Cele mai bune Aparate de Înghețată Acasă - Ghid / Păreri

Aparate bune de făcut înghețată acasă

Modificat la 14 martie 2021
Articol evaluat de 76 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

Cum se prepară înghețata acasă cu ajutorul unui aparat de înghețată?

Nimic nu anunță venirea sezonului cald precum savurarea unei înghețate cu aroma favorită. Cu un aparat de înghețată destinat utilizării casnice însă vei putea să experimentezi ingrediente, arome noi și să mănânci înghețata preferată pe tot parcursul anului. Popularitatea aparatelor de preparare a înghețatei acasă a crescut în special datorită ușurinței în utilizare: se aleg ingredientele - fructele preferate și fie se mixează, după care se introduc în aparat pentru pregătire, în cazul aparatelor de înghețată modele simple, fără multe funcții, fie doar se adaugă în recipient și aparatul prepară înghețata. Bineînțeles că vei investi într-un aparat care mixează ingredientele și prepară înghețata pentru tine și familia, respectiv invitații tăi.

Avantajele acestor aparate sunt faptul că vei prepara înghețată naturală, fără adaos de coloranți și conservanți, la orice oră dorești, precum și întreținerea și curățarea facilă. În funcție de preferințele personale și culorile în care este decorată bucătăriei, vei putea cu siguranță alege un model care să se integreze armonios.

Modele bune de aparate de înghețată pentru uz casnic

Premium

* Prezentare video mai jos

Heinner HICM-150S

 • Funcție de menținere la rece
 • Bol înghețată detașabil
 • Compresor încorporat
 • Timer digital
 • Display LCD
Verifică prețul

Cu acest aparat îți poți răsfăța familia oricând dorești, cu doar o parte din costuri și cu ingrediente mult mai sănătoase, fără arome sau coloranți artificiali. Capacitatea vasului este de 1.5L, ceea ce înseamnă că poți prepra înghețată pentru 6-8 persoane. Rețeta este simplă dar cu displayul LCD și al timerului digital prepararea este o joacă de copii. Nu mai trebuie să introduci vasul în frigider pentru că are funcția de menținere la rece a înghețatei, datorită compresorului încorporat, plus că bolul este detașabil.


* Prezentare video mai jos

Vanilla Sky aparat înghețată

 • Timer reglabil în pași de 10 minute
 • Închidere de siguranță pe capacul superior
 • Curățare simplă - piese detașabile
 • Butonul Start / Pauză
 • Afișarea timpului de pregătire rămas
Verifică prețul

Acest aparat de înghețată este produsul ideal când dorești să ai înghețată în casă. Poți mânca înghețata favorită la orice oră fără să aștepți ca materiile prime să se decongeleze. Ai ocazia să îți faci ce fel de înghețată vrei folosind ingredientele favorite. Poți face o înghețată care să fie perfect pe gustul tău pentru că poți personaliza totul. Aparatul are un rezervor de înghețată de 2L, mai mult decât suficient să mănânci cu întreaga familie înghețata favorită. Se poate utiliza extrem de ușor, are doar 4 butoane și un buton esențial de Start-Stop.

Cel mai bun

Schneeflöckchen

 • Blocare de siguranță pe capac
 • Rețete de idei în ghid
 • Picioare anti-alunecare
 • 6 programe opționale, complet automate
 • Operare simplă
Verifică prețul

Klarstein Schneeflöckchen este un adevărat producător de înghețată turbo care permite ingredientelor selectate în recipientul lor termo, să se solidifice în decurs de 1-2 ore până la un volum de 700 ml de înghețată cremoasă și gustoasă. Pe lângă înghețată, se pot face și milkshake-uri, smoothies sau jeleuri. Aparatul de înghețată se poate ocupa de toate acestea cu un consum foarte redus de energie de doar 90 de wați, iar controlul aparatului de înghețată este foarte simplu, totul se poate seta din panoul de control din partea superioară a aparatului.

la buget

Princess 282605

 • Lavabil în mașina de spălat vase
 • Timp preparare 20 minute
 • Dimensiune compactă
 • Poți adăuga ingrediente în timpul preparării
 • Vasul poate fi pus în congelator
Verifică prețul

Aparat de înghețată, iaurt, șerbet Princess 282605, cu motor de 12W, capacitate 1.5 l, timp preparare 20 minute, display LCD, inox. Pregătiți înghețată delicioasă de casă cu Ice Cream Maker Princess 282605. Răsfățați-vă atât pe dvs. cât și pe copiii dvs. cu înghețată de casă cu multe fructe sau pregătiți un șerbet pentru oaspeții dvs. Princess Ice Cream Maker pregătește înghețată ușor și rapid! Aparatul este compact, are un design care se potrivește cu orice tip de bucătărie și este foarte ușor de folosit! Dimensiuni: 201 x 201 x 234 mm

Sweet Dreams aparat înghețată

 • Curățare simplă, piese detașabile
 • Spatii pentru umplerea cu materii prime
 • Afișaj timp de pregătire rămas
 • Timer reglabil
 • Funcție de răcire după preparare
Verifică prețul

Klarstein Sweet Dreams este un aparat adevărat de înghețată, care, în termo-containerul său, transformă ingredientele în înghețată cremoasă cu un volum de până la 1,5 L. Cu două butoane și un afișaj digital, timpul de pregătire este setat între 10 și 60 de minute și poate fi pornit. În timpul pregătirii, timpul rămas este afișat pe ecran. Odată ce pregătirea este finalizată, aparatul trece la modul de răcire, astfel încât înghețata să nu se topească. Un pachet de înghețată este, de asemenea, inclus în pachet.

Yo & Yummy 2 v 1 aparat înghețatăa aparat pentru iaurt

 • Nu este nevoie de pre-răcire
 • Recipient pentru prepararea a până la 1,2 l de înghețată
 • Economic
 • Piese detașabile pentru spălare facilă
 • Timer reglabil
Verifică prețul

Yo & Yummy 2 v 1 este un aparat cu care se poate face înghețată dar și iaurt! Nu este nevoie de pre-răcire, înghețata se poate prepara în 5 până la 60 de minute fără pre-răcirea recipientului sau a materiilor prime. Are o funcționare simplă, numai două butoane și un regulator rotativ pentru a seta dispozitivul, este economic, având o putere de numai 150 W și poate amesteca laptele la 42 ° C timp de 4 până la 24 de ore. Recipient pentru preparare este foarte încăpător, având o capacitate de 1,2 L de înghețată!

Aparat din inox pentru prepararea înghețatei 3 în 1 WMF KITCHENminis

 • Volum 0.3 l
 • Realizat din inox
 • Cablu de 90 cm
 • Foarte ușor având doar 2.7 kg
 • Putere energetică 12 W
Verifică prețul

Un aparat care poate oricând să îți ușureze munca în bucătărie apelând la ajutoarele sau optiunile de la producător de electrocasnice. Acest produs este practic, ingenios și estetic. Adaugă ingredientele și pornește aparatul. Acum singura grijă este aroma înghețatei, restul este făcut automat de această mașină de înghețată Gelato, în doar 20 până la 30 de minute. La fel ca în cazul aparatelor profesionale de înghețată, acesta produce frigul necesar obținerii unei înghețate cremoase și lejere perfectă pentru o seară de vară

Întrebări despre aparatele de înghețată pentru acasă

Este prevăzut cu timer ?

Deserturile au nevoie de foarte multă disciplină și strictețe pentru a-și atinge adevăratul potențial. Astfel că aparatele de făcut înghețată acasă nu pot face toată treaba în realizarea desertului înghețat perfect. Este nevoie de respectarea în tocmai a rețetei și a timpului de procesare al ingredientelor, astfel că aceste aparate au și un timer încorporat.

Dispune de funcția de menținere rece ?

Vasul aparatului de făcut îngheţată poate avea şi alte utilizări pe lângă cel de preparare al deserturilor înghețate, ca de exemplu pentru răcirea rapidă a băuturilor şi a altor lichide. Sau pentru păstrarea la rece a cuburilor de gheaţă pe masă, la petreceri.

Care este capacitatea vasului ?

În funcție de modelul ales și de nevoile ultilizatorului, capacaitatea vaselor de la aparatele de făcut înghețată acasă poate fi diferit. Aparatele cu răcire pasivă, ajung la capacități de maxim 3-4 kg, iar cele cu racire activă pot ajunge și până la maxim 20 de kilograme.

Se curăță ușor ?

Aparatele de înghețată pentru acasă sunt concepute pentru a fi cât mai ușor de folosit. Așa că, în general, au compartimente separate pentru introducerea ingredientelor materie primă, care sunt și detașabile ca să îți fie extrem de ușor să cureți aparatul.

Se poate prepara și iaurt înghețat și șerbet pe lângă înghețată ?

Atât iaurtul înghețat cât și șerbetul se prepară prin același procedeu de mixare a compoziției înghețate anterior de dispozitiv, astfel că aparatele de făcut înghețată acasă sunt potrivite și pentru aceste tipuri de deserturi, dând rezultate la fel de bune.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Aparate de popcorn cu design retro pentru acasă

Cu aceste aparate de popcorn stil retro te simți ca la cinema în propria casă. Vezi ce modele de calitate poți cumpăra online din România.

Cel mai bun aspirator robot pentru apartament

Cu aspiratorul robot, poți sta relaxat în canapea în timp ce-și face treaba. Indiferent că ai covor, mochetă sau parchet, robotul aspirator face față cu brio la orice suprafață.

Cele mai bune storcătoare de fructe cu melc

Vrei să fii sigur că alegi cel mai bun storcător de fructe și legume? Alege un storcător cu melc (ax melcat) care folosește presiunea mecanică pentru a scoate tot sucul și nutrienții din fructe și legume.

Cel mai bun uscător de rufe electric

Durează prea mult uscarea naturală a hainelor pe uscător? Uscătorul electric are aceeași formă (de grilaj) doar că barele sunt încălzire electric și procesul de uscare devine unul foarte scurt.

Aspiratoare portabile Bosch (fără cablu) pentru acasă

Cauți un aspirator fără cablu Bosch? Află cum alegi un aspiratorul portabil potrivit nevoilor tale pe baza review-urilor experților noștri.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe