Cel Mai Bun Humidor pentru Trabucuri

Cel mai bun humidor pentru trabucuri

Modificat la 06 mai 2022
Articol evaluat de 42 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să cumperi un humidor pentru trabucuri?

Un humidor este un recipient de depozitare care este conceput pentru a ajuta la menținerea unui nivel de umiditate relativă, care este esențial pentru trabucuri, deoarece frunzele de tutun din ele se vor extinde în mod natural și se vor contracta pe baza umidității relative a aerului din jurul lor.

Când un trabuc se usucă prea mult, acesta se strânge și își pierde aroma și aspectul, care sunt două părți critice ale fumatului. Și, în schimb, atunci când un trabuc este expus la o umiditate extrem de ridicată, aceasta poate duce la mucegai, putrezire și chiar la o infestare de gândaci de tutun.

Humidoarele sunt de toate formele și dimensiunile și pot fi la fel de mici ca o cutie pentru a le folosi ca humidor de călătorie sau la fel de mare ca un dressing, utilizat în cea mai mare parte în magazinele de trabucuri. Indiferent de dimensiune, fiecare humidor va avea o etanșare bună pentru a menține temperatura internă și va oferi un termostat și higrometru pentru a-și ajuta proprietarul să mențină condiții optime.

Cel mai bun humidor

Cel mai bun

Umidor Angelo capac sticla, Maro

Acest umidor îți va păstra cu multă credință și siguranță trabucuri, ba și mai mult având un umidificător și higrometru ele sunt 100% protejate de toți factorii negativi și distructivi care pot apărea pe parcurs. Acest umidor are și un capac de sticlă, astfel fiind extrem de comod și îți poți admira trabucurile.
Verifică prețul

Umidor Angelo capac sticlă, Maro. Umidor Angelo, fabricat din lemn de cedru, de culoare maro și cu geam. Compartimentare interioară, în interior este inclus un umidificator și un higrometru.

la buget

Humidor de masa din lemn de cires

 • Durată lungă de viață
 • Design modern și atractiv
 • Utilizare ușoară
 • Reglare a umidității
 • Material rezistent
Verifică prețul

Un humidor e un recipient al cărui scop este să mențină un nivel de umiditate propice pentru trabucuri, deoarece tutunul din acestea își evaporă în mod natural aromele și se contractă în contact cu umiditatea din jurul lor. Acest splendid humidor de culoare vișiniu este și cât se poate de „potent”. Poate găzdui până la 100 de trabucuri și beneficiază de două încăperi separate, perfecte pentru a păstra diverse stiluri de trabucuri. Spre deosebire de humidoarele standard cu alamă, acesta are balamalele, încuietoarea și cheia din aur.

Premium

El Presidente 23 umidor

 • Capacitate mare
 • Practic
 • Temperatura optimă
 • Performant
 • Util
Verifică prețul

El Presidente 23 umidor, un produs de top pentru fiecare iubitor de trabucuri: umidorul Klarstein El Presidente 23 are grijă ca și condițiile de depozitare să fie ideale, cu umiditatea și temperaturi constante, astfel încât trabucurile de lux să nu-și piardă din gust. Țigările tale își vor găsi locul în spațiul mare de 23 litri pe 2 zone de depozitare și cu un sertar din lemn de cedru. Exteriorul lui El Presidente 23 impresionează, de asemenea, prin designul său elegant, ușile cu geam de termopan, precum și prin dimensiunile sale compacte.

Umidor Glossy galben pentru trabucuri

Menține umiditatea potrivită pentru trabucurile tale în umidoare din lemn de cedru! Un umidor impecabil care va păstra în cea mai mare siguranță trabucurile tale, având o grijă enormă de ele. Pe lângă asta, acest umidor glossy galben are și un design excepțional care la sigur va atrage atenția celor din jur, astfel fiind unul elegant și stilat.
Verifică prețul

Umidor Glossy galben pentru trabucuri. Umidor Glossy (galben&negru) este un umidor pentru trabucuri cu dimensiunea 9. 3 x 28 x 20 cm de culoare galben, negru produs din lemn.

Klarstein El Presidente 48 Humidor pentru trabucuri

 • Silențios
 • Afișaj digital
 • Volum mare
 • Elegant
 • Util
Verifică prețul

Klarstein El Presidente 48 Humidor pentru trabucuri. Depozitare de ultimă generație pentru savurarea tutunului: Humidor El Presidente 48 de la Klarsteinasigură condiții optime pentru păstrarea pe termen lung a întregii arome a trabucurilor de lux. Compartimentul intern de 48 de litri, două niveluri de depozitare și un compartiment din lemn de cedru oferă suficient spațiu pentru trabucurile tale: silențios, răcit în mod optim și cu un control optim al umidității. Iluminarea interioară albastră creează o scenă elegantă în spatele ușilor panoramice din sticlă.

Humidor pentru trabucuri Hauser, Maro

Acest umidor va completa impecabil masa din biroul tău, unde petreci mult timp. Acest umidor este unul stilat, elegant și rafinat care va aduce gust oricărei încăperi, și pe lângă asta și va păstra în siguranță trabucurile tale fiind executat din material de lemn calitativ asigurând cea mai mare protecție.
Verifică prețul

Humidor pentru trabucuri Hauser, Maro. Umidor de masă din lemn de cedru, cu sertar pentru depozitarea diferitelor accesorii. Are o compartimentare flexibile în care se pot depozita până la 40 de trabucuri.

Întrebări frecvente despre humidoarele pentru trabuc

Cât va dura un trabuc într-un humidor?

Deoarece trabucurile dezvoltă o aromă mai rafinată și mai echilibrată în timpul procesului de îmbătrânire, pasionații de trabucuri ar trebui să le păstreze timp de cel puțin 3 luni într-un humidor, înainte de a putea trage primul fum.

Ar trebui ca trabucurile să fie înfășurate sau desfăcute într-un humidor?

După ce ai cumpărat trabucul și l-ai pus în humidor, e recomandat să îndepărtezi celofanul. Celofanul va împiedica umezeala să ajungă la trabuc și vei afla că trabucurile vor răspunde mai bine la umidificare dacă învelișul superior a fost îndepărtat.

De ce este recomandată apa distilată pentru humidoare?

Apa distilată este de obicei recomandată pentru majoritatea humidoarelor de trabucuri, deoarece nu are minerale, substanțe chimice sau bacterii. Mineralele și substanțele chimice pot înfunda materialele absorbante ale majorității sistemelor pasive și pot adăuga arome nedorite în trabucurile tale.

Cât de des ar trebui să-mi schimb filtrele humidorului?

Împreună cu utilizarea apei distilate pentru a menține humidorul, se recomandă schimbarea filtrului la fiecare 3 până la 4 luni. Filtrul poate fi curățat periodic prin clătirea acestuia (cu apă distilată), dar dacă nu iese curat, e timpul să îl înlocuiești.

Care este diferența dintre humidoarele electronice și cele pasive?

În general, cele electronice sunt superioare celor pasive, deoarece necesită mai puțină întreținere și asigură o umiditate mai stabilă. Cu toate acestea, există unele humidoare electronice pe piață care sunt inferioare sistemelor pasive bune și pur și simplu nu funcționează conform specificațiilor producătorului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Stilou Parker (Stilouri Premium)
Stilouri și pixuri Premium (marca Parker)

Dă valoare gândurilor tale cu un stilou de lux marca Parker. Cu cristale, penițe de aur și alte pietre prețioane, stilourile Parker sunt etalon printre instrumentele de scris premium.

Cel Mai Bun Portofel Cu Protecție Carduri RFID
Cel mai bun portofel cu protecție carduri RFID

Protejează-ți cardurile contactless împotriva hacking-ului păstrându-le într-un portofel cu protecție sporită la scanare în zonele aglomerate precum piețe sau mijloace de transport în comun.

Cel Mai Bun Shaker De Cocktail-uri
Cel mai bun shaker de cocktail-uri

Impresionează-ți prietenii cu un cocktail preparat chiar acasă. Cumpără-ți un set de cocktail cu shaker și restul accesoriilor de care mai ai nevoie.

Cel Mai Bun Coniac de Colecție. Stil și Rafinament.
Coniacuri de colecție pentru domnii care apreciază calitatea

Îți plac băuturile fine și vrei să deguști unele dintre cele mai bune coniacuri din lume? Îți prezentăm câteva sticle de coniac de colecție care pot fi cumpărate din România.

Cel Mai Bun Skateboard Electric cu Telecomandă
Cel mai bun skateboard electric cu telecomandă

Ai fost fan al skateboard-ului când erai mai tânăr dar acum nu mai ești dispus să faci același efort? Alege un skateboard electric căruia îi poți controla viteza din telecomandă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe