Cel mai bun Sistem de Comunicare Moto Pilot + Pasager

Cel mai bun sistem de comunicare moto

Modificat la 21 martie 2021
Articol evaluat de 59 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi un sistem de comunicare pentru motocicletă sau scuter?

Comunicarea este importantă chiar și atunci când ești pe motor ori pe scuter. Mai ales dacă pleci la drum lung, în gașcă, sau ai un pasager cu tine. Iar pentru asta vei avea nevoie de un sistem de comunicare. Unele sunt integrate în casca de protecție, iar dacă ești foarte comunicativ, atunci merită să investești într-un sistem încorporat. Dacă însă îl folosești ocazional atunci poți cumpăra unul care se atașează ulterior. În felul acesta vei putea schimba căștile, ori de câte ori ai nevoie. În primul rând, un astfel de sistem oferă siguranță atunci când este folosit, întrucât nu ai nevoie de mâini pentru controlarea lui.

Poți vorbi cu membrii grupului, poți vorbi la telefon sau poți asculta muzică/radio. Sistemul se poate conecta la dispozitivele smart, uneori chiar la mai multe simultan (dacă deții 2 telefoane de ex.) și poate fi controlat vocal. În plus, cele mai performante sisteme oferă o arie de acoperire de până la 1,5 km între utilizatori. Altele dețin funcții precum cea în care aparatul îți spune singur când s-a conectat, deconectat, te sună cineva sau când dai drumul la muzică.

Cele mai bune sisteme de comunicare moto

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

EJEAS V8

 • Cu ajutorul lor pot fi conectate 4 sisteme diferite(suportă conferințe pentru 5 sisteme)
 • Permite efectuarea și preluarea apelurilor telefonice
 • Autonomie - până la 8 ore
 • Pachetul de achiziție include telecomandă wireless
 • Alte plusuri: complet impermeabil, compatibil cu orice tip de căști, funcție RadioFM
Verifică prețul

Acest sistem de comunicație EJeas V8 se poate conecta la alte 4 sisteme diferite, suportând o conferință (conversație) de până la 5 sisteme în același timp, comunicarea realizându-se pe o distanță maximă de 1,2 km. Compatibil cu toate smartphone-urile echipate cu tehnologie Bluetooth, vă permite să primiti si să efectuati apeluri telefonice, să ascultati muzică, radio FM, NFC si să urmati instructiunile de navigare de-a lungul rutei. Ejeas V8 este, de asemenea, compatibil cu toate tipurile de căsti și este complet impermeabil.

la buget

* Prezentare video mai jos

EJEAS V6 Pro

 • Sistem de comunicare modern, pentru moto
 • Permite conectarea a 6 sisteme identice
 • Autonomie - până la 12 ore
 • Permite preluarea și efectuarea de apeluri
 • Funcții incluse: Bluetooth, GPS, MP3
Verifică prețul

Acest sistem de comunicare moto este un model 2019, reîncărcabil, dar cu o autonomie a bateriei de 850 mAh Lithium Polymer mare, de până la 12 ore. Funcționează pe baza tehnologiei Bluetooth la o distanță maximă de 10 m față de telefon și 1200 m față de alte sisteme de comunicare, cu până la 6 utilizatori ce pot comunica simultan și cupla 2 câte 2, interschimbabili. Poți prelua sau efectua apeluri în numai 3 secunde, poți asculta muzică, este rezistent la apă și poate fi folosit chiar și într-un mediu gălăgios.  

Premium

* Prezentare video mai jos

Sena 50S

 • Voce clară
 • 10 spații de memorare
 • 30% încărcare mai rapidă
 • Bluetooth
 • Include Adaptor WiFi
Verifică prețul

Sistemul oferă o nouă experiență de călătorie. Intercom Sena 50S Mesh 2.0 aduce progrese semnificative în comunicare în tmpul călătoriei cu motocicletei. Cu o rețea de comunicare excepțională și difuzoare fine de înaltă definiție, 50S continuă obiectivul de a menține pasagerii conectați în călătoria lor. Sistemul dispune de încărcarea rapidă a bateriei, acum cu 30% mai rapidă și prin urmare, nu există timp lung de așteptare până la următoarea plimbare, iar comenzile vocale pot fi recunoscute în opt limbi native. Există, de asemenea, acces direct la asistenții digitali pentru iPhone și Android, folosind comenzi vocale precum „Hey Siri” sau „Ok Google”.

Sistem comunicare moto Interphone Shape 194210, set 2buc

 • Radio integrat
 • Rezistent la apă
 • Autonomie de utilizare mare
 • Încărcare în numai 3 ore
 • Conexiune GPS, iPod, MP3 Player
Verifică prețul

Sistem comunicare moto Interphone Shape 194219, este format dintr-un set 2 bucăți, sistemul fiind proiectat pentru a fi util, accesibil din punct de vedere financiar și performant în același timp! Acest produs este rezistent la apă, are radio FM integrat (cu RDS), se poate conecta Bluethooth (suportă o singură conexiune), are modul GPS și are și funcție de iPod/MP3 player. Autonomia este un generoasă, de până la 12 ore în conversație și până la 700 ore autonomie în regim de așteptare. Timpul de încărcare este de 3 ore.

Sena 10S Bluetooth Communication System

 • Bluetooth 4.1
 • Waterproof
 • FM radio tuner
 • Acumulator reîncărcabil
 • Funcție Advanced noise control
Verifică prețul

Sistem de comunicare Sena10S Bluetooth. Acest sistem se folosește pentru căștile moto, este foarte subțire și ușor de instalat. Beneficiază de Bluetooth versiunea 4.1, iar Intercom-ul Universal se poate conecta la orice dispozitiv Sena dar și cele non-Sena Bluetooth disponibile pe piață. Prin portul Micro USB se poate încărca bateria care are o autonomie de viață de 12 ore sau 10 zile în stand-by. Sistemul este waterproof, beneficiează de funcție de noise control și are inclusiv funcție Radio FM.

Sistem de comunicare moto Intercom FreedCom Tcom-VB (fara display), Bluetooth, FM Radio

 • Bluetooth 2.1 +EDR
 • FM Radio
 • Autonomie de 10H
 • Se poate conecta cu 3 sisteme identice
 • Sistem ușor de utilizat
Verifică prețul

Sistem de comunicare moto Intercom FreedCom Tcom-VB (fără display), cu Bluetooth și FM radio! Sistemul de comunicare suportă sincronizarea atât cu telefonul mobil dar și cu două sau trei sisteme în paralel, iar prin bateria de dimensiuni generoase, avâdn un acumulator reîncărcabil, autonomia oferită este de până la 10 ore. Versiunea Bluetooth este 2,1 +EDR, frecvență 2.4 GHz, iar distanța maximă la care poate fi folosit sistemul față de telefon este de 10m. Distanța maximă față de alte sisteme de comunicare este de până la 800m.

Sistem comunicare moto Midland BTX1 PRO cu difuzoare Hi-Fi, twin pack

 • Difuzoare Hi-Fi
 • Radio FM cu RDS
 • Waterproof
 • Distanță comunicare intercom 300m
 • Acumulator reîncărcabil
Verifică prețul

Sistem comunicare moto Midland BTX1 PRO cu difuzoare Hi-Fi, dual pack, este ideal deoarece permite nu doar comunicarea dintre pilot și pasager ci și comunicarea între doi piloți (pe o distanță de până la 300 m), totul în Full Duplex, caracterizat prin calitate digitală și sistem DSP pentru anularea zgomotului și AGC (ce poate fi dezactivat) pentru controlul automat al volumului în funcție de zgomotul de fond. Funcții: radio FM cu RDS, waterproof, conexiuni Bluetooth: GSM, GPS, Stație radio PMR446 etc.

Întrebări despre sistemele de comunicare moto

Care este aria de acoperire?

Distanța acoperită pentru a comunica clar este teoretic de 2 km, dar scade de la 2km la 1,5 km, poate doar în condiții ideale, foarte rar de întâmpinat, distanța este ceea scrisă de producător. Am comunicat absolut fără probleme pâna la 1 km distanță si pot spune că este mai mult decat suficient. In plus calitatea sunetului a fost foarte bună.

Se poate conecta la smartphone?

Sistemele de comunicație moto sunt destinate pentru a comunica atunci când ai de parcurs un drum mai lung, sau mergi cu gașca într-o vacanță așa că ele se pot conecta la smartphone. Cu ajutorul sistemului poți răspunde la telefon sau comunica direct cu ceilalți utilizatori.

Este încorporat în cască sau poate fi atașat ulterior?

Majoritatea căștilor mai noi de protecție moto vin cu propriul sistem de comunicație încorporat. Sunt însă și modele pe care poți atașa separat sistemul dorit și pe care îl poți folosi pentru mai multe căști. Trebuie doar să îl montezi unde ai nevoie.

Se poate controla vocal?

Scopul unui sistem de comunicație moto este să poți comunica fără să trebuiască să folosești mâinile ca să vorbești cu gașca, să răspunzi la telefon sau să pornești muzica, așa că majoritatea pot fi controlate vocal. Totul, pentru siguranța ta și a celorlalți.

Care este autonomia bateriei?

Autonomia unui sistem de comunicare moto poate merge până la 11 ore de folosire și până la aproximativ 2 km distanță între utilizatori. Foarte util așadar dacă pleci la drum în grup mare sau pe distanțe lungi și nu ai posibilitatea să te conectezi la priză.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Saltea Gonflabilă pentru Dormitul în Mașină
Cea mai bună saltea gonflabilă pentru dormitul în mașină

Salteaua gonflabilă auto se instalează foarte rapid peste bancheta din spate a mașinii și-ți permite să ai un somn confortabil. Este bună ca variantă de rezervă în caz că nu te simți în siguranță la cort sau este nevoie să dormi în mașină.

Cel Mai Bun Încărcător Telefon Wireless Auto + Suport
Încărcător wireless de telefon pentru mașină sub formă de suport

Vrei să scapi de cabluri și să fii sigur că ai telefonul tot timpul încărcat în mașină? Încărcătoarele wireless auto vin sub formă de suport de telefon și sunt compatibilile cu majoritatea modelelor noi de smartphone.

Cea mai bună Cască Open Face pentru Scuter
Cea mai bună cască open face pentru scuter

Mergi mult prin oraș cu scuterul și vrei să fii confortabil și în siguranță în același timp? Căștile de tip open face sunt ceea ce ai nevoie.

Cea Mai Bună Cameră Auto Tip Oglindă Retrovizoare
Cea mai bună cameră auto tip oglindă retrovizoare

Nu vrei să-ți aglomerezi bordul cu o cameră auto DVR standard? Alege o cameră tip oglindă retrovizoare și integrarea în aspectul bordului va fi una aproape invizibilă.

Cel Mai Bun Compresor De Aer Portabil
Cel mai bun compresor de aer portabil

Scapă de datul la pompă cu ajutorul acestui compresor portabil și automat. Poți umfla cu el bicicleta, mingi sau colace de piscină.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe