Cel Mai Bun Humidor pentru Trabucuri

Cel mai bun humidor pentru trabucuri

Modificat la 17 martie 2021
Articol evaluat de 42 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să cumperi un humidor pentru trabucuri?

Un humidor este un recipient de depozitare care este conceput pentru a ajuta la menținerea unui nivel de umiditate relativă, care este esențial pentru trabucuri, deoarece frunzele de tutun din ele se vor extinde în mod natural și se vor contracta pe baza umidității relative a aerului din jurul lor.

Când un trabuc se usucă prea mult, acesta se strânge și își pierde aroma și aspectul, care sunt două părți critice ale fumatului. Și, în schimb, atunci când un trabuc este expus la o umiditate extrem de ridicată, aceasta poate duce la mucegai, putrezire și chiar la o infestare de gândaci de tutun.

Humidoarele sunt de toate formele și dimensiunile și pot fi la fel de mici ca o cutie pentru a le folosi ca humidor de călătorie sau la fel de mare ca un dressing, utilizat în cea mai mare parte în magazinele de trabucuri. Indiferent de dimensiune, fiecare humidor va avea o etanșare bună pentru a menține temperatura internă și va oferi un termostat și higrometru pentru a-și ajuta proprietarul să mențină condiții optime.

Cel mai bun humidor

Cel mai bun

El Presidente 33 humidor

 • Iluminare interioară cu LED
 • Umiditatea fiabilă
 • Funcționare simplă
 • Volum încăpător
 • Zgomot redus
Verifică prețul

Dacă ții la trabucurile tale fine ca la ochii din cap, vei căuta cel mai elegant și confortabil humidor pentru ele. De aceea, te vei orienta spre acest humidor electronic de la Klarstein. Seamănă cu un seif și în același timp cu un frigider. În timp ce le vezi în timp real, ai și temperatura afișată, dar și un cifru care le va ține în siguranță și tu vei dormi liniștit știind că nimeni și nimic nu va avea acces la ele fără acordul tău. Designul modern și elegant te va fascina de la început.

la buget

Humidor Trabucuri Angelo Rotwood (maro) (20 trabucuri)

 • Menține nivelul de umiditate necesar
 • Încăpător
 • Rezistent
 • Ocupă puțin loc
 • Capacitate potrivită
Verifică prețul

Iubitorii de trabucuri de calitate, își vor ține trabucurile favorite în această cutie de trabucuri pentru a le ține în siguranță. Dacă nu știai, oricine se respectă, își cumpără un humidor din lemn de cedru cu un design modern, dar elegant. Acest humidor are o capacitate de până la 20 de trabucuri. Materialul din lemn este extrem de rezistent și arată foarte bine. Nu mai vorbim că îți oferă acea eleganță de care ai nevoie. Culoarea maro contribuie la designul elegant și classy. Lungimea și înălțimea cutiei sunt de 22, respectiv 12 mm.

Premium

El Presidente 65 humidor

 • Umiditate fiabilă
 • Ușor de utilizat
 • Durată lungă de viață
 • Instalare flexibilă
 • Design elegant
Verifică prețul

Humidorul KLARSTEIN este cel mai performant accesoriu pentru depozitarea trabucurilor, asigurând temperatura și umiditatea optimă, astfel încât tutunul nobil să își păstreze gustul bun. În interiorul de 65L se găsește un spațiu de depozitare dispus pe 4 nivele, plus un sertar de lemn de fag. Este dotat cu hidrometru ce ajută la menținere umidității relativ optime de 70%, astfel încât trabucurile nu se usucă și își păstrează aroma completă pentru o lungă perioadă de timp. Humidorul este ideal și pentru instalarea în baruri sau cluburi.

Humidor de masa din lemn de cires

 • Durată lungă de viață
 • Design modern și atractiv
 • Utilizare ușoară
 • Reglare a umidității
 • Material rezistent
Verifică prețul

Un humidor e un recipient al cărui scop este să mențină un nivel de umiditate propice pentru trabucuri, deoarece tutunul din acestea își evaporă în mod natural aromele și se contractă în contact cu umiditatea din jurul lor. Acest splendid humidor de culoare vișiniu este și cât se poate de „potent”. Poate găzdui până la 100 de trabucuri și beneficiază de două încăperi separate, perfecte pentru a păstra diverse stiluri de trabucuri. Spre deosebire de humidoarele standard cu alamă, acesta are balamalele, încuietoarea și cheia din aur.

Humidor Travel Angelo, 15 trabucuri

 • Transport sigur al trabucurilor
 • Încăpător
 • Dotat cu umidificator
 • Design plăcut și interesant
 • Se închide ermetic
Verifică prețul

Humidor Travel Angelo este varianta perfectă pentru a transporta în siguranță trabucurile în timpul călătoriilor. Exteriorul este realizat din plastic, iar interiorul este captușit cu material spumos. Humidorul se închide ermetic datorită benzii de cauciuc și este echipat cu umidificator de dimensiuni mari, și un sertar din capitonat cu cedru spaniol divizat la partea superioară pentru o bună circulare a aerului. Unicul scop al acestui humidor este acela de a adăposti trabucurile într-un mediu impecabil ce menține nivelul de umiditate în jurul a 70%, în timpul transportului.

Întrebări frecvente despre humidoarele pentru trabuc

Cât va dura un trabuc într-un humidor?

Deoarece trabucurile dezvoltă o aromă mai rafinată și mai echilibrată în timpul procesului de îmbătrânire, pasionații de trabucuri ar trebui să le păstreze timp de cel puțin 3 luni într-un humidor, înainte de a putea trage primul fum.

Ar trebui ca trabucurile să fie înfășurate sau desfăcute într-un humidor?

După ce ai cumpărat trabucul și l-ai pus în humidor, e recomandat să îndepărtezi celofanul. Celofanul va împiedica umezeala să ajungă la trabuc și vei afla că trabucurile vor răspunde mai bine la umidificare dacă învelișul superior a fost îndepărtat.

De ce este recomandată apa distilată pentru humidoare?

Apa distilată este de obicei recomandată pentru majoritatea humidoarelor de trabucuri, deoarece nu are minerale, substanțe chimice sau bacterii. Mineralele și substanțele chimice pot înfunda materialele absorbante ale majorității sistemelor pasive și pot adăuga arome nedorite în trabucurile tale.

Cât de des ar trebui să-mi schimb filtrele humidorului?

Împreună cu utilizarea apei distilate pentru a menține humidorul, se recomandă schimbarea filtrului la fiecare 3 până la 4 luni. Filtrul poate fi curățat periodic prin clătirea acestuia (cu apă distilată), dar dacă nu iese curat, e timpul să îl înlocuiești.

Care este diferența dintre humidoarele electronice și cele pasive?

În general, cele electronice sunt superioare celor pasive, deoarece necesită mai puțină întreținere și asigură o umiditate mai stabilă. Cu toate acestea, există unele humidoare electronice pe piață care sunt inferioare sistemelor pasive bune și pur și simplu nu funcționează conform specificațiilor producătorului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele mai bune brichete Zippo - ideale pentru cadou

O brichetă Zippo este cadoul ideal pentru un domn rafinat. Trainice și de calitate, brichetele Zippo sunt confecționate din materiale rezistente și pot rezista zeci de ani.

Cel mai bun set de trollere de călătorie

Ți s-a întâmplat să-ți rămână spațiu în bagaj sau să nu-ți încapă tot ce ai vrut să iei cu tine? Seturile de trollere îți oferă multiple variante din care poți alege.

Ceasuri de lux Tissot pentru domnii rafinați

Vrei să faci un cadou memorabil și de calitate? Ceasurile Tissot sunt ceasuri de lux fabricate din materiale de calitate și recunoscute drept ceasuri de colecție.

Seturi de pahare pentru servirea unui whisky de calitate

Ai un whisky de calitate pe care vrei să-l deguști într-un pahar special? Seturile de pahare de whisky sunt fabricate din cristal și unele dintre ele vin la pachet și cu o sticlă din care poți servi invitații.

Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe