Cel Mai Bun Coș de Gunoi cu Senzor

Cel mai bun coș de gunoi deschidere cu senzor

Modificat la 21 octombrie 2021
Articol evaluat de 81 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți iei un coș de gunoi de bucătărie cu senzor?

Coșul de gunoi de bucătărie prevăzut cu senzor nu doar că previne contaminarea cu germeni sau cu bacterii a mâinilor tale, ci și te ajută în păstrarea curățeniei bucătăriei tale. Datorită senzorului sensibil care declanșează ridicarea capacului atunci când simte o mișcare la în jur de maximum de 20 cm (această caracteristică depinde în funcție de modelul pe care îl achiziționați), nu sunteți nevoit să atingeți suprafața coșului atunci când doriți să îl folosiți.

Cu un design modern și ergonomic, coșul de gunoi este eficient și extrem de util în orice spațiu l-ați amplasa, sacul fiind ușor de schimbat și la îndemână. În cazul în care bateria senzorului coșului de gunoi nu mai funcționează sau acesta nu mai este conectat la curent, îl puteți folosi și ca pe un coș de gunoi normal, apăsând pe o pedală cu care este prevăzut. Materialul din care este realizat este inoxul, iar bateria senzorului este una rezistentă și cu o capacitate mare, astfel că durata de viață a coșului de gunoi este una îndelungată.

Cele mai bune coșuri de gunoi cu senzor

Premium

Colectare selectiva

 • Permite colectarea selectivă a deșeurilor
 • Împiedică răspîndirea mirosurilor
 • Formă compactă
 • Consum redus de energie
 • Curățare ușoară
Verifică prețul

Acest coș de gunoi dispune în partea superioară de un container principal cu o capacitate de 37 de litri iar în partea inferioară se află alte două containere de 12,5 litri fiecare, detașabile, care se operează doar manual. Este gândit cu recipient din plastic rigid, spațiu din interior bine închis pentru a reține mirosurile și capac principal cu senzor. Durata bateriei este aproximativ 3 luni dacă se deschide de 20 de ori pe zi. Se curăță extrem de ușor și nu ocupă spațiu, cântărește cca 8 kilograme.

Cel mai bun

Helpmation 30L

 • Modalitate ușoară de a gestiona deșeurile
 • Capacul se închide și se deschide automat datorită senzorului cu infraroșu
 • Design modern
 • Funcționare economică pe baterii
 • Protecție împotriva urmelor de degete
Verifică prețul

Coșul de gunoi Helpmation OVAL 30 l este echipat cu un senzor cu infraroșu pentru eliminarea igienică a deșeurilor. Aplicarea mâinii la 20 cm deasupra capacului coșului de gunoi îl face să se deschidă automat. Helpmation prezintă o manoperă de calitate, service eficient și un sistem silențios pentru deschiderea și închiderea capacului. Coșul de gunoi este securizat cu 3 baterii de tip LR20/D, care își îndeplinesc funcția cel puțin 12 luni. Este recomandat să utilizezi baterii alcaline de calitate.

HiMAXX Premium 30L

 • Produs din oțel inoxidabil
 • Prezintă un inel de siguranță pentru fixarea sacului de gunoi
 • Înlocuire rapidă a sacului
 • Capacitate de 30L
 • Posibilitatea de a deschide capacul manual cu buton sau mână
Verifică prețul

Curățenia din casă este cel mai important factor, care determină întreaga bunăstare a familiei. Pentru ca igiena să persiste oriunde și oricând, te invităm să descoperi coșurile de gunoi cu senzori fără contact, care îți va oferi o comoditate mai mare și, totodată, prin tehnologia modernă implementată acestora, se vor reduce bacteriile din casă. De-asemenea, acest produs este rezistent, fiind confecționat din oțel inoxidabil, iar, mai nou, aceste coșuri dețin mecanisme prin care este redus mirosul de la gunoi.

Cleansmann 30 coș de gunoi

 • Automatic;
 • Intuitiv;
 • Util și practic;
 • Comod;
 • Ușor de folosit.
Verifică prețul

Coșul de gunoi automat Cleansmann are o capacitate mare de colectare și va corespunde cu siguranță nevoilor tale. Este util și are un design modern, elegant, care se va încadra cu succes în orice încăpere ai alege să îl poziționezi, indiferent de stilul ales în rest. Este confecționat din materiale de înaltă calitate, care îl fac rezistent și durabil, iar culoarea sa este argintiu. Coșul de gunoi este dotat cu senzori inteligenți și poate fi folosit atât pe modul automat, cât și pe modul manual.

vidaXL Coș de gunoi senzor automat argintiu&negru 60 L oțel inoxidabil

 • Igienic;
 • Design plăcut;
 • Capacitate mare de colectare;
 • Util;
 • Ușor de folosit.
Verifică prețul

Nu ar fi minunat să eviți atingerea coșului de gunoi atunci când ai ceva de aruncat? Iată că acest coș de gunoi este ancorat la vremurile moderne, are un design elegant și este dotat cu senzori inteligenți care în momentul detectării unui obiect într-un interval de 20 cm, acționează deschiderea automată a capacului. Capacul rămâne 5 secunde deschis și ulterior se închide tot în mod automat. Coșul de gunoi deține inclusiv indicatoare cu LED. Este practic și ușor de utilizat și capacitatea sa de colectare este de 60l.

HomCom Coș de gunoi Pătrat din Inox cu Senzor automat, 50L

 • Senzor automat;
 • Închidere eficientă;
 • Capacitate mare;
 • Practic și util;
 • Accesibil.
Verifică prețul

Treci la următorul nivel în ceea ce privește colectarea gunoiului și achiziționează pentru casa ta coșul de gunoi cu senzor pe infraroșii de la HomCom. Are un design plăcut, modern și elegant, care se încadrează cu succes în orice gospodărie. Deschiderea și închiderea se realizează atât manual, cât și automat, iar trecerea de la un mod de funcționare la altul se realizează printr-o singură tastă. Coșul are prevăzut un suport pentru inserarea sacului de gunoi. Funcționează pe bază de baterii și este confecționat din materiale calitative.

Touchless coș de gunoi

 • Smart și intuitiv;
 • Ușor de folosit;
 • Practic și eficient;
 • Util;
 • Capacitate mare de colectare.
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de un coș de gunoi ultra performant cu o capacitate mare de colectare li sortare a deșeurilor, îți prezentăm acest produs care cu siguranță va corespunde perfect nevoilor tale. Este modern, elegant, fabricat din materiale de calitate. Se curăță foarte ușor și poate fi încadrat oriunde. Poate fi lăsat la vedere pentru că nu emană mirosuri neplăcute, are un design foarte plăcut și îți va fi la îndemână. Utilizarea sa este foarte simplă și automată, iar compartimentarea sa este intuitivă.

Cleanton coș de gunoi

 • Design plăcut;
 • Simplu de folosit;
 • Fără mirosuri neplăcute;
 • Deschidere automată sau manuală;
 • Practic și comod.
Verifică prețul

Coșul de gunoi Cleanton are un design plăcut, modern și ocupă foarte puțin spațiu, astfel poate fi așezat cu succes oriunde vei avea nevoie de el. Este dotat cu senzori inteligenți care percep prezența unui obiect aflat la o distanță de maxim 20 cm și atunci capacul se va deschide în mod automat, va rămâne 5 secunde deschis și după aceea se va închide singur. Funcționează pe bază de baterii și poate fi comutat și pe funcția manuală. Utilizarea sa este simplă și are la bază tehnologie de vârf. Prețul său este accesibil.

Întrebări despre coșurile de gunoi cu senzor

Cum funcționează un coș de gunoi cu senzor?

Coșul de gunoi cu senzor este simplu și comod de folosit. Pur și simplu apropie mâna în care ții deșeurile de senzorul aflat pe coșul de gunoi, iar capacul acestuia se va ridica automat. Odată ce ai aruncat deșeurile gospodărești și ai îndepărtat mâna, capacul se va închide singur.

De ce să cumperi un coș de gunoi cu senzor?

Un coș de gunoi cu senzor este net superior coșului de gunoi clasic fiind mult mai igienic și mai comod de folosit. Datorită senzorului încorporat, capacul coșului de gunoi se va ridica automat astfel încât nu vei mai atinge suprafața coșului de gunoi pentru a arunca deșeurile.

Din ce material este realizat un coș de gunoi cu senzor?

Un coș de gunoi cu senzor este, în cele mai multe cazuri, confecționat din materiale rezistente, metalice. Cele mai elegante și durabile sunt realizate din oțel ori oțel inoxidabil. Anumite modele vin cu capac realizat din plastic ABS puternic, iar modelele mai ieftine pot fi realizate integral din plastic.

De ce este util un coș de gunoi cu senzor?

Un coș de gunoi cu senzor este extrem de util deoarece te ajută să arunci igienic deșeurile gospodărești. Acesta simte, prin intermediul unui senzor, mișcarea mâinii, astfel încât nu vei atinge niciodată capacul ori suprafața coșului de gunoi. De asemenea, capacul coboară imediat după activare, astfel gunoiul nu va fi la vedere și nu va mirosi.

Se poate folosi și ca un coș de gunoi normal?

Prin tehnologia încorporată, coșul de gunoi cu senzor simte apropiere mâinii astfel încât capacul se ridică și se închide automat. Chiar și așa, dacă se termină bateria ori dorești să îl folosește ca pe un coș de gunoi normal, poți activa prin apăsarea unui buton funcția manuală.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Ceaun Cu Trepied
Cel mai bun ceaun cu trepied

Orice gospodărie trebuie să dețină un ceaun și pirostrii pentru prepararea în aer liber a mâncărurilor care necesită un timp de fierbere îndelungat. Te ajutăm să alegi cel mai bun ceaun.

Cel Mai Bun Mop Robot pentru Acasă
Cel mai bun mop robot pentru gresie și pardoseală

Ai o locuință cu mult parchet și gresie și vrei să scapi de efortul de a da cu mopul? Mopul robot funcționează automat și este ajutorul tău 24 din 24 ștergând constant orice urmă de praf.

Cel Mai Bun Storcător Electric de Citrice
Cel mai bun storcător electric pentru citrice

Cu un astfel de storcător îți vei putea face fără efort sucuri proaspete oricând ai poftă. Portocale, lămâi, grefe și nu numai pot fi stoarse în doar câteva secunde.

Cea Mai Bună Răzătoare Electrică Pentru Brânză
Răzătoare electrică pentru brânzeturi

Îți plac cartofii prăjiți cu brânză rasă? Cu ajutorul acestei răzători pentru brânzeturi în doar câteva secunde îți poți pregăti o porție sănătoasă de brânză rasă.

Cea Mai Bună Tigaie cu Înveliș Ceramic
Tigăi cu înveliș de piatră (ceramică sau marmură)

Tigăile ceramice sunt cel mai natural și sănătos mod de a găti. Spre deosebire de teflon (care este un material generat chimic), învelișul de piatră își are sursa direct în natură iar gustul mâncării va rămâne nealterat.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe