Cea Mai Bună Cameră Auto Tip Oglindă Retrovizoare

Cea mai bună cameră auto tip oglindă retrovizoare

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 107 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți cumperi o cameră auto de tip retrovizoare?

Tehnologia auto a evoluat atât de mult în prezent, încât unele mașini pot parca singure (dacă vrei să scapi de această etapă), folosindu-se de senzori de proximitate și camerele de luat vederi integrate în sistem. Pentru restul modelelor există sisteme video care te pot ajuta să te descurci mai ușor în spații înguste și să poți dovedi întotdeauna ce se s-a întâmplat în cazul unui acccident.

Când îți alegi o cameră auto tip oglindă retrovizoare trebuie să ții cont de câteva criterii de bază, și anume: să nu fie cu baterie sau dacă e cu baterie să fie una foarte mică (supra-încălzirea duce la umflarea bateriei și distrugerea unor componente interne), să includă tehnologie WDR (Wide Dynamic Range) sau HDR (High Dynamic Range) pentru a filma cum trebuie la răsărit sau apus când mergi cu soare în față, să filmeze bine noaptea, să pornească singură înregistrarea în momentul în care porniți motorul și foarte important să înregistreze în buclă.

Camere auto tip oglindă retrovizoare

Premium

* Prezentare video mai jos

Xiaomi YI Mirror Dash

 • Are două camere video
 • Sistem de prindere de oglinda mașinii
 • Display de 4.3 inchi
 • G-Sensor inclus
 • Pornire automată la pornirea mașinii
Verifică prețul

Transformă-ți oglinda retrovizoare într-o oglindă cu funcționalitățile unei camere de bord. YI Mirror Dash Cam oferă o imagine clară de înaltă definiție din partea din spate și din față a vehiculului tău, asigurând o vizibilitate mai bună și o experiență de conducere mai sigură în general. Camera frontală cu față are un obiectiv cu unghi ultra larg de 138 ° pentru a surprinde confortabil întregul drum din față, iar designul său discret se va potrivi în orice mașină, cu câțiva pași simpli de configurare.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Prestigio RoadRunner

 • Are un ecran de 10 inch
 • Unghiul de vizualizare este de 120°
 • Include asistență la parcare
 • Echipat cu Voice Control și cu un GPS Tracker
 • Diagonală de 9.66 inch
Verifică prețul

Aceasta are un ecran tactil pe care puteți viziona videoclipurile înregistrate. Pe partea de sus a ecranului este instalată o oglindă, care garantează protecția împotriva daunelor. Camerele frontale și cele din spate înregistrează video la rezoluție Full HD la o viteză de 30 fps, ceea ce asigură o imagine clară chiar și în timpul deplasării. Puteți recunoaște cu ușurință plăcuțele de înmatriculare atunci când vizionați o înregistrare. Un unghi de vizualizare de 120 de grade și lentile de înaltă calitate garantează o imagine clară. Nu veți pierde nici un detaliu din timpul călătoriei! În plus, acceptă controlul vocal.

la buget

* Prezentare video mai jos

Soundvox

 • G-sensor (senzor de mișcare)
 • Dimensiune display: 4.0 inch
 • Baterie încorporată: 450 mAh
 • Rezoluție video Full HD 1080P
 • Se conectează la bricheta mașinii
Verifică prețul

Această oglindă este una heliomată cu două camere care înregistrează la o calitate superioară evenimentele întâlnite în trafic, asigurându-vă permanent o dovadă de necontestat în cazul unor situații neplăcute. Oglinda video auto se atașează peste oglinda retrovizoare a autovehiculului, putând să realizeze filmări și fotografii de calitate atât ziua cât și noaptea. Dispune de o baterie incorporată de 450 mAh, sunet incorporat și un unghi de vizibilitate ce măsoară 170 de grade. Cardul de memorie nu este inclus.

Camera auto DVR Dubla Oglinda VanTop H610, 2.5K, Bord si Spate, Touch-Screen, Senzor Sony IMX 335

 • Unghi larg de 160°
 • Înregistrări calitative pe timp de zi și pe timp de noapte
 • Înregistrare în buclă și G-senzor
 • Camera din spate cu unghi de 140°
 • Parcare asistată
Verifică prețul

Camera auto DVR Dublă Oglindă VanTop H610 este una dintre cele mai performante camere. Fiind dotată cu un senzor avansat, camera funcționează în condiții perfecte și în timpul nopții. Calitatea înregistrărilor este ireproșabilă, putând fi observate și elemente precum numărul de înmatriculare al mașinilor. Un alt avantaj îl reprezintă pornirea automată, în momentul în care mașina este mișcată. Setul vine și cu o cameră pentru spate ce are o dimensiune mică si o rezoluție de 1080p. Cele mai impresionante funcții ale camerei sunt înregistrarea în bucla și G-senzor care asigură înregistrarea continuă.

Camera folosește o tehnologie care este utilizată pentru a balansa perfect intensitatea luminii pentru imagini cât mai clare în timpul zilei când lumina puternică poate distorsiona și permite filmarea în cele mai dure condiții de iluminare și claritate a imaginii chiar și în lumina scăzută. Camera DVR înregistrează la o rezoluție de 1080p și stabilizator electronic de imagine. Meniul este mult mai ușor de accesat și utilizat cu ajutorul ecranului touch, iar unghiul larg de vizualizare de 170 de grade vă permite să aveți o vedere panoramică a ceea ce se întâmplă în jurul mașinii dumneavoastră.

Camera auto DVR Xblitz Park View, 4.3

 • Include un microfon și un speaker
 • Alimentarea se realizează cu ajutorul unei baterii interne/ a unui încărcător auto
 • Dimensiune ecran de 4.3 inch
 • Conține 2 LED-uri de tip IR LED
 • Este echipată cu funcția de vedere de noapte (Night Vision)
Verifică prețul

Camera auto înregistrează cu 2 camere atât partea din față, cât și partea din spate a automobilului dumneavoastră. Astfel, puteți monitoriza traficul, înregistra peisaje minunate pe lângă care treceți în călătoriile dumneavoastră, și nu în ultimul rând aveți o dovadă în cazul producerii unui accident. De asemenea, aceasta prezintă un senzor(G-Sensor), fiind un senzor de gravitație pentru detectarea unei coliziuni sau frânări bruște. În această situație camera auto va proteja automat fișierul înregistrat.

Camera auto DVR PNI Voyager S2000 Full HD incorporata in oglinda retrovizoare

 • Înregistrare video full HD
 • Ecran IPS tactil antireflex de 5 inch
 • Unghi de vizualizare 170 grade
 • Vedere nocturnă
 • Reglare expunere imagine
Verifică prețul

Această cameră auto DVR PNI Voyager S2000 Full HD inregistrează video la o rezoluție full HD de 1920 x 1080p @ 30 fps, respectiv 12 MP rezoluție foto. Aceasta se instalează pe oglinda autoturismului, cu ajutorul benzilor cauciucate incluse în pachet. Cu ajutorul camerei secundare montate în spatele mașinii puteți monitoriza și înregistra evenimentele ce se petrec acolo. Pachetul conține o oglindă antireflex cu DVR incorporat, cameră marșarier, benzi cauciucate și alimentator cu priza de brichetă.

Întrebări despre camere auto tip retrovizoare

Poate înregistra în buclă?

Camerele auto tip retrovizoare vin în ajutorul șoferilor prin multiplele lor funcții. De la clasica înregistrare și redare a imaginilor până la înregistrarea în buclă și asistența la parcare, o astfel de cameră este un asistent de nădejde în trafic.

Are sistem de operare instalat?

Camera auto tip retrovizoare prezintă două camere care înregistrează la o calitate superioară evenimentele întâlnite în trafic, asigurându-vă permanent o dovadă de necontestat în cazul unor situații neplăcute. Device-ul are un sistem de operare instalat tip Android, fiind foarte ușor de utilizat.

Are senzor de coliziune?

Unele camere auto tip retrovizoare sunt dotate cu senzor G, așa-numitul senzor de coliziune, astfel că, în cazul unui accident, fișierul video înregistrat cu câteva secunde înaintea coliziunii și după câteva minute este blocat și salvat într-un format diferit, pentru a preveni dispariția acestuia.

Are și funcție de oglindă?

Acest tip de cameră auto nu înlocuiește oglinda originală a mașinii, totuși există pe piață modele care au și funcție de oglindă. Astfel, poți oricând opta pentru a trece de pe modul de vizualizare a înregistrării pe modul reflexiv, de oglindă propiu zisă.

Înregistrează și pe timp de noapte?

Camerele auto tip retrovizoare vin într-o gamă variată din care să o poți alege pe cea mai potrivită pentru tine. Dacă funcția de înregistrare pe timp de noapte este ceea ce te interesează în mod deosebit, poți alege o camera auto care înregistrează la o calitate video înaltă atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Cutie De Portbagaj Cu Prindere Pe Cârlig
Cea mai bună cutie de portbagaj cu prindere pe cârligul de remorcare

Mărește-ți capacitatea portbagajului cu o cutie care se montează pe cârligul de remorcare. Practică și ușor de montat, această cutie nu îți blochează accesul la portbagajul mașinii.

Cel mai bun Sistem de Comunicare Moto Pilot + Pasager
Cel mai bun sistem de comunicare moto

Pleci la drum lung pe motocicletă cu pasager și vrei să puteți comunica verbal nu prin semne? Un sistem de comunicare moto bun îți permite să vorbești cu un ton normal cu pasagerul din spate.

?Olițe portabile (cu pungi de unică folosință) pentru copii de până la 3 ani. Modele și păreri.
Olițe portabile cu pungi pentru copii, utile în călătoriile lungi

Vrei să-ți iei de pe cap problema oliței atunci când pleci în călătorie cu copilul (cu mașina, trenul sau avionul)? Olițele portabile cu pungi de unică folosință sunt soluția!

Cea Mai Bună Cutie De Portbagaj Cu Montare Pe Plafon
Cea mai bună cutie de portbagaj cu montare pe plafon

Dublează-ți capacitatea de stocare a portbagajului cu ajutorul unei cutii cu montare pe plafonul mașinii. Au formă aerodinamică, sunt sigure și ușor de montat pe orice mașină cu bări transversale.

Cea Mai Bună Ladă Frigorifică Auto cu Încălzire
Cea mai bună ladă frigorifică auto cu funcție de încălzire

Pleci des cu mașina în călătorii și ai nevoie de un mini frigider în care poți păstra reci alimente și băuturi? Alege unul și cu funcție de încălzire, nu se știe când vei avea nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe