Cea Mai Bună Oală sub Presiune de la Tefal

Cea mai bună oală sub presiune de la Tefal

Modificat la 19 octombrie 2021
Articol evaluat de 109 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți cumperi o oală sub presiune Tefal?

Oala sub presiune Tefal este un dispozitiv etanș care gătește rapid alimentele, datorită presiunii aburului care se acumulează în interior. Aburul face, de asemenea, mâncare umedă, motiv pentru care acest dispozitiv este perfect pentru tocănițe de carne, prăjituri cu brânză și multe altele. O oală sub presiune economisește 90% din energia utilizată față de cât ar dura să fiarbă o oală pe plită. Unele alimente sunt perfecte pentru a fi gătite în aceste condiții. Profită de toate avantajele oalei sub presiune.

Dacă ai mâncat un pui fript la cină, mai degrabă decât să arunci carcasa, ai putea să o folosești pentru a face supă. Dacă o introduci în oala sub presiune, atunci într-o jumătate de oră vei extrage tot conținutul necesar. Gătitul la abur cu presiune păstrează valoarea nutritivă a ingredientelor cu până la 80% mai multă vitamină C comparativ cu celelalte oale de pe piața actuală. Indiferent dacă sunt fragede sau crocante, legumele sunt gătite cu perfecțiune și rămân bogate în vitamine.

Cele mai bune oale sub presiune de la Tefal

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Oala sub presiune Tefal Secure 5 Neo, 8l, 25cm, inox

 • Capacitate 8 litri
 • Material inox
 • Sigură prin valva de siguranță
 • Elimină aburul fierbinte
 • Sistem de închidere pentru protecție
Verifică prețul

Această oală sub presiune de la Tefal este aliatul tău când vrei să gătești rapid și fără incidente neplăcute. Capacitatea este de 8 litri și are o înălțime de 25 cm. Materialul din care este fabricat produsul este inoxul despre care, dacă nu știai, este unul dintre cele mai igienice materiale pe care le poți folosi la gătit. Oala sub presiune are o valvă pentru controlul presiunii în timpul sesiunii de gătit. Mai mult, ai la dispoziție o valvă de siguranță care va elimina aburul în mod automat atunci când oala se află sub presiune.

la buget

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot 1200 W 6 L 25 de programe pastrare la cald Negru CY505E30

 • Închidere sigură.
 • Ușor și rapid de utilizat.
 • O varietate de regimuri.
 • Spălare ușoară.
 • Design inovativ.
Verifică prețul

Gastronomia este o pasiune pentru mulți dintre noi. De aceea, dacă ai o pasiune pentru gătit, ai nevoie de cele mai bune produse și echipamente. Îți oferim o oală sub presiune electrica pentru cele mai delicioase mâncăruri. Aceasta funcționează la 1200 W, cu o capacitate de 6 litri și te poți \"juca\" cu nu mai puțin de 25 de programe. Ai de asemenea, opțiunea de a păstra mâncarea caldă pe termen mai lung. Prețul acestei oale este unul accesibil pentru majoritatea oamenilor. Pasiunea pentru gătit va fi împlinită.

Premium

* Prezentare video mai jos

Oala sub presiuneTefal ClipsoMinut Easy Express, 9L

 • Capacitate 9 litri
 • Ușor de folosit
 • Ușor de depozitat
 • Rapid
 • Eficient
Verifică prețul

Dacă îți place să gătești și vrei să faci din acest lucru o activitate destul de frecventă, ai nevoie de vasele potrivite. Astfel, nicio bucătărie nu ar trebui să nu aibă o oală sub presiune de la Tefal. Aceasta are o capacitate de 9 litri. Acest produs te ajută să gătești mai repede decât te așteptai. Te vei bucura de beneficiile gătitului rapid combinat cu un sistem inovativ de deschidere sau închidere a capacului, chiar cu o singură mână. Gătitul va deveni rapid și ușor cu ajutorul acestei oale.

Oala sub presiune Tefal Clipso Minut Easy, 7.5L

 • Material din oțel inoxidabil;
 • Păstrarea nutrienților și a vitaminelor din mâncare;
 • Sistem de siguranță bine implementat;
 • Rapiditate și eficiență;
 • Ușor de deschis cu doar o singură mână.
Verifică prețul

Oala sub presiune de la Tefal este cea care gătește până la de 2 ori mai repede și mai ușor în același timp. Dispunând de o capacitate destul de mare pentru întreaga familie și de un design practic, este răspunsul pentru meniuri delicioase și rapide în orice moment al zilei. Carnea, legumele, peștele dar și deserturile pot fi preparate cu ajutorul ei fără probleme. Este fabricată din oțel inoxidabil pentru o viață mai lungă și este mai ușoară cu 30% în comparație cu alte oale sub presiune obișnuite pe care le găsești oriunde.

Oala sub presiune Tefal Clipso Minut Force, capacitate 5 litri, diametru 24 cm, negru, inductie

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Compactă
 • Capacitate mare
 • Greutate redusă
 • Simplu de manevrat
Verifică prețul

Pasiunea pentru gătit se numără printre cele mai vechi pasiuni din lume și de aceea este extrem de important să ai în dotare ustensile de înaltă calitate. Indiferent că vrei să o oferi cadou sau că vrei să o folosești chiar tu, oala sub presiune Tefal Clipso Minut Force este ustensila perfectă, care este de nelipsit din orice bucătărie. Este fabricată din inox de înaltă calitate, are o capacitate de 5L, suficient pentru a găti cina pentru întreaga familie. Este compatibilă cu toate sursele de gătit.

Oala sub presiune Tefal Secure 5 Neo, 8l, 25cm, inox

 • Fabricată din inox de înaltă calitate
 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Fie că ești pasionată de gătit, ori ai pe cineva apropiat care petrece destul de mult timp în bucătărie, atunci oala sub presiune de la Tefal este ustensila perfectă pentru tine sau pentru a o face cadou. Este fabricată din inox de înaltă calitate și are o capacitate de 8L, suficient pentru a găti pentru întreaga familie. Sistemul de închidere etanșează perfect datorită garniturii din silicon rezistent la temperatură și asigură o temperatură constantă pentru a putea găti perfect alimentele dorite.

Întrebări despre oalele sub presiune Tefal

În care moment după gătire pot deschide oala sub presiune?

Aceste oale au fost concepute astfel încât siguranța să fie un element cheie.
Închiderea de siguranță, sistem de blocare automată, supapa pentru controlul presiunii, valva de siguranță și garnitura reprezintă sistemele de siguranță pentru a găti corect, astfel tu ști exact când poți să verifici starea mâncarii, fără să te accidentezi.

Pot păstra alimente în oala sub presiune?

Presiunea păstrează mai multă aromă decât metodele tradiționale, deci, preparatele sunt și mai delicioase. Poți elibera aerul din oală printr-o deschidere treptată a capacului, rotind treptat selectatorul de programe spre poziția pentru abur, astfel preparatele sunt și mai delicioase.

Cum pot adapta rețetele mele la gătitul cu presiune?

Atunci când vrei să pregătești rețete standard cu ajutorul oalei de fierbere sub presiune trebuie să utilizezi mai puțin lichid de gătit, fiindcă acesta nu se evaporă, iar apoi să reducei timpul de gătit cu aproximativ două treimi. Dacă preparatul nu s-a gătit complet, mai poți folosi vasul câteva minute în plus.

Cât lichid este necesar pentru gătirea cu presiune?

Este suficient doar să pui alimentele în sita oalei și să o pornești. În interiorul ei, trebuie să existe lichid, iar apa este cel mai potrivit. Nu umple vasul cu mai mult de două treimi de apă, deoarece este nevoie de spațiu pentru formarea aburilor. Întotdeauna trebuie să te asiguri că ai blocat capacul înainte de a porni oala.

Ce tip de alimente pot prepara în oala sub presiune?

Acestă oală sub presiune este folosită cel mai adesea atunci când avem de pregătit mâncăruri a căror durată de preparare depășește 45 – 50 de minute. Economisim astfel timp dar ne asigurăm și o mâncare sănătoasă. Nu este indicat să folosim oala la prepararea alimentelor cu durată de preparare mai mică de 30 de minute, dar nici a celor sensibile la caldură.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Aparat de Gătit Slow Cooker cu Vas de Ceramică
Aparate de gătit de tip slow cooker cu vas de ceramică

Cauți un slow cooker de calitate? În acest caz ai nevoie de un slow cooker cu vas de ceramică. Află care sunt cele mai bune modele și cât costă.

Cea Mai Bună Oală cu Capac pentru Paste
Cea mai bună oală cu capac pentru paste

Adori pastele și îți dorești să le poți pregăti precum un chef italian? Alege cea mai bună oala cu capac dedicată pastelor și ești cu un pas mai aproape de pastele perfecte.

Cel Mai Bun Robot de Bucătărie cu Frământare
Roboți de bucătărie pentru pâine și cozonac acasă

Află ce modele de roboți de bucătărie sunt cei mai potriviți pentru frământarea aluatului pentru pâine, cozonac, chec, gogoși și multe altele.

Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde cu GRILL
Cuptoare cu microunde cu funcție de grătar grill

Dacă vrei să economisești spațiu în bucătărie, alege un cuptor microunde cu funcție de grill. Vei putea în acest fel să folosești același aparat atât pentru grătar cât și pentru încălzit rapid mâncarea.

Cel Mai Bun Ascuțitor Electric de Cuțite pentru Acasă
Ascuțitor electric de cuțițe pentru uz casnic

Cu un ascuțitor electric pentru cuțite în doar câteva secunde poți face cuțitul ca nou fără niciun fel de efort din partea ta. Află care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe