Cel Mai Bun Parfum De Mașină

Cel mai bun parfum de mașină

Modificat la 12 octombrie 2021
Articol evaluat de 23 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să alegi un parfum special pentru mașină?

Zilnic petreci din ce în ce mai mult timp în mașină, fie că ești în drum spre școala copiilor sau spre serviciu, fie că mergi la cumpărături. Traficul aglomerat contribuie la aceasta situație, astfel că este de înțeles dorința de a face ca acest timp să fie petrecut în condițiile cele mai plăcute. O aromă subtilă în habitaclu reprezintă un bun punct de plecare pentru o călătorie plăcută.

Există numeroase păreri despre cele mai bune parfumuri de mașină, dar asta diferă și în funcție de gusturile personale. Unii oameni preferă aromele fructate, alții se orientează către parfumurile florale sau către cele naturale cum este cel de conifere. La polul opus sunt cei care preferă un parfum din gama gourmet: scorțișoară sau cocos.

Numeroase păreri despre cele mai bune parfumuri de mașină susțin că ele se regăsesc în varianta parfumului lichid care se evaporă treptat timp de 30 sau 60 de zile, fiind amplasat în dreptul gurilor de ventilație. Este adevărat că aroma este mai sofisticată, pe de altă parte mulți oameni se plictisesc de același miros zi de zi, timp de 2 luni de zile.

Cel mai bun parfum de mașină

Cel mai bun

Aparat de odorizare profesional IMKER AromaLUX XS02.AC - cu acumulator intern si parfum din uleiuri esentiale inclus

Utilizarea este simplă și comodă, iar consumul este foarte mic, datorită tehnologiei de nebulizare la rece care utilizează parfumuri fără adaos de apă. AromaLUX XS02 oferă o calitate mai bună a aerului, ajută la îmbunătățirea stării generale, dă o stare de relaxare și de calm, crește eficiența și productivitatea, întărește sistemul imunitar, și are un aspect plăcut, care se integrează perfect în mașină sau acasă.
Verifică prețul

IMKER AromaLUX XS02 este un difuzor profesional de parfum din uleiuri esențiale, care, datorită eficienței tehnologiei asigură un parfum plăcut și persistent, care acoperă uniform întregul spațiu în care vă aflați.

la buget

Set odorizant masina Berger Vent dOcean + rezerva ceramica

Îți dorești un miros plăcut și proaspăt în mașina ta? Atunci ești în locul potrivit, pentru că te invităm să descoperi setul de odorizant special conceput pentru mașină, cu o rezervă inclusă, care împrospătează aerul din mașină până la 4 săptămâni de utilizare. Se atașează la bordul mașinii foarte ușor, având o clemă de plastic ce facilitează manevrarea acestuia. De asemenea, acest parfum este creat în Franța, de către specialiștii companiei Berger, iar rezerva inclusă este ermetic închisă pentru a nu-și pierde aroma.
Verifică prețul

Premium

Odorizant Auto Sports Mood pentru S si S Coupe, Mercedes, Multicolor

Produsul este unul de o calitate superioară, fapt ce se reflectă și în cutia ce găzduiește odorizantul. Aceasta are un volum de 15 ml, cantitate suficientă pentru 3 luni de utilizare medie, estimativ o oră pe zi. Mirosul se recunoaște dintr-o mulțime de alte produse și poate reprezenta un cadou deosebit pentru proprietarii modelelor indicate.
Verifică prețul

Acest odorizant este special creat pentru brandul Mercedes, respectiv dedicat modelelor S și S Coupe produse după anul 2014 și face parte din colecția clasică a companiei de renume.

Suport odorizant masina Berger Resonance

Acest dispozitiv are rol de difuzor pentru mașina ta, fiind realizat preponderent din metal cu un design cu linii elegante ce se atașează de bordul mașinii cu ajutorul clemei din plastic. Logo-ul Maison Berger este gravat pe capacul frontal al difuzorului, conferind un plus la partea estetică. Capacul suportului odorizant este magnetic pentru a te bucura de o închidere și o deschidere ușoară și sigură.
Verifică prețul

Pentru ca în mașina ta să te aștepte de fiecare dată un miros îmbietor îți recomandăm suportul odorizant Berger Resonance.

Diptyque Fleur dOranger parfum pentru masina

Produsul se poate reumple, astfel că reprezintă un mod avantajos de a testa mai multe parfumuri pe parcursul anului, un parfum proaspăt de fructe sau fresh. Flaconul de rezervă Diptyque Fleur poate schimba aroma fiecărui spațiu, în funcție de starea de spirit. Desigur, nu pot lipsi nici nuanțele călduroase ale scoarței de copac, prospețimea frunzelor de smochin.
Verifică prețul

Odorizantul auto Diptyque Fleur d\'Oranger transformă orice călătorie într-o experiență de neuitat. Interiorul vehiculului devine confortabil, plăcut parfumat și plin de armonie.

Culti Car Aramara parfum pentru masina

Pentru mașină, CULTI MILANO a selectat parfumuri dinamice care purifică aerul, asigurând o concentrație maximă în timp ce conduci. Parfumurile sunt închise în plicuri magnetice unice din țesătură grosgrain, care pot fi atașate la sistemul de ventilație prin intermediul unui suport reglabil. Mirosul fructelor este dispersat și rămâne suspendat între o amărăciune plăcută și o dulceață confiată, la fel ca unele dintre momentele vieții.
Verifică prețul

Odorizantul auto Culti Car Aramara transformă orice călătorie într-o experiență de neuitat. Interiorul vehiculului devine confortabil, plăcut parfumat și plin de armonie.

Întrebări frecvente despre parfumurile de mașină

Ce formă să aibă recipientul parfumului?

Odorizantele auto vin într-o grămadă de forme. Numărul de combinații este de peste o sută chiar. Aici totul este subiectiv, este vorba doar de design și gusturi personale. Așadar, poți alege orice odorizant auto crezi tu că se potrivește mașinii și stilului tău.

Ce aromă să aleg pentru parfumul de mașină?

Alegerea unei arome este o chestiune cât se poate de personală. Mirosul poate declanșa stări de veselie, energie, poate stimula sau calma un șofer și pe cei din mașina. În aceeași măsură, poate fi copleșitor, obositor și chiar înecăcios și supărător. De aceea, este foarte important să alegi aroma potrivită atât pentru tine, cât și pentru ceilalți care folosesc mașina împreună cu tine.

Se recomandă folosirea parfumului de mașină pentru taximetre?

Dacă ești șofer de taxi înseamnă ca în mașină se urca tot felul de persoane cu tot felul de bagaje. Unii cară mâncare, alții vin cu tot felul de mirosuri specifice și în cele din urmă mașina ta ajunge să aibă și ea propriul miros ca o medie a tuturor celorlalte. Din acest motiv ar fi bine să folosești cel mai bun odorizant auto.

Parfumurile de mașină sunt toxice?

Teoretic, nu! Parfumurile de mașină sunt create de specialiștii în domeniu, ținându-se cont de faptul că substanțele emanate vor fi respirate de către oameni pe toată perioada deplasării cu autovehicolul. Este totuși posibil, ca după o expunere îndelungată la un miros mai puternic, să te alegi cu o senzație de amețeală. Trebuie doar să micșorezi cantitatea de parfum ce se evaporă.

Se găsesc și parfumuri de mașină sub formă de spray?

Forma spray poate fi odorizant simplu, odorizant pentru eliminarea mirosurilor neplăcute, sau dezinfectant al aerului. Aerosolii care dezinfectează aerul au capacitatea de a elimina bacteriile cauzatoare de mirosuri neplăcute. Un dezavantaj al acestui tip de odorizant este faptul că lasă un reziduu pe suprafețe.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Stație Radio Auto Cu Antenă
Cea mai bună stație radio auto cu antenă

Îți place să comunici cu alți șoferi și să preîntâmpini problemele din trafic? Ai nevoie de o stație radio auto puternică, cu antenă externă, cu ajutorul căreia poți vorbi până la 30km.

Cea Mai Bună Cameră Auto MIO - Top / Ghid / Păreri
Cele mai bune camere video auto MIO (8 modele testate)

Review-uri comparative ale celor mai bune camere video pentru mașină marca MIO. Află avantajele și dezavantajele fiecărui model descoperite de către experții noștri.

Cel Mai Bun Compresor Auto 12V (la brichetă)
Compresoare auto cu conectare la priza de bricheta (12V)

Vrei să-ți faci singur presiunea la roți fără să mai treci pe la vulcanizare? Cu ajutorul unui compresor de 12V care se alimentează la priza de brichetă ai oricând la îndemână această posibilitate.

Cea mai bună Cască Open Face pentru Scuter
Cea mai bună cască open face pentru scuter

Mergi mult prin oraș cu scuterul și vrei să fii confortabil și în siguranță în același timp? Căștile de tip open face sunt ceea ce ai nevoie.

Cea Mai Bună Stație de Încărcare Mașini Electrice pentru Acasă
Stații de încărcare mașină electrică pentru acasă

Stațiile de încărcare pentru uz casnic funcționează pe 220v sau 380v și sunt varianta cea mai rapidă și eficientă pentru a-ți putea încărca mașina la tine în curte. Află care sunt cele mai bune modele pe care le poți cumpăra astăzi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe