De ce să-ți cumperi un redresor portabil tip starter auto?

Bateria auto este cea mai importantă piesă a sistemului electronic auto. După câțiva ani, orice baterie auto se uzează și trebuie înlocuită. Unele însă se uzează mai repede, principala cauză fiind aceea că au funcționat pe un nivel slab de încărcare în timp ce temperatura de afară era foarte rece. O modalitate ușoară de a extinde viața bateriei auto este aceea de a folosi un redresor auto portabil. Indiferent că îl vei folosi pentru mentenanță sau pentru cazuri de urgență, acesta nu ar trebui să îi lipsească din garaj sau casă nici unui șofer.

Te poți confrunta cu multe situații în care ai nevoie de un redresor auto, care are rolul de a reîncărca bateria auto. Uneori, este posibil ca nivelul insuficient al bateriei să îți apară ca o eroare pe bord, eroare care nu dispare la câteva secunde după ce ai învârtit de cheie. Alteori îți poți da seama de nivelul scăzut al bateriei atunci când mașina nu pornește în repetate rânduri, deși are suficient combustibil. Alteori ai putea observa că farurile nu se aprind, sau că lumina este foarte slabă, iar sunetul claxonului este foarte slab. Pentru toate acestea te poate ajuta un redresor portabil.

Cel mai bun robot pornire auto portabil

1. Starter Xiaomi LA BUGET

Starter-ul este foarte inteligent și multifuncțional, încorporat într-un port de încărcare USB 5V 2.4A și lanternă LED. Portul de încărcare a ieșirii USB poate fi utilizat pentru a încărca telefonul mobil, tableta, camera și așa mai departe, fiind foarte necesar atunci când echipamentul tău electronic este descărcat. Indiferent dacă ai nevoie de lumină pentru a schimba o anvelopă, inspectezi un motor sau trebuie să avertizezi traficul care se apropie că ești defect pe marginea drumului, lanterna ultra-puternică are trei moduri de iluminare: standard, SOS și bliț.

Video Starter Xiaomi
Opțiuni cheie
 • Protecție supraîncălzire
 • Protecție supraîncărcare
 • Protecție supratensiune
 • Lanternă integrată
 • Portabil

2. Robot de pornire PREMIUM

Pentru Beta, designul nu înseamnă doar aspect, ci mai presus de toate, performanțe excelente. Studiul și proiectarea unui instrument vizează obținerea siguranței, rezistenței și utilizării ușoare. Acesta este motivul pentru care proiectarea sculelor se bazează pe nevoi funcționale. Funcționalitatea duce la aspect și designul devine rezultatul final al unui studiu detaliat al materialelor și finisajelor. În acest scop, Beta robotul de pornire portabil pentru autoturisme se va ridica la nivelul așteptărilor tale.

Opțiuni cheie
 • Include o curea de umăr
 • Echipat cu un acumulator etanș cu plăci de plumb
 • Este portabil
 • Curent de anclanșare: 2200A
 • Încărcare rapidă

3. Noco Genius BEST CHOICE

Acest obiect este un robot de pornire cu Jump Starter ce livrează 1000A pentru a porni o baterie în câteva secunde. Este destinat folosirii pentru autoturisme, camionete, bărci și rulote. Dispune de lanternă LED incorporată cu șapte moduri luminoase, inclusiv SOS și Strobe de urgență și cu setări de luminozitate multiple, este imediat adaptabil la o varietate de situații. Totodată reîncarcă și toate dispozitivele USB, cum ar fi tabletele, telefoanele, boxele portabile și multe altele. Este de 8 ori mai mic decât alte obiecte care transmit aceeași putere.

Video Noco Genius
Opțiuni cheie
 • Tensiune de ieșire 12 V
 • Curent maxim de pornire 1000 A
 • Portabil
 • Rezidențial
 • De 8 ori mai mic decât alte dispozitive de aceeași putere

4. Acumulator extern PNI JS10A pentru pornire motor si incarcare dispozitive electronice portabile 5V 12V 16V 19V 10000 mAh

Acumulatorul extern dispune de o ieșire pentru alimentarea laptop-urilor ce poate fi setată pe 12, 16 sau 19V în funcție de cerințele dispozitivului electronic. Este benefic mai ales în cazul bateriilor auto dacă acestea rămân fără curent când te aștepți mai puțin. O rezervă de energie pentru toate dispozitivele care ne însoțesc în deplasările noastre, a devenit o necesitate indispensabilă. Îl poți lua cu tine oriunde datorită dimensiunilor reduse pe care le măsoară și vine la pachet cu o gentuță ce este dotată cu sculele necesare indiferent de problemă.

Video Acumulator extern PNI JS10A pentru pornire motor si incarcare dispozitive electronice portabile 5V 12V 16V 19V 10000 mAh
Opțiuni cheie
 • Robot pornire auto
 • Dimensiuni reduse
 • Lampă led inclusă
 • Ușor de transportat într-o gentuță comodă
 • Tensiuni variabile: 12V, 16V, 19V

5. Robot De Pornire Multifunctional 12V - Starter Auto, Voltmetru, Compresor Si Lanterna Incorporata, Curent 400A, Negru

Starterul este conceput pentru a porni vehiculul atunci când bateria din el sau alt vehicul se defectează. Datorită structurii sale înguste, este foarte potrivit pentru a fi așezat sub portbagaj și scaune auto. Priza asigură curent continuu de 12 V. Manometrul este utilizat pentru a măsura valoarea presiunii în anvelope. Presiunea corectă este foarte importantă, deoarece va afecta foarte mult siguranța roții. Aparatul este, de asemenea, echipat cu un compresor. Poate umfla cu succes roți și alte produse.

Opțiuni cheie
 • Lanternă încorporată
 • Compresor: 250PSI
 • Include protecție la suprasarcină
 • Tensiunea bateriei: 12V
 • Permite obținerea gazului sub presiune ridicată

6. Acumulator portabil PNI JS640A pentru pornire auto de urgenta 12V

Acumulatorul portabil PNI JS640A este opțiunea perfectă pentru cei ce doresc sa înfrunte situațiile imprevizibile într-un mod rapid și sigur. Cu o capacitate de 236800 mWh, acesta poate încărca o serie de dispozitive precum laptopuri, totul datorită mufelor diferite cu care vine în set. De asemenea, pornirea mașinii atunci cand bateria este slăbită nu va mai reprezenta o problemă. Acumulatorul este dotat cu diferiți clești pentru borne, astfel situația poate fi mediată cu ușurință, chiar și de cei cu puțină experiență.

Opțiuni cheie
 • Tip Li-Ion
 • Capacitate 236800 mWh
 • Dimensiuni 274x277x110 mm
 • Greutate 5060 g
 • Lanternă LED

7. Starter auto multifunctional Serioux SRXA11K200A, acumulator extern, lanterna, 11100 mAh

Dacă ești șofer, probabil ai avut și tu acel moment de mini-panică, în care ai simțit că tot sângele îți coboară în picioare când ți-ai dat seama că bateria de la mașină este descărcată sau că este pe punctul de a se descărca. În acest caz , Serioux te va ajuta să scapi ușor de această situație jenantă, poți să pornești o baterie moartă în câteva secunde în siguranță. Acest starter auto cu o baterie de 11.100 mAh este ultra-portabil, ușor și compact în design, ceea ce este cu adevarat un demaror pentru bateriile de 12V. Are un port USB de 5V încorporat pentru încărcarea produselor electronice și 3 moduri cu lanternă LED.

Opțiuni cheie
 • Curent maxim de încărcare 400 A
 • Curent maxim de pornire 200 A
 • Indicator baterie
 • Utilizare rezidențial
 • Acumulator extern

Întrebări despre starterele auto

Sunt compatibile cu toate tipurile de baterii?

Starterele auto sunt compatibile cu mai multe tipuri de baterii, precum bateriile de 11.100 mAh care sunt ultra-portabile și se depozitează cu ușurință, compacte în design și chiar ușoare, ceea ce este cu adevărat un demaror pentru bateriile de 12 volți.

Se poate regla tensiunea de ieșire?

Există redresoare auto dotate cu două ieșiri, una de 12 V și alta de 24 V, o alegere inteligentă dacă deții mai multe vehicule cu acumulatori diferiți. Dacă în schimb ai și mașină, și motocicletă, mai bine alegi un redresor care permite încărcarea și la 12 V, și la 6 V.
Comutarea între tipurile de tensiuni se poate face prin apăsarea unui buton, deși există și echipamente la care selecția tensiunii de încărcare este detectată automat.

Un redresor mai mare (24V) se poate folosi la o baterie mai mică (12V)?

Acesta poate fi folosit fără probleme și pentru încărcarea bateriilor cu un voltaj mai mic, dar este în dezavantajul tău, deoarece prețul de achiziție va fi mai mare, iar tu nu îl vei putea folosi la potențialul maxim. Cu alte cuvinte, o baterie de 12 V are nevoie de un redresor auto 12 V.

Ce amperaj trebuie să aibe redresorul?

Amperajul se referă la cantitatea de curent electric pe care redresorul o poate suporta, sau cantitatea de curent electric pe care o poate transmite.
Așadar, cu cât valoarea amperajului, care se măsoară în Amperi pe oră (Ah), este mai mare, cu atât este mai mare cantitatea de curent pe care redresorul o poate suporta, precum și viteza cu care acesta va încărca acumulatorul.

Are funcție de siguranță?

Unele redresoare pot include funcție de încărcare intermitentă, reglaj automat al tensiuni în funcție de bateria detectată, iar capacitățile pot oscila. Altele pot include protecție împotriva suprasarcinii, scurtcircuitărilor și aprind sistemul de alarmă în cazul în care ai conectat bornele greșit.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe