Cel Mai Bun Aspirator Auto Fără Cablu (cu Acumulator)

Cel mai bun aspirator auto de mână fără cablu, cu acumulator

Modificat la 10 octombrie 2021
Articol evaluat de 103 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi un aspirator auto fără cablu?

Este important să păstrezi interiorul mașinii curat, chiar dacă ești singura persoană care o vede. Nu numai că murdăria, părul, praful și firimiturile îți pot face mașina să se simtă mai puțin confortabilă, acumularea de resturi poate crea alergii și alte condiții. Aspiratoarele auto sunt compacte și ușor de utilizat pentru curățarea mizeriilor mici. Acestea vin într-o gamă largă de stiluri pentru a se potrivi nevoilor individuale.

Aspiratoarele auto fără fir combină funcționalitatea și comoditatea, oferind o soluție portabilă care poate ajunge în spații înguste. Vin la pachet cu baterii reîncărcabile și o stație de încărcare pentru a umple energia între utilizări. Aspiratoarele auto vin cu un set de instrumente concepute pentru a se potrivi în crăpături sau pentru a prelua părul animalelor de companie.

Când nu sunt folosite, le poți păstra în apropiere pentru acces ușor. Indiferent dacă înlocuiești un model mai vechi sau achiziționezi primul aspirator portabil, sigur vei găsi unul care se potrivește nevoilor tale.

Aspirator auto fără cablu

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Baseus

 • Wireless
 • Baterie 2000 mAh
 • Putere 65 W
 • Încărcare USB Type-C
 • Timp de încărcare: 3.5 ore
Verifică prețul

Curățenia din mașina ta reprezintă un factor important, ce contribuie pozitiv la calitatea șofatului, dar și a bunăstării șoferului. Din acest motiv, s-a creat aspiratorul auto “Baseus”, care, fiind fără fir, curăță chiar și cele mai inaccesibile locuri. Acest lucru este datorat, în special, accesoriilor adiționale, pe care le posedă aspiratorul. Totodată, acest produs, reprezentat printr-o capsulă, este relativ mic, fiind ușor de transportat și de păstrat, chiar și în mașină, pentru orice eventualitate.

la buget

* Prezentare video mai jos

Xiaomi

 • Baterie de 4000mAh
 • Tip aspirare: uscată
 • Capacitate de colectare de 100 ml
 • Dimensiuni: 72 x 312 mm ( adâncime x înălțime)
 • Greutate 700 g
Verifică prețul

Aspiratorul Xiaomi este ideal pentru casă, birou sau mașină. Curăță eficient orice urmă de praf și nu are cablu de alimentare, fiind extrem de ușor de transportat și utilizat. Modul de aspirare este pornit cu o singură apăsare de buton. Găurile de aerisire pot fi găsite pe ambele părți ale carcasei, dispersându-se ușor fluxul de aer intern. Are un spațiu generos de colectare a prafului și acesta este de asemenea ușor de golit. Durata de viață a bateriei poate fi până la 24 de minute și timpul de încărcare este extrem de scurt.

Premium

* Prezentare video mai jos

Curățenia în mașină sau în casă poate deveni motiv de bucurie, nu o corvoadă dacă ai instrumentele necesare. Acest aspirator de mână îți va face viața mai ușoară deoarece vei aspira rapid tot ce înseamnă praf și murdărie în casa ta fără prea mult efort. Dat fiind că nu are un fir care să te încurce, vei putea curăța suprafețele mai rapid ca oricând. Funcționează cu un acumulator Lilon de 21.6 V care îți oferă o autonomie de 45 minute și are culoarea neagră pentru a fi cât mai ușor de curățat. Prețul este accesibil.

Aspirator de mana Black Decker 18V Lithium Flexi

 • Rezervor transparent complet detașabil
 • Filtrare triplă
 • Stație de încărcare
 • Încărcător inteligent Eco
 • Sistem de golire laterală
Verifică prețul

Aspiratorul de mână de la Decker este unul revoluționar, deoarece nu doar că aspiră toate tipurile de gunoi( inclusiv praful, murdăria, părul animalelor de companie), ci și este ideal pentru curățarea zonelor greu accesibile din spatele radiatoarelor, sub paturi, în sertare sau alte suprafețe la înălțime. Cu un design modern și atractiv, alături de un motor de înaltă perfosmanță, aspiratorul este portabil și performant, dispunând de un furtun flexibil integrat de 1.5m. De asemenea, aparatul include și numeroase accesorii.

Aspirator auto umed-uscat Wireless, cu acumulator incorporata de 2700 mAh, accesoriu pentru spati inguste, perie curatare, putere 120W - Leexo®

 • Putere aspirare: 120W
 • Acumulator 2700 mAh
 • Material: ABS+ părți electronice
 • Golire rapidă a recipientului
 • Dispune de un buton on/off
Verifică prețul

Aspiratorul auto umed de la Leexo este unul absolut necesar, deoarece revoluționează prin capacitatea incredibilă de curățare. Cu un design modern și inovativ, aparatul funcționează prin tehnologia wireless și beneficiază de o golire rapidă a recipientului, dar și de un cap lung pentru a curăța spațiile înguste, cum ar fi cele dintre scaune. Dotat cu o putere de aspirare de 120W, aparatul aspira atât murdăria uscată, cât și umedă, dispunând de un cablu de alimentare inclus, dar și de un acumulator incorsporat de 2700 mAh.

Turbo Buddy aspirator de mână fără fir

 • Rapid
 • Eficient
 • Nu face zgomot mare
 • Rezistent
 • Design modern
Verifică prețul

Curățenia casei tale este un aspect important mai ales dacă ai copii mici sau ai alergii care te supără. Pentru a face curat cât mai rapid și lipsit de efort, noi îți oferim un aspirator de mână extrem de stilat pe care îl poți folosi la orice oră. Este suficient de eficient încât să îl poți folosi chiar și în mașină. Dat fiind că nu are fir și poate fi folosit cu o singură mână chiar și de către copii. Funcționează cu ajutorul unei stații de încărcare și îți oferă autonomie ridicată pentru o curățenie de durată.

Aspirator auto Total, 0.7 L, 6 KPa, acumulator Li-Ion, accesorii incluse

 • Tensiune necesară 20 V
 • Absorbție mai mare de 7.0KPa
 • Capacitatea rezervorului de 0.7 L
 • Funcționează cu acumulator Li-Ion
 • Are furtun flexibil
Verifică prețul

Aspiratorul auto Total vă va ajuta să păstrați curățenia casei voastre, având o capacitate a rezervorului mai mult decât suficientă de 0.7L. Accesoriile pe care le include sunt un furtun flexibil ideal pentru a curăța și cele mai ascunse locuri ale camerei dumneavoastră, o perie potrivită pentru curățarea eficientă a podelei, alături de 2 tuburi de plastic. Cu o tensiune de 20V, aparatul funcționează pe baza unui acumulator tip Li-Ion și are o capacitate de absorbție de peste 7KPa. De aceea, aspiratorul este absolut necesar gospodăriei dumneavoastră.

Întrebări despre aspiratoarele auto fără cablu

Ce ar trebui să caut atunci când cumpăr un aspirator fără cablu?

Atunci când cauți un aspirator fără cablu e important să ai în vedere puterea, cât de ușor este de manevrat, cât de mult spațiu ocupă cu depozitarea dar și cât de mare este ca să știi ce locuri sunt accesibile pentru el. De asemenea este importantă și autonomia precum și timpul de încărcare.

Câți wați are un aspirator bun fără cablu?

Este important să ne amintim că un aparat fără fir poate avea o putere mai mare, dar o aspirație mai proastă în comparație cu alte aspiratoare. Aspiratoarele fără fir sunt de obicei în jur de 20-200 wați, iar aspiratoarele cu fir sunt în general de aproximativ 1000-2000 wați.

Cum reîncarci un aspirator fără cablu?

Pentru a încărca bateria pur și simplu conectează încărcătorul așa cum arată instrucțiunile. Desfă clemele de fixare pentru a elibera bateria. Există un indicator luminos pentru a arăta că se încarcă. Când este complet încărcată, lumina devine verde.

Cum funcționează aspiratoarele fără cablu?

Bateria creează puterea de aspirație, astfel încât unele aspiratoare fără fir pierd aspirarea pe măsură ce bateria începe să se epuizeze. Îți va oferi o aspirație mai puternică decât un aspirator cu motor. Folosește o baterie mai puternică pentru rezultate mai bune la aspirare.

Cum dezinfectezi un aspirator fără cablu?

Folosește o foarfecă sau un dispozitiv de tăiere pentru a înlătura cu atenție părul sau tot ceea ce este încurcat în aspirator. Aplică alcool pe un tampon de bumbac și apoi freacă-l pe fundul aspiratorului pentru a-l dezinfecta. Aceasta se va usca instantaneu.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Cea Mai Bună Oglindă Retrovizoare Pentru Bebeluși
Cea mai bună oglindă retrovizoare pentru bebeluși

Vrei să-ți poți supraveghea bebelușul în timp ce mergi singur/ă cu el în mașină? Oglinda retrovizoare te va ajuta să-l supraveghezi de la volan în timp ce el stă în scoică.

Cel mai bun Scaun Înălțător de Mașină pentru Copii
Scaun înălțător de copii pentru mașină

Copilul a făcut peste 3 ani și nu-i mai e confortabil statul în scaunul auto? Cu ajutorul unui scaun înălțător pentru copii, el poate fi asigurat cu centurile de siguranță standard ale mașinii.

Cel Mai Bun Suport de Bicicletă - Prindere pe Haion
Cel mai bun suport de bicicletă pentru mașină cu prindere pe haion pentru 2 biciclete

Știai că îți poți lua bicicleta în vacanță foarte ușor pe mașină? Nu ai nevoie de bare transversale ci doar de un suport special care se prinde pe haion/portbagajul mașinii.

Cea Mai Bună Saltea Gonflabilă pentru Dormitul în Mașină
Cea mai bună saltea gonflabilă pentru dormitul în mașină

Salteaua gonflabilă auto se instalează foarte rapid peste bancheta din spate a mașinii și-ți permite să ai un somn confortabil. Este bună ca variantă de rezervă în caz că nu te simți în siguranță la cort sau este nevoie să dormi în mașină.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe