Cea Mai Bună Oală sub Presiune de la Tefal

Cea mai bună oală sub presiune de la Tefal

Modificat la 18 aprilie 2022
Articol evaluat de 111 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți cumperi o oală sub presiune Tefal?

Oala sub presiune Tefal este un dispozitiv etanș care gătește rapid alimentele, datorită presiunii aburului care se acumulează în interior. Aburul face, de asemenea, mâncare umedă, motiv pentru care acest dispozitiv este perfect pentru tocănițe de carne, prăjituri cu brânză și multe altele. O oală sub presiune economisește 90% din energia utilizată față de cât ar dura să fiarbă o oală pe plită. Unele alimente sunt perfecte pentru a fi gătite în aceste condiții. Profită de toate avantajele oalei sub presiune.

Dacă ai mâncat un pui fript la cină, mai degrabă decât să arunci carcasa, ai putea să o folosești pentru a face supă. Dacă o introduci în oala sub presiune, atunci într-o jumătate de oră vei extrage tot conținutul necesar. Gătitul la abur cu presiune păstrează valoarea nutritivă a ingredientelor cu până la 80% mai multă vitamină C comparativ cu celelalte oale de pe piața actuală. Indiferent dacă sunt fragede sau crocante, legumele sunt gătite cu perfecțiune și rămân bogate în vitamine.

Cele mai bune oale sub presiune de la Tefal

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Oala sub presiune Tefal Secure 5 Neo, 8l, 25cm, inox

 • Capacitate 8 litri
 • Material inox
 • Sigură prin valva de siguranță
 • Elimină aburul fierbinte
 • Sistem de închidere pentru protecție
Verifică prețul

Această oală sub presiune de la Tefal este aliatul tău când vrei să gătești rapid și fără incidente neplăcute. Capacitatea este de 8 litri și are o înălțime de 25 cm. Materialul din care este fabricat produsul este inoxul despre care, dacă nu știai, este unul dintre cele mai igienice materiale pe care le poți folosi la gătit. Oala sub presiune are o valvă pentru controlul presiunii în timpul sesiunii de gătit. Mai mult, ai la dispoziție o valvă de siguranță care va elimina aburul în mod automat atunci când oala se află sub presiune.

la buget

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot 1200 W 6 L 25 de programe pastrare la cald Negru CY505E30

 • Închidere sigură.
 • Ușor și rapid de utilizat.
 • O varietate de regimuri.
 • Spălare ușoară.
 • Design inovativ.
Verifică prețul

Gastronomia este o pasiune pentru mulți dintre noi. De aceea, dacă ai o pasiune pentru gătit, ai nevoie de cele mai bune produse și echipamente. Îți oferim o oală sub presiune electrica pentru cele mai delicioase mâncăruri. Aceasta funcționează la 1200 W, cu o capacitate de 6 litri și te poți \"juca\" cu nu mai puțin de 25 de programe. Ai de asemenea, opțiunea de a păstra mâncarea caldă pe termen mai lung. Prețul acestei oale este unul accesibil pentru majoritatea oamenilor. Pasiunea pentru gătit va fi împlinită.

Premium

* Prezentare video mai jos

Oala sub presiuneTefal ClipsoMinut Easy Express, 9L

 • Capacitate 9 litri
 • Ușor de folosit
 • Ușor de depozitat
 • Rapid
 • Eficient
Verifică prețul

Dacă îți place să gătești și vrei să faci din acest lucru o activitate destul de frecventă, ai nevoie de vasele potrivite. Astfel, nicio bucătărie nu ar trebui să nu aibă o oală sub presiune de la Tefal. Aceasta are o capacitate de 9 litri. Acest produs te ajută să gătești mai repede decât te așteptai. Te vei bucura de beneficiile gătitului rapid combinat cu un sistem inovativ de deschidere sau închidere a capacului, chiar cu o singură mână. Gătitul va deveni rapid și ușor cu ajutorul acestei oale.

Oala sub presiune Tefal Clipso Minut Easy, 7.5L

 • Material din oțel inoxidabil;
 • Păstrarea nutrienților și a vitaminelor din mâncare;
 • Sistem de siguranță bine implementat;
 • Rapiditate și eficiență;
 • Ușor de deschis cu doar o singură mână.
Verifică prețul

Oala sub presiune de la Tefal este cea care gătește până la de 2 ori mai repede și mai ușor în același timp. Dispunând de o capacitate destul de mare pentru întreaga familie și de un design practic, este răspunsul pentru meniuri delicioase și rapide în orice moment al zilei. Carnea, legumele, peștele dar și deserturile pot fi preparate cu ajutorul ei fără probleme. Este fabricată din oțel inoxidabil pentru o viață mai lungă și este mai ușoară cu 30% în comparație cu alte oale sub presiune obișnuite pe care le găsești oriunde.

Oala sub presiune Tefal Clipso Minute 5L

 • Fabricată din inox rezistent
 • Capacitate crescută
 • Rezistentă
 • Simplu de utilizat
 • Ușor de curățat
Verifică prețul

Cu oala sub presiune Tefal Clipso Minute vei obține rezultate rapide și ușoare în materie de gătit. Vei putea găti rețete variate, de la tocane delicioase la rețete gătite lent, și preparate rapide pentru atunci când ești în grabă. Capacul este ușor de deschis și închis cu o singură mână datorită sistemului inovativ TEFAL. Folosind această oală sub presiune vei putea găti mai sănătos, vitaminele fiind păstrate în proporție de până la 80% și de până la 2 ori mai rapid, comparativ cu o oală standard.

Oala sub presiune Tefal Secure 5 Neo, 8l, 25cm, inox

 • Fabricată din inox de înaltă calitate
 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Fie că ești pasionată de gătit, ori ai pe cineva apropiat care petrece destul de mult timp în bucătărie, atunci oala sub presiune de la Tefal este ustensila perfectă pentru tine sau pentru a o face cadou. Este fabricată din inox de înaltă calitate și are o capacitate de 8L, suficient pentru a găti pentru întreaga familie. Sistemul de închidere etanșează perfect datorită garniturii din silicon rezistent la temperatură și asigură o temperatură constantă pentru a putea găti perfect alimentele dorite.

Întrebări despre oalele sub presiune Tefal

În care moment după gătire pot deschide oala sub presiune?

Aceste oale au fost concepute astfel încât siguranța să fie un element cheie.
Închiderea de siguranță, sistem de blocare automată, supapa pentru controlul presiunii, valva de siguranță și garnitura reprezintă sistemele de siguranță pentru a găti corect, astfel tu ști exact când poți să verifici starea mâncarii, fără să te accidentezi.

Pot păstra alimente în oala sub presiune?

Presiunea păstrează mai multă aromă decât metodele tradiționale, deci, preparatele sunt și mai delicioase. Poți elibera aerul din oală printr-o deschidere treptată a capacului, rotind treptat selectatorul de programe spre poziția pentru abur, astfel preparatele sunt și mai delicioase.

Cum pot adapta rețetele mele la gătitul cu presiune?

Atunci când vrei să pregătești rețete standard cu ajutorul oalei de fierbere sub presiune trebuie să utilizezi mai puțin lichid de gătit, fiindcă acesta nu se evaporă, iar apoi să reducei timpul de gătit cu aproximativ două treimi. Dacă preparatul nu s-a gătit complet, mai poți folosi vasul câteva minute în plus.

Cât lichid este necesar pentru gătirea cu presiune?

Este suficient doar să pui alimentele în sita oalei și să o pornești. În interiorul ei, trebuie să existe lichid, iar apa este cel mai potrivit. Nu umple vasul cu mai mult de două treimi de apă, deoarece este nevoie de spațiu pentru formarea aburilor. Întotdeauna trebuie să te asiguri că ai blocat capacul înainte de a porni oala.

Ce tip de alimente pot prepara în oala sub presiune?

Acestă oală sub presiune este folosită cel mai adesea atunci când avem de pregătit mâncăruri a căror durată de preparare depășește 45 – 50 de minute. Economisim astfel timp dar ne asigurăm și o mâncare sănătoasă. Nu este indicat să folosim oala la prepararea alimentelor cu durată de preparare mai mică de 30 de minute, dar nici a celor sensibile la caldură.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Coș de Gunoi Selectiv (de Apartament)
Cel mai bun coș de gunoi cu colectare selectivă de apartament

Vrei să trăiești împăcat/ă că protejezi planeta? Cel mai simplu lucru pe care îl poți face este să colectezi gunoiul selectiv. În acest fel putem încetini folosirea excesivă a resurselor pământului.

Cel Mai Bun Set De Fierbere Sous-Vide
Cel mai bun set de fierbere sous-vide

Aparatul de gătit sous-vide te ajută să prepari rapid rețete sănătoase fără prea mare efort și într-un mod 100% natural.

Cel Mai Bun Cuptor Electric Cu Convecție
Cel mai bun cuptor electric cu convecție

Cuptorul cu convecție se folosește de circularea aerului la temperaturi înalte pentru a putea găti mâncarea uniform fără a fi nevoie de amestecare sau întoarcerea preparatelor.

Cel Mai Bun Radio de Bucătărie
Cel mai bun radio de bucătărie

Îți place să asculți radio dimineața la cafea sau atunci când gătești? Află care sunt cele mai bune aparate de radio de bucătărie pe care le poți cumpăra astăzi.

Cel Mai Bun Televizor de Bucătărie
Cel mai bun televizor de bucătărie

Îți place să asculți știrile atunci când ai de treabă în bucătărie? Televizoarele de bucătărie au o mărime potrivită spațiilor mai mici și uneori un sistem de prindere dedicat acestei zone speciale.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe