Cel Mai Bun Invertor Auto 12v - 220v

Cel mai bun invertor auto 12v 220v

Modificat la 21 octombrie 2021
Articol evaluat de 51 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-ți cumperi un invertor auto 12v 220v?

Un invertor auto servește la transformarea curentului continuu de 12 sau 24 de Volți, din rețeaua autoturismelor și camioanelor, în curent alternativ de 220 de Volți. În principiu, este aparatul opus unui redresor.

Dacă analizezi oferta pieței, vei observa că există produse mai ieftine și mai scumpe, cu diferența dintre extreme destul de mare. Acest lucru se explică prin faptul că puterea generată de acestea variază – poți găsi chiar și aparate de tip invertor auto 3000W, însă și modele slabe, de sub 500W.
Dacă plănuiești să cumperi un astfel de produs este bine să știi că descrierea lor tehnică include cel puțin două tipuri de putere, măsurată în wați: putere de vârf și putere continuă.

Puterea de vârf face referire la puterea maximă pe care o poate pune la dispoziție invertorul, susținută însă pentru o perioada mică de timp, în timp ce puterea continuă are o valoare mai mică și reprezintă energia pe care o poate asigura dispozitivul pe termen lung. Acest aspect al funcționării invertorului ține cont de faptul ca unele produse electrocasnice și unelte electrice consumă semnificativ mai multă putere la pornire decât în timpul utilizării.

Invertoare auto 220v

Cel mai bun

Well 300W

 • Putere de 300W
 • Include un cablu pentru cuplarea la mașină
 • Tensiune de 24V-220V
 • Prezintă un USB
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Mașina poate fi o sursă foarte bună de electricitate, pe care o poți folosi pentru multe dispozitive, de la dispozitive de divertisment cum sunt tabletele, până la laptopuri sau aparate utile, cum ar fi aparatul de ras. Invertorul de tensiune cu usb de la Well te va ajuta să poți folosi aparate electrice care în mod normal se pot conecta doar la o priză de acasă. Invertorul transformă tensiunea de 24 V în 220 V, având o putere de ieșire continuă de 300W, ceea ce poate fi suficient pentru încărcarea simultană a unui laptop și a unui telefon, de exemplu,

la buget

Invertor de tensiune cu display 12V-220V, putere 500 W, USB

 • Putere maximă de 500W
 • Dispune de siguranță și de ventilator
 • Dotat cu protecție supraîncărcare, polaritate inversă și circuit scurt
 • Temperatura de funcționare: -10°C - 60°C
 • Dimensiuni: 200 x 112 x 56 mm
Verifică prețul

Invertorul auto USB cu CPU, control și display digital 12V are o putere de 500 W și este un invertor ideal pentru călătorii, drumeții, camping, corturi, deplasări cu barca oriunde nu există electricitate. Acesta prezintă protecție input voltaj scăzut, protecție pentru polaritate inversă, protecție pentru circuit, protecție pentru supraîncărcare, dar și protecție pentru scurt circuit. De asemenea, invertorul dispune de siguranță și de ventilator. În plus, acesta repornește dupa activarea protecțiilor.

Premium

Solight IN06 − Convertor de tensiune 300W/12V

 • Sarcina maximă de ieșire (constantă): 300W
 • Sarcină maximă de ieșire (în vârf): 600W
 • Unda de ieșire are forma unui sinusoid modificat
 • Temperatura de lucru: -20°C până la +50°C.
 • Greutate 0,9 kg
Verifică prețul

Convertorul de presiune Solight IN06 este un aparat revoluționar ce prezintă o sarcină constantă maximă de ieșire de 300W, cea în vârf fiind de 600W. Dispozitivul se poate utiliza la o temperatură de lucru începând cu -20°C, putând ajunge la până la +50°C. De asemenea, unda de ieșire are forma unui sinusoid modificat, iar ieșirea de încărcare USB 2.0 are o valoare de 2100mA. Sursa de alimentare este una facilă, deoarece convertorul de presiune funcționează atunci când este cuplat la un adaptor auto pentru țigări DC 12V ce este inclus.

Invertor de tensiune DC 12V la AC 220V , 150W, adaptor soclu auto la soclu priza EU/UK si USB 2.1, rosu

 • Accesibil
 • Ultraportabil
 • Design minimalist
 • Pentru orice dispozitiv
 • Dotat cu ventilatoare interne
Verifică prețul

Un invertor de tensiune este acel lucru care îi lipsește mașinii tale. Acest device este ultraportabil, accesibil și te va ajuta să alimentezi orice dispozitiv electric direct din mașină. Acesta este util atunci când planifici să mergi într-o călătorie sau drumeție dar și zilnic ca să încarci telefonul sau laptop-ul atunci cînd nu ai acces la priză. Dispozitivul este dotat cu ventilatoare interne pentru a nu se supraîncălzi, are un soclu de priză EU/UK și port USB 2.1. care vor acoperi orice necesitate a ta.

Invertor de tensiune 300W/600W 12V la 230V Volt USB DC AC Green Cell

 • Portabil
 • Compact
 • Protecție suprasarcină
 • Ventilare
 • Accesibil
Verifică prețul

Invertorul de tensiune 600W cu alimentare 12V este soluția ideală atunci când dorești să alimentezi și să utilizezi în incintă un produs electronic cum ar fi: laptopul, tabletă, mini frigiderul, televizor, alimentatorul de telefon, aparatul foto, ventilatorul și altele. Acesta se alimentează la 12V la bateria autovehiculului și furnizează o tensiune de ieșire de 230V și o putere de ieșire de continuu 600W. Invertorul este echipat cu 2 prize schuko 230V, 1 iesire USB 5V de 1A, 2 leduri ce indică statusul funcționării aparatului.

Întrebări despre invertoarele auto de 220v

Ce putere trebuie să aibă invertorul?

Invertorul auto de 220v transformă tensiunea continuă în tensiune alternativă. În funcție de preț, puterea acestora variază. Cele mai comune, însă, sunt cele cu puteri maxime cuprinse între 600W și 1000W care sunt ideale în majoritatea situațiilor. De asemenea, există și invertoare cu putere de 150W sau 3000W.

Cât consumă un invertor auto?

Cu cât puterea invertorului este mai mare, cu cât numărul de W este mai ridicat, cu atât produsul este mai eficient pentru utilizator, pentru că se poate folosi pe o gamă variată de aparate. Gama de putere începe de la 150 W și poate ajunge până la 5000 W.

Cât ține o baterie auto cu invertor?

Invertorul auto de tensiune de 220V, în funcție de gradul de uzură al bateriei , de consumatorul dorit spre folosire funcționează atât timp cât nivelul de încărcare al acumulatorului nu scade sub limita admisă de invertor. În momentul în care limita de tensiune admisă de invertor este depașită, acesta va emite un semnal sonor urmat de intrarea în protecție a invertorului prin decuplarea automată a invertorului de la tensiunea de alimentare și decuplarea consumatorului.

Cât de mult timp poate fi utilizat un invertor auto?

În funcție de nivelul de intensitate a folosirii, acest dispozitiv poate rezista pentru o perioadă mai îndelungată sau mai puțin lungă, de aceea, atunci când ți-ai propus să-ți cumperi un invertor de mașină, alege-l bazându-te pe calitățile sale și pe capacitatea de rezistență la exploatare în condiții de utilizare maximă.

Cum se alege un invertor?

În situația în care te-ai decis că este timpul să cumperi un invertor, chiar dacă poți consideră că alegerea acestuia este o operațiune pe care o poate face oricine, situația nu este atât de simplă. Trebuie să prezinte următoarele caracteristici: porturi suficiente, putere suficientă, prezența extra-funcțiilor și un sistem de răcire eficient.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Suport de Bicicletă - Prindere pe Haion
Cel mai bun suport de bicicletă pentru mașină cu prindere pe haion pentru 2 biciclete

Știai că îți poți lua bicicleta în vacanță foarte ușor pe mașină? Nu ai nevoie de bare transversale ci doar de un suport special care se prinde pe haion/portbagajul mașinii.

Cea Mai Bună Cameră Auto Tip Oglindă Retrovizoare
Cea mai bună cameră auto tip oglindă retrovizoare

Nu vrei să-ți aglomerezi bordul cu o cameră auto DVR standard? Alege o cameră tip oglindă retrovizoare și integrarea în aspectul bordului va fi una aproape invizibilă.

Cea Mai Bună Stație de Încărcare Mașini Electrice pentru Acasă
Stații de încărcare mașină electrică pentru acasă

Stațiile de încărcare pentru uz casnic funcționează pe 220v sau 380v și sunt varianta cea mai rapidă și eficientă pentru a-ți putea încărca mașina la tine în curte. Află care sunt cele mai bune modele pe care le poți cumpăra astăzi.

Cel Mai Bun Parfum De Mașină
Cel mai bun parfum de mașină

Primul lucru care este observat intr-o mașină este mirosul. Nu mai arunca banii pe brăduleți de 1 leu care se consumă în 1-2 zile și investește într-un parfum profesional penru mașină.

Cea Mai Bună Oglindă Retrovizoare Pentru Bebeluși
Cea mai bună oglindă retrovizoare pentru bebeluși

Vrei să-ți poți supraveghea bebelușul în timp ce mergi singur/ă cu el în mașină? Oglinda retrovizoare te va ajuta să-l supraveghezi de la volan în timp ce el stă în scoică.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe