Cel Mai Bun Coș de Gunoi cu Senzor

Cel mai bun coș de gunoi deschidere cu senzor

Modificat la 16 martie 2021
Articol evaluat de 81 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți iei un coș de gunoi de bucătărie cu senzor?

Coșul de gunoi de bucătărie prevăzut cu senzor nu doar că previne contaminarea cu germeni sau cu bacterii a mâinilor tale, ci și te ajută în păstrarea curățeniei bucătăriei tale. Datorită senzorului sensibil care declanșează ridicarea capacului atunci când simte o mișcare la în jur de maximum de 20 cm (această caracteristică depinde în funcție de modelul pe care îl achiziționați), nu sunteți nevoit să atingeți suprafața coșului atunci când doriți să îl folosiți.

Cu un design modern și ergonomic, coșul de gunoi este eficient și extrem de util în orice spațiu l-ați amplasa, sacul fiind ușor de schimbat și la îndemână. În cazul în care bateria senzorului coșului de gunoi nu mai funcționează sau acesta nu mai este conectat la curent, îl puteți folosi și ca pe un coș de gunoi normal, apăsând pe o pedală cu care este prevăzut. Materialul din care este realizat este inoxul, iar bateria senzorului este una rezistentă și cu o capacitate mare, astfel că durata de viață a coșului de gunoi este una îndelungată.

Cele mai bune coșuri de gunoi cu senzor

Premium

Colectare selectiva

 • Permite colectarea selectivă a deșeurilor
 • Împiedică răspîndirea mirosurilor
 • Formă compactă
 • Consum redus de energie
 • Curățare ușoară
Verifică prețul

Acest coș de gunoi dispune în partea superioară de un container principal cu o capacitate de 37 de litri iar în partea inferioară se află alte două containere de 12,5 litri fiecare, detașabile, care se operează doar manual. Este gândit cu recipient din plastic rigid, spațiu din interior bine închis pentru a reține mirosurile și capac principal cu senzor. Durata bateriei este aproximativ 3 luni dacă se deschide de 20 de ori pe zi. Se curăță extrem de ușor și nu ocupă spațiu, cântărește cca 8 kilograme.

Cel mai bun

Helpmation 30L

 • Modalitate ușoară de a gestiona deșeurile
 • Capacul se închide și se deschide automat datorită senzorului cu infraroșu
 • Design modern
 • Funcționare economică pe baterii
 • Protecție împotriva urmelor de degete
Verifică prețul

Coșul de gunoi Helpmation OVAL 30 l este echipat cu un senzor cu infraroșu pentru eliminarea igienică a deșeurilor. Aplicarea mâinii la 20 cm deasupra capacului coșului de gunoi îl face să se deschidă automat. Helpmation prezintă o manoperă de calitate, service eficient și un sistem silențios pentru deschiderea și închiderea capacului. Coșul de gunoi este securizat cu 3 baterii de tip LR20/D, care își îndeplinesc funcția cel puțin 12 luni. Este recomandat să utilizezi baterii alcaline de calitate.

la buget

Cos de gunoi

 • Materialul este polipropilenă
 • Greutate de 2.9 kg
 • Prezintă senzor pentru deschidere lungime 65 cm/latime 26.5 cm/inaltime 35 cm
 • Lungimea este de 65 cm, lățimea de 26.5 cm și înălțimea de 35 cm
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Curățenia și igiena este aspectul cel mai important din casa ta, care infleunțează nu doar atmosfera acesteia, dar și sănătatea întregii familii. Astfel, pentru ca aceste lucruri să persiste, te invităm să descoperi coșul de gunoi, cu senzor pentru deschidere, care îți va oferi o alternativa comodă și modernă de colectare a gunoiului din casa ta. De-asemenea, achiziționând acest produs, vei avea parte de calitate înaltă și rezistență garantată, pentru ca tu să economisești nu doar bani, dar și timp.

HiMAXX Premium 30L

 • Produs din oțel inoxidabil
 • Prezintă un inel de siguranță pentru fixarea sacului de gunoi
 • Înlocuire rapidă a sacului
 • Capacitate de 30L
 • Posibilitatea de a deschide capacul manual cu buton sau mână
Verifică prețul

Curățenia din casă este cel mai important factor, care determină întreaga bunăstare a familiei. Pentru ca igiena să persiste oriunde și oricând, te invităm să descoperi coșurile de gunoi cu senzori fără contact, care îți va oferi o comoditate mai mare și, totodată, prin tehnologia modernă implementată acestora, se vor reduce bacteriile din casă. De-asemenea, acest produs este rezistent, fiind confecționat din oțel inoxidabil, iar, mai nou, aceste coșuri dețin mecanisme prin care este redus mirosul de la gunoi.

Cos de gunoi capac cu senzor TurboTronic TT-SB38 , inox, 38L

 • Consum redus de energie
 • Zgomot redus
 • Design ergonomic
 • Operare simplă
 • Formă cilindrică
Verifică prețul

Coșul de gunoi cu senzor TurboTronic TT-SB38 facilitează aruncarea gunoiului într-un mod igienic și lipsit de germeni, pentru că nu ești nevoit să atingi nicio parte a coșului. Cu o capacitate de 38L și fabricat din inox, coșul de gunoi prezintă stabilitate și un consum redus de energie, astfel că durata de viață a produsului este îndelungată. Utilizând o tehnologie fotoelectrică, coșul de gunoi se caracterizează printr-un design elegant și modern, iar acesta poate fi folosit și manual, în cazul în care nu mai este conectat la curent.

Cos de gunoi cu senzor, 52 l

 • Capacitate 52 l
 • Cu senzor
 • Deschiderea automată capacului
 • Utilizare igienică
 • Greutate 2,8 kg
Verifică prețul

Coșul de gunoi echipat cu senzor asigură o utilizare igienică și fără germeni, astfel că îți poți arunca gunoiul fără să atingi capacul sau alte părți ale coșului. Cu o capacitate mai mult decât suficientă de 52 litri, capacul se ridică automat cu o simplă mișcare în dreptul coșului, la o distanță de maximum 20 cm. Punga de gunoi este ușor de schimbat, datorită faptului că recipientul este înalt și la îndemână. Cu un design elegant și modern, coșul poate fi folosit și prin apăsarea unei pedale.

Cos de gunoi cu senzor Patrat Otel inoxidabil 50 litri

 • Comutator pornit / oprit
 • Capacitate de 50L
 • Se deschide și se închide automat pe baza senzorului
 • Prezintă afișaj funcțional LED
 • Confortabil și igienic
Verifică prețul

Igiena și curățenia casei tale constă în întrebuințarea produselor corecte și eficiente pentru combaterea bacteriilor, dar și pentru colectarea gunoiului. Știm cât de important este acest lucru pentru tine, așa că te invităm să descoperi un produs inovator și modern - coșul de gunoi cu senzor, care nu numai că conferă comoditate în utilizare, dar și contribuie la reducerea microbilor din casă. Totodată, fiind confecționat din oțel inoxidabil, acesta oferă rezistență în timp și calitate garantată.

Întrebări despre coșurile de gunoi cu senzor

Cum funcționează un coș de gunoi cu senzor?

Coșul de gunoi cu senzor este simplu și comod de folosit. Pur și simplu apropie mâna în care ții deșeurile de senzorul aflat pe coșul de gunoi, iar capacul acestuia se va ridica automat. Odată ce ai aruncat deșeurile gospodărești și ai îndepărtat mâna, capacul se va închide singur.

De ce să cumperi un coș de gunoi cu senzor?

Un coș de gunoi cu senzor este net superior coșului de gunoi clasic fiind mult mai igienic și mai comod de folosit. Datorită senzorului încorporat, capacul coșului de gunoi se va ridica automat astfel încât nu vei mai atinge suprafața coșului de gunoi pentru a arunca deșeurile.

Din ce material este realizat un coș de gunoi cu senzor?

Un coș de gunoi cu senzor este, în cele mai multe cazuri, confecționat din materiale rezistente, metalice. Cele mai elegante și durabile sunt realizate din oțel ori oțel inoxidabil. Anumite modele vin cu capac realizat din plastic ABS puternic, iar modelele mai ieftine pot fi realizate integral din plastic.

De ce este util un coș de gunoi cu senzor?

Un coș de gunoi cu senzor este extrem de util deoarece te ajută să arunci igienic deșeurile gospodărești. Acesta simte, prin intermediul unui senzor, mișcarea mâinii, astfel încât nu vei atinge niciodată capacul ori suprafața coșului de gunoi. De asemenea, capacul coboară imediat după activare, astfel gunoiul nu va fi la vedere și nu va mirosi.

Se poate folosi și ca un coș de gunoi normal?

Prin tehnologia încorporată, coșul de gunoi cu senzor simte apropiere mâinii astfel încât capacul se ridică și se închide automat. Chiar și așa, dacă se termină bateria ori dorești să îl folosește ca pe un coș de gunoi normal, poți activa prin apăsarea unui buton funcția manuală.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Oală sub Presiune de la Tefal
Cea mai bună oală sub presiune de la Tefal

Vrei să-ți diversifici rețetele și modul de a găti? Oalele sub presiune de la Tefal sunt cele mai recunoscute în rândul gospodinelor. Te ajutăm să o alegi pe cea mai bună.

Cea Mai Bună Mașină de Tocat Carne Electrică Pentru Acasă
Mașini de tocat carne electrice pentru acasă

Cauți o metodă rapidă de a pregăti bucățile de carne pentru diverse preparate? Mașina de tocat carne electrică îți economisește timp și energie.

Cel Mai Bun Ascuțitor Electric de Cuțite pentru Acasă
Ascuțitor electric de cuțițe pentru uz casnic

Cu un ascuțitor electric pentru cuțite în doar câteva secunde poți face cuțitul ca nou fără niciun fel de efort din partea ta. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Afumătoare Electrică pentru Acasă
Cea mai bună afumătoare electrică pentru acasă

Îți place să-ți pregătești singur/ă carnea afumată? Cu o afumătoare electrică ai garanția unui preparat fără substanțe nocive și poți regăsi gustul afumătorii de la bunici de la țară.

Cel Mai Bun Mop Robot pentru Acasă
Cel mai bun mop robot pentru gresie și pardoseală

Ai o locuință cu mult parchet și gresie și vrei să scapi de efortul de a da cu mopul? Mopul robot funcționează automat și este ajutorul tău 24 din 24 ștergând constant orice urmă de praf.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe