Cel Mai Bun Portofel Cu Protecție Carduri RFID

Cel mai bun portofel cu protecție carduri RFID

Modificat la 28 aprilie 2022
Articol evaluat de 34 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce ai nevoie de un portofel cu protecție RFID

Tehnologia secolului 21 poate fi în egală măsură bună și rea. Pe de o parte, face lucruri noi posibile și lucrurile vechi mai ușoare. Pe de altă parte, acele lucruri pe care le face posibile și ușoare nu sunt uneori atât de bune. De exemplu, cardul tău de debit și de credit îți facilitează gestionarea banilor și efectuarea plăților, atât personal cât și online.

Dar este nevoie doar de un hoț priceput, cu tehnologia potrivită și îți va putea fura detaliile cardului chiar din buzunar. Aici intră în discuție cele mai bune portofele cu protecție RFID. Acest tip de portofel vine într-o varietate de stiluri, la fel ca și portofelele obișnuite, iar stilul pe care îl alegi depinde de modul în care îl utilizezi, printre altele.

De exemplu, dacă porți de obicei portofelul în buzunarul pantalonilor din față, atunci cel mai bun model este unul cu design minimalist sau subțire. Dar există și portofele RFID de tipul bifold sau trifold. Și pentru că discutăm de secolul 21, aceste portofele sunt pe piață de suficient timp astfel încât să nu mai reprezinte o notate - veste bună pentru că în ultimii ani prețul lor a scăzut considerabil.

Cel mai bun portofel cu protecție RFID

Cel mai bun

Portofel RFID pentru barbati cu buzunar pentru cartea de identitate

Alege acest portofel confecționat din piele sută la sută naturală, elegant și de înaltă calitate, care dispune de protecție RFID împotriva furtului de identitate de pe cardurile fără contact și fii sigur că ai făcut alegerea perfectă! Este prevăzut cu 10 buzunare separate, încăpătoare pentru carduri și un portofel pentru monede. Este elegant, perfect pentru tine sau pentru a-l oferi cadou cunoscuților și persoanelor dragi. Ia-l cu tine peste tot sau lasă-l în mașină fără frica furturilor digitale.
Verifică prețul

la buget

Portofel slim din Aluminiu, ASKSA, pentru carduri, protectie RFID, Negru

Pentru acest lucru portofelul slim, din aluminiu de la Asksa, trebuie neapărat să îți protejeze veniturile. Acest portofel este confecționat din materiale de înaltă calitate. Portofelul este unul unisex, iar dimensiunile acestuia reduse îl fac ușor de depozitat în orice buzunar, dar în același timp foarte încăpător pentru toate cardurile tale. Butonul din colțul portofelului facilitează accesul la carduri.
Verifică prețul

Întrucât trăim în era tehnologiei, iar cardurile contactless sunt întâlnite la fiecare pas, trebuie neapărat să faci demersuri pentru a ți le securiza.

Premium

Portofel Mare pentru Bărbați PIERRE CARDIN Tilak06 8806 Nero 1

Dimensiunile reduse și ergonomice îl fac practic în utilizare și stocare, dar și dispune de un design elegant, frumos și stilat. Raportul dintre preț-calitate este unul avantajos, fiind efectuat din produse calitative ce sporesc rezistența și durabilitatea produsului, vor asigura folosirea acestuia pe termen îndelungat.
Verifică prețul

Portofelul din piele Pierre Cardin este accesoriul perfect pentru bărbații adevărați. Acesta organizează și păstrează toate sursele tale de venit într-un spațiu compact și aranjat.

Portofel din Fibra de Carbon, ASKSA, Minimalist tip Portcard cu Protectie RFID, Unisex, Negru

Portofelul este confecționat din materiale de înaltă calitate și este conceput astfel încât furtul de bani de pe cardurile contactless să țină de domeniul trecutului. Acest portofel este unul minimalist, de tip port card, având o grosime de numai 1 cm, lucru care îl face foarte ușor de purtat și insesizabil. Pe una din lateralele portofelului se află o clemă în care poți insera cu ușurință bancnotele.
Verifică prețul

Portofelul cu protecție RFID, din fibră de carbon de la Asksa, este un produs care poate da bine atât în poșeta unei doamne, cât și în buzunarul unui domn.

Portofel Ultra Slim | Blocare RFID | Portmoneu din Piele pentru Barbati si Femei

Este un accesoriu din piele unisex datorită unui design special, inedit, elegant și pielii netede. Datorită dimensiunii reduse este ergonomic și compact, ce reduce spațiul folosit din geanta sau mașina ta. Echipat cu tehnologie avansată de blocare RDIF, portmoneul îți protejează cardurile în timpul călătoriilor, cumpărăturilor.
Verifică prețul

Dacă ești persoana care mereu își are la îndemână cardurile dar totodată iubește ordinea și minimalismul, atunci opțiunea perfectă pentru tine este portofelul Ultra Slim.

Portofel pliabil Lerods din piele cu portcard slim din aluminiu, minimalist, protectie RFID, culoare maro

Are un design modern, de culoarea maro și la prima vedere ai putea crede că este o agendă sau un caiet de mici dimensiuni. Arată elegant și îți oferă suficiente sloturi pentru bani de hârtie, carduri și mărunțiș. Dacă nu știai, are un portcard slim din aluminiu pentru tine. Vine la un preț accesibil.
Verifică prețul

Ți-ai pierdut portofelul? Ți s-a rupt vechiul portofel și vrei unul nou și modern? Avem o opțiune pentru tine. Avem un portofel pliabil de la Lerods din piele ușor de pus în buzunar la orice oră și pentru orice ocazie.

Întrebări frecvente despre portofelele cu protecție RFID

Câte feluri de portofele cu protecție RFID există?

Portofelele cu protecție RFID pot fi împărțite în trei mari categorii: ultrasubțiri - în care îți poți ține doar cardurile bancare, bifold sau trifold - sunt similare cu cele clasice, în care, pe lângă carduri bancare mai poți depozita și acte.

Din ce sunt confecționate portofelele cu protecție RFID?

Portofele cu protecție RFID pot fi confecționate din piele sau din imitație de piele. În funcție de bugetul alocat, poți opta pentru un model din piele naturală care îți va oferi un plus de eleganță.

Cât de mare este un portofel cu protecție RFID?

Depinde foarte mult de modelul ales, întrucât există portofele cu protecție RFID în care poți depozita numai carduri, dar și altele suficient de încăpătoare pentru a ține bani, acte, carduri sau mărunțiș. Se comportă la fel ca orice portofel normal și nimeni nu își va da seama de diferență.

Cât de sigur este un portofel cu protecție RFID?

Toate portofelele cu protecție RFID sunt prevăzute cu o izolație care blochează toate comunicațiile wireless, în special comunicațiile RFID folosite de cele mai multe carduri bancare noi, astfel banii tăi vor fi protejați pe deplin împotriva furturilor digitale.

Cât de rezistent este un portofel cu protecție RFID?

În condiții normale de folosire, un portofel cu protecție RFID este la fel de rezistent ca un portofel normal, și nu există specificații extra pentru întreținere sau modalități diferite de folosire. Evident, este important materialul din care este confecționat pentru a reprezenta o investiție de durată.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Coniac de Colecție. Stil și Rafinament.
Coniacuri de colecție pentru domnii care apreciază calitatea

Îți plac băuturile fine și vrei să deguști unele dintre cele mai bune coniacuri din lume? Îți prezentăm câteva sticle de coniac de colecție care pot fi cumpărate din România.

Cea mai bună Brichetă Zippo. Cadoul ideal.
Cele mai bune brichete Zippo - ideale pentru cadou

O brichetă Zippo este cadoul ideal pentru un domn rafinat. Trainice și de calitate, brichetele Zippo sunt confecționate din materiale rezistente și pot rezista zeci de ani.

Cel Mai Bun Whisky de Colecție. Disponibil Online.
Whisky-uri de colecție pentru domnii rafinați

Cauți un cadou inedit pentru un domn rafinat sau vrei să deguști unele dintre cele mai bune whisky-uri din lume? Te ajutăm să alegi cel mai bun whisky de colecție.

Cea Mai Bună Cutie pentru Ceasuri. Stil și Rafinament.
Cutii de ceasuri de calitate pentru domnii rafinați

Vrei să pastrezi ceasurile tale preferate în siguranță? Cutiile de ceasuri sunt fabricate din materiale premium (piele) și au interior de catifea sau mătase în așa fel încât ceasurile să nu se zgârie.

Seturi de Pahare de Lux pentru Servire Whisky
Seturi de pahare pentru servirea unui whisky de calitate

Ai un whisky de calitate pe care vrei să-l deguști într-un pahar special? Seturile de pahare de whisky sunt fabricate din cristal și unele dintre ele vin la pachet și cu o sticlă din care poți servi invitații.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe