Cele mai bune Căni Electrice cu Infuzor pentru ceaiuri

Căni electrice cu infuzor pentru ceai

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 73 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să-ți cumperi un fierbător de apa cu infuzor?

Fierbătoarele de apă cu infuzor sunt ideale pentru prepararea băuturilor calde preferate. Pentru a vă putea pregăti ceaiul perfect, majoritatea fierbătoarelor cu infuzor oferă 4 opțiuni de temperatură. Folosindu-vă de posibilitatea reglării temperaturii, de exemplu: 100 grade pentru ceai negru, 90 de grade pentru ceaiul oolong, 80 de grade pentru cel verde și 70 de grade pentru ceaiul alb, vă asigurați că ceaiul dumneavoastră preferat este preparat în condiții ideale, eliberându-i aromele și aducând băutura la adevărata ei valoare.

Fierbătoarele cu infuzor sunt, de regulă, construite în așa fel încât să păstreze ceaiul cald timp de 30 de minute, oferind astfel posibilitatea unei gustări prelungite.

Din punct de vedere tehnic, sunt aparatele ideale pentru preparare unei băuturi calde: de regulă fierbătoarele vin cu două capace, unul cu infuzor și unul simplu doar pentru fierberea apei, așa că poate fi folosit pentru orice tip de băutură caldă. Cele mai multe sunt fabricate din oțel inoxidabil și sticlă (pentru păstrarea temperaturii), filtrul/infuzorul este de asemenea fabricat din oțel inoxidabil, corpul este pivotant 360° pentru a facilita utilizarea, și mai mult decât atât, un semnal sonor se va auzi atunci când temperatura apei a ajuns la nivelul setat de dumneavoastră.

Modele bune de căni electrice cu infuzor

la buget

Star-Light FEG-1822GS

 • Capacitate mare, prepararea ceaiului pentru mai multe persoane (1,8l - aprox 10 cești)
 • Baza rotativă facilitează operarea
 • Este prevăzut cu filtru anti-calcar, pentru durată de viață prelungită
 • Temperatura poate fi setată conform preferințelor (apă caldă, preparare/încălzire ceai)
 • Iluminare LED ce se schimbă în funcție de temperatura apei
Verifică prețul

Cultul ceaiului, o practică din cele mai vechi timpuri, ce “subliniază” beneficiile acestuia sub diferite forme. Cu acest aparat prepararea ceaiului nu a fost mai ușoară astfel te poți relaxa încă din timpul preparării băuturii. Ceaiul este gata în maxim 6 minute, grație puterii mari de fierbere, iar capacitatea de de 1.8 L este suficientă pentru a realiza aproximativ 10 cești de ceai, pentru întreaga familie sau pentru toate prietenele tale din grupul de citit romane polițiste. Filtru este realizat din material anti-calcar, iar filtru detașabil se poate curăța cu ușurință.

Premium

H.Koenig TI600

 • Funcție de păstrare la cald
 • Design modern
 • Capacitate mare
 • 2 capace pentru infuzare
 • Sită din oțel inoxidabil
Verifică prețul

Ușor de utilizat și de întreținut, cu o carcasă din oțel inoxidabil șlefuit și geam transparent, care garantează o rezistență excelentă la coroziune. Principala caracteristică o reprezintă funcția de păstrare la cald a ceaiului, astfel aparatul asigură prospețimea ceaiului și temperatura necesară servirii acestuia, în condiții perfecte. Cu o putere de 2200w , face față oricăror cerințe, temperaturile putând fi setate din 5 în 5 grade în intervalul 85-100. Este prevazut cu nu unul, ci două, filtre anti-calcar din oțel inoxidabil demontabile, unul pentru infuzare, iar celălat pentru funcția de ceainic.

Cel mai bun

Klarstein Ostfriese

 • Dispune de iluminare - LED în funcție de temperatura apei (50°-90 °C)
 • Rezervorul este realizat din sticlă securizată, cu rezistență ridicată la căldură
 • Carcase este alcătuite din componente din oțel inoxidabil
 • Poate fi oprit manual și automat
 • Temperatura poate fi reglată
Verifică prețul

Plăcerea de ceai aromat vine odata cu pauza de zi cu zi, atunci când mirosul de frunze de ceai delicat, condimentele chai puternice, fructe sau plante medicinale dulci vă ispitesc. Ecranul mare din oțel inoxidabil este potrivit pentru acomodarea frunzelor mari. Datorită gradației raportul de ceai și apă poate fi coordonat cu precizie. Indifirent de ceaiul preferat- aroma completă poate fi realizată numai cu temperatura potrivită a apei. Klarstein Ostfriese vizibilizează nivelurile de temperatură respectiv reda o culoare prin LED-ul interior. În verde, albastru, purpuriu și galben-verde, Teekochers strălucește, apa poate fi încălzită la 50, 70, 80 și 90 ° C. Cu 2200 W putere ceainicul Klarstein lucrează cu sârguință pentru a face ceai și apă fierbinte în cel mai scurt timp. Sticla nobilă este înconjurata de aplicații din oțel inoxidabil și mânerul ergonomic tactil rece permite transportul în condiții de siguranță.

Fierbator cu filtru de ceai Heinner HEK-TF18GX, 1.8 L, 5 setari temperatura, iluminare colorata, control touch, element inox, oprire automata, Inox/Sticla

 • Design modern, articol util în orice bucătărie
 • Fierbătorul este prevăzut cu filtru de ceai
 • Poate fi controlat digital pe 5 nivele de temperatură
 • Iluminare colorată în funcție de temperatura apei
 • Protecție contra funcționării fără apă, dar și când apa atinge temperatura maximă
Verifică prețul

Acest fierbator electric de apă cu filtru de ceai iți permite să aduci o anumită cantitate de apă la temperatura de fierbere într-un timp scurt și fărâ să îl supraveghezi, apoi să te bucuri de ceaiul perfect mult dorit. Filtru de ceai este realizat din materiale de calitate și detașabil, deci ușor de curățat. Control temperaturii se face cu ajutorul unui panou digital cu cinci nivele, iar în funcție de nivelul selectat recipientul aparatului se colorează diferit într-o lumină ușor difuză. Aparatul are o bază rotativă 360° care îți permite poziționarea recipientului din orice direcție și manevrarea cu ușurințâ, iar funcția de auto-oprire asigură o durată lungâ de funcționare a aparatului

Fierbator electric din inox 1.7L, cana sticla cu sita inox 1.5L, 1850w,Zilan ZLN-9140

 • Cană cu sită din inox
 • Termostat automat
 • Mâner ergonomic
 • Sistem anti-alunecare
 • Protecție la supra-încălzire
Verifică prețul

Zilan ZLN-9140 este un fierbător electric din inox, fără fir ce are o cană din sticlă cu o capacitate de 1.5 litri. Are o putere de 1850 – 2200 W, termostat automat și un suport din plastic prevăzut cu plită pentru menținerea caldă a lichidelor. Ca elemente de siguranță este prevăzut cu protecție contra supraîncălzirii, a funcționării fără apă dar și sistem anti-alunecare. Designul și mânerul sunt atractive și ergonomice, filtrul este lavabil și are inclusiv o bază rotativă 360 de grade din inox.

Set fierbator electric ceainic FLORIA ZLN-3581 Putere 2200W zln-3581

 • Filtru din inox
 • Ușor de curățat
 • Putere mare de fierbere
 • Siguranță la supraîncălzire
 • Filtru detașabil
Verifică prețul

Fierbătorul vine la pachet cu un ceainic din sticla cu filtru incorporabil și detașabil, pe care să îl foloseșți atunci când ai nevoie să prepari ceaiul perfect. Cu o capacitate de 1.7 litri, fierbătorul electric din inox cu ceainic de capacitate 0.9 litri, FLORIA ZLN-3581 este numai bun pentru a-ți prepara ceaiul sau cafeaua de dimineața și perfect atunci când ai nevoie să prepari băuturi calde pentru întreagă familie sau pentru musafiri. Puterea să este de 2200W și dispune de o protecție pentru supraîncălzire.

Fierbator Heinner cu filtru de ceai, 1.8l, Verde, sticla

 • Filtru detașabil
 • Capacitate 1.4L
 • Bază rotativă
 • Oprire automată
 • Iluminare LED
Verifică prețul

Aparatul vine la pachet cu un filtru de ceai incorporabil și detașabil, pe care să îl folosești atunci când ai nevoie să prepari ceaiul perfect. Fierbătorul este prevăzut cu un sistem de iluminare în timpul funcționarii, pentru a o vizualizare mai ușoară a nivelului apei. Cu o capacitate de 1.8 litri, fierbătorul electric cu filtru de ceai HEINNER HEK-TF2200GR este numai bun pentru a-ți prepara ceaiul sau cafeaua de dimineața și perfect atunci când ai nevoie să prepari băuturi pentru întreagă familie sau pentru musafiri.

Aparat de facut ceai Sencor SWK 1590SS

 • Capacitate mare, poți prepara și încălzi 1,5l de ceai
 • Sistem triplu de siguranță (la pornirea fără apă, îndepărtarea de la suport, fierbere)
 • Are protecție la supraîncălzire
 • Prevăzut cu funcție de menținere a temperaturii dorite
 • Indicator sonor (pornire/oprire și pentru atingerea temperaturii setate)
Verifică prețul

Îți dorești o ceașcă de ceai pentru a te relaxa după munca de birou ori pentru atunci când vrei să citești o carte în liniște? Poți face acest lucru, extrem de ușor, cu aparatul de făcut ceai Sencor SWK 1590SS! Acest produs de tip rezidențial are o putere de 1500W, se folosește conectat la priză și are o cană fierbătoare cu o cantiate de 1.5 L. Materialul carcasei este din sticlă transparentă, iar culoarea argintie. Cana este detalabilă și gradată, pentru a ști mereu câtă apă ai adăugat. Modul de folosire este ușor și intuitiv!

Întrebări frecvente despre cănile electrice cu infuzor

Din ce material este filtru pentru ceai?

Cănile electrice care au inclus filtrul pentru ceai sunt cele mai practice în bucătăriile rezidențiale. La aceste modele, filtrul este confecționat din oțel inoxidabil, pentru a putea rezista utilizărilor repetate. Totodată, este detașabil, așa că poate fi curățat facil.

Ce capacitate are rezervorul de ceai?

Cănile electrice cu infuzor sunt o alegere perfectă dacă te numeri printre cei care savurează un ceai după-amiaza, de mai multe ori pe săptămână. Unul dintre argumentele pro achiziției acestui model de fierbător este cantitatea de ceai pe care o vei putea preparare. Astfel, trebuie să urmărești criteriul capacității - ce diferă de la un brand la altul; unele modele au capatitate de 1,5 l, altele de 1,7, dar poți găsi și căni cu 1,8l capacitate.

Este ușor de întreținut?

Pe lângă avantajele subînțelese oferite de achiziționarea și folosirea unei căni electrice pentru ceai (preparare rapidă ceaiuri, menținerea temperaturii optime de băut), nu va trebui să îți faci griji în privința întreținerii. Cana se spală ușor, filtrul este detașabil și se montează facil înapoi, iar unele modele sunt prevăzute cu protecție anticalcar, ce asigură prelungirea duratei de utilizare.

Are oprire automată la fierbere?

Vei constata rapid că îți lipsea o cană electrică - infuzor inclus, datorită modalității rapide de preparare a ceaiului și menținerea cantității preparate la temperatură potrivită pentru a-l savura. Dar dacă tot investești într-un astfel de articol, optează pentru unul care are și oprire automată la atingerea temperaturii maxime - cele mai performante modele au această funcție.

Cana este gradată?

Majoritatea produselor au o cană gradată care îți indică care este volumul maxim/indicat. Dacă acest lucru lipsește, se poate pune apă cu o cană, până la semnnul de umplere, astfel, se poate afla care este capacitatea maximă a cănii electrice cu infuzor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Mixere puternice bune pentru frământarea aluatului

Dacă vrei să fii sigură că poți pregăti aluatul cu ajutorul mixerului trebuie să alegi un model puternic, cu opțiune speciala de frământat. Vezi ce îți recomandăm.

Aparate verticale cu abur pentru călcarea hainelor

Soluția perfectă pentru călcarea hainelor fără efort, direct de pe umeraș. Nu trebuie să mai întinzi masa de călcat și nu trebuie să mai aștepți să se încălzească fierul de călcat.

Cel mai bun blender cu mixare in vid

Tehnologia de mixare în vid nu permite încorporarea bulelor de aer în preparate. În felul acesta gustul, aspectul și conținutul nutritiv sunt mult îmbunătățite în comparație cu blenderele clasice.

Cea mai bună mătură electrică fără cablu

Nu-ți place nici ție să dai cu mătura? Alege o variantă mai rapidă și mai curată precum o mătură electrică ușor manevrabilă.

Aparate de popcorn cu design retro pentru acasă

Cu aceste aparate de popcorn stil retro te simți ca la cinema în propria casă. Vezi ce modele de calitate poți cumpăra online din România.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe