Cel Mai Bun Coș de Gunoi cu Senzor

Cel mai bun coș de gunoi deschidere cu senzor

Modificat la 04 mai 2022
Articol evaluat de 81 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți iei un coș de gunoi de bucătărie cu senzor?

Coșul de gunoi de bucătărie prevăzut cu senzor nu doar că previne contaminarea cu germeni sau cu bacterii a mâinilor tale, ci și te ajută în păstrarea curățeniei bucătăriei tale. Datorită senzorului sensibil care declanșează ridicarea capacului atunci când simte o mișcare la în jur de maximum de 20 cm (această caracteristică depinde în funcție de modelul pe care îl achiziționați), nu sunteți nevoit să atingeți suprafața coșului atunci când doriți să îl folosiți.

Cu un design modern și ergonomic, coșul de gunoi este eficient și extrem de util în orice spațiu l-ați amplasa, sacul fiind ușor de schimbat și la îndemână. În cazul în care bateria senzorului coșului de gunoi nu mai funcționează sau acesta nu mai este conectat la curent, îl puteți folosi și ca pe un coș de gunoi normal, apăsând pe o pedală cu care este prevăzut. Materialul din care este realizat este inoxul, iar bateria senzorului este una rezistentă și cu o capacitate mare, astfel că durata de viață a coșului de gunoi este una îndelungată.

Cele mai bune coșuri de gunoi cu senzor

Cel mai bun

Helpmation 30L

 • Modalitate ușoară de a gestiona deșeurile
 • Capacul se închide și se deschide automat datorită senzorului cu infraroșu
 • Design modern
 • Funcționare economică pe baterii
 • Protecție împotriva urmelor de degete
Verifică prețul

Coșul de gunoi Helpmation OVAL 30 l este echipat cu un senzor cu infraroșu pentru eliminarea igienică a deșeurilor. Aplicarea mâinii la 20 cm deasupra capacului coșului de gunoi îl face să se deschidă automat. Helpmation prezintă o manoperă de calitate, service eficient și un sistem silențios pentru deschiderea și închiderea capacului. Coșul de gunoi este securizat cu 3 baterii de tip LR20/D, care își îndeplinesc funcția cel puțin 12 luni. Este recomandat să utilizezi baterii alcaline de calitate.

la buget

Cleansmann 30 coș de gunoi

 • Automatic;
 • Intuitiv;
 • Util și practic;
 • Comod;
 • Ușor de folosit.
Verifică prețul

Coșul de gunoi automat Cleansmann are o capacitate mare de colectare și va corespunde cu siguranță nevoilor tale. Este util și are un design modern, elegant, care se va încadra cu succes în orice încăpere ai alege să îl poziționezi, indiferent de stilul ales în rest. Este confecționat din materiale de înaltă calitate, care îl fac rezistent și durabil, iar culoarea sa este argintiu. Coșul de gunoi este dotat cu senzori inteligenți și poate fi folosit atât pe modul automat, cât și pe modul manual.

Premium

Cos de gunoi cu senzor SD 801B-50L

 • Încăpător
 • Simplu de curățat
 • De calitate
 • Rezistent
 • Dotat cu inel de prindere
Verifică prețul

Coș de gunoi cu senzor SD 801B-50L, este un corp solid din oțel inoxidabil vopsit negru în câmp electrostatic, rezistent la amprente. Acest coș are capac din plastic ABS puternic, și inel de prindere a pungii de gunoi. Consumul de energie: 4,5 W. Capacul principal cu senzor pentru o utilizare cât mai ușoară. Spațiul din interior bine închis pentru a reține mirosurile. Potrivit pentru bucătărie, apartament, birou sau gradină, curățare ușoară și o durată a bateriilor: aproximativ 3 luni la 20 de deschideri pe zi.

HiMAXX Premium 30L

 • Produs din oțel inoxidabil
 • Prezintă un inel de siguranță pentru fixarea sacului de gunoi
 • Înlocuire rapidă a sacului
 • Capacitate de 30L
 • Posibilitatea de a deschide capacul manual cu buton sau mână
Verifică prețul

Curățenia din casă este cel mai important factor, care determină întreaga bunăstare a familiei. Pentru ca igiena să persiste oriunde și oricând, te invităm să descoperi coșurile de gunoi cu senzori fără contact, care îți va oferi o comoditate mai mare și, totodată, prin tehnologia modernă implementată acestora, se vor reduce bacteriile din casă. De-asemenea, acest produs este rezistent, fiind confecționat din oțel inoxidabil, iar, mai nou, aceste coșuri dețin mecanisme prin care este redus mirosul de la gunoi.

Touchless coș de gunoi

 • Smart și intuitiv;
 • Ușor de folosit;
 • Practic și eficient;
 • Util;
 • Capacitate mare de colectare.
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de un coș de gunoi ultra performant cu o capacitate mare de colectare li sortare a deșeurilor, îți prezentăm acest produs care cu siguranță va corespunde perfect nevoilor tale. Este modern, elegant, fabricat din materiale de calitate. Se curăță foarte ușor și poate fi încadrat oriunde. Poate fi lăsat la vedere pentru că nu emană mirosuri neplăcute, are un design foarte plăcut și îți va fi la îndemână. Utilizarea sa este foarte simplă și automată, iar compartimentarea sa este intuitivă.

Cleanton coș de gunoi

 • Design plăcut;
 • Simplu de folosit;
 • Fără mirosuri neplăcute;
 • Deschidere automată sau manuală;
 • Practic și comod.
Verifică prețul

Coșul de gunoi Cleanton are un design plăcut, modern și ocupă foarte puțin spațiu, astfel poate fi așezat cu succes oriunde vei avea nevoie de el. Este dotat cu senzori inteligenți care percep prezența unui obiect aflat la o distanță de maxim 20 cm și atunci capacul se va deschide în mod automat, va rămâne 5 secunde deschis și după aceea se va închide singur. Funcționează pe bază de baterii și poate fi comutat și pe funcția manuală. Utilizarea sa este simplă și are la bază tehnologie de vârf. Prețul său este accesibil.

Întrebări despre coșurile de gunoi cu senzor

Cum funcționează un coș de gunoi cu senzor?

Coșul de gunoi cu senzor este simplu și comod de folosit. Pur și simplu apropie mâna în care ții deșeurile de senzorul aflat pe coșul de gunoi, iar capacul acestuia se va ridica automat. Odată ce ai aruncat deșeurile gospodărești și ai îndepărtat mâna, capacul se va închide singur.

De ce să cumperi un coș de gunoi cu senzor?

Un coș de gunoi cu senzor este net superior coșului de gunoi clasic fiind mult mai igienic și mai comod de folosit. Datorită senzorului încorporat, capacul coșului de gunoi se va ridica automat astfel încât nu vei mai atinge suprafața coșului de gunoi pentru a arunca deșeurile.

Din ce material este realizat un coș de gunoi cu senzor?

Un coș de gunoi cu senzor este, în cele mai multe cazuri, confecționat din materiale rezistente, metalice. Cele mai elegante și durabile sunt realizate din oțel ori oțel inoxidabil. Anumite modele vin cu capac realizat din plastic ABS puternic, iar modelele mai ieftine pot fi realizate integral din plastic.

De ce este util un coș de gunoi cu senzor?

Un coș de gunoi cu senzor este extrem de util deoarece te ajută să arunci igienic deșeurile gospodărești. Acesta simte, prin intermediul unui senzor, mișcarea mâinii, astfel încât nu vei atinge niciodată capacul ori suprafața coșului de gunoi. De asemenea, capacul coboară imediat după activare, astfel gunoiul nu va fi la vedere și nu va mirosi.

Se poate folosi și ca un coș de gunoi normal?

Prin tehnologia încorporată, coșul de gunoi cu senzor simte apropiere mâinii astfel încât capacul se ridică și se închide automat. Chiar și așa, dacă se termină bateria ori dorești să îl folosește ca pe un coș de gunoi normal, poți activa prin apăsarea unui buton funcția manuală.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde cu GRILL
Cuptoare cu microunde cu funcție de grătar grill

Dacă vrei să economisești spațiu în bucătărie, alege un cuptor microunde cu funcție de grill. Vei putea în acest fel să folosești același aparat atât pentru grătar cât și pentru încălzit rapid mâncarea.

Cel Mai Bun Set De Vase De Fontă
Cel mai bun set de vase de fontă

Alege un set de vase de calitate. Fonta este unul din cele mai durabile materiale și care își păstrează calitățile de-a lungul timpului.

Cel Mai Bun Cuptor Electric Cu Convecție
Cel mai bun cuptor electric cu convecție

Cuptorul cu convecție se folosește de circularea aerului la temperaturi înalte pentru a putea găti mâncarea uniform fără a fi nevoie de amestecare sau întoarcerea preparatelor.

Cel Mai Bun Mixer Vertical - Cu Motor Puternic
Cel mai bun mixer vertical

Cu mixerul vertical poți toca legume, fructe, semințe sau nuci. Alege unul cu motor puternic și și cu lame de calitate pentru un ajutor de nădejde în bucătărie.

Cel Mai Bun Televizor de Bucătărie
Cel mai bun televizor de bucătărie

Îți place să asculți știrile atunci când ai de treabă în bucătărie? Televizoarele de bucătărie au o mărime potrivită spațiilor mai mici și uneori un sistem de prindere dedicat acestei zone speciale.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe