Cel Mai Bun Scuter de Oraș de 49cmc - Condus cu Permis Auto

Scutere de 49cmc care pot fi conduse cu permis auto (cat. B)

Modificat la 11 decembrie 2021
Articol evaluat de 94 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi un scuter de 49cmc care poate fi condus cu permis auto?

Scuterele de 49cmc sunt visul adolescenților și al tinerilor. Au o capacitate cilindrică mai mică față de un scuter obișnuit, ajungând până la o viteză de 45 de km la oră, de aceea pot fi utilizate de începători. Ele au un design plăcut și sunt ușor de utilizat și de manevrat, dar în acelasi timp, daca nu sunt conduse corespunzător pot fi implicate în accidente grave. Adolescenții si tinerii sunt cei care preferă acest model de scuter pentru că poate reprezenta varianta ulterioară a unui model mai puternic de scuter sau chiar a unui motor.

Permisul de conducere tip A, B sau AM este necesar în cazul acestui model de scuter pentru că sunt necesare cunoștințe de manevrare pentru a putea fi utilizat în siguranță. Este util atât în plimbările calde de vară sau cele răcoroase de toamnă, dar poate fi utilizat și pentru a te strecura cu ușurință în trafic, pentru a ajunge mai repede la destinație. Deasemenea, este util și tinerilor care își doresc un job part time în vacanțele de vară, un job care presupune livrare la domiciliu, fiind un vehicul rapid și la îndemână.

Cele mai bune scutere de 49cmc

Cel mai bun

Scuter electric RDB VS2-klass negru 2kW VS2-NEGRU

 • Timp de încărcare redus
 • Ușor de utilizat
 • Durată mare de viață a bateriei
 • Design modern și plăcut
 • Zgomot redus
Verifică prețul

Dacă esti un împătimit al vehiculelor pe două roți, cei de la RDB îți pun la dispoziție scuterul electric, construit să reducă poluarea, care deja reprezintă o problemă destul de gravă. Are cadru extrem de rezistent, motor electric de 2kW, cântărește 90kg și atinge o viteză maximă de până la 45km/oră. Bateria din Litium-Ion are o capacitate de 300 de cicluri de încărcare, iar cu un singur ciclu de încărcare, ce durează cam 6-8ore, poți merge aproximativ 50km. Sistemul de suspensie aduce un plus de confort chiar și pe teren accidentat.

Premium

Scuter Electric, MADAT M8, 2000 W, 60 km/h, 18 inch, Rosu

 • Design modern
 • Performanță crescută
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Sistem de frânare performant
 • Capacitate crescută
Verifică prețul

Dacă ți-ai dorit mereu un scuter electric, uite cel mai potrivit produs pentru tine! Acest scuter electric va fi tot ce ți-ai dorit și în plus. Arată ca o motocicletă din filme și îl vei adora. Este capabil să atingă 60km/h și culoarea roșie va atrage cu siguranță toate privirile curioase. Puterea sa este de 2000W. Poate fi folosit de către persoanele de orice vârstă fără probleme. Vehiculele electrice sunt preferatele persoanelor de toate vârstele în special pentru că nu poluează ca altele pe benzină.

la buget

* Prezentare video mai jos

Keeway Zahara

 • Tip scuter: 4T
 • Tip motor: 1 cilindru
 • Capacitate cilindrică (cc): 49 cc
 • Putere maximă (cp): 2.85kW/8500 r/min
 • Cuplu maxim (Nm): 3.70N.m/6500 r/min
Verifică prețul

Scuterul Keeway are un design elegant și totuși modern, este de culoare albă, și are detali de piele maro. Cu un motor de 49 de cc, scuterul de tip 4T, are puterea maximă de 2.85kW/8500 r/min și un sistem de alimentare tip carburator. Este gestinoat electric și are două amortizoare reglabile. Capacitatea rezervorului este de 5,6 litri. Sistemul de frânare de pe spate se face cu ajutorul tamburului, iar cea din fata pe disc. Înălțimea totală a scuterului este de 750 cm și este ușor de parcat în spații mici.


* Prezentare video mai jos

Scuter / moped electric KEEWAY - e-ZI PLUS, 1200W, permis AM, A sau B

 • Electric
 • Ușor și simplu de utilizat
 • Autonomie de peste 100 km
 • Încărcare rapidă
 • Anvelopele mari pe 12
Verifică prețul

Scuter electric, ușor și simplu de utilizat, conceput pentru a se deplasa în oraș cu o mare ușurință, întotdeauna cu cel mai mare respect pentru mediu. Keeway E-Zi este un scuter inteligent, sinonim cu tehnologie avansată, capabil să ofere independență maximă la drum și încărcare rapidă. Are un motor puternic Bosch 1200W montat pe roata spate și o baterie de capacitate mare de litiu de 60V 20Ah, atinge o autonomie de peste 100 km în condiții usoare de utilizare. Anvelopele mari pe 12 sunt ideale pentru o plimbare confortabilă. Ca opțiuni acesta are pilot automat, alarmă, GPS, difuzoare audio, telecomandă, aplicație pentru mobil și Led semnalizator.

Dacă ți-ai dorit mereu un scuter electric și nu ai avut ocazia să deții unul, acum o poți face prin intermediul produsului nostru. Scuterul se află la jumătate de distanță spre nivelul de risc pe care ți-l aduce o motocicletă, dar nici atât de lent precum o motoretă cum aveau părinții sau bunicii noștri. Acest scuter electric are un motor de 2800W de aceea, viteza maximă pe care o poate atinge este de 45km/h și poate fi util atât pentru plimbări, cât și pentru a face naveta spre locul de muncă. Este confortabil și modern.

Scuter electric Super SOCO CUX, Motor 2788W, Viteza maxima 45km/h, autonomie 70-85 Km, Keyless Go, suspensii hidraulice, roti 12 (Albastru)

 • Înregistrează în mers
 • HD Night View
 • Panou digital
 • Display luminos cu ajustare verticală
 • Funcția Cruise Control
Verifică prețul

Descoperă scuterul electric Super Soco Cux, cu un motor mai puternic față de precedenta versiune, șasiu mai ușor cu 10 kg și o paletă de nouă culori irezistibile. Acesta posedă o cameră video care, prin apăsarea a unui singur buton, înregistrează din mers, cu o calitate înaltă a imaginii. Senzorul intern G-Lock face fotografiile perfect indiferent de unghiul de înclinare. De asemenea, scuterul electric are butoane moi și la îndemână, accelerație fină, totul pentru a face deplasarea cu acesta mai plăcută.


* Prezentare video mai jos

Scuter Kymco Agility 50 E4,albastru

 • Tip scuter: 4T
 • Tip motor: 4 timpi 49cmc
 • Capacitate cilindrică: (cc)49 cc
 • Viteză maximă (km/h)45 km/H
 • Tip sistem alimentare: injecție
Verifică prețul

Cu un design modern, scuterul Kymco Agility albastru poate fi alegerea potrivită pentru tine. Fiabilitatea dovedită și recunoscută a acestui model face să conduceți acest scuter mulți kilometri cu placere și fară nicio grija! Este necesar minim carnet de conducere categoria B sau A. Scuter de tip standard, cu un motor în 4 timp 49cmc. Acest motor poate merge cu o viteza maximă de 45km/h. Are 97 de kilograme și o înălțime de 77 cm, este de dimensiuni reduse și se poate parca în locuri mici. Capacitatea rezervorului este de 5 L.  

Întrebări despre scuterele de 49cmc

Ce consum la 100km are un scuter de 49cmc?

La viteze cuprinse între 50 și 70 km/oră, un scuter de 49 cmc poate consuma în medie 3 sau 4 l/100 km. Asta deoarece are motorul mic, unde nu este nevoie să ai un permis special. Acest scuter este mai mult destinat parcurgerii distanțelor scurte, sau prin oraș.

Cât de des se face revizia?

Planul de service/revizii arată altfel de la producător la producător, sau chiar de la un model la altul. Așadar, dacă nu ai posibilitatea să cumperi un model nou, cu garanție și revizii incluse ia în calcul că anumite consumabile sunt recomandate a fi schimbate după primii 500 km. Apoi la 1000 km, 2500 km șamd.

Ce viteză prinde un scuter de 49cmc?

Scuterele de 49 cmc sunt simple, relativ ieftine și nu ai nevoie să obții un permis de conducere. Ele rulează, de obicei, cu viteze de pana la 45 de km/h, ceea ce le face ideale pentru deplasarea în oraș, unde e trafic, pe distanțe mici, cu viteză redusă.

Pot lua un pasager în spate?

Scuterele de 49 cmc sunt destul de lente și mici pentru majoritatea oamenilor. Sunt utile în special la deplasarea pe o arie restransă, în oraș. Așadar nu se recomandă achiziția unui astfel de model, dacă vrei să ai și un pasager sau să călătorești pe distanțe mai mari.

Dacă am mers doar cu mașina am nevoie să iau lecții de condus moto?

Pentru conducerea fiecărui tip de vehicul este necesară deținerea permisului de conducere potrivit. Categoriile de permis sunt menționate în legislație - pentru conducerea motocicletelor este nevoie de permis de conducere categoria A. Bineînțeles că dacă deții permis de conducere categoria B, pentru a conduce o motocicletă este nevoie de pregătire specializată, sub monitorizarea unui instructor auto. Indiferent dacă deții sau nu un permis de conducere pentru altă categorie, vei putea oricând începe cursurile de condus moto, cât timp sunt îndeplinite celelalte condiții de admitere.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Parfum De Mașină
Cel mai bun parfum de mașină

Primul lucru care este observat intr-o mașină este mirosul. Nu mai arunca banii pe brăduleți de 1 leu care se consumă în 1-2 zile și investește într-un parfum profesional penru mașină.

Cea Mai Bună Trotinetă Electrică - Încape în Portbagaj
Trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj

Vezi modele de trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj. Cu o astfel de trotinetă îți poți recupera investiția în doar un sezon primăvară - vară - toamnă. Fii cool, fii ECO!

Cel Mai Bun Aspirator Auto Fără Cablu (cu Acumulator)
Cel mai bun aspirator auto de mână fără cablu, cu acumulator

Dacă ai avut până acum un aspirator auto cu cablu, probabil ști cât de enervant e să te încurci în cablu, să iasă din priză etc. Alege un aspirator auto cu acumulator.

Cea Mai Bună Cutie De Portbagaj Cu Montare Pe Plafon
Cea mai bună cutie de portbagaj cu montare pe plafon

Dublează-ți capacitatea de stocare a portbagajului cu ajutorul unei cutii cu montare pe plafonul mașinii. Au formă aerodinamică, sunt sigure și ușor de montat pe orice mașină cu bări transversale.

Cel Mai Bun Compresor Auto 12V (la brichetă)
Compresoare auto cu conectare la priza de bricheta (12V)

Vrei să-ți faci singur presiunea la roți fără să mai treci pe la vulcanizare? Cu ajutorul unui compresor de 12V care se alimentează la priza de brichetă ai oricând la îndemână această posibilitate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe