Cel Mai Bun Aspirator Auto Fără Cablu (cu Acumulator)

Cel mai bun aspirator auto de mână fără cablu, cu acumulator

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 103 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi un aspirator auto fără cablu?

Este important să păstrezi interiorul mașinii curat, chiar dacă ești singura persoană care o vede. Nu numai că murdăria, părul, praful și firimiturile îți pot face mașina să se simtă mai puțin confortabilă, acumularea de resturi poate crea alergii și alte condiții. Aspiratoarele auto sunt compacte și ușor de utilizat pentru curățarea mizeriilor mici. Acestea vin într-o gamă largă de stiluri pentru a se potrivi nevoilor individuale.

Aspiratoarele auto fără fir combină funcționalitatea și comoditatea, oferind o soluție portabilă care poate ajunge în spații înguste. Vin la pachet cu baterii reîncărcabile și o stație de încărcare pentru a umple energia între utilizări. Aspiratoarele auto vin cu un set de instrumente concepute pentru a se potrivi în crăpături sau pentru a prelua părul animalelor de companie.

Când nu sunt folosite, le poți păstra în apropiere pentru acces ușor. Indiferent dacă înlocuiești un model mai vechi sau achiziționezi primul aspirator portabil, sigur vei găsi unul care se potrivește nevoilor tale.

Aspirator auto fără cablu

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Baseus

 • Wireless
 • Baterie 2000 mAh
 • Putere 65 W
 • Încărcare USB Type-C
 • Timp de încărcare: 3.5 ore
Verifică prețul

Curățenia din mașina ta reprezintă un factor important, ce contribuie pozitiv la calitatea șofatului, dar și a bunăstării șoferului. Din acest motiv, s-a creat aspiratorul auto “Baseus”, care, fiind fără fir, curăță chiar și cele mai inaccesibile locuri. Acest lucru este datorat, în special, accesoriilor adiționale, pe care le posedă aspiratorul. Totodată, acest produs, reprezentat printr-o capsulă, este relativ mic, fiind ușor de transportat și de păstrat, chiar și în mașină, pentru orice eventualitate.

la buget

* Prezentare video mai jos

Xiaomi

 • Baterie de 4000mAh
 • Tip aspirare: uscată
 • Capacitate de colectare de 100 ml
 • Dimensiuni: 72 x 312 mm ( adâncime x înălțime)
 • Greutate 700 g
Verifică prețul

Aspiratorul Xiaomi este ideal pentru casă, birou sau mașină. Curăță eficient orice urmă de praf și nu are cablu de alimentare, fiind extrem de ușor de transportat și utilizat. Modul de aspirare este pornit cu o singură apăsare de buton. Găurile de aerisire pot fi găsite pe ambele părți ale carcasei, dispersându-se ușor fluxul de aer intern. Are un spațiu generos de colectare a prafului și acesta este de asemenea ușor de golit. Durata de viață a bateriei poate fi până la 24 de minute și timpul de încărcare este extrem de scurt.

Premium

* Prezentare video mai jos

Kaercher

 • Putere mare de aspirație
 • Durată de funcționare îndelungată
 • Zonă de filtrare mare și turbină eficientă
 • Compact, ușor și flexibil de folosit
 • Capacitate rezervor de 0,9 l
Verifică prețul

Aspiratorul de la Kaercher este unul inovativ în materie de curățenie, deoarece este perfect pentru lucrările de instalare și pentru curățarea clădirilor și a vehiculelor, având o turbină eficientă. Cu o putere de aspirație mare și cu o capacitate mai mult decât suficientă a containerului de 0.9l, aparatul este echipat cu un furtun de aspirație flexibil și cu o duză potrivită pentru fisuri, astfel că puteți curăța ușor și la îndemână într-un mod profesional orice spațiu, indiferent de mărimea acestuia.

Aspirator auto Total, 0.7 L, 6 KPa, acumulator Li-Ion, accesorii incluse

 • Tensiune necesară 20 V
 • Absorbție mai mare de 7.0KPa
 • Capacitatea rezervorului de 0.7 L
 • Funcționează cu acumulator Li-Ion
 • Are furtun flexibil
Verifică prețul

Aspiratorul auto Total vă va ajuta să păstrați curățenia casei voastre, având o capacitate a rezervorului mai mult decât suficientă de 0.7L. Accesoriile pe care le include sunt un furtun flexibil ideal pentru a curăța și cele mai ascunse locuri ale camerei dumneavoastră, o perie potrivită pentru curățarea eficientă a podelei, alături de 2 tuburi de plastic. Cu o tensiune de 20V, aparatul funcționează pe baza unui acumulator tip Li-Ion și are o capacitate de absorbție de peste 7KPa. De aceea, aspiratorul este absolut necesar gospodăriei dumneavoastră.

Aspirator de mana Black Decker 18V Lithium Flexi

 • Rezervor transparent complet detașabil
 • Filtrare triplă
 • Stație de încărcare
 • Încărcător inteligent Eco
 • Sistem de golire laterală
Verifică prețul

Aspiratorul de mână de la Decker este unul revoluționar, deoarece nu doar că aspiră toate tipurile de gunoi( inclusiv praful, murdăria, părul animalelor de companie), ci și este ideal pentru curățarea zonelor greu accesibile din spatele radiatoarelor, sub paturi, în sertare sau alte suprafețe la înălțime. Cu un design modern și atractiv, alături de un motor de înaltă perfosmanță, aspiratorul este portabil și performant, dispunând de un furtun flexibil integrat de 1.5m. De asemenea, aparatul include și numeroase accesorii.

Aspirator auto umed-uscat Wireless, cu acumulator incorporata de 2700 mAh, accesoriu pentru spati inguste, perie curatare, putere 120W - Leexo®

 • Putere aspirare: 120W
 • Acumulator 2700 mAh
 • Material: ABS+ părți electronice
 • Golire rapidă a recipientului
 • Dispune de un buton on/off
Verifică prețul

Aspiratorul auto umed de la Leexo este unul absolut necesar, deoarece revoluționează prin capacitatea incredibilă de curățare. Cu un design modern și inovativ, aparatul funcționează prin tehnologia wireless și beneficiază de o golire rapidă a recipientului, dar și de un cap lung pentru a curăța spațiile înguste, cum ar fi cele dintre scaune. Dotat cu o putere de aspirare de 120W, aparatul aspira atât murdăria uscată, cât și umedă, dispunând de un cablu de alimentare inclus, dar și de un acumulator incorsporat de 2700 mAh.

Întrebări despre aspiratoarele auto fără cablu

Ce ar trebui să caut atunci când cumpăr un aspirator fără cablu?

Atunci când cauți un aspirator fără cablu e important să ai în vedere puterea, cât de ușor este de manevrat, cât de mult spațiu ocupă cu depozitarea dar și cât de mare este ca să știi ce locuri sunt accesibile pentru el. De asemenea este importantă și autonomia precum și timpul de încărcare.

Câți wați are un aspirator bun fără cablu?

Este important să ne amintim că un aparat fără fir poate avea o putere mai mare, dar o aspirație mai proastă în comparație cu alte aspiratoare. Aspiratoarele fără fir sunt de obicei în jur de 20-200 wați, iar aspiratoarele cu fir sunt în general de aproximativ 1000-2000 wați.

Cum reîncarci un aspirator fără cablu?

Pentru a încărca bateria pur și simplu conectează încărcătorul așa cum arată instrucțiunile. Desfă clemele de fixare pentru a elibera bateria. Există un indicator luminos pentru a arăta că se încarcă. Când este complet încărcată, lumina devine verde.

Cum funcționează aspiratoarele fără cablu?

Bateria creează puterea de aspirație, astfel încât unele aspiratoare fără fir pierd aspirarea pe măsură ce bateria începe să se epuizeze. Îți va oferi o aspirație mai puternică decât un aspirator cu motor. Folosește o baterie mai puternică pentru rezultate mai bune la aspirare.

Cum dezinfectezi un aspirator fără cablu?

Folosește o foarfecă sau un dispozitiv de tăiere pentru a înlătura cu atenție părul sau tot ceea ce este încurcat în aspirator. Aplică alcool pe un tampon de bumbac și apoi freacă-l pe fundul aspiratorului pentru a-l dezinfecta. Aceasta se va usca instantaneu.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun suport de schiuri pentru bare transversale

Investește într-un suport de schiuri pentru mașină performant și sigur care se poate monta cu ușurință pe barele transversale deja existente ale mașinii.

Compresoare auto cu conectare la priza de bricheta (12V)

Vrei să-ți faci singur presiunea la roți fără să mai treci pe la vulcanizare? Cu ajutorul unui compresor de 12V care se alimentează la priza de brichetă ai oricând la îndemână această posibilitate.

Olițe portabile cu pungi pentru copii, utile în călătoriile lungi

Vrei să-ți iei de pe cap problema oliței atunci când pleci în călătorie cu copilul (cu mașina, trenul sau avionul)? Olițele portabile cu pungi de unică folosință sunt soluția!

Cel mai bun starter auto portabil

Ți s-a întâmplat să nu mai pornească mașina în zilele reci de iarnă? Cu ajutorul unui starter auto poți rezolva această problemă fără a apela la cineva să-ți dea curent.

Cea mai bună cască open face pentru scuter

Mergi mult prin oraș cu scuterul și vrei să fii confortabil și în siguranță în același timp? Căștile de tip open face sunt ceea ce ai nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe