Seturi de Pahare de Lux pentru Servire Whisky

Seturi de pahare pentru servirea unui whisky de calitate

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 74 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să cumperi un set de pahare pentru servirea whisky-ului?

Multe persoane pot considera un moft să îți cumperi un set de pahare, doar pentru anumite băuturi ori din anumite materiale considerate ”premium”. Ce nu știu aceștia este că materialul din care se servesc băuturile, atât cele alcoolice cât și cele normale, joacă un rol esențial în cum percepem gustului acestora. Astfel, plasticul, metalul, sticla (dar și alte materiale) de calitate inferioară, ajung să modifice gustul băuturilor pe care le consumăm. Există anumite materiale ”nobile” precum cristalul, argintul, osul dar și altele, care nu schimbă gustul original al băuturii ori fac acest lucru la un nivel aproape insesizabil.

Pe lângă acest beneficiu, un set de pahare arată mult mai bine decât o serie de pahare desperecheate. În plus, o băutură scumpă, să luăm exemplu un whiskey nobil, trebuie consumat dintr-un pahar pe măsură. Tot acest ”ritual” are un rol terapeutic, de relaxare a celui care urmează să savureze un pahar, în același timp, are rol și de înnobilare a băuturii consumate. Trebuie să tratezi băutura cu respectul cuvenit, savurând whisky-ul dintr-un pahar de cristal de calitate și nu un pahar de plastic de unică folosință.

Seturi de pahare de whisky de cristal

Cel mai bun

Bohemia Cristal

Acest set este fabricat din Cristal de Bohemia autentic, recunoscut de secole pe plan internațional pentru calitatea să, precum și pentru măiestria, frumusețea și designurile inovatoare. Având 24%PbO, se încadrează în standardele europene în ceea ce privește cristalul ca material. Setul este prevazul și cu o cutie specială pentru siguranța lor.
Verifică prețul

Setul Brittany de 6 pahare pentru whisky din cristal de Bohemia, cu capacitatea de 240 ml și sticla cu capacitatea de 700 ml, are un model clasic, foarte apreciat de o gamă largă de utilizatori.

Premium

Schott Zwiesel

Fiecare pahar și sticlă sunt proiectate în așa fel încât să sublinieze proprietățile specifice și caracterul băuturii pentru care sunt destinate. Bucură-te de strălucirea durabilă, chiar și după nenumărate clătiri în mașina de spălat. Produsele au rezistență extremă la șocuri, rezistență la zgârieturi și un design perfect pentru a putea savura gustul și aromele finale timp îndelungat.
Verifică prețul

Setul pentru whisky cu 2 pahare din colecția Basic Bar Motion de la Schott Zwiesel are un aspect modern, conic, oferind funcționalitatea perfectă.

la buget

Vibes Bohemia

Sunt ușor de curățat, producătorul recomandă să le spălăm manual și nu la mașina de spălat vase, cu apă călduță, folosind un detergent neabraziv. Imediat după spălare, uscarea se va face cu un material moale. De asemenea, se recomandă depozitarea în locuri uscate.
Verifică prețul

Setul conține 6 pahare din celebrul cristal de Bohemia, de capacitate 300 ml. În ele poate fi servit whiskey-ul dar și alte băuturi tari ce nu necesită combinarea cu alte lichide. Paharele sunt transparente și au un model clasic, deosebit.

Set decantor si pahare whisky Schott Zwiesel, cristal, 120145, Transparent

Zwiesel Kristallglas a creat un nou standard pentru paharele de cristal atunci când a dezvoltat tehnologia Tritan, tehnologie brevetată la nivel international. Prin această tehnologie, cristalul produs de Zwiesel Kristallglas prezintă rezistența mecanică foarte mare, rezistență la zgârieturi, claritate deosebită și de asemenea face posibilă curățarea în mașină de spălat vase. Aceste atuuri sunt foarte mult apreciate de peste 3000 de hoteluri, restaurante și baruri din întreagă lume.
Verifică prețul

Set decantor și pahare whisky, marca Schott Zwiesel, fabricate în Germania din cristal, folosind tehnologia Tritan, conține un decantor capacitate 750 ml și două pahare de 369 ml.

Set 2 pahare LSA International Whisky Arran 250ml cu suport lemn nuc

Formă conică și proporțiile atent echilibrate sunt evidențiate de o bază masivă și rotunjită. Suport elegant din lemn de nuc - în perfectă rezonanță cu măturarea celui mai fin single malț învechit în butoaie de lemn. Setul este ambalat în cutie de înaltă calitate, deci poate fi făcută si cadou. Sticla si suportul de lemn se curăță cu o lavetă moale cu apă călduță și detergent. Permiteți uscarea naturală.
Verifică prețul

Numit după insula scoțiană Arran, setul LSA International Whisky Arran conține două pahare din sticlă suflată de artizani ai sticlăriei și finisare manual, de 250 ml fiecare.

Set 6 pahare Glacier cristal whisky 350 ml

Plasticul, metalul ori sticla de proastă calitate pot altera gustul băuturilor, cristalul fiind unul din materialele cele mai indicate atunci când vrem să ne bucurăm cu adevărat de o băutură. Acest set de 6 pahare de whisky, cu un aspect futurist și sovage, au un gramaj de 350 ml și sunt realizate din cristal 24% oxid de plumb. Cu acest set o să reușiți să vă impresionați invitații dar și să păstrați calitatea băuturilor consumate, păstrând gustul lor real.
Verifică prețul

Este un fapt recunoscut că o băutură scumpă trebuie băută dintr-un pahar de calitate.

Set 6 pahare de whisky si sticla din cristal de Bohemia Glacier

Detalii surprinzătoare și design contemporan, așa putem caracteriza noul model de pahare de whisky și sticla din cristal de Bohemia, numite sugestiv Glacier. Ambalaj deosebit, adecvat unui cadou de calitate. Cristalul de Bohemia este faimos în întreagă lume și reprezintă o marca în sine. Maeștrii cehi își dovedesc experiența câștigată de secole prin realizarea de pahare din cristal, vaze, boluri, bomboniere și multe alte produse decorative din cristal de o claritate, frumusețe și eleganță apreciate de cunoscători.
Verifică prețul

Setul conține 6 pahare whisky cu volum de 350 ml și un decanter din cristal de Bohemia de 900 ml.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun set de trollere de călătorie

Ți s-a întâmplat să-ți rămână spațiu în bagaj sau să nu-ți încapă tot ce ai vrut să iei cu tine? Seturile de trollere îți oferă multiple variante din care poți alege.

Whisky-uri de colecție pentru domnii rafinați

Cauți un cadou inedit pentru un domn rafinat sau vrei să deguști unele dintre cele mai bune whisky-uri din lume? Te ajutăm să alegi cel mai bun whisky de colecție.

Cele mai bune brichete Zippo - ideale pentru cadou

O brichetă Zippo este cadoul ideal pentru un domn rafinat. Trainice și de calitate, brichetele Zippo sunt confecționate din materiale rezistente și pot rezista zeci de ani.

Cel mai bun decantor de vin

Savurează vinul acasă în mod corect cu ajutorul unui decantor. Acesta permite aerisirea vinului în timpul scurgerii în pahare și în acest fel vei putea simți gustul și aroma originală.

Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe