Cel Mai Bun Troliu Auto cu Telecomandă

Cel mai bun troliu auto cu telecomandă

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 119 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce ai nevoie de un troliu auto cu telecomandă?

Un troliu auto cu telecomandă este o unealtă foarte utilă atât în gospodării dar și pentru profesioniștii în construcții. Acesta este prroiectat pentru a trage greutate pe orizontală, deci poate fi folosit pentru tractarea mașinilor, atv-urilor, sau greutăților pe care ai nevoie să le muți. De exemplu, pregătirea pentru o expediție auto și călătoria pe teren accidentat pe vehiculele off-road necesită un nivel adecvat de pregătire și disponibilitatea instrumentelor speciale care să ajute mașina să iasă dintr-o situație dificilă chiar și singură.

Un astfel de instrument este un troliu, cu ajutorul căruia poți ajuta pe oricine e aflat în dificultate. Principiul de funcționare al troliului poate fi mecanic sau mai avansat - hidraulic și electric, fără a necesita costuri speciale și efort fizic. Telecomanda este componenta cu care controlezi dispozitivul mult mai ușor. Aceasta poate fi cu fir sau wireless, opțiune din ce în ce mai populară, întrucât asigură un plus de siguranță, permițându-ți să dai comenzile de la o distanță considerabilă.

Trolii auto cu telecomandă

Premium

Troliu auto 12000lbs/ 12V serie VISOLI 12000LP

 • Greutate tractată 5440 kg
 • Electric
 • Frână automată
 • Telecomandă wireless
 • Cutie de viteză
Verifică prețul

Acest troliu auto este un sistem de tractare ce are puterea de a exercita forțe pentru mutarea lucrurilor ce au o greutate de până la 5440 kg și poate fi folosită atât acasă cât și la locul de muncă. Nu necesită ajutorul unui specialist dar se recomandă folosirea cu atenție deoarece puterea acestui aparat este imensă. Dispune de un motor de 12V cu 6cp Solenoid 500A, telecomandă cu fir dar și fără, cutie de viteze, 3 planetare și frână automată ce este instalată la baza motorului. Troliul auto cântărește 37 kg.

Cel mai bun

Troliu auto cu Telecomanda Radio 12V 12000LBS 5400kg KraftDele

 • Electric
 • Tensiune de alimentare 12 v
 • Capacitate de ridicare 5400 kg
 • Frână automată
 • Cutie de viteză 2 trepte
Verifică prețul

Acest troliu cu telecomandă are o capacitate de tractare mare, de 5400 kg și este caracterizat prin componente de înaltă calitate. Acest model asigură o utilizare sigură în orice loc. Ideal pentru ateliere, șantiere de construcții sau în garaje. Este un troliu puternic și solid, electric, alimentat de o baterie de 12V și de asemenea, ideal pentru crossover-uri și quad-uri de teren. Dispune de o cutie de viteze cu 2 trepte, frână automată și un cablu sintetic ce măsoară lungimea de 27 m lungime si 9 mm.

la buget

Troliu auto 12V 1.590Kg 3.500 lbs PROPULLATOR 3500-D Germania

 • Greutatea maximă tractată: 1590 kg
 • Mecanismul de tractare este tip electric
 • Lungimea chingii de remorcare este de 13 m
 • Tensiunea motorului de 12 V
 • Viteza de ridicare: 3,3 / min
Verifică prețul

Troliul auto Propullator 3500-D este un troliu electric off-road adecvat, foarte potrivit pentru terenurile accidentate. Deține o tracțiune maximă de 1590kg/3500 Ibs, fiind proiectat pentru ridicarea sarcinilor grele. Motorul de 1,3 CP, cutia de viteze planetară în trei trepte, cablul de oțel de 13m și scripetele suplimentar, fac din acest troliu alegerea perfectă pentru tine. Poate fi montat pe quads, ATV-uri, remorci sau SUV-uri. Inclusă în livrare este și o telecomandă cu fir lung și mâner confortabil, pentru o utilizare și mai ușoară.

Troliu auto electric 12V profesional 2000LBS 906kg, cu cablu 15m, cu telecomanda control

 • Motorul este magnetic permanent
 • Cablul are 15m
 • Greutatea maximă suportată de 906 kg
 • Cablul se înfășoară manual sau electric
 • Control prin telecomandă
Verifică prețul

Acest troliu electric cu motor magnetic permanent, este profesional și dispune de un cablu ce măsoară lungimea de 15 metri și care se poate înfășura electric. Are telecomandă pentru controlul comutatorului și o putere de tragere de 2000LBS. Forța maximă pe care o poate trage este de 906 kg. Lungimea tamburului măsoară 7 cm iar lungimile generale pe care le are dispozitivul sunt de 28x10x10 cm. Poate fi utilizat fără ajutor specializat, însă se recomandă folosirea cu extrem de mare atenție deoarece are o putere mare.

Troliu electric Guede GUDE55128, 1800 Kg, 12 V

 • Include elemente de ancorare
 • Control prin telecomandnă
 • Greutate de 15 kg
 • Greutate maximă de tracțiune: 1800 kg
 • Viteză: 1,8 m/ min
Verifică prețul

Troliul electric Guede GUDE55128 este extrem de eficient pentru ridicarea și mobilizarea obiectelor grele, cum ar fi diverse materiale de construcție. Poate fi folosit atât în scopuri personale, cât și la nivel industrial. Forța maximă de tracțiune ajunge până la 1800kg, iar conexiunea este de 12V. Greutatea sa este de 15kg. Un beneficiu important este și cel legat de reducerea costurilor pe termen lung. Setul de livrare conține troliul, telecomanda, cablurile aferente, precum și elementele de ancorare.

Troliu rapid auto Grizzly Winch 8500Lbs 3856KG cu sufa sintetica telecomanda cu fir si wireless

 • Greutate tractată 3856 kg
 • Telecomandă wireless
 • Fantă de aluminiu
 • Frână automată
 • Ambreiaj FGR
Verifică prețul

Troliul rapid auto Grizzly Winch are o capacitate de tractare incredibil[ de 3856 de kg, datorită motorului puternic de 5.2 CP. Cu o transmisie planetară în trei trepte, troliul se controlează atât cu ajutorul unei telecomenzi wireless, cât și cu una cu fir, iar frâna este tip automat. Aparatul include și o sufă sintetică cu cârlig 8mm x 18mm, o fantă de aluminiu și un set de șuruburi cu ajutorul căruia se poate monta, fiind extrem de potrivit pentru a fi utilizat pe șantierele mari de construcții.

Troliu auto X-Power Winch 12000lbs 12v

 • Frâna este automată în tambur
 • Include telecomandă wireless
 • Forța de tracțiune de 5440 kg
 • Alimentare: 12V
 • Greutate de 40 kg
Verifică prețul

Acest troliu auto X-Power Winch 12000lbs are o puterea de tractare de 5440 kg și este utilizat în domeniul tractărilor, pentru UTV-uri, Side by Side și off-road pentru vehicule cu masă mare. Troliul este echipat cu cablu de oțel și poate fi folosit atât independent, atunci când se tractează un automobil, sau integrat în sisteme mai complexe, cum ar fi sisteme cu scripeți. Dispune de o telecomandă wireless și una cu fir de 3,7 m și motor series Wound extrem de eficient. Aparatul cântărește greutatea de 40 kg.

Întrebări despre troliile auto cu telecomandă

Ce greutate suportă un troliu auto cu telecomandă?

Greutatea suportată a unui troliu cu telecomandă se referă la masa maximă, măsurată în kilograme, pe care o poate susține un model. Specialiștii susțin că nu ar trebui să alegi o unealtă care nu poate trage echivalentul a cel puțin 1,5 x greutatea brută a mașinii.

Ce viteză de tractare are un troliu auto cu telecomandă?

Viteza de tractare a unui troliu este condiționată în mod direct de tipul angrenajului pe care îl posedă fiecare model, principalele alternative disponibile în comerț fiind cele planetare și cele cu melc. Primele au design compact și eficiență ridicată iar cele cu melc nu asigură o viteză de tractare mai mare de un metru pe minut.

Din ce material este cablul unui troliu auto cu telecomandă?

Cablurile troliului trebuie să fie din oțel zincat pentru rezistență la coroziune. Poți cumpăra WSC și IWRC din oțel inoxidabil, dar rezistența minimă la rupere este redusă. Standardul industrial a fost cablul de oțel folosit pe aeronave, care este mai durabil decât cablul sintetic.

Telecomanda este wireless?

Telecomanda unui troliu este componenta ce îți permite să controlezi dispozitivul astfel încât să îți îndeplinești sarcinile cu ușurință. Aceasta poate fi cu fir (ce măsoară de obicei 3,7 m) sau wireless, opțiune din ce în ce mai populară, întrucât asigură un plus de siguranță permițând control de la distanță.

Ce putere are motorul unui troliu auto cu telecomandă?

Motorul unui troliu poate fi Series Wound (potrivit sarcinilor mari) sau Permanent Magnet (PM), fiecare alternativă potrivindu-se unui anumit regim de funcționare. În funcție de greutatea pe care o ai de mutat, motorul poate avea o putere cuprinsă între 500W și 10 CP.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Suport de Bicicletă - Prindere pe Haion
Cel mai bun suport de bicicletă pentru mașină cu prindere pe haion pentru 2 biciclete

Știai că îți poți lua bicicleta în vacanță foarte ușor pe mașină? Nu ai nevoie de bare transversale ci doar de un suport special care se prinde pe haion/portbagajul mașinii.

Cea Mai Bună Cameră Auto MIO - Top / Ghid / Păreri
Cele mai bune camere video auto MIO (8 modele testate)

Review-uri comparative ale celor mai bune camere video pentru mașină marca MIO. Află avantajele și dezavantajele fiecărui model descoperite de către experții noștri.

Cel mai bun Scaun Înălțător de Mașină pentru Copii
Scaun înălțător de copii pentru mașină

Copilul a făcut peste 3 ani și nu-i mai e confortabil statul în scaunul auto? Cu ajutorul unui scaun înălțător pentru copii, el poate fi asigurat cu centurile de siguranță standard ale mașinii.

Cel Mai Bun Scaun Auto De Copii cu Rotație 360 grade
Cele mai bune scaune auto pentru copii cu rotație 360 grade

Aceste scaune cu rotire se pot folosi din primele zile de viață ale copilului și până la vârste de 8-10 ani. Din punct de vedere financiar e cea mai bună alegere pe care o poți face. Vezi ce modele îți recomandăm.

Cel Mai Bun Compresor De Aer Portabil
Cel mai bun compresor de aer portabil

Scapă de datul la pompă cu ajutorul acestui compresor portabil și automat. Poți umfla cu el bicicleta, mingi sau colace de piscină.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe