Cele mai bune Aparate de Înghețată Acasă - Ghid / Păreri

Aparate bune de făcut înghețată acasă

Modificat la 26 aprilie 2022
Articol evaluat de 76 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

Cum se prepară înghețata acasă cu ajutorul unui aparat de înghețată?

Nimic nu anunță venirea sezonului cald precum savurarea unei înghețate cu aroma favorită. Cu un aparat de înghețată destinat utilizării casnice însă vei putea să experimentezi ingrediente, arome noi și să mănânci înghețata preferată pe tot parcursul anului. Popularitatea aparatelor de preparare a înghețatei acasă a crescut în special datorită ușurinței în utilizare: se aleg ingredientele - fructele preferate și fie se mixează, după care se introduc în aparat pentru pregătire, în cazul aparatelor de înghețată modele simple, fără multe funcții, fie doar se adaugă în recipient și aparatul prepară înghețata. Bineînțeles că vei investi într-un aparat care mixează ingredientele și prepară înghețata pentru tine și familia, respectiv invitații tăi.

Avantajele acestor aparate sunt faptul că vei prepara înghețată naturală, fără adaos de coloranți și conservanți, la orice oră dorești, precum și întreținerea și curățarea facilă. În funcție de preferințele personale și culorile în care este decorată bucătăriei, vei putea cu siguranță alege un model care să se integreze armonios.

Modele bune de aparate de înghețată pentru uz casnic

Premium

* Prezentare video mai jos

Heinner HICM-150S

 • Funcție de menținere la rece
 • Bol înghețată detașabil
 • Compresor încorporat
 • Timer digital
 • Display LCD
Verifică prețul

Cu acest aparat îți poți răsfăța familia oricând dorești, cu doar o parte din costuri și cu ingrediente mult mai sănătoase, fără arome sau coloranți artificiali. Capacitatea vasului este de 1.5L, ceea ce înseamnă că poți prepra înghețată pentru 6-8 persoane. Rețeta este simplă dar cu displayul LCD și al timerului digital prepararea este o joacă de copii. Nu mai trebuie să introduci vasul în frigider pentru că are funcția de menținere la rece a înghețatei, datorită compresorului încorporat, plus că bolul este detașabil.

Cel mai bun

Creamberry aparat înghețată

 • Rezistent
 • Eficient
 • Preț bun
 • Design modern
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Vara te duce cu gândul la tot felul de metode de răcorire. Noi ne gândim la înghețată cu tot felul de arome și credem că și tu te gândești la fel. Acum poți să îți creezi propria înghețată cu aromele dorite chiar acasă. Ai la dispoziție un dispozitiv 4 în 1 prin intermediul căruia poți face înghețată, iaurt înghețat, milkshake-uri sau poți răci anumile sticle și băuturi. Datorită dispozitivului Turbo vei avea înghețată proaspătă în doar 20 minute. Termosul are o capacitate de 1.5 litri și îți poți ține rece sucul sau ceaiul preferat.


* Prezentare video mai jos

Vanilla Sky aparat înghețată

 • Timer reglabil în pași de 10 minute
 • Închidere de siguranță pe capacul superior
 • Curățare simplă - piese detașabile
 • Butonul Start / Pauză
 • Afișarea timpului de pregătire rămas
Verifică prețul

Acest aparat de înghețată este produsul ideal când dorești să ai înghețată în casă. Poți mânca înghețata favorită la orice oră fără să aștepți ca materiile prime să se decongeleze. Ai ocazia să îți faci ce fel de înghețată vrei folosind ingredientele favorite. Poți face o înghețată care să fie perfect pe gustul tău pentru că poți personaliza totul. Aparatul are un rezervor de înghețată de 2L, mai mult decât suficient să mănânci cu întreaga familie înghețata favorită. Se poate utiliza extrem de ușor, are doar 4 butoane și un buton esențial de Start-Stop.

la buget

Princess 282605

 • Lavabil în mașina de spălat vase
 • Timp preparare 20 minute
 • Dimensiune compactă
 • Poți adăuga ingrediente în timpul preparării
 • Vasul poate fi pus în congelator
Verifică prețul

Aparat de înghețată, iaurt, șerbet Princess 282605, cu motor de 12W, capacitate 1.5 l, timp preparare 20 minute, display LCD, inox. Pregătiți înghețată delicioasă de casă cu Ice Cream Maker Princess 282605. Răsfățați-vă atât pe dvs. cât și pe copiii dvs. cu înghețată de casă cu multe fructe sau pregătiți un șerbet pentru oaspeții dvs. Princess Ice Cream Maker pregătește înghețată ușor și rapid! Aparatul este compact, are un design care se potrivește cu orice tip de bucătărie și este foarte ușor de folosit! Dimensiuni: 201 x 201 x 234 mm

Vanilla Sky aparat înghețată

 • Design modern
 • Compact
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Consum redus de energie
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Dacă îți place înghețata și nu vrei să aștepți pentru ca materiile prime să se decongeleze, cu acest aparat îți poți face rapid și ușor înghețata preferată. Aparatul este echipat cu un compresor de 180W care îngheață în mod eficient ingredientele adăugate, în scurt timp, la temperatura perfectă. Rezervorul aparatului este suficient de mare, fiind ideal chiar și pentru diverse sărbători împreună cu familia și prietenii. Aparatul poate fi controlat extrem de ușor, iar butonul start/stop permite oprirea programului în orice moment, în cursul de pregătire, pentru a adăuga ingrediente suplimentare.

Sweet Sundae aparat de înghețată

 • Aspect cool
 • Pregătire rapidă
 • Dozare optimă
 • Varietate de arome
 • Control simplu
Verifică prețul

Cu acest aparat vei putea obține specialități delicioase de înghețată de casă imediat. Aparatul poate pregăti înghețată în numai 40 de minute de la adăugarea a ingredientelor. Este dotat cu un orificiu la partea superioară, pe unde poți adăuga cu ușurință și alte materii prime, chiar în timpul pregătirii, folosind pâlnia furnizată. Este foarte ușor de controlat, iar timpul de gătire rămas este afișat pe ecranul LCD cu care este dotat. Funcția sa de curățare automată îl va păstra mereu în stare perfectă.

Sweet Dreams aparat înghețată

 • Curățare simplă, piese detașabile
 • Spatii pentru umplerea cu materii prime
 • Afișaj timp de pregătire rămas
 • Timer reglabil
 • Funcție de răcire după preparare
Verifică prețul

Klarstein Sweet Dreams este un aparat adevărat de înghețată, care, în termo-containerul său, transformă ingredientele în înghețată cremoasă cu un volum de până la 1,5 L. Cu două butoane și un afișaj digital, timpul de pregătire este setat între 10 și 60 de minute și poate fi pornit. În timpul pregătirii, timpul rămas este afișat pe ecran. Odată ce pregătirea este finalizată, aparatul trece la modul de răcire, astfel încât înghețata să nu se topească. Un pachet de înghețată este, de asemenea, inclus în pachet.

Aparat din inox pentru prepararea înghețatei 3 în 1 WMF KITCHENminis

 • Volum 0.3 l
 • Realizat din inox
 • Cablu de 90 cm
 • Foarte ușor având doar 2.7 kg
 • Putere energetică 12 W
Verifică prețul

Un aparat care poate oricând să îți ușureze munca în bucătărie apelând la ajutoarele sau optiunile de la producător de electrocasnice. Acest produs este practic, ingenios și estetic. Adaugă ingredientele și pornește aparatul. Acum singura grijă este aroma înghețatei, restul este făcut automat de această mașină de înghețată Gelato, în doar 20 până la 30 de minute. La fel ca în cazul aparatelor profesionale de înghețată, acesta produce frigul necesar obținerii unei înghețate cremoase și lejere perfectă pentru o seară de vară

Întrebări despre aparatele de înghețată pentru acasă

Este prevăzut cu timer ?

Deserturile au nevoie de foarte multă disciplină și strictețe pentru a-și atinge adevăratul potențial. Astfel că aparatele de făcut înghețată acasă nu pot face toată treaba în realizarea desertului înghețat perfect. Este nevoie de respectarea în tocmai a rețetei și a timpului de procesare al ingredientelor, astfel că aceste aparate au și un timer încorporat.

Dispune de funcția de menținere rece ?

Vasul aparatului de făcut îngheţată poate avea şi alte utilizări pe lângă cel de preparare al deserturilor înghețate, ca de exemplu pentru răcirea rapidă a băuturilor şi a altor lichide. Sau pentru păstrarea la rece a cuburilor de gheaţă pe masă, la petreceri.

Care este capacitatea vasului ?

În funcție de modelul ales și de nevoile ultilizatorului, capacaitatea vaselor de la aparatele de făcut înghețată acasă poate fi diferit. Aparatele cu răcire pasivă, ajung la capacități de maxim 3-4 kg, iar cele cu racire activă pot ajunge și până la maxim 20 de kilograme.

Se curăță ușor ?

Aparatele de înghețată pentru acasă sunt concepute pentru a fi cât mai ușor de folosit. Așa că, în general, au compartimente separate pentru introducerea ingredientelor materie primă, care sunt și detașabile ca să îți fie extrem de ușor să cureți aparatul.

Se poate prepara și iaurt înghețat și șerbet pe lângă înghețată ?

Atât iaurtul înghețat cât și șerbetul se prepară prin același procedeu de mixare a compoziției înghețate anterior de dispozitiv, astfel că aparatele de făcut înghețată acasă sunt potrivite și pentru aceste tipuri de deserturi, dând rezultate la fel de bune.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Grill Electric cu Plită din Piatră
Cel mai bun grill electric cu plită din piatră

Vrei să scapi de prăjelile nesănătoase? Alege un grill cu plită din piatră și poți mânca aceleași alimente dar gătite într-un mod mai sănătos și mai curat.

Cel Mai Bun Sandwich Maker Grill
Cel mai bun sandwich maker cu plăci grill antiadezive

Vrei să-ți poți face acasă sandwich-uri ca la Subway? Ai nevoie de un model de sandwich maker cu plăci grill antiadezive. Îți spunem care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Blender cu Mixare în Vid
Cel mai bun blender cu mixare in vid

Tehnologia de mixare în vid nu permite încorporarea bulelor de aer în preparate. În felul acesta gustul, aspectul și conținutul nutritiv sunt mult îmbunătățite în comparație cu blenderele clasice.

Cele mai bune Prăjitoare de Pâine cu Dezghețare
Prăjitoare de pâine cu funcție de dezghețare

Croissante pufoase, fornetti sau pâinici, pe toate le poți pregăti în doar câteva minute cu ajutorul acestor prăjitoare cu funcție de dezghețare. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Gheață (pentru acasă)
Aparate de făcut gheață acasă

Îți place o limonadă sau o cola cu gheață? Cu ajutorul unei mașini bune de făcut gheață acasă, poți face rost de gheață la discreție în zilele toride de vară.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe