până la 630 W Putere de uscare a fructelor Fruit Jerky Steel 8 folosește în mod continuu o temperatură de până la 68 °C, reglabila prin intermediul unui buton. Acest lucru oferă căldura potrivită pentru uscarea optimă, fie pentru fructe, legume, carne sau pește. Uscătorul are 8 rafturi supraetajate cu o suprafata de 0,65 m². Toate nivelele de uscare au o bază din plasa de sârmă cromata, cu o dimensiune a ochiurilor de plasă de 7 x 7 mm. Carcasa este fabricata din oțel inoxidabil și astfel, căldura se păstrează mult mai bine. Pe lângă producția de gustări uscate, aparatul deshidratant Klarstein Pro poate fi utilizat pentru a reînprospăta produsele alimentare sau pentru dospirea aluatului.

Deshidrator-uscator de alimente ECG SO 570, putere 240 W, Display digital cu led, 5 tavi, 5 trepte de temperatura, alb

 • Producător de renume
 • Setări afișate pe display
 • Utilizare variată
 • Preț convenabil raportat la calitate
 • Silențios
Verifică prețul

Un deshidrator-uscător de calitate, cu un design de succes și un preț convenabil raportat la calitatea acestuia! Spațiul de uscare este generos și dispune de un afișaj LED mare care vă informează despre starea alimentelor uscate. Datorita ventilatorului intern, alimentele se usucă rapid și uniform. Pachetul include cinci tăvi mari de uscare, dar interiorul uscătorului poate gazdui până la 7 tavi de uscare odată. Intervalul de temperatură este de 35 – 70 ° C, iar timer-ul se poate seta până la 19.5 ore.

Bananarama uscător pentru fructe

 • Motor puternic
 • Cronometru reglabil
 • Usucă fructe, legume, carne și alte alimente
 • Tăvi individuale
 • Curățare facilă
Verifică prețul

Cu 550 de Wați de energie termică, uscătorul de fructe asigură că apa nu va rămâne în produsele alimentare. Uscarea completă extinde perioada de valabilitate a produselor alimentare naturale, păstrând în același timp vitaminele, fibrele și alte ingrediente esențiale fără pierderi! Temperatura este reglabilă și timer-ul este programabil pe mai multe trepte de timp, iar cele 6 rafturi variabile cu 2 moduri de stivuire diferite oferă foarte mult loc pentru orice îți dorești să faci! Poți schimba modurile și programa aparatul cu ajutorul ecranului LCD, totul fiind foarte intuitiv!

Deshidrator alimente Hendi Kitchen Line, PRO 2020, 7 tavi, DISPLAY, 500 W, temperatura reglabila 35-70°C, Negru, Timer, Control Digital, 345x450x(H)315 mm

 • Permite deshidratarea fructelor, legumelor și ierburilor
 • Dispune de 7 niveluri, permițând deshidratarea unei cantități mari de alimente
 • Este potrivit pentru utilizare rezidențială și comercială
 • Prevăzut cu timer pentru programarea operațiunii de deshidratarea
 • Se curăță rapid și facil, tava dispusă în partea de jos a aparatului colectează resturile
Verifică prețul

Deshidratorul de alimente Hendi Kitchen Line, PRO 2020, are o capacitate de 7 tavi, DISPLAY electronic LCD, motor cu o putere de 500 W, temperatură reglabilă între 35-70°C, Timer, Control Digital și are dimensiunile 345x450x(H)315 mm. În deshidratorul Hendi Kitchen Line poți să îți faci propriile chipsuri și gustări sănătoase, folosint orice tip de fructe sau legume! Acest aparat poate să usuce în timp foarte scurt chiar și plante medicinale: mușețel, mentă, busuioc, mărar, cimbru, etc. Acest aparat poate fi folosit în orice tip de bucătărie!

Întrebări despre aparatele de deshidratat fructele

Se poate folosi pentru legume și fructe, ierburi, verdețuri?

Există aparate de deshidratat care deshidratează exclusiv fructe și plante medicinale și ierburi, însă recomandarea este să investești într-un model care permite deshidratarea legumelor, fructelor, ierburilor, plantelor medicinale și chiar a cărnii.

Cu câte tăvi este prevăzut?

Este indicat să țineți cont de numărul de compartimente atunci când veți dori să achiziționați un deshidrator de alimente. În aceste condiții, trebuie să vă gândiți la cantitatea de alimente pe care veți dori să o deshidratați pentru ca mai apoi să alegeți un aparat în funcție de aceasta. Există aparate cu 4 – 9 tăvi de uscare, vorbind despre aparatele de uz casnic.

Cât trebuie să fie puterea minimă a motorului pentru o folosire corectă?

Puterea motorului este un indicator al performanței dispozitivului de deshidratare, așa că va fi nevoie să citești cu atenție specificațiile producătorului. Astfel, vei identifica modele cu putere de 125 W, de 240W, dar și aparate de deshidratat cu putere 1000W. În mod evident, cele cu putere mai mare sunt prevăzute și cu alte funcții utile, precum reglaj temperatură sau timer.

Se poate regla temperatura?

Deși este o funcție importantă pentru un astfel de aparat, nu toate modelele sunt prevăzute cu reglajul temperaturii. Alege un aparat de deshidratat care permite deshidratarea fructelor, legumelor, plantelor medicinale și chiar carne, respectiv reglajul temperaturii în funcție de categoria de alimente.

Sunt prevăzute cu un ventilator?

Aparatele de deshidratat fructele sunt dotate cu ventilator pentru distribuirea uniformă a aerului în procesul de uscare. Diferența dintre modelele de pe piață o reprezintă forma, respectiv capacitatea de ventilație, adică dacă poți sau nu să adaugi ori elimina tăvile pntru alimente pentru a eficientiza procedeul.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Robot de Curățare Piscină
Cel mai bun robot pentru curățarea piscinei

Investește într-un robot pentru curățarea automată a fundului piscinei și te vei putea bucura de o apă curată toată vara fără vreun fel de efort din partea ta.

Cea Mai Bună Mașină de Pâine cu Multiple Programe
Mașini de copt pâinea cu multiple programe

Îți place pâinea coaptă acasă? Îți prezentăm mașinile de pâine cel mai ușor de folosit. Pui ingredientele, apeși un buton și asta e tot.

Cel Mai Bun Set Electric de Fondue
Cel mai bun set de fondue electric

Îți place brânza și vrei să poți încerca diverse rețete de fondue alături de prietenii tăi? Un set de fondue electric te va ajuta să economisești timp în prepararea fondue-ului.

Cea Mai Bună Cană Electrică cu Infuzor Pentru Ceai
Căni electrice cu infuzor pentru ceai

Iubești ceaiurile și cauți un fierbător de apă care să te ajute la prepararea rapidă a ceaiului? Cănile electrice cu infuzor te ajută să ai gata ceaiul fără efort, la o singură apăsare de buton.

Cele mai bune Aparate de Înghețată Acasă - Ghid / Păreri
Aparate bune de făcut înghețată acasă

Iubești înghețata și vrei să-ți faci singur acasă combinațiile care îți plac cel mai mult? În doar câteva luni de folosire îți poți recupera investiția. Află care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe