Cel mai bun Sistem de Comunicare Moto Pilot + Pasager

Cel mai bun sistem de comunicare moto

Modificat la 25 noiembrie 2021
Articol evaluat de 59 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi un sistem de comunicare pentru motocicletă sau scuter?

Comunicarea este importantă chiar și atunci când ești pe motor ori pe scuter. Mai ales dacă pleci la drum lung, în gașcă, sau ai un pasager cu tine. Iar pentru asta vei avea nevoie de un sistem de comunicare. Unele sunt integrate în casca de protecție, iar dacă ești foarte comunicativ, atunci merită să investești într-un sistem încorporat. Dacă însă îl folosești ocazional atunci poți cumpăra unul care se atașează ulterior. În felul acesta vei putea schimba căștile, ori de câte ori ai nevoie. În primul rând, un astfel de sistem oferă siguranță atunci când este folosit, întrucât nu ai nevoie de mâini pentru controlarea lui.

Poți vorbi cu membrii grupului, poți vorbi la telefon sau poți asculta muzică/radio. Sistemul se poate conecta la dispozitivele smart, uneori chiar la mai multe simultan (dacă deții 2 telefoane de ex.) și poate fi controlat vocal. În plus, cele mai performante sisteme oferă o arie de acoperire de până la 1,5 km între utilizatori. Altele dețin funcții precum cea în care aparatul îți spune singur când s-a conectat, deconectat, te sună cineva sau când dai drumul la muzică.

Cele mai bune sisteme de comunicare moto

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

EJEAS V8

 • Cu ajutorul lor pot fi conectate 4 sisteme diferite(suportă conferințe pentru 5 sisteme)
 • Permite efectuarea și preluarea apelurilor telefonice
 • Autonomie - până la 8 ore
 • Pachetul de achiziție include telecomandă wireless
 • Alte plusuri: complet impermeabil, compatibil cu orice tip de căști, funcție RadioFM
Verifică prețul

Acest sistem de comunicație EJeas V8 se poate conecta la alte 4 sisteme diferite, suportând o conferință (conversație) de până la 5 sisteme în același timp, comunicarea realizându-se pe o distanță maximă de 1,2 km. Compatibil cu toate smartphone-urile echipate cu tehnologie Bluetooth, vă permite să primiti si să efectuati apeluri telefonice, să ascultati muzică, radio FM, NFC si să urmati instructiunile de navigare de-a lungul rutei. Ejeas V8 este, de asemenea, compatibil cu toate tipurile de căsti și este complet impermeabil.

la buget

* Prezentare video mai jos

EJEAS V6 Pro

 • Sistem de comunicare modern, pentru moto
 • Permite conectarea a 6 sisteme identice
 • Autonomie - până la 12 ore
 • Permite preluarea și efectuarea de apeluri
 • Funcții incluse: Bluetooth, GPS, MP3
Verifică prețul

Acest sistem de comunicare moto este un model 2019, reîncărcabil, dar cu o autonomie a bateriei de 850 mAh Lithium Polymer mare, de până la 12 ore. Funcționează pe baza tehnologiei Bluetooth la o distanță maximă de 10 m față de telefon și 1200 m față de alte sisteme de comunicare, cu până la 6 utilizatori ce pot comunica simultan și cupla 2 câte 2, interschimbabili. Poți prelua sau efectua apeluri în numai 3 secunde, poți asculta muzică, este rezistent la apă și poate fi folosit chiar și într-un mediu gălăgios.  

Premium

* Prezentare video mai jos

Sena 50S

 • Voce clară
 • 10 spații de memorare
 • 30% încărcare mai rapidă
 • Bluetooth
 • Include Adaptor WiFi
Verifică prețul

Sistemul oferă o nouă experiență de călătorie. Intercom Sena 50S Mesh 2.0 aduce progrese semnificative în comunicare în tmpul călătoriei cu motocicletei. Cu o rețea de comunicare excepțională și difuzoare fine de înaltă definiție, 50S continuă obiectivul de a menține pasagerii conectați în călătoria lor. Sistemul dispune de încărcarea rapidă a bateriei, acum cu 30% mai rapidă și prin urmare, nu există timp lung de așteptare până la următoarea plimbare, iar comenzile vocale pot fi recunoscute în opt limbi native. Există, de asemenea, acces direct la asistenții digitali pentru iPhone și Android, folosind comenzi vocale precum „Hey Siri” sau „Ok Google”.

Sena 10S Bluetooth Communication System

 • Bluetooth 4.1
 • Waterproof
 • FM radio tuner
 • Acumulator reîncărcabil
 • Funcție Advanced noise control
Verifică prețul

Sistem de comunicare Sena10S Bluetooth. Acest sistem se folosește pentru căștile moto, este foarte subțire și ușor de instalat. Beneficiază de Bluetooth versiunea 4.1, iar Intercom-ul Universal se poate conecta la orice dispozitiv Sena dar și cele non-Sena Bluetooth disponibile pe piață. Prin portul Micro USB se poate încărca bateria care are o autonomie de viață de 12 ore sau 10 zile în stand-by. Sistemul este waterproof, beneficiează de funcție de noise control și are inclusiv funcție Radio FM.

Bt Wireless QTB oferă o tehnologie BT sigură pentru utilizarea fără fir, în condiții de siguranță a telefonului mobil, oferind o navigație fiabilă și divertisment muzical pentru motocicliști. Practic se conectează rapid și simplu la sistemul tău de navigatie BT și gata. Apelurile de pe telefonul mobil sunt redirecționate pur și simplu, prima simpla apăsare a unui buton, poți accepta apelurile primite, le poți respinge sau chiar reapela. Chiar și la o viteză de până la 120 km / h, se poate auzi foarte clar in boxe, datorită sistemului pe bază de amplificator audio performant.

Sistem comunicare moto Midland BT NEXT PRO, twin pack

 • Instalare ușoară
 • Compatibil cu toate moto
 • Multe acceosrii incluse
 • Sunet bun
 • Amplificator
Verifică prețul

Midland sistem de comunicare moto este cel mai simplu sistem de comunicație Bluetooth, gen motocicletă la motocicletă, pentru motocicliști, sau raideri. Extrem de simplu de instalat și de utilizat, acest sistem are tot ce ai nevoie pentru a discuta cu pasagerul, sau cu un parter de drum, aflat pe altă motocicletă. Se poate conecta smartphone-ul sau GPS-ul pentru a asculta muzică, sau direcții pentru orientare. Este compatibil cu toate sistemele de conectivitate și control integrate ale marilor producători de motociclete.

Sistem Complet De Comunicare Shape, Bluetooth, Acoperire 10 m, Autonomie 12 h, Microfon Directional, IP67, Negru

 • Acoperire 10m;
 • Autonomie crescută;
 • Materiale de calitate;
 • Util și practic;
 • Bluetooth.
Verifică prețul

Sistemul complet de comunicare Shape cu o singura unitate este perfect pentru comunicarea între șofer și pasager, din timpul călătoriilor cu motocicleta sau scuterul. Calitatea materialelor este bună, iar instalarea relativ ușoar, plus că ai toate accesoriile incluse, chiar și unele de rezervă. Volumul este foarte bun, se aude bine telefonul iar muzica este corect redată, dar nu la un nivel de fidelitate înalt. Are un singur conector, sau mufă, între unitatea principală și căști, ceea ce face mutarea de pe o cască pe alta mai greoaie, dar rezistența la apă a acestuia, compesează.

Întrebări despre sistemele de comunicare moto

Care este aria de acoperire?

Distanța acoperită pentru a comunica clar este teoretic de 2 km, dar scade de la 2km la 1,5 km, poate doar în condiții ideale, foarte rar de întâmpinat, distanța este ceea scrisă de producător. Am comunicat absolut fără probleme pâna la 1 km distanță si pot spune că este mai mult decat suficient. In plus calitatea sunetului a fost foarte bună.

Se poate conecta la smartphone?

Sistemele de comunicație moto sunt destinate pentru a comunica atunci când ai de parcurs un drum mai lung, sau mergi cu gașca într-o vacanță așa că ele se pot conecta la smartphone. Cu ajutorul sistemului poți răspunde la telefon sau comunica direct cu ceilalți utilizatori.

Este încorporat în cască sau poate fi atașat ulterior?

Majoritatea căștilor mai noi de protecție moto vin cu propriul sistem de comunicație încorporat. Sunt însă și modele pe care poți atașa separat sistemul dorit și pe care îl poți folosi pentru mai multe căști. Trebuie doar să îl montezi unde ai nevoie.

Se poate controla vocal?

Scopul unui sistem de comunicație moto este să poți comunica fără să trebuiască să folosești mâinile ca să vorbești cu gașca, să răspunzi la telefon sau să pornești muzica, așa că majoritatea pot fi controlate vocal. Totul, pentru siguranța ta și a celorlalți.

Care este autonomia bateriei?

Autonomia unui sistem de comunicare moto poate merge până la 11 ore de folosire și până la aproximativ 2 km distanță între utilizatori. Foarte util așadar dacă pleci la drum în grup mare sau pe distanțe lungi și nu ai posibilitatea să te conectezi la priză.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Cel Mai Bun Încărcător Telefon Wireless Auto + Suport
Încărcător wireless de telefon pentru mașină sub formă de suport

Vrei să scapi de cabluri și să fii sigur că ai telefonul tot timpul încărcat în mașină? Încărcătoarele wireless auto vin sub formă de suport de telefon și sunt compatibilile cu majoritatea modelelor noi de smartphone.

?Olițe portabile (cu pungi de unică folosință) pentru copii de până la 3 ani. Modele și păreri.
Olițe portabile cu pungi pentru copii, utile în călătoriile lungi

Vrei să-ți iei de pe cap problema oliței atunci când pleci în călătorie cu copilul (cu mașina, trenul sau avionul)? Olițele portabile cu pungi de unică folosință sunt soluția!

Cea Mai Bună Canistră De Benzină
Cea mai bună canistră de benzină

Dacă ai obiceiul să-ți faci provizii de benzină sau motorină, alege o variantă sigură de păstrare, o canistră metalică cu dispozitiv de siguranță.

Cel mai bun Scaun Înălțător de Mașină pentru Copii
Scaun înălțător de copii pentru mașină

Copilul a făcut peste 3 ani și nu-i mai e confortabil statul în scaunul auto? Cu ajutorul unui scaun înălțător pentru copii, el poate fi asigurat cu centurile de siguranță standard ale mașinii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe