Cel Mai Bun Aparat Pentru Smoothie

Aparate bune de făcut smoothie-uri acasă

Modificat la 16 octombrie 2021
Articol evaluat de 50 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce ai nevoie de un aparat de făcut smoothie acasă?

Efectuarea propriilor smoothie-uri acasă poate fi un mod ușor și accesibil de a adăuga mai multe fructe și legume în dieta ta. Smoothie-urile gata făcute au adesea mult zahăr adăugat, așa că dacă doriți să știți exact ce beți, cel mai bine este să le faceți singur. În funcție de modelul ales un aparat de făcut smoothie-uri poate avea și funcția de spargere a gheții, ceea ce aduce un plus, păstrând băutură rece, dar și prin faptul că puteți pune în ea fructe congelate. Astfel este mai accesibil să pregătiți rețeta de băutură dorită și când nu este sezonul fructelor dorite.

Potrivit pentru oamenii cu un stil de viață activ, un smoothie poate înlocui micul dejun cu o variantă la fel de sănătoasă și plină de nutrienți, într-un timp mult mai scurt, ba chiar mai mult, fară a fi nevoie de mai multe accesorii de bucătărie. Având vasul de sticla cu capac, se poate lua la pachet direct după preparare. Ajută și la ingerarea de mai multe vitamine și minerale datorită faptului că o e nevoie de o cantitate mare de fructe sau legume pentru a face un pahar de smoothie.

Modele bune de aparate de făcut smoothie

Cel mai bun

Trisa Energy Boost

 • Foarte rapid
 • Multifuncțional
 • Design modern
 • Capacitate extinsă
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Un stil de viață sănătos începe cu adoptarea unor obiceiuri alimentare sănătoase, pentru care vei avea nevoie de dotarea corespunzătoare a bucătăriei. Un blender reprezintă modalitatea perfectă pentru a consuma vitaminele și nutrienții necesari din legume și fructe. Este facil de utilizat și poți zdrobi cu el atât miezul, cât și tulpinile, legumele tari, dar și rădăcinile lemnoase sau gheața, grație sistemului inovativ de 6 cuțite cu care este prevăzut. Blenderul Trisa se încadrează astfel în categoria produselor cu un raport calitate-performanță-preț excelent.

la buget

Blender de facut smoothie-uri

 • Design modern
 • 3 trepte de putere
 • 2 Rețete de preparare
 • Ușor de întreținut
 • Mecanism intuitiv
Verifică prețul

Cu acest blender poți realiza în doar câteva secunde un smoothie sănătos și nutritiv, un desert delicios, o cremă de fructe prospete, un extrordinar sos sau un piure pentru bebeluși. Este dotat cu mecanism de siguranță a paharului în timpul funcționării. Prepară băuturi delicioase din fructele preferate adăugând un strop de miere. Prepară totul 100% natural, are un design rafinat și compact ce se potrivește oricărui design în bucătăria ta și, în plus, nici nu trebuie să te chinui să îl cureți, procesul fiind extrem de ușor.

Premium

* Prezentare video mai jos

Nutribullet Pro

 • Ușor de utilizat
 • Ușor de curățat
 • Ușor de depozitat
 • Bază cu putere mare
 • Marca de renume
Verifică prețul

Multe dintre elementele esențiale prezente în interiorul alimentelor nu pot fi accesate doar prin stoarcere, mărunțire sau mestecare. Pentru a avea acces la o super nutriție, adică la fitonutrientii din interiorul semințelor, cojilor și tulpinilor, acestea trebuie să fie complet zdrobite. NutriBullet dispune de un motor puternic de 900W, cu acțiune de rotație pe verticală și orizontală, ce descompune și macină alimentele proaspete în totalitate eliberând cei mai importanți nutrienți. Ajută la adoptarea unui stil de viață sănătos, și reduce timpul petrecut în bucătărie asociat cu un astfel de stil de viață. Este mic și compact, se potrivește oriunde în bucătărie, poate fi curățat și utilizat de oricare membru al familiei.

Blender pentru smoothies Zilan 00511, Putere 350 W, Capacitate 600 ml

 • Putere 350 W
 • Capacitate 600 ml
 • 5 funcții
 • Plastic fără BPA
 • Spălare ușoară
Verifică prețul

Ești în căutarea unei băuturi răcoroase și nutritive în același timp? Încearcă un smoothie. Acum este extrem de simplu să obții băutura perfectă cu ajutorul acestui aparat, în doar câteva secunde. Setul include blenderul dar și un recipient de 600 ml din plastic fără BFA care poate fi ușor de curățat în mașina de spălat vase sau manual. În plus este foarte ușor de utilizat și de întreținut. Deși este destul de puternic, respectiv 350 W nivelul de zgomot este de numai 85 dB. Lama din oțel inoxidabil se poate detașa pentru o curățare ușoară. Recipientul se poate atașa la motorul central pentru pasare și amestecare apoi poți monta capacul etanș pentru a bea.

Shiva mixer de masă

 • Capac detașabil
 • Operare ușoară
 • Comutator de siguranță
 • Tăiere din oțel inoxidabil
 • Scară de măsurare în relief
Verifică prețul

Mini-blenderul de la Shiva Klarstein, în cel mai scurt timp, zdrobește ierburi, legume și fructe gustoase. Pentru o dietă de sănătoasa, Shiva Smoothiemaker este aproape indispensabil, pentru că puteți avea control asupra a ceea ce se transformă în băuturi, că este proaspăt și fără aditivi. Are 350 W putere fiind suficient de puternic pentru a zdrobi fructe și legume chiar mai mari, fin. Acest lucru economisește timp și energie. Dispune de două setări de viteză și o funcție de impuls, poate tăia chiar și ceapa după cum doriți. Vasul de 0,8 litri este realizat din sticlă , în timp ce cele două cupe de amestecare sunt realizate cu o capacitate de 600 și 300 ml, iar accesoriul plastic din BPA-free. Atât ulciorul cât și cupa pot fi înșurubate direct la atașarea lamei. Două capace existente, cu capac de închidere ermetică. Pentru o curățare ușoară, toate piesele detașabile pot fi adăugate direct în mașina de spălat vase.

OLYMPUS R, mixer de masă, 1400W, 1,8PS, mixer pentru supe cu încălzire, roșu

 • Putere 1400W;
 • 4 programe;
 • Funcția de încălzire pentru preparare supe;
 • Suport fix;
 • Cuțite din oțel cu 6 lame.
Verifică prețul

Mixerul Olympus este o necesitate în fiecare bucătărie. Acesta dispune de o funcționalitate sporită, iar cele 6 lame ascuțite facilitează amestecarea ușoară a tuturor ingredientelor. Dotat cu un sistem de încălzire încorporată, îl face perfect și în prepararea supelor. Capacul de cauciuc rezistent la puterea de capacitate înaltă a mixerului asigură fiabilitatea și comfortul utilizării lui. Mixerul este dotat cu un motor profesionist cu protecție asupra supraîncălzirii ce asigură calitatea și rezistența produsului.

Aparat pentru smoothie-uri Black Rose

 • Motor rezistent
 • Cuțite din inox
 • Construcție solidă
 • Design compact
 • Utilizare ușoară.
Verifică prețul

Colecția Black Rose oferă electrocasnice mici, ustensile și accesorii de bucătărie profesionale și inovatoare, care te vor ajuta să transformi gătitul într-o experiență placută. Blenderul este compact, de mici dimensiuni astfel că nu ocupă mult loc pe blatul din bucătărie. Are o capacitate de 500 ml, putere de 250 w, lame din oțel inoxidabil și buton de pornire/oprire. Totul pentru a-ți fi mai ușor atunci când ți-e poftă de o băutură delicioasă și sănătoasă, care să-ți ofere un boost de energie.

Întrebări despre aparatele pentru smoothie-uri

Care este capacitatea de preparare a unui aparat de smoothie-uri?

În funcție de nevoile utilizatorului, vasele de smoothie-uri pot varia de la cele mai mici, cu capacitatea de 350 ml, la cele mai mari de 900 ml. În cazul unei familii extinse, este recomandat un vas cu capacitate mai mare scutind astfel din timpul de pregătire al smoothie-urilor.

Cât de repede poți prepara un smoothie?

În funcție de forma fructelor adăugate în aparat, bucăți sau întregi, timpul poate fi diferit, însă acesta este unul foarte rapid, chiar și sub un minut. Timpul pregătirii fructelor poate fi adesea mai lung decât cel al preparării. Datorită timpului mic de pregătire, smoothie-urile sunt alegerea oamenilor cu un program de viață activ.

Se poate curăța recipientul unui aparat de smoothie-uri la mașina de spălat vase?

Aparatele pentru smoothie sunt ideale pentru a prepara dar și pentru a lua băutura cu tine, oriunde ai nevoie. Așa că vasul de preparare este confecționat din plastic fără BPA care este ușor de transportat dar și de curățat în mașina de spălat vase.

Poate un aparat de smoothie-uri să zdrobească gheață?

Un aparat de smoothie-uri poate zdrobi gheața dacă dispune de o astfel de funcție. Este importantă calitatea materialului din care sunt confecționate lamele de tăiere din aparat. Prezența acestei funcții depinde și de modelul și marca aparatului ales.

Este ușor de folosit un aparat pentru smoothie-uri?

Aparatul de smoothie-uri are rolul de a mărunţi diferite ingrediente (poate sfărâma inclusiv gheaţa) şi de a pregăti rapid smoothie-uri de fructe, dar și alte alimente. Dispune de două componente, baza unde se află butoanele de control și vasul cu lame din otel inoxidabil, cu sau fară capac. Alimentele se pun tăiate bucăți sau întregi, iar aparatul face toată treaba, fiind gata chiar şi într-un minut. Astfel, poate fi folosit foarte ușor, de toți membrii familiei.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Popcorn Acasă (Modele Retro)
Aparate de popcorn cu design retro pentru acasă

Cu aceste aparate de popcorn stil retro te simți ca la cinema în propria casă. Vezi ce modele de calitate poți cumpăra online din România.

Cel Mai Bun Aspirator Vertical 2 in 1 cu Acumulator
Aspirator vertical 2 in 1 acumulator și aspirator de mână

Un aspirator vertical 2 in 1 înseamna că din aspiratorul mare se poate detașa un mini aspirator de mână pe acumulatori pe care-l poți folosi rapid oricând e cazul (firimituri, scame etc).

Cel Mai Bun Grill Electric cu Plită din Piatră
Cel mai bun grill electric cu plită din piatră

Vrei să scapi de prăjelile nesănătoase? Alege un grill cu plită din piatră și poți mânca aceleași alimente dar gătite într-un mod mai sănătos și mai curat.

Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde cu GRILL
Cuptoare cu microunde cu funcție de grătar grill

Dacă vrei să economisești spațiu în bucătărie, alege un cuptor microunde cu funcție de grill. Vei putea în acest fel să folosești același aparat atât pentru grătar cât și pentru încălzit rapid mâncarea.

Cel Mai Bun Espressor Cu Râșniță Integrată
Cel mai bun espressor cu râșniță integrată

Fă-ți o cafea proaspăt măcinată cu ajutorul unui espressor cu râșniță integrată. Cafeaua proaspăt măcinată oferă cafelei un gust mai bun decât varianta la capsule sau la pungă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe