Cea Mai Bună Oală sub Presiune de la Tefal

Cea mai bună oală sub presiune de la Tefal

Modificat la 18 mai 2021
Articol evaluat de 109 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți cumperi o oală sub presiune Tefal?

Oala sub presiune Tefal este un dispozitiv etanș care gătește rapid alimentele, datorită presiunii aburului care se acumulează în interior. Aburul face, de asemenea, mâncare umedă, motiv pentru care acest dispozitiv este perfect pentru tocănițe de carne, prăjituri cu brânză și multe altele. O oală sub presiune economisește 90% din energia utilizată față de cât ar dura să fiarbă o oală pe plită. Unele alimente sunt perfecte pentru a fi gătite în aceste condiții. Profită de toate avantajele oalei sub presiune.

Dacă ai mâncat un pui fript la cină, mai degrabă decât să arunci carcasa, ai putea să o folosești pentru a face supă. Dacă o introduci în oala sub presiune, atunci într-o jumătate de oră vei extrage tot conținutul necesar. Gătitul la abur cu presiune păstrează valoarea nutritivă a ingredientelor cu până la 80% mai multă vitamină C comparativ cu celelalte oale de pe piața actuală. Indiferent dacă sunt fragede sau crocante, legumele sunt gătite cu perfecțiune și rămân bogate în vitamine.

Cele mai bune oale sub presiune de la Tefal

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Oala sub presiune Tefal Secure 5 Neo, 8l, 25cm, inox

 • Capacitate 8 litri
 • Material inox
 • Sigură prin valva de siguranță
 • Elimină aburul fierbinte
 • Sistem de închidere pentru protecție
Verifică prețul

Această oală sub presiune de la Tefal este aliatul tău când vrei să gătești rapid și fără incidente neplăcute. Capacitatea este de 8 litri și are o înălțime de 25 cm. Materialul din care este fabricat produsul este inoxul despre care, dacă nu știai, este unul dintre cele mai igienice materiale pe care le poți folosi la gătit. Oala sub presiune are o valvă pentru controlul presiunii în timpul sesiunii de gătit. Mai mult, ai la dispoziție o valvă de siguranță care va elimina aburul în mod automat atunci când oala se află sub presiune.

la buget

* Prezentare video mai jos

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, 1200 W, 6 L, 25 de programe, pastrare la cald, Negru

 • Produs electric
 • 25 de programe
 • Păstrare la cald
 • Rapid și ușor de folosit
 • Diversitate de gătit
Verifică prețul

Această oală sub presiune electrică este ajutorul tău în bucătărie dacă te grăbești și ai nevoie de un mic ajutor. Ai la dispoziție un ecran cu afișaj electronic unde vezi câte minute mai are la dispoziție oala până termină programul. Tefal este aliatul tău de încredere în bucătărie dacă vrei produse de calitate și rezultate excepționale. Ai la dispozție 25 de programe, unul mai interesant ca altul, de aceea poți alege ce ți se potrivește la orice oră din zi sau din noapte. Mai mult, poți păstra mâncarea la cald.

Premium

* Prezentare video mai jos

Oala sub presiuneTefal ClipsoMinut Easy Express, 9L

 • Capacitate 9 litri
 • Ușor de folosit
 • Ușor de depozitat
 • Rapid
 • Eficient
Verifică prețul

Dacă îți place să gătești și vrei să faci din acest lucru o activitate destul de frecventă, ai nevoie de vasele potrivite. Astfel, nicio bucătărie nu ar trebui să nu aibă o oală sub presiune de la Tefal. Aceasta are o capacitate de 9 litri. Acest produs te ajută să gătești mai repede decât te așteptai. Te vei bucura de beneficiile gătitului rapid combinat cu un sistem inovativ de deschidere sau închidere a capacului, chiar cu o singură mână. Gătitul va deveni rapid și ușor cu ajutorul acestei oale.

Oala sub presiune Tefal Clipso Minut Easy, 7.5L

 • Material din oțel inoxidabil;
 • Păstrarea nutrienților și a vitaminelor din mâncare;
 • Sistem de siguranță bine implementat;
 • Rapiditate și eficiență;
 • Ușor de deschis cu doar o singură mână.
Verifică prețul

Oala sub presiune de la Tefal este cea care gătește până la de 2 ori mai repede și mai ușor în același timp. Dispunând de o capacitate destul de mare pentru întreaga familie și de un design practic, este răspunsul pentru meniuri delicioase și rapide în orice moment al zilei. Carnea, legumele, peștele dar și deserturile pot fi preparate cu ajutorul ei fără probleme. Este fabricată din oțel inoxidabil pentru o viață mai lungă și este mai ușoară cu 30% în comparație cu alte oale sub presiune obișnuite pe care le găsești oriunde.

Oala sub presiune Tefal ClipsoMinut Exception, 5 L

 • Capacitate de 5 litri
 • Extrem de eficientă.
 • Rezultate rapide și delicioase
 • Selector inteligent cu 2 poziții
 • Înveliș antiderent
Verifică prețul

Această oală cu presiune 2 în 1 este ideală pentru cei care iubesc să gătească. Are un înveliș antiaderent Titanium Tech+ care te va ajuta prin menținerea proprietătilor și a performanței pe termen lung. Ai la dispoziție rezultate rapide și delicioase. Acest produs include un selector inteligent cu 2 poziții. Oala sub presiune dispune de un capac inteligent cu 2 poziții: gătire sub presiune rapidă sau gătire lentă. Indicatorul Thermo-Spot devine roșu intens atunci când oala are temperatura ideală pentru gătit.

Întrebări despre oalele sub presiune Tefal

În care moment după gătire pot deschide oala sub presiune?

Aceste oale au fost concepute astfel încât siguranța să fie un element cheie.
Închiderea de siguranță, sistem de blocare automată, supapa pentru controlul presiunii, valva de siguranță și garnitura reprezintă sistemele de siguranță pentru a găti corect, astfel tu ști exact când poți să verifici starea mâncarii, fără să te accidentezi.

Pot păstra alimente în oala sub presiune?

Presiunea păstrează mai multă aromă decât metodele tradiționale, deci, preparatele sunt și mai delicioase. Poți elibera aerul din oală printr-o deschidere treptată a capacului, rotind treptat selectatorul de programe spre poziția pentru abur, astfel preparatele sunt și mai delicioase.

Cum pot adapta rețetele mele la gătitul cu presiune?

Atunci când vrei să pregătești rețete standard cu ajutorul oalei de fierbere sub presiune trebuie să utilizezi mai puțin lichid de gătit, fiindcă acesta nu se evaporă, iar apoi să reducei timpul de gătit cu aproximativ două treimi. Dacă preparatul nu s-a gătit complet, mai poți folosi vasul câteva minute în plus.

Cât lichid este necesar pentru gătirea cu presiune?

Este suficient doar să pui alimentele în sita oalei și să o pornești. În interiorul ei, trebuie să existe lichid, iar apa este cel mai potrivit. Nu umple vasul cu mai mult de două treimi de apă, deoarece este nevoie de spațiu pentru formarea aburilor. Întotdeauna trebuie să te asiguri că ai blocat capacul înainte de a porni oala.

Ce tip de alimente pot prepara în oala sub presiune?

Acestă oală sub presiune este folosită cel mai adesea atunci când avem de pregătit mâncăruri a căror durată de preparare depășește 45 – 50 de minute. Economisim astfel timp dar ne asigurăm și o mâncare sănătoasă. Nu este indicat să folosim oala la prepararea alimentelor cu durată de preparare mai mică de 30 de minute, dar nici a celor sensibile la caldură.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Plită Încorporabilă cu 4 Zone
Cea mai bună plită electrică încorporabilă cu 4 zone de gătit

Ai o familie numeroasă și cauți o plită electrică cu 4 zone de gătit? Alfă care sunt cele mai performante modele încorporabile.

Cea Mai Bună Plită cu Hotă Integrată
Cea mai bună plită cu hotă integrata

Din experiență ai tras și tu concluzia că hotele clasice nu fac față oricât de performante ar fi? Plita cu hotă încorporată este ultima tehnologie disponibilă și nu lasă aburul să se ridice fiind imediat extras la nivelul plitei.

Cea Mai Bună Hotă Pentru Insulă
Cea mai bună hotă pentru blat tip insulă

Design-ul modern al bucătăriei cu insulă are nevoie și de o hotă pe măsură. Află cum să alegi hota potrivită pentru insulă și la ce aspecte să fii atent/ă înainte de achiziție.

Cel Mai Bun Televizor de Bucătărie
Cel mai bun televizor de bucătărie

Îți place să asculți știrile atunci când ai de treabă în bucătărie? Televizoarele de bucătărie au o mărime potrivită spațiilor mai mici și uneori un sistem de prindere dedicat acestei zone speciale.

Cea Mai Bună Baterie de Bucătărie cu Furtun Flexibil
Cea mai bună baterie de bucătărie cu furtun flexibil (cu pipă)

Bateriile cu pipă sunt folosite de obicei în bucătăriile restaurantelor dar sunt de un real ajutor oricărei gospodine pentru spălarea eficientă a legumelor și vaselor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe