Cea Mai Bună Bicicletă Electrică Pliabilă

Cea mai bună bicicletă electrică pliabilă

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 132 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-ți cumperi o bicicletă electrică pliabilă?

Fiind un mod fantastic de transport, beneficiile ciclismului sunt aparent nesfârșite. Ciclismul aduce avantaje imense societăților noastre, sănătății mintale și fizice, precum și mediului și economiei, ca să nu mai vorbim de bucuria pură care vine din explorarea liberă a lumii din jurul tău pe două roți. Bicicletele electrice îți oferă toate aceste lucruri, dar cu un impuls. Fie că ajută la o deplasare lungă, te ajută să te întorci la ciclism după o pauză lungă sau accidentare sau când pleci într-o călătorie interesantă, o bicicletă electrică îți oferă un impuls suplimentar atunci când ai nevoie de ea.

Înainte de a aprofunda modul în care funcționează bicicletele electrice, te poți întreba dacă acest impuls suplimentar înseamnă că există mai puține beneficii pentru sănătate disponibile decât mersul cu bicicleta „obișnuită”. De fapt, studiile de specialitate au arătat că pasionații de biciclete electrice probabil vor călători mai des și mai departe decât cei care folosesc omologii lor fără motor.

Biciclete electrice pliabile cu autonomie asistată

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Btwin

 • Transportare ușoarăă
 • Prezintă 6 viteze
 • Este ușor de pliat și de transportat
 • Autonomia bateriei este de până la 35 km în modul eco
 • Cadru de aluminiu cu baterie integrată
Verifică prețul

Bicicleta pilabilă electrică Tilt 500 Btwin câștigă rapid teren în fața altor modele datorită designului ce îi permite să fie pliată în 3, cât și a celor 6 viteze între care poți oscila. Aceasta asigură un confort ridicat prin șaua și manșoanele ergonomice, perfecte pentru calătorii îndelungate. Pornind de la simple plimbări prin oraș, până la drumeții obositoare pe munte, bicicleta are o funcționare lină și eficientă, minimizând, în același timp, efortul depus în timpul pedalării. Dimensiunile sale o fac deosebit de accesibilă, fiind transportată și depozitată chiar și în spații mici.

Premium

* Prezentare video mai jos

Mi Smart Electric

 • Număr motoare 1
 • Putere motor 250 W
 • Viteză maximă 25 km/h
 • Diametru roată 16 inch
 • Greutate maximă suportată 120 Kg
Verifică prețul

Orașele se adaptează din ce în ce mai mult la pietoni și biciclete pentru a reduce traficul auto, făcând orașele mai ecologice și mai confortabile pentru cetățeni. Din acest motiv, renumitul brand Xiaomi aduce o bicicletă electrică și pliabilă, Xiaomi Mi Smart Electric Folding Bike. A fost special concepută pentru a fi utilizată în oraș, permițându-ți să mergi mai departe, mai repede și cu mai puțin efort. Bicicleta pliabilă electrică inteligentă Xiaomi Mi este concepută pentru cei care practică intermodalitatea între transporturi.

la buget

* Prezentare video mai jos

Airwheel R5

 • Airwheel R5 este una dintre cele mai moderne și performante biciclete electrice.
 • Realizată din aliaj de aluminiu, este ușoară și portabilă.
 • Autonomia maximă: 15-25 km, variază în funcție de greutatea conducătorului.
 • Urcarea în pantă: maxim 15°, conducătorii sub 60kg pot urca pante de până la 18°.
 • Circuite multiple de protecție cu egalizarea încărcării celulelor acumulatorului.
Verifică prețul

Fie că vrei să te deplasezi mai ușor prin traficul infernal din marile orașe sau doar să te plimbi prin parc, bicicleta electrică pliabilă Airwheel R5 este ideală. Airwheel R5 este una dintre cele mai moderne și performante biciclete electrice. Realizată din aliaj de aluminiu, este ușoară si portabilă, putând fi ușor depozitată aproape oriunde. Bateria poate fi detașată cu ușurință ceea ce îți permite să utilizezi o baterie de rezervă pentru călătorii mai lungi. Are o autonomie de 15-25 km care variază în funcție de greutatea conducătorului, condițiile de drum și temperatura ambiantă.


* Prezentare video mai jos

Bicicleta electrica Onebot S6, pliabila, cadru magneziu, PAS, autonomie 50km, portocalie

 • Este ușor de pliat
 • Display tip OLED
 • Timp de încărcare: 4-6 ore
 • Autonomie de 50- 70 km
 • Greutate maximă admisă de 120 kg
Verifică prețul

Onebot S6, frumos proiectată, oferă performanțe electrizante pe orice teren și în pantă. Este o bicicletă electrică ușoară, de înaltă calitate, cu caracteristici de siguranță avansate. Onebot S6 este alimentată de un motor de 250 de wați care oferă o conducere eficientă în 3 moduri. Această bicicletă ușoară este echipată cu suspensie spate, frâne cu disc dublu, lumini față și sistem magnetic pliabil ușor. Este una dintre bicicletele electrice compacte și portabile de înaltă performanță. Materialul cadrului este aliaj de magneziu. Această bicicletă pliabilă are o capacitate de încărcare puternică și poate fi folosită mult timp.

Bicicleta electrica FreeWheel E-bike City, Pliabila, Roti 20”, Frana disc fata/spate, Motor 250W, Autonomie pana la 35Km, Viteza maxima 25Km/h, Verde

 • Putere motor 250 W
 • Viteza maximă 25 km/h
 • Diametru roată 20 inch
 • Greutate maximă suportată 100 Kg
 • Material Aluminiu și Oțel
Verifică prețul

FreeWheel E-bike City este lângă tine oricând, oriunde. Modelul ușor și compact este alegerea perfectă pentru a evita traficul zilnic datorită designului inovator. FreeWheel E-bike City este echipată cu o baterie Samsung litiu-ion cu o capacitate de 36V, 4. 3A, detașabilă și ușor de transportat, o autonomie de croazieră de 25 de kilometri și un timp de încărcare de 3 până la 5 ore. Beneficiază de un motor electric cu 250W putere și o dimensiune a roții de 20 inci pentru a garanta confortul de care ai nevoie. Este ușoară de utilizat și echipată cu un sistem de pliere a cadrului, ghidonului și pedalelor, astfel poate fi stocată oriunde fără a ocupa prea mult spațiu.

Bicicleta electrica pliabila,14 inch, IVELO, electrictoys, ALB metalizat/aluminiu,LG 7.8 Ah/36V Li-ion,50Km,bluetooth

 • Putere motor 250 W
 • Diametru roată 14 inch
 • Greutate maximă suportată 100 Kg
 • Unghi de urcare în siguranță 15 °
 • Durată de încărcare 5 h
Verifică prețul

Traficul aglomerat poate fi evitat cu bicicleta electrică pliabilă Ivelo, cu un design simplu. Bicicleta are un sistem de încărcare în timpul rulării care aduce aproape tehnologia regeneratoare și crește distanța ce poate fi parcursă cu o singură încărcare până la 50KM. Frânarea se realizează cu ajutorul discurilor, astfel se reduce distanța de frânare. Un accesoriu util al bicicletei este portul USB cu care îți poți încărca telefonul mobil sau alte gadget-uri. Acumulatorul este detașabil, ceea ce facilitează încărcarea la birou sau peste noapte acasă.

Bicicleta electrica pliabila X-Bike Fat, autonomie asistata 90 km, 20

 • Motorul fără perii de 250W oferă e-bike-ului o viteză maximă de 25 km/h .
 • Prezintă un design inovativ, iar sistemul de pliere se face în 3 pași.
 • Dotată cu frâne pe disc tip Tektro și un cadru din aluminiu tip 6061.
 • E-bike-ul atinge un gabarit de 27 de kg și suportă o sarcină maximă de 130 kg.
 • Acumulatorul de 10 Ah este încadrat în cadrul metalic al bicicletei.
Verifică prețul

Bicicleta pliabilă X-Bike Fat ajunge până la viteza de 25 km/h și dispune de 7 viteze, frâne pe disc tip Tektro și un cadru din aluminiu tip 6061 pentru un raport optim greutate-rezistență. Suportă o greutate maximă de 130 kg, are incorporat un display LCD pentru a-ți oferi toate informații necesare precum viteza, distanța parcursă, nivelul bateriei și nivelul de asistare motor. Capacitatea acumulatorului măsoară 10 Ah iar durata de încărcare a acestuia este de 4 h. Greutatea pe care o cântărește bicicleta este de numai 27 kg.

Întrebări despre bicicletele electrice pliabile

Merită să achiziționezi o bicicletă pliabilă?

Merită deoarece în comparație cu prețul unui abonament pentru transport în comun sau pentru carburant, costul de reîncărcare al bateriei este mult mai redus, bicicletele electrice pot fi conduse la fel ca bicicletele normale. Nu ai nevoie de număr de înmatriculare, și nici nu trebuie să plătești impozit. Este suficient să o conduci respectând regulile din Codul Rutier.

Cum aleg o bicicletă pliabilă?

Terenul pe care îl vei parcurge în mod normal, greutatea ta, greutatea și dimensiunea bicicletei, capacitatea acumulatorului precum și modul de funcționare și de amplasare al motorului, sunt factori pe care trebuie să îi iei în considerare atunci când vrei să alegi cea mai bună bicicletă electrică.

Bicicletele pliabile sunt bune pentru exerciții?

Ce faci dacă nu ai timp de mers la sală sau de alte activități sportive? Achiziția unei biciclete fitness pliabile pentru acasă este soluția ta! În timpul în care te relaxai seara la un film îți poți face și exercițiile fizice și astfel vei fi mai sănătos, mai fericit și vei avea acel sentiment cum că ai făcut ce e bine!

Bicicletele pliabile pot merge în pantă?

Bicicletele electrice au capacitatea de a merge oriunde, chiar și în pantă deoarece sunt făcute pentru a-ți ușura munca. Când distanța pe care trebuie să o parcurgi zilnic depășește 20 de km, este clar că vei obosi de la pedalat și vei avea nevoie de un astfel de obiect.

Sunt periculoase bicicletele pliabile?

Bicicletele electrice pliabile sunt mult mai comode în utilizare și nu prezintă vreun pericol, cu excepția aceluia pe care îl prezintă și bicicletele normale, dacă purtaţi căşti la urechi când mergeţi cu bicicleta este periculos şi ar trebui să fie şi ilegal.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bicicletă de Recuperare Pentru Seniori
Cea mai bună bicicletă de recuperare pentru seniori

Îți pasă de apropiații tăi și vrei să se refacă mai rapid după o problemă de sănătate? O bicicletă de recuperare este soluția cea mai practică pentru o mulțime de afecțiuni.

Cea Mai Bună Remorcă de Bicicletă de Plimbat Copii
Cea mai bună remorcă de bicicletă de plimbat copii

Vrei să-ți poți lua copilul la plimbare cu bicicleta? Investește într-o remorcă de bicicletă tip cărucior. Află care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Bicicletă Pliabilă - Încape În Portbagaj
Biciclete pliabile care încap în portbagajul mașinii

Bicicleta pliabilă pe care o poți păstra în portbagajul mașinii poate fi soluția ideală pentru un oraș aglomerat precum București sau Cluj. Parchezi unde poți iar restul drumului îl poți continua pe bicicletă.

Cea Mai Bună Trusă de Reparații Bicicletă
Cea mai bună trusă de reparații pentru bicicletă

Mergi des cu bicicleta și vrei să te asiguri că nu vei rămâne în pană? Ia-ți o trusă de reparații a bicicletei și vei putea să-i faci revizia și mici reparații fără costurile unui service.

Cel Mai Bun Home Trainer de Bicicletă
Cel mai bun home trainer pentru bicicletă

Cu ajutorul unui home trainer poți continua să te antrenezi de acasă chiar pe bicicleta ta indiferent de vremea de afară. Află care sunt cele mai bune home trainers.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe