Cel Mai Bun Scuter de Oraș de 49cmc - Condus cu Permis Auto

Scutere de 49cmc care pot fi conduse cu permis auto (cat. B)

Modificat la 14 martie 2021
Articol evaluat de 93 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi un scuter de 49cmc care poate fi condus cu permis auto?

Scuterele de 49cmc sunt visul adolescenților și al tinerilor. Au o capacitate cilindrică mai mică față de un scuter obișnuit, ajungând până la o viteză de 45 de km la oră, de aceea pot fi utilizate de începători. Ele au un design plăcut și sunt ușor de utilizat și de manevrat, dar în acelasi timp, daca nu sunt conduse corespunzător pot fi implicate în accidente grave. Adolescenții si tinerii sunt cei care preferă acest model de scuter pentru că poate reprezenta varianta ulterioară a unui model mai puternic de scuter sau chiar a unui motor.

Permisul de conducere tip A, B sau AM este necesar în cazul acestui model de scuter pentru că sunt necesare cunoștințe de manevrare pentru a putea fi utilizat în siguranță. Este util atât în plimbările calde de vară sau cele răcoroase de toamnă, dar poate fi utilizat și pentru a te strecura cu ușurință în trafic, pentru a ajunge mai repede la destinație. Deasemenea, este util și tinerilor care își doresc un job part time în vacanțele de vară, un job care presupune livrare la domiciliu, fiind un vehicul rapid și la îndemână.

Cele mai bune scutere de 49cmc

Cel mai bun

Scuter electric RDB VS2-klass negru 2kW VS2-NEGRU

 • Timp de încărcare redus
 • Ușor de utilizat
 • Durată mare de viață a bateriei
 • Design modern și plăcut
 • Zgomot redus
Verifică prețul

Dacă esti un împătimit al vehiculelor pe două roți, cei de la RDB îți pun la dispoziție scuterul electric, construit să reducă poluarea, care deja reprezintă o problemă destul de gravă. Are cadru extrem de rezistent, motor electric de 2kW, cântărește 90kg și atinge o viteză maximă de până la 45km/oră. Bateria din Litium-Ion are o capacitate de 300 de cicluri de încărcare, iar cu un singur ciclu de încărcare, ce durează cam 6-8ore, poți merge aproximativ 50km. Sistemul de suspensie aduce un plus de confort chiar și pe teren accidentat.

Premium

* Prezentare video mai jos

Scuter Electric

 • Pliabilă: nu
 • Putere motor (W): 2200
 • Viteză maximă (Km/h): 45
 • Autonomie maximă (Km): 80
 • Tip scaun: cu scaun
Verifică prețul

Scuterele constituie o alternativă de transport excelentă pentru oricine. Acest model de scuter electric are un motor Bosch 10 inch, 60V, 1200W ce dezvoltă o putere care poate susține urcarea în pante de 15 grade. Acest scuterul pur electric însumează toate valorile tinerilor din ziua de astăzi, adică, tehnologie la cele mai înalte standarde, conectivitate avansată, operare silențioasă, opțiuni multiple de personalizare și accesibilitate, cât și respect pentru mediul înconjurător și un stil de viață autentic.

la buget

* Prezentare video mai jos

Keeway Zahara

 • Tip scuter: 4T
 • Tip motor: 1 cilindru
 • Capacitate cilindrică (cc): 49 cc
 • Putere maximă (cp): 2.85kW/8500 r/min
 • Cuplu maxim (Nm): 3.70N.m/6500 r/min
Verifică prețul

Scuterul Keeway are un design elegant și totuși modern, este de culoare albă, și are detali de piele maro. Cu un motor de 49 de cc, scuterul de tip 4T, are puterea maximă de 2.85kW/8500 r/min și un sistem de alimentare tip carburator. Este gestinoat electric și are două amortizoare reglabile. Capacitatea rezervorului este de 5,6 litri. Sistemul de frânare de pe spate se face cu ajutorul tamburului, iar cea din fata pe disc. Înălțimea totală a scuterului este de 750 cm și este ușor de parcat în spații mici.


* Prezentare video mai jos

Scuter Electric LVNENG S3, Viteza Maxima 45 Km/h, Autonomie 80 Km, Motor 1.75 KW Bosch (Gri Mat)

 • Viteză maximă (Km/h): 45
 • Autonomie maximă (Km): 80
 • Tip scaun: cu scaun
 • Lumină: da
 • Roți (inch): 10
Verifică prețul

Scuterul electric LVNENG S3 are un design clasic și este de culoare gri mat. Iluminarea este asigurată de becuri LED pentru avatanjele cunoscute de a lumina puternic și de a consumă puțin. Are o frană speciala pe discuricu zgomot redus și cu minimul de fricțiune necesar pentru a proteja motorul scuterului. Bateria Panasonic cu putere de 60V26Ah are o autonomie de maxim 120 de kilometri. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 45 km/h. Roțile sunt de diametrul de 10 inch. Motorul este marca Bosh.


* Prezentare video mai jos

Scuter / moped KEEWAY F-act EVO 4T 49cc, alb (Se conduce cu categoriile AM, A sau B)

 • Tip motor: 1 cilindru
 • Capacitate cilindrică: (cc)49 cc
 • Putere maximă (cp): 2.55KW/6500 R/MIN
 • Cuplu maxim: (Nm)3.90Nm / 5500 r/min
 • Viteză maximă (km/h)45 km/H
Verifică prețul

Scuterul sau altfel spus, mopedul KEEWAY are nevoie doar ca tu să ai minim carnet de conducere categoria B sau A, pentru a te duce unde ai nevoie. Este un scuter de tip adventure, cu un motor de u cilindru cu capacitate de 49 cc. Acest motor poate merge cu o viteza maximă de 45km/h. Are 160 de kilograme și o înălțime de 770 cm, practic este ușor de depozitat. Capacitatea rezervorului este de 5.6 L iar sistemul de aprindere și demarare este electric, cu o trasnmisie automată. Mopedul este de culoare alba.


* Prezentare video mai jos

Scuter / moped electric KEEWAY - e-ZI PLUS, 1200W, permis AM, A sau B

 • Electric
 • Ușor și simplu de utilizat
 • Autonomie de peste 100 km
 • Încărcare rapidă
 • Anvelopele mari pe 12
Verifică prețul

Scuter electric, ușor și simplu de utilizat, conceput pentru a se deplasa în oraș cu o mare ușurință, întotdeauna cu cel mai mare respect pentru mediu. Keeway E-Zi este un scuter inteligent, sinonim cu tehnologie avansată, capabil să ofere independență maximă la drum și încărcare rapidă. Are un motor puternic Bosch 1200W montat pe roata spate și o baterie de capacitate mare de litiu de 60V 20Ah, atinge o autonomie de peste 100 km în condiții usoare de utilizare. Anvelopele mari pe 12 sunt ideale pentru o plimbare confortabilă. Ca opțiuni acesta are pilot automat, alarmă, GPS, difuzoare audio, telecomandă, aplicație pentru mobil și Led semnalizator.


* Prezentare video mai jos

Scuter Kymco Agility 50 E4,albastru

 • Tip scuter: 4T
 • Tip motor: 4 timpi 49cmc
 • Capacitate cilindrică: (cc)49 cc
 • Viteză maximă (km/h)45 km/H
 • Tip sistem alimentare: injecție
Verifică prețul

Cu un design modern, scuterul Kymco Agility albastru poate fi alegerea potrivită pentru tine. Fiabilitatea dovedită și recunoscută a acestui model face să conduceți acest scuter mulți kilometri cu placere și fară nicio grija! Este necesar minim carnet de conducere categoria B sau A. Scuter de tip standard, cu un motor în 4 timp 49cmc. Acest motor poate merge cu o viteza maximă de 45km/h. Are 97 de kilograme și o înălțime de 77 cm, este de dimensiuni reduse și se poate parca în locuri mici. Capacitatea rezervorului este de 5 L.  

Întrebări despre scuterele de 49cmc

Ce consum la 100km are un scuter de 49cmc?

La viteze cuprinse între 50 și 70 km/oră, un scuter de 49 cmc poate consuma în medie 3 sau 4 l/100 km. Asta deoarece are motorul mic, unde nu este nevoie să ai un permis special. Acest scuter este mai mult destinat parcurgerii distanțelor scurte, sau prin oraș.

Cât de des se face revizia?

Planul de service/revizii arată altfel de la producător la producător, sau chiar de la un model la altul. Așadar, dacă nu ai posibilitatea să cumperi un model nou, cu garanție și revizii incluse ia în calcul că anumite consumabile sunt recomandate a fi schimbate după primii 500 km. Apoi la 1000 km, 2500 km șamd.

Ce viteză prinde un scuter de 49cmc?

Scuterele de 49 cmc sunt simple, relativ ieftine și nu ai nevoie să obții un permis de conducere. Ele rulează, de obicei, cu viteze de pana la 45 de km/h, ceea ce le face ideale pentru deplasarea în oraș, unde e trafic, pe distanțe mici, cu viteză redusă.

Pot lua un pasager în spate?

Scuterele de 49 cmc sunt destul de lente și mici pentru majoritatea oamenilor. Sunt utile în special la deplasarea pe o arie restransă, în oraș. Așadar nu se recomandă achiziția unui astfel de model, dacă vrei să ai și un pasager sau să călătorești pe distanțe mai mari.

Dacă am mers doar cu mașina am nevoie să iau lecții de condus moto?

Pentru conducerea fiecărui tip de vehicul este necesară deținerea permisului de conducere potrivit. Categoriile de permis sunt menționate în legislație - pentru conducerea motocicletelor este nevoie de permis de conducere categoria A. Bineînțeles că dacă deții permis de conducere categoria B, pentru a conduce o motocicletă este nevoie de pregătire specializată, sub monitorizarea unui instructor auto. Indiferent dacă deții sau nu un permis de conducere pentru altă categorie, vei putea oricând începe cursurile de condus moto, cât timp sunt îndeplinite celelalte condiții de admitere.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Invertor Auto 12v - 220v
Cel mai bun invertor auto 12v 220v

Vrei să-ți încarci laptopul în mașină sau ai nevoie de o priză normală pentru alte aparate? Ai nevoie de un invertor auto care poate scoate 220v din bateria mașinii.

Cel Mai Bun Troliu Auto cu Telecomandă
Cel mai bun troliu auto cu telecomandă

Un troliu te poate ajuta să ieși cu ușurință din situații neplăcute sau te poate ajuta să-i ajuta să-i ajuți pe alții la nevoie. Se montează rapid și este foarte ușor de folosit.

Cea Mai Bună Cutie De Portbagaj Cu Montare Pe Plafon
Cea mai bună cutie de portbagaj cu montare pe plafon

Dublează-ți capacitatea de stocare a portbagajului cu ajutorul unei cutii cu montare pe plafonul mașinii. Au formă aerodinamică, sunt sigure și ușor de montat pe orice mașină cu bări transversale.

Cel mai bun Scaun Înălțător de Mașină pentru Copii
Scaun înălțător de copii pentru mașină

Copilul a făcut peste 3 ani și nu-i mai e confortabil statul în scaunul auto? Cu ajutorul unui scaun înălțător pentru copii, el poate fi asigurat cu centurile de siguranță standard ale mașinii.

Cel Mai Bun Suport de Schiuri Pentru Bare Transversale
Cel mai bun suport de schiuri pentru bare transversale

Investește într-un suport de schiuri pentru mașină performant și sigur care se poate monta cu ușurință pe barele transversale deja existente ale mașinii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe