Cel Mai Bun Home Trainer de Bicicletă

Cel mai bun home trainer pentru bicicletă

Modificat la 13 octombrie 2021
Articol evaluat de 102 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți cumperi un home trainer pentru ciclism?

Un home trainer pentru ciclism este o invenție minunată, nu doar pentru profesioniștii acestui sport, ci și pentru cei ce vor doar să facă puțină mișcare. Asta pentru că, deși cel mai des este folosit înaintea unei competiții de exemplu pentru încălzire, un home trainer are mai multe nivele de rezistență pe care le poți alege pentru a completa senzația de antrenament, chiar și în confortul casei. Faptul că această rezistență poate fi schimbată în timpul antrenamentului creează o variație în volumul și intensitatea efortului care poate reproduce destul de fidel situațiile întâlnite când pedalezi în aer liber.

De asemenea, există și soft-uri pentru home trainer care se conectează la televizor sau computer și afișează o șosea sau o potecă al cărui profil îl poți alege chiar tu (mai vălurit, mai plat, cu mai multe viraje, etc), iar rezistența se modifică în funcție de acesta. Așadar, chiar dacă ne aflăm în sezonul rece, tu poți să îți menții rezistența la un nivel optim pentru un nou sezon. Mai mult, pe home trainer poți pedala într-un picior astfel încât să îl obligi să depună efort de-a lungul tuturor celor 360 de grade, ceea ce înseamnă că îți poți îmbunătăți tehnica de pedalat.

Home trainere pentru ciclism

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Decathlon

 • Conexiune cu Tacx Training Software, aplicația Tacx sau alte aplicații.
 • Roată de inerție de 1,6 kg.
 • Spaţiu mic de depozitare (se poate plia).
 • Fixare rapidă a bicicletei, datorită sistemului de blocare rapidă.
 • Bandă de rulare silenţioasă din elastomer.
Verifică prețul

Home Triner-ul VORTEX INTERACTIV TACX este un dispozitiv inteligent care te ajută să te menții în formă pedalând chiar și atunci când vremea nu îți permite să ieși la o plimbare cu bicicleta. Acest aparat, transformă imediat bicicleta ta de şosea sau MTB într-o bicicletă statică pe care o poți pedala urmărind serialul preferat. Home trainer-ul vine cu o multitudine de avantaje printre care și posibilitatea de control a frânelor prin smartphone/tabletă/PC/ciclocomputer/GPS. Acest lucru este posibil prin conectarea cu Tacx Training Software, cu aplicația Tacx sau alte aplicații compatibile. Alte avantaje pe care le vei avea folosind acest home trainer se referă la montarea/demontarea rapidă, nivelul redus de zgomot, posibilitatea de pliere, precum și compatibilitatea cu mai multe tipuri de roți.

Premium

* Prezentare video mai jos

Saris MP1

 • Presiune redusă asupra punctelor de sprijin pentru un antrenament îndelungat
 • Mișcare pe axe multiple
 • Ideal pentru antrenarea mai multor grupe de mușchi
 • Nu necesită asamblare
 • Păcut din punct de vedere estetic
Verifică prețul

Saris MP1 Nfinity Trainer Platform este un home trainer complex care simulează cu fidelitate ridicată mișcarea în aer liber. Datorită tehnologiei Nfinity, acest home trainer permite mișcarea pe toate axele, revoluționând modul în care funcționează home trainer-ele tradiționale. Datorită eliminării presiunii din punctele de sprijin, platforma de antrenament MP1 face antrenamentul mai confortabil deoarece îți permite să ai mișcări mai naturale. Întreaga tehnologie din spatele platformei de antrenament MP1 este completată de un design cu o estetică deosebită.

la buget

Homcom

 • Cadru robust din oțel care garantează o siguranță mai mare
 • Rolă prelucrată cu precizie pentru a reduce uzura anvelopelor
 • Pliabil, economisind spațiu
 • Ușor de transportat și de utilizat
 • Greutate maximă suportată 130 kg
Verifică prețul

Structura acestui trainer magnetic pentru biciclete este stabilă, fabricată din oțel și oferă încrede atunci când vă fixați bicicleta pe acesta. Este ideal pentru pasionații de ciclism care vor să se antreneze acasă dar și pentru amatori. Dispune de o rolă prelucrată cu precizie pentru a reduce uzura anvelopelor, este ușor de transportat și utilizat, are 3 trepte de rezistență iar greutatea maximă suportată este de 135 kg. Are dimensiuni reduse, nu ocupă spațiu și puterea maximă de frânare măsoară 600 W.


* Prezentare video mai jos

Home trainer roller Pegas, roata 26''-29''

 • Lungime 129 cm
 • Lățime 50.3 cm
 • Greutate volantă 8 Kg
 • Pliabilă
 • Material oțel
Verifică prețul

Home trainer roller-ul Pegas este o alegere excelentă și extrem de confortabilă pentru a face mișcare chiar din confortul casei tale, cu efort minim. În timp ce mergi liber cu bicicleta pe aceste role, îți îmbunătățești echilibrul, coordonarea, precum și tehnica. este stabil și sigur, astfel ca devine imposibil să ieși cu roțile în afara lui. Cel mai mare avantaj îl constituie faptul că este pliabil și este ușor de transportat sau de depozitat oriunde. Cu succes, va asigura o încălzire temeinică înainte de curse.


* Prezentare video mai jos

Minoura LiveRoll R500

 • Rolă cu diametru mare de 105 mm
 • Se pliază pentru ușurință în depozitare și transport
 • Construcție din aliaj rezistentă la rugină
 • Finisaj anodizat
 • Greutate medie de 6,2 kg
Verifică prețul

Cu acest antrenor de biciclete, vă puteți antrena confortabil acasă, fără să vă faceți griji cu privire la frig sau vreme rea. Acesta este fabricat din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, un material ușor și robust rezistent la rugină. Structura robustă poate suporta o greutate de până la 120 kg. Rola din față are o poziție reglabilă, cu diametru mare de 105 mm care va oferi o deplasare mai lină. Acesta se pliază în 2 pentru depozitare și transport ușor. Finisajul este anodizat, astfel încât staticul să nu se acumuleze.

Home trainer hidraulic Pegas, 26''-29''

 • Pliabilă
 • Funcție de răcire
 • USB
 • Greutate suportată 130 kg
 • Putere maximă frânare 900 W
Verifică prețul

Indiferent că e vremea rece și urâtă și nu te poți bucura de o sesiune de mers cu bicicleta prin oraș ori pur și simplu nu îți place să te expui pericolelor pedalând pe șosea, nu transforma bicicleta într-un obiect de decor! Home trainer-ul hidraulic Pegas te ajută să pui în uz bicicleta chiar la tine în casă. Deplasarea va fi lină datorită unității de rezistență cu fluid, mecanismul de răcire îți va asigura o performanță ridicată pentru o perioadă mai lungă de timp, iar rola din aliaj reduce uzura anvelopelor. Este ușor de folosit, este compatibil cu roți de 26", 28" și 700c, iar cu ajutorul tehnologiei smart se poate conecta cu un senzor de viteză și cadență și cu o brățară ce măsoară ritmul cardiac. Și când ai terminat cu el, pliază-l și depozitează-l până la următoarea utilizare.


* Prezentare video mai jos

Saris Fluid² Trainer Smart Equipped

 • Tehnologie PowerTuned
 • Sistem de răcire brevetat
 • Funcționare ultra silențioasă
 • Încărcare progresivă
 • Răcire foarte eficientă a unității de rezistență
Verifică prețul

Acest trainer smart este o alegere excelentă pentru fiecare sportiv sau ciclist datorită faptului că dispune de sistem de frână fluidă, tehnologie PowerTuned, sistem de răcire brevetat și o funcționare silențioasă. Este compatibil cu aplicațiile de antrenament virtual precum Zwift sau Rouvy. Este dotată cu brațe stabilizatoare reglabile și senzor nemagnetic Dual Band care permite conectarea la aplicații virtuale. Capacitatea maximă de încărcare pe care o suportă este de 135 de kg iar dimensiunile sunt reduse.


* Prezentare video mai jos

Saris Mag Trainer

 • Schimbător de viteze reglabil
 • Ajustarea pricioarelor pentru suprafețe denivelate
 • Cilindru din aliaj
 • Nivelul de zgomot la 20 km / h este de 70-74 dB
 • Ramă clasică pliabilă CycleOps
Verifică prețul

Home trainer-ul oferă o modalitate unică și confortabilă de antrenament/simulare a mersului pe bicicletă. Prin faptul ca home trainer-ul rulează cu propria ta bicicletă, senzația de realism și confort este foarte bună deoarece dă impresia mișcării naturale de pe drum. Acesta are o unitate cu fluid și răcire propire, are un sistem de asamblare ușor și este pliabil, astfel ocupând un spațiu mic de depozitare. Picioarele de nivelare excentrice permit reglarea ușoară pe suprafețe inegale, iar prinderea bicicletei se face foarte ușor cu ajutorul celor două mânere rotative.  

Întrebări despre home trainer-ele pentru bicicletă

Există variante smart ce se pot conecta la alte dispozitive?

Există pe piață home trainer pentru bicicletă cu prețuri de la câteva sute de lei până la câteva mii de lei, pentru toate buzunarele. În această gamă vei găsi și home trainer compatibil cu aplicațiile de ciclism astfel îți vei putea compara rezultatele și cu alte persoane.

Pentru ce tip de antrenament este potrivit?

Există trei mari categorii de antrenament de ciclism de interior: role, antrenament staționar și biciclete staționare. Rolele, cea mai de bază opțiune, sunt un set de tobe cilindrice care se rotesc într-un cadru pe care îl așezi pe podea și îți echilibrezi bicicleta deasupra.

Câte nivele de intensitate are?

Majoritatea home trainer-elor pentru bicicletă nu măsoară intensitatea în trepte, ci în gradul de simulare al pantei. Astfel, poți folosi home trainer-ul fără grad de înclinare, ori îl poți regla, pentru o intensitate mai mare a efortului, până la 25%, în funcție de modelul de home trainer pentru care optezi.

Este zgomotos?

Home trainer-ele pentru bicicletă prezintă un sistem de rezistență magnetică care vă va transforma bicicleta proprie într-o bicicletă de interior. Așadar, acestea vor fi în continuare dispozitive silențioase, necauzând nici vibrații, dar mai presus de toate oferind o experiență foarte dinamică.

Cu ce tip de roți este compatibil?

Home trainer-ele pentru biciclete vin în mai multe variante. Există home trainere la care se poate atașa bicicleta direct la aparat, după desfacerea roții din spate și home trainere compatibile cu roata din spate a bicicletei tale. Pentru utilizarea bicicletei pe home trainer poti alege o cameră de 26” compatibilă cu majoritatea anvelopelor disponibile pentru astfel de aparate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bicicletă Mountain Bike Electrică
Cea mai bună bicicletă mountain bike electrică

Alege o bicicletă electrică pentru ieșitul la munte. Nu faci efort la urcare și te bucuri mai mult de coborâre pe mountain bike-ul tău.

Cea Mai Bună Bicicletă MTB Suspensii Hidraulice
Biciclete MTB full-suspension hidraulice

Vrei o bicicletă în care să ai încredere completă în turele tale la munte? Un model full-suspension e fix ce-ți trebuie pentru coborâri de tip downhill. Vezi cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Bicicletă de Fitness Pliabilă
Cele mai bune biciclete fitness plabile (pentru acasă)

Află cum să alegi bicicleta de fitness perfectă pentru nevoile tale. Antrenamente cardio intense direct la tine acasă. Alege cu încredere.

Cel Mai Bun Monociclu Electric Disponibil în România
Cele mai bune monocicluri electrice disponibile în România

Monociclul electric este una dintre cele mai practice metode prin care poți ajunge la birou, merge la plimbare sau chiar vizita orașe noi în călătoriile tale. Cu o autonomie de până la 100km, sunt o alegere mai bună chiar și decât o trotinetă electrică.

Cel Mai Bun Scaun de Bicicletă pentru Copii
Scaune sigure de bicicletă pentru plimbarea copilului

Plimbarea pe bicicletă cu copilul este un mod ușor și distractiv de a ieși la aer și a face mișcare în același timp. Siguranța copilului trebuie să fie pe primul loc în această activitate așa că vei avea nevoie de un scaun special pentru bicicletă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe