Cel Mai Bun Humidor pentru Trabucuri

Cel mai bun humidor pentru trabucuri

Modificat la 22 octombrie 2021
Articol evaluat de 42 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să cumperi un humidor pentru trabucuri?

Un humidor este un recipient de depozitare care este conceput pentru a ajuta la menținerea unui nivel de umiditate relativă, care este esențial pentru trabucuri, deoarece frunzele de tutun din ele se vor extinde în mod natural și se vor contracta pe baza umidității relative a aerului din jurul lor.

Când un trabuc se usucă prea mult, acesta se strânge și își pierde aroma și aspectul, care sunt două părți critice ale fumatului. Și, în schimb, atunci când un trabuc este expus la o umiditate extrem de ridicată, aceasta poate duce la mucegai, putrezire și chiar la o infestare de gândaci de tutun.

Humidoarele sunt de toate formele și dimensiunile și pot fi la fel de mici ca o cutie pentru a le folosi ca humidor de călătorie sau la fel de mare ca un dressing, utilizat în cea mai mare parte în magazinele de trabucuri. Indiferent de dimensiune, fiecare humidor va avea o etanșare bună pentru a menține temperatura internă și va oferi un termostat și higrometru pentru a-și ajuta proprietarul să mențină condiții optime.

Cel mai bun humidor

Cel mai bun

Humidor trabucuri Andreas, Bubinga, 75 trabucuri

 • Capacitate de depozitare foarte mare.
 • Organizare pe 3 rafturi.
 • Are și încuietoare.
 • Culoare universală și deosebită.
 • Vitrină de sticlă.
Verifică prețul

Humidor trabucuri Andreas, Bubinga ce poate depozita concomitent 75 trabucuri. Este un Humidor excelent, deoarece are o capacitate de depozitare destul de mare, dar în același timp și este compact. Acest Humidor este dotat cu o o incuietoare sigură, ce va avea grijă de colecția ta de trabucuri, este organizat din 3 rafturi de depozitare aparte. Humidorul este dotat cu un umidificător și un higrometru care va avea grijă de trabucurile tale la cel mai înalt nivel. Este foarte elegant și rafinat, care se va încadra perfect în cabinetul tău.

la buget

Humidor de masa din lemn de cires

 • Durată lungă de viață
 • Design modern și atractiv
 • Utilizare ușoară
 • Reglare a umidității
 • Material rezistent
Verifică prețul

Un humidor e un recipient al cărui scop este să mențină un nivel de umiditate propice pentru trabucuri, deoarece tutunul din acestea își evaporă în mod natural aromele și se contractă în contact cu umiditatea din jurul lor. Acest splendid humidor de culoare vișiniu este și cât se poate de „potent”. Poate găzdui până la 100 de trabucuri și beneficiază de două încăperi separate, perfecte pentru a păstra diverse stiluri de trabucuri. Spre deosebire de humidoarele standard cu alamă, acesta are balamalele, încuietoarea și cheia din aur.

Premium

El Presidente 23 umidor

 • Uși panoramice;
 • Design ultramodern;
 • Consum mic de energie;
 • Sistem de răcire termoelectric;
 • Silențios.
Verifică prețul

Umidor trabucuri El Presidente 23 umidor, este excepțional pentru depozitarea trabucurilor. Tu ai nevoie de el, deoarece: are control touchpad, are sistem termoelectric de răcire, are o zonă de răcire, higrometru încorporat pentru controlul umidității relative și este iluminat în interior. Acest umidor este dotat și executat după cele mai recente tehnologii, care îl fac și mai eficient, deoarece este și mai inovatic, și mai practic și mai ușor în folosire. Are un design perfect, realizat din stejar de cea mai înaltă calitate.

Humidor trabucuri Andreas, Bubinga, 3 rafturi, 150 trabucuri

 • Design plăcut;
 • Prevăzut cu încuietoare;
 • Capacitate mare;
 • Materiale de calitate;
 • Dimensiuni reduse.
Verifică prețul

Humidor trabucuri Andreas, Bubinga cu 3 rafturi, care poate depozita concomitent tocmai 150 de trabucuri, este excelent pentru colecționarii de trabucuri, persoanele pasionate în acest sens. Este o construcție destul de încăpătoare și elegantă, încorporează 3 rafturi unde se pot depozita 50 de trabucuri pe fiecare.Un lucru destul de atrăgător este vitrina care este făcută din sticlă transparentă și o încuietoare sigură. Acest humidor de trabucuri deține 3 umidificătoare și un higrometru care au grijă de colecția ta de trabucuri.

Humidor trabucuri Andreas, Glasstop, Black Oak, 25 trabucuri

 • Design inovant.
 • Capacitate mare de depozitare.
 • Inclus 1 umidificător.
 • Inclus 1 higrometru.
 • Culoare stilată.
Verifică prețul

Humidor trabucuri Andreas, Glasstop de culoare Black Oak, poate depozita concomitent 25 de trabucuri. Pe lângă un design impecabil și elegant, este extrem de comfortabil și practic în folosire. Este executat din cele mai bune materiale, printre care și este lemnul de stejar, este calitativ și sigur. Acest Humidor trabucuri Andreas include și un umidificător și un higrometru care sunt dotate cu cele mai noi tehnologii. Îl poți lua pentru tine, dar și face cadou persoanelor apropiate, prietenilor sau șefului la serviciu.

Trabucuri Oliva NUB Humidora Limitada 2019 Natural Cutie (24 bucati)

 • Produse de calitate;
 • Ambalaj stilat;
 • Cadoul perfect;
 • 24 bucăți;
 • Tărie: medie.
Verifică prețul

Trabucuri Oliva NUB Humidora Limitada 2019 Natural Cutie (24 bucăți), sunt niște trabucuri excepționale care la sigur vor atrage atenția ta, ele au o tărie medie cu o proveniență din Nicaragua, au o lungime de 10.16 cm, de o culoare maro. O cutie de trabucuri conține 24 de bucăți, de 4 feluri diferite. Această cutie de trabucuri poate completa colecția ta de acasă, dar poate fi și un excelent cadou pentru șeful tău de serviciu, care va rămâne impresionat și surpins plăcut. Un lucru cu gust, cu rafinament și eleganță.

Întrebări frecvente despre humidoarele pentru trabuc

Cât va dura un trabuc într-un humidor?

Deoarece trabucurile dezvoltă o aromă mai rafinată și mai echilibrată în timpul procesului de îmbătrânire, pasionații de trabucuri ar trebui să le păstreze timp de cel puțin 3 luni într-un humidor, înainte de a putea trage primul fum.

Ar trebui ca trabucurile să fie înfășurate sau desfăcute într-un humidor?

După ce ai cumpărat trabucul și l-ai pus în humidor, e recomandat să îndepărtezi celofanul. Celofanul va împiedica umezeala să ajungă la trabuc și vei afla că trabucurile vor răspunde mai bine la umidificare dacă învelișul superior a fost îndepărtat.

De ce este recomandată apa distilată pentru humidoare?

Apa distilată este de obicei recomandată pentru majoritatea humidoarelor de trabucuri, deoarece nu are minerale, substanțe chimice sau bacterii. Mineralele și substanțele chimice pot înfunda materialele absorbante ale majorității sistemelor pasive și pot adăuga arome nedorite în trabucurile tale.

Cât de des ar trebui să-mi schimb filtrele humidorului?

Împreună cu utilizarea apei distilate pentru a menține humidorul, se recomandă schimbarea filtrului la fiecare 3 până la 4 luni. Filtrul poate fi curățat periodic prin clătirea acestuia (cu apă distilată), dar dacă nu iese curat, e timpul să îl înlocuiești.

Care este diferența dintre humidoarele electronice și cele pasive?

În general, cele electronice sunt superioare celor pasive, deoarece necesită mai puțină întreținere și asigură o umiditate mai stabilă. Cu toate acestea, există unele humidoare electronice pe piață care sunt inferioare sistemelor pasive bune și pur și simplu nu funcționează conform specificațiilor producătorului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Skateboard Electric cu Telecomandă
Cel mai bun skateboard electric cu telecomandă

Ai fost fan al skateboard-ului când erai mai tânăr dar acum nu mai ești dispus să faci același efort? Alege un skateboard electric căruia îi poți controla viteza din telecomandă.

Seturi de Pahare de Lux pentru Servire Whisky
Seturi de pahare pentru servirea unui whisky de calitate

Ai un whisky de calitate pe care vrei să-l deguști într-un pahar special? Seturile de pahare de whisky sunt fabricate din cristal și unele dintre ele vin la pachet și cu o sticlă din care poți servi invitații.

Cel Mai Bun Decantor de Vin
Cel mai bun decantor de vin

Savurează vinul acasă în mod corect cu ajutorul unui decantor. Acesta permite aerisirea vinului în timpul scurgerii în pahare și în acest fel vei putea simți gustul și aroma originală.

Cea Mai Bună Cutie pentru Ceasuri. Stil și Rafinament.
Cutii de ceasuri de calitate pentru domnii rafinați

Vrei să pastrezi ceasurile tale preferate în siguranță? Cutiile de ceasuri sunt fabricate din materiale premium (piele) și au interior de catifea sau mătase în așa fel încât ceasurile să nu se zgârie.

Cea Mai Bună Șampanie de Colecție. Cadoul Ideal.
Șampanii franțuzești de colecție. Ideale pentru un cadou premium.

Șampania franțuzească poate fi cadoul ideal pentru o ocazie deosebita. Află care sunt cele mai bune șampanii de colecție pe care le poți cumpăra online cu livrare gratuită.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe