Cea Mai Bună Cameră Auto Tip Oglindă Retrovizoare

Cea mai bună cameră auto tip oglindă retrovizoare

Modificat la 21 octombrie 2021
Articol evaluat de 107 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți cumperi o cameră auto de tip retrovizoare?

Tehnologia auto a evoluat atât de mult în prezent, încât unele mașini pot parca singure (dacă vrei să scapi de această etapă), folosindu-se de senzori de proximitate și camerele de luat vederi integrate în sistem. Pentru restul modelelor există sisteme video care te pot ajuta să te descurci mai ușor în spații înguste și să poți dovedi întotdeauna ce se s-a întâmplat în cazul unui acccident.

Când îți alegi o cameră auto tip oglindă retrovizoare trebuie să ții cont de câteva criterii de bază, și anume: să nu fie cu baterie sau dacă e cu baterie să fie una foarte mică (supra-încălzirea duce la umflarea bateriei și distrugerea unor componente interne), să includă tehnologie WDR (Wide Dynamic Range) sau HDR (High Dynamic Range) pentru a filma cum trebuie la răsărit sau apus când mergi cu soare în față, să filmeze bine noaptea, să pornească singură înregistrarea în momentul în care porniți motorul și foarte important să înregistreze în buclă.

Camere auto tip oglindă retrovizoare

Cel mai bun

Camera auto DVR smart Xiaomi 70mai Midrive D04 ,Wifi 1600P HD, Senzor G

 • Design modern
 • Calitate ridicată
 • Rezistență crescută
 • Dotată cu tehnologie avansată
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Camera auto de la Xiaomi este prietenul de încredere de care ai nevoie pe drumurile noastre. Îți va oferi protecția de care ai nevoie pe orice timp datorită senzorului G, imaginilor de calitate și câmpului vizual larg. Nu are nicio zonă oarbă, este acolo pentru tine în orice direcție dorești să filmezi. Poți vedea ce ai filmat din aplicația 70mai Dash Cam chiar de pe telefon. De asemenea, poți include un card de memorie și va continua înregistrarea în buclă chiar și când ai terminat spațiul de stocare.

la buget

* Prezentare video mai jos

Soundvox

 • G-sensor (senzor de mișcare)
 • Dimensiune display: 4.0 inch
 • Baterie încorporată: 450 mAh
 • Rezoluție video Full HD 1080P
 • Se conectează la bricheta mașinii
Verifică prețul

Această oglindă este una heliomată cu două camere care înregistrează la o calitate superioară evenimentele întâlnite în trafic, asigurându-vă permanent o dovadă de necontestat în cazul unor situații neplăcute. Oglinda video auto se atașează peste oglinda retrovizoare a autovehiculului, putând să realizeze filmări și fotografii de calitate atât ziua cât și noaptea. Dispune de o baterie incorporată de 450 mAh, sunet incorporat și un unghi de vizibilitate ce măsoară 170 de grade. Cardul de memorie nu este inclus.

Premium

Camera Video Auto Dubla tip Oglinda, Vodoo 10 MK6735 4G, Android OS, Touchscreen, Navi, Quad Core, 16GB

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Dotată cu tehnologie avansată
 • Afișaj electronic
 • Meniu simplu de accesat
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Această cameră video auto te va impresiona în primul rând prin aspectul său modern. Dacă ajungem și la caracteristici, deja vei fi dat pe spate de mult. Filmează cu tehnologie 3G sau 4G. Are o memorie internă de 16GB și o rezoluție de 1280*480 pixeli. Display-ul camerei este destul de mare de 10 inchi și mai are ceva impresionant: un port extern pentru USB. De asemenea, o poți ajuta cu un card extern de maxim 32 GB capacitate. Funcționează și pe tehnologie bluetooth pentru voice call. Unghiul camerei este de 170 grade.

Mașina ta are nevoie de cât mai multă protecție mai ales dacă stai la oraș și ești foarte aproape de alte mașini zilnic. O cameră auto este utilă în cele mai multe situații pentru că înregistrează tot ce se întâmplă din unghiul său de vedere. Ai la dispoziție o cameră auto de cea mai bună calitate deoarece are un unghi de filmare de 170 grade, funcționează pe timp de noapte cu ajutorul funcției de night vision, detectează rapid mișcarea și include lentile Sony. Te poți folosi de ea pentru monitorizare parcare.

Camera auto DVR Xblitz Park View, 4.3

 • Include un microfon și un speaker
 • Alimentarea se realizează cu ajutorul unei baterii interne/ a unui încărcător auto
 • Dimensiune ecran de 4.3 inch
 • Conține 2 LED-uri de tip IR LED
 • Este echipată cu funcția de vedere de noapte (Night Vision)
Verifică prețul

Camera auto înregistrează cu 2 camere atât partea din față, cât și partea din spate a automobilului dumneavoastră. Astfel, puteți monitoriza traficul, înregistra peisaje minunate pe lângă care treceți în călătoriile dumneavoastră, și nu în ultimul rând aveți o dovadă în cazul producerii unui accident. De asemenea, aceasta prezintă un senzor(G-Sensor), fiind un senzor de gravitație pentru detectarea unei coliziuni sau frânări bruște. În această situație camera auto va proteja automat fișierul înregistrat.

Camera auto DVR PNI Voyager S2000 Full HD incorporata in oglinda retrovizoare

 • Înregistrare video full HD
 • Ecran IPS tactil antireflex de 5 inch
 • Unghi de vizualizare 170 grade
 • Vedere nocturnă
 • Reglare expunere imagine
Verifică prețul

Această cameră auto DVR PNI Voyager S2000 Full HD inregistrează video la o rezoluție full HD de 1920 x 1080p @ 30 fps, respectiv 12 MP rezoluție foto. Aceasta se instalează pe oglinda autoturismului, cu ajutorul benzilor cauciucate incluse în pachet. Cu ajutorul camerei secundare montate în spatele mașinii puteți monitoriza și înregistra evenimentele ce se petrec acolo. Pachetul conține o oglindă antireflex cu DVR incorporat, cameră marșarier, benzi cauciucate și alimentator cu priza de brichetă.

Camera Video Auto Premium Tip Oglinda L660 Dubla Full HD Ecran TouchScreen 10 12MP Unghi 170 Grade

 • Rezistență crescută
 • Design modern
 • Simplu de instalat
 • Calitate ridicată
 • Tehnologie avansată
Verifică prețul

Ai nevoie de extra protecție pentru mașina ta? O cameră auto este cea mai bună idee pentru vremurile pe care le trăim. Camera auto pe care ți-o punem la dispoziție este una cu un ecran cu o diagonală de 10 inchi. Ecranul este tactil și te ajută să navighezi și să setezi meniul rapid și ușor. Nu uita că meniul este multifuncțional. Oglinda este heliomată cu albastru, iar acest element te ajută enorm să conduci pe timp de noapte. Ai la dispoziție și o cameră de parcare prin intermediul camerei din spate cu un unghi de 140 grade.

Camera auto oglinda dubla Vortex VO2105 FullHD 11.66inch 30fps Inregistrare in Bucla Negru CAMVO2105

 • Design modern
 • Dotată cu cameră performantă
 • Dotată cu funcție de înregistrare
 • Simplu de instalat
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Camera auto este o necesitate a vremurilor în care trăim datorită oamenilor care sunt fani să zgârie mașinile altora sau să le îndoaie oglinzile retrovizoare până le rup. Ai la dispoziție o cameră auto oglindă dublă de la Vortex extrem de eficientă. Culorile sunt FullHD și are o diagonală de 11.66 inch. De asemenea, are capacitatea de a înregistra în bucla neagră. Cardul de memorie nu este inclus în pachet. Poți folosi un card microSD de clasa 10 cu o capacitate de memorie de maxim 64GB. Camera se va aplica pe lunetă.

Oglinda retrovizoare cu camera HD 1080P, DVR auto, cu microfon si difuzor incorporate + camera suplimentara marsarier

 • Design modern
 • Pliabilă
 • Tehnologie avansată
 • Simplu de instalat
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Dacă ai o mașină la care ții, ai nevoie de protecție suplimentară mai ales dacă stai în orașe mari cum ar fi București, Cluj-Napoca sau Iași. Aici pericolele sunt mai mari datorită numărului mare de oameni. Noi te ajutăm cu ajutorul unei oglinzi retrovizoare cu cameră HD de înaltă calitate. Ține minte că în pachet nu ai inclus cardul de memorie. Îți recomandăm să folosești un card microSD de clasa 10 care să aibă o capacitate de maxim 32 GB. Unghiul de vizibilitate este de 170 grade, iar lentila camerei este de 170 A +.

Întrebări despre camere auto tip retrovizoare

Poate înregistra în buclă?

Camerele auto tip retrovizoare vin în ajutorul șoferilor prin multiplele lor funcții. De la clasica înregistrare și redare a imaginilor până la înregistrarea în buclă și asistența la parcare, o astfel de cameră este un asistent de nădejde în trafic.

Are sistem de operare instalat?

Camera auto tip retrovizoare prezintă două camere care înregistrează la o calitate superioară evenimentele întâlnite în trafic, asigurându-vă permanent o dovadă de necontestat în cazul unor situații neplăcute. Device-ul are un sistem de operare instalat tip Android, fiind foarte ușor de utilizat.

Are senzor de coliziune?

Unele camere auto tip retrovizoare sunt dotate cu senzor G, așa-numitul senzor de coliziune, astfel că, în cazul unui accident, fișierul video înregistrat cu câteva secunde înaintea coliziunii și după câteva minute este blocat și salvat într-un format diferit, pentru a preveni dispariția acestuia.

Are și funcție de oglindă?

Acest tip de cameră auto nu înlocuiește oglinda originală a mașinii, totuși există pe piață modele care au și funcție de oglindă. Astfel, poți oricând opta pentru a trece de pe modul de vizualizare a înregistrării pe modul reflexiv, de oglindă propiu zisă.

Înregistrează și pe timp de noapte?

Camerele auto tip retrovizoare vin într-o gamă variată din care să o poți alege pe cea mai potrivită pentru tine. Dacă funcția de înregistrare pe timp de noapte este ceea ce te interesează în mod deosebit, poți alege o camera auto care înregistrează la o calitate video înaltă atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Trotinetă Electrică - Încape în Portbagaj
Trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj

Vezi modele de trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj. Cu o astfel de trotinetă îți poți recupera investiția în doar un sezon primăvară - vară - toamnă. Fii cool, fii ECO!

Cea Mai Bună Oglindă Retrovizoare Pentru Bebeluși
Cea mai bună oglindă retrovizoare pentru bebeluși

Vrei să-ți poți supraveghea bebelușul în timp ce mergi singur/ă cu el în mașină? Oglinda retrovizoare te va ajuta să-l supraveghezi de la volan în timp ce el stă în scoică.

Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Cea mai bună Cască Open Face pentru Scuter
Cea mai bună cască open face pentru scuter

Mergi mult prin oraș cu scuterul și vrei să fii confortabil și în siguranță în același timp? Căștile de tip open face sunt ceea ce ai nevoie.

Cea Mai Bună Cutie De Portbagaj Cu Montare Pe Plafon
Cea mai bună cutie de portbagaj cu montare pe plafon

Dublează-ți capacitatea de stocare a portbagajului cu ajutorul unei cutii cu montare pe plafonul mașinii. Au formă aerodinamică, sunt sigure și ușor de montat pe orice mașină cu bări transversale.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe