Cel Mai Bun Blender pentru Smoothie - Ghid / Păreri

Aparate bune de făcut smoothie-uri acasă

Modificat la 14 martie 2021
Articol evaluat de 50 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce ai nevoie de un aparat de făcut smoothie acasă?

Efectuarea propriilor smoothie-uri acasă poate fi un mod ușor și accesibil de a adăuga mai multe fructe și legume în dieta ta. Smoothie-urile gata făcute au adesea mult zahăr adăugat, așa că dacă doriți să știți exact ce beți, cel mai bine este să le faceți singur. În funcție de modelul ales un aparat de făcut smoothie-uri poate avea și funcția de spargere a gheții, ceea ce aduce un plus, păstrând băutură rece, dar și prin faptul că puteți pune în ea fructe congelate. Astfel este mai accesibil să pregătiți rețeta de băutură dorită și când nu este sezonul fructelor dorite.

Potrivit pentru oamenii cu un stil de viață activ, un smoothie poate înlocui micul dejun cu o variantă la fel de sănătoasă și plină de nutrienți, într-un timp mult mai scurt, ba chiar mai mult, fară a fi nevoie de mai multe accesorii de bucătărie. Având vasul de sticla cu capac, se poate lua la pachet direct după preparare. Ajută și la ingerarea de mai multe vitamine și minerale datorită faptului că o e nevoie de o cantitate mare de fructe sau legume pentru a face un pahar de smoothie.

Modele bune de aparate de făcut smoothie

Premium

* Prezentare video mai jos

Nutribullet Pro

 • Ușor de utilizat
 • Ușor de curățat
 • Ușor de depozitat
 • Bază cu putere mare
 • Marca de renume
Verifică prețul

Multe dintre elementele esențiale prezente în interiorul alimentelor nu pot fi accesate doar prin stoarcere, mărunțire sau mestecare. Pentru a avea acces la o super nutriție, adică la fitonutrientii din interiorul semințelor, cojilor și tulpinilor, acestea trebuie să fie complet zdrobite. NutriBullet dispune de un motor puternic de 900W, cu acțiune de rotație pe verticală și orizontală, ce descompune și macină alimentele proaspete în totalitate eliberând cei mai importanți nutrienți. Ajută la adoptarea unui stil de viață sănătos, și reduce timpul petrecut în bucătărie asociat cu un astfel de stil de viață. Este mic și compact, se potrivește oriunde în bucătărie, poate fi curățat și utilizat de oricare membru al familiei.

Cel mai bun

Trisa Energy Boost

 • Foarte rapid
 • Multifuncțional
 • Design modern
 • Capacitate extinsă
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Un stil de viață sănătos începe cu adoptarea unor obiceiuri alimentare sănătoase, pentru care vei avea nevoie de dotarea corespunzătoare a bucătăriei. Un blender reprezintă modalitatea perfectă pentru a consuma vitaminele și nutrienții necesari din legume și fructe. Este facil de utilizat și poți zdrobi cu el atât miezul, cât și tulpinile, legumele tari, dar și rădăcinile lemnoase sau gheața, grație sistemului inovativ de 6 cuțite cu care este prevăzut. Blenderul Trisa se încadrează astfel în categoria produselor cu un raport calitate-performanță-preț excelent.


* Prezentare video mai jos

Nutribullet RED, 600W, 20.000RPM, 5piese

 • Bază cu putere mare
 • Capacitate bol extinsă
 • Dimensuni reduse
 • Ușor de curățat
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Nutribullet se numără printre brandurile renumite pentru această categorie de produse. Blenderul de față întrunește atributele unui mixer și blender de nouă generație, motorul puternic acționează pe verticală și orizontală. Astfel, macină și descompune complet alimentele, inclusiv pe cele cu coajă rezistentă, tulpini groase sau semințele dure, fără a pierde niciun nutrient. Este perfect pentru a prepara băuturile hrănitoare pentru micul dejun, la fel cum îl poți folosi pentru gustarea sănătoasă după antrenamentele intense.

la buget

Trisa Power Smoothie

 • Rapid
 • Ușor de curățat
 • Ușor de depozitat
 • Multifuncțional
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Cu Nutriblender juicer Trișă Power Smoothie 6930.87, acum puteți amesteca prospețimea maximă la peste 21.000 de rotații / minut. Sticla modernă de 500ml pentru băut cu mâner și ceașcă din plastic robust Tritan, alături de un design elegant și compact pentru economisirea spațiului, îl fac simplu de operat și ușor de curățat. În mixerul de 600ml, cuțitul cu 4 lame toacă fructele, legumele și fructele cu coajă lemnoasă în bucăți delicioase. Are dimensiuni reduse, și poate fi depozitat fară grija pe blatul din bucătărie.

Vitwist mixer de masă

 • Ușor de curățat
 • Cană mare pentru amestecare
 • Putere mare
 • Fără BPA sau alte substanțe nocive
 • Lamă din oțel inoxidabil
Verifică prețul

Micul dejun Smoothie înlocuiește tot mai mult ceașcă de cafea de dimineață - chiar și pe drum! Oricine nu avea apetit dimineața, acum poate să își pregătească micul dejun la pachet, făcând asfel și economie de timp! Este un asistent practic, mic, care vă asigură că sunteți în măsură să consumați vitamine dimineața. La fel ca un mixer în picioare, Vitwist excelează în special în pregătirea de piureuri gustoase, de care vă puteți bucura chiar și pe drum datorită cupei de amestec proiectată inteligent. O ceașcă externă cu o cană încorporată și cu atașament pentru băuturi, protejează împotriva deteriorării, menține băuturile calde mai mult timp. Mânerul servește ca suport pentru a vă păstra ceașcă interioară în mâini.

Shiva mixer de masă

 • Capac detașabil
 • Operare ușoară
 • Comutator de siguranță
 • Tăiere din oțel inoxidabil
 • Scară de măsurare în relief
Verifică prețul

Mini-blenderul de la Shiva Klarstein, în cel mai scurt timp, zdrobește ierburi, legume și fructe gustoase. Pentru o dietă de sănătoasa, Shiva Smoothiemaker este aproape indispensabil, pentru că puteți avea control asupra a ceea ce se transformă în băuturi, că este proaspăt și fără aditivi. Are 350 W putere fiind suficient de puternic pentru a zdrobi fructe și legume chiar mai mari, fin. Acest lucru economisește timp și energie. Dispune de două setări de viteză și o funcție de impuls, poate tăia chiar și ceapa după cum doriți. Vasul de 0,8 litri este realizat din sticlă , în timp ce cele două cupe de amestecare sunt realizate cu o capacitate de 600 și 300 ml, iar accesoriul plastic din BPA-free. Atât ulciorul cât și cupa pot fi înșurubate direct la atașarea lamei. Două capace existente, cu capac de închidere ermetică. Pentru o curățare ușoară, toate piesele detașabile pot fi adăugate direct în mașina de spălat vase.

Nutribullet GREY, 600W, 20.000RPM, 5piese

 • Baza puternică a cuplului
 • Lamă de extragere din oțel inoxidabil
 • Cană înaltă de dimensiuni mari
 • Carte de rețete inclusă
 • Sfaturi legate de nutriție
Verifică prețul

NutriBullet este un blender unicat! Combinația perfectă a unui motor puternic de 600 W, împreună cu lama extractoare cu design unic și acțiunea ciclonică omologată, îți asigură accesul la cei mai hrănitori și ascunși nutrienți din alimente. Acum poți prepara smoothie-uri delicioase și nutriblast-uri energetice care îți vor întineri corpul și te vor face să te simți bine. Volumul cănii în care vei prepara smoothie-ul are 0,7 L și se poate curăța și în mașina de spălat vase, ușor, rapid și practic!

Întrebări despre aparatele pentru smoothie-uri

Care este capacitatea de preparare a unui aparat de smoothie-uri?

În funcție de nevoile utilizatorului, vasele de smoothie-uri pot varia de la cele mai mici, cu capacitatea de 350 ml, la cele mai mari de 900 ml. În cazul unei familii extinse, este recomandat un vas cu capacitate mai mare scutind astfel din timpul de pregătire al smoothie-urilor.

Cât de repede poți prepara un smoothie?

În funcție de forma fructelor adăugate în aparat, bucăți sau întregi, timpul poate fi diferit, însă acesta este unul foarte rapid, chiar și sub un minut. Timpul pregătirii fructelor poate fi adesea mai lung decât cel al preparării. Datorită timpului mic de pregătire, smoothie-urile sunt alegerea oamenilor cu un program de viață activ.

Se poate curăța recipientul unui aparat de smoothie-uri la mașina de spălat vase?

Aparatele pentru smoothie sunt ideale pentru a prepara dar și pentru a lua băutura cu tine, oriunde ai nevoie. Așa că vasul de preparare este confecționat din plastic fără BPA care este ușor de transportat dar și de curățat în mașina de spălat vase.

Poate un aparat de smoothie-uri să zdrobească gheață?

Un aparat de smoothie-uri poate zdrobi gheața dacă dispune de o astfel de funcție. Este importantă calitatea materialului din care sunt confecționate lamele de tăiere din aparat. Prezența acestei funcții depinde și de modelul și marca aparatului ales.

Este ușor de folosit un aparat pentru smoothie-uri?

Aparatul de smoothie-uri are rolul de a mărunţi diferite ingrediente (poate sfărâma inclusiv gheaţa) şi de a pregăti rapid smoothie-uri de fructe, dar și alte alimente. Dispune de două componente, baza unde se află butoanele de control și vasul cu lame din otel inoxidabil, cu sau fară capac. Alimentele se pun tăiate bucăți sau întregi, iar aparatul face toată treaba, fiind gata chiar şi într-un minut. Astfel, poate fi folosit foarte ușor, de toți membrii familiei.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aspirator Vertical 2 in 1 cu Acumulator
Aspirator vertical 2 in 1 acumulator și aspirator de mână

Un aspirator vertical 2 in 1 înseamna că din aspiratorul mare se poate detașa un mini aspirator de mână pe acumulatori pe care-l poți folosi rapid oricând e cazul (firimituri, scame etc).

Cel Mai Bun Tocător & Mărunțitor Electric de Ceapă
Tocătoare electrice pentru tăiat și mărunțit ceapa

Nici ție nu-ți face plăcere să tai ceapa manual? Nu ești singur/a. Cu câteva zeci de lei poți scăpa de această povară și poți cumpăra un tocător electric pentru ceapă și alte legume.

Cel Mai Bun Aparat Vertical de Călcat cu Aburi
Aparate verticale cu abur pentru călcarea hainelor

Soluția perfectă pentru călcarea hainelor fără efort, direct de pe umeraș. Nu trebuie să mai întinzi masa de călcat și nu trebuie să mai aștepți să se încălzească fierul de călcat.

Cel Mai Bun Fierbător de Ouă cu Temporizator
Cel mai bun fierbător de ouă cu temporizator

Nu nimerești niciodată ouăle fierte exact așa cum ți le dorești? Cu ajutorul unui fierbător de ouă electric tot ce trebuie să faci e să apeși un buton și ouăle vor fi tari sau moi fără niciun efort.

Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde cu GRILL
Cuptoare cu microunde cu funcție de grătar grill

Dacă vrei să economisești spațiu în bucătărie, alege un cuptor microunde cu funcție de grill. Vei putea în acest fel să folosești același aparat atât pentru grătar cât și pentru încălzit rapid mâncarea.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe