Cel Mai Bun Starter Auto Portabil

Cel mai bun starter auto portabil

Modificat la 15 aprilie 2022
Articol evaluat de 140 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi un redresor portabil tip starter auto?

Bateria auto este cea mai importantă piesă a sistemului electronic auto. După câțiva ani, orice baterie auto se uzează și trebuie înlocuită. Unele însă se uzează mai repede, principala cauză fiind aceea că au funcționat pe un nivel slab de încărcare în timp ce temperatura de afară era foarte rece. O modalitate ușoară de a extinde viața bateriei auto este aceea de a folosi un redresor auto portabil. Indiferent că îl vei folosi pentru mentenanță sau pentru cazuri de urgență, acesta nu ar trebui să îi lipsească din garaj sau casă nici unui șofer.

Te poți confrunta cu multe situații în care ai nevoie de un redresor auto, care are rolul de a reîncărca bateria auto. Uneori, este posibil ca nivelul insuficient al bateriei să îți apară ca o eroare pe bord, eroare care nu dispare la câteva secunde după ce ai învârtit de cheie. Alteori îți poți da seama de nivelul scăzut al bateriei atunci când mașina nu pornește în repetate rânduri, deși are suficient combustibil. Alteori ai putea observa că farurile nu se aprind, sau că lumina este foarte slabă, iar sunetul claxonului este foarte slab. Pentru toate acestea te poate ajuta un redresor portabil.

Cel mai bun robot pornire auto portabil

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Noco Genius

 • Tensiune de ieșire 12 V
 • Curent maxim de pornire 1000 A
 • Portabil
 • Rezidențial
 • De 8 ori mai mic decât alte dispozitive de aceeași putere
Verifică prețul

Acest obiect este un robot de pornire cu Jump Starter ce livrează 1000A pentru a porni o baterie în câteva secunde. Este destinat folosirii pentru autoturisme, camionete, bărci și rulote. Dispune de lanternă LED incorporată cu șapte moduri luminoase, inclusiv SOS și Strobe de urgență și cu setări de luminozitate multiple, este imediat adaptabil la o varietate de situații. Totodată reîncarcă și toate dispozitivele USB, cum ar fi tabletele, telefoanele, boxele portabile și multe altele. Este de 8 ori mai mic decât alte obiecte care transmit aceeași putere.

la buget

* Prezentare video mai jos

Starter Xiaomi

 • Protecție supraîncălzire
 • Protecție supraîncărcare
 • Protecție supratensiune
 • Lanternă integrată
 • Portabil
Verifică prețul

Starter-ul este foarte inteligent și multifuncțional, încorporat într-un port de încărcare USB 5V 2.4A și lanternă LED. Portul de încărcare a ieșirii USB poate fi utilizat pentru a încărca telefonul mobil, tableta, camera și așa mai departe, fiind foarte necesar atunci când echipamentul tău electronic este descărcat. Indiferent dacă ai nevoie de lumină pentru a schimba o anvelopă, inspectezi un motor sau trebuie să avertizezi traficul care se apropie că ești defect pe marginea drumului, lanterna ultra-puternică are trei moduri de iluminare: standard, SOS și bliț.

Premium

Redresor/Starter auto multifunctional UTRAI JSTAR 4, acumulator extern , incarcare wireless , lanterna, 24000 mAh

 • Compact
 • Greutate redusă
 • Ușor de depozitat
 • Simplu de utilizat
 • Consum redus de energie
Verifică prețul

Jstar 4 poate porni majoritatea vehiculelor, cum ar fi mașinile, bărcile, motocicletele, ATV-urile și camioanele cu motoare pe benzină de până la 8,0 L și motoare diesel de până la 7,0 L. Cu o capacitate a bateriei de 24000 mAh, aceasta poate porni un vehicul mediu de peste 50 de ori cu o singură încărcare. Are 2500 amperi de curent de vârf și vine cu cleme inteligente pentru o conexiune sigură, care vă stimulează mașina în mod eficient. Cel mai bun pentru conducerea pe distanțe lungi, aventură în aer liber, urgența zilnică, ori în călătorii.

Starter auto multifunctional Serioux SRXA11K200A, acumulator extern, lanterna, 11100 mAh

 • Curent maxim de încărcare 400 A
 • Curent maxim de pornire 200 A
 • Indicator baterie
 • Utilizare rezidențial
 • Acumulator extern
Verifică prețul

Dacă ești șofer, probabil ai avut și tu acel moment de mini-panică, în care ai simțit că tot sângele îți coboară în picioare când ți-ai dat seama că bateria de la mașină este descărcată sau că este pe punctul de a se descărca. În acest caz , Serioux te va ajuta să scapi ușor de această situație jenantă, poți să pornești o baterie moartă în câteva secunde în siguranță. Acest starter auto cu o baterie de 11.100 mAh este ultra-portabil, ușor și compact în design, ceea ce este cu adevarat un demaror pentru bateriile de 12V. Are un port USB de 5V încorporat pentru încărcarea produselor electronice și 3 moduri cu lanternă LED.

Dispozitiv pornire Telwin DRIVE 13000, 12V

 • Starter portabil multifuncțional
 • Compatibil cu orice sistem de pornire
 • Timp de încărcare redus
 • Comod de utilizat
 • Ușor de programat
Verifică prețul

Descoperă starter-ul multifuncțional, cu baterie încorporată, de la Telwin. Acest dispozitiv de pornire este ideal pentru situațiile neprevăzute, cele de urgență, în care se necesită a se porni mașina. Starter-ul este pe deplin compatibil cu orice sistem de pornire și acesta se poate cupla la 12V, cu ușurință și siguranță. Aplicațiile sale cuprinde ca și compatibilitate autovehicule, motociclete, ambarcațiunile. De asemenea, acesta este dotat cu două porturi USB de 5V pentru a putea încărca dispozitive electronice.

Acumulator extern YATO, pentru pornire/incarcare auto, Li-Po, 9000mAh, cu functie boost

 • Design modern
 • Capacitate crescută
 • Încărcare rapidă
 • Greutate redusă
 • Simplu de transportat
Verifică prețul

Acumulatorul extern YATO este dotat cu funcție boost și este perfect pentru pornirea sau încărcarea acumulatorului autoturismului tău. Capacitatea acumulatorului de 9000 mAh face ca acesta să se încadreze în rândul aparatelor semiprofesionale. Acumulatorul are un timp de încărcare de 180 minute și se poate încărca și de la bricheta unui autoturism. Acest acumulator are o intrare de 12 V și o ieșire de 14 V. De asemenea, este dotat și cu 2 porturi USB, fiecare de câte 5 V. Te poate ajuta și dacă ai nevoie de lumină fiind dotat cu un LED.

Starter auto, compresor, power bank, lanterna, 1.4 Ah, 3.5 Bar, NEO

 • Design modern
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Dotat cu tehnologie avansată
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Starterul auto de la NEO este un dispozitiv multifuncțional. Acesta este folositor mai ales în acele zile de iarnă când temperatura scade destul de mult și există probleme când trebuie pornit motorul. Setul include cleme pentru baterie. Acesta susține, de asemenea, toate echipamentele care necesită electricitate. Are și funcție de powerbank care permite încărcarea telefoanelor, tabletelor și a laptopurilor. Poate fi utilizat pentru umflarea roților. De asemenea, prezintă și o lanternă care va fi foarte folositoare în anumite situații.

Întrebări despre starterele auto

Sunt compatibile cu toate tipurile de baterii?

Starterele auto sunt compatibile cu mai multe tipuri de baterii, precum bateriile de 11.100 mAh care sunt ultra-portabile și se depozitează cu ușurință, compacte în design și chiar ușoare, ceea ce este cu adevărat un demaror pentru bateriile de 12 volți.

Se poate regla tensiunea de ieșire?

Există redresoare auto dotate cu două ieșiri, una de 12 V și alta de 24 V, o alegere inteligentă dacă deții mai multe vehicule cu acumulatori diferiți. Dacă în schimb ai și mașină, și motocicletă, mai bine alegi un redresor care permite încărcarea și la 12 V, și la 6 V.
Comutarea între tipurile de tensiuni se poate face prin apăsarea unui buton, deși există și echipamente la care selecția tensiunii de încărcare este detectată automat.

Un redresor mai mare (24V) se poate folosi la o baterie mai mică (12V)?

Acesta poate fi folosit fără probleme și pentru încărcarea bateriilor cu un voltaj mai mic, dar este în dezavantajul tău, deoarece prețul de achiziție va fi mai mare, iar tu nu îl vei putea folosi la potențialul maxim. Cu alte cuvinte, o baterie de 12 V are nevoie de un redresor auto 12 V.

Ce amperaj trebuie să aibe redresorul?

Amperajul se referă la cantitatea de curent electric pe care redresorul o poate suporta, sau cantitatea de curent electric pe care o poate transmite.
Așadar, cu cât valoarea amperajului, care se măsoară în Amperi pe oră (Ah), este mai mare, cu atât este mai mare cantitatea de curent pe care redresorul o poate suporta, precum și viteza cu care acesta va încărca acumulatorul.

Are funcție de siguranță?

Unele redresoare pot include funcție de încărcare intermitentă, reglaj automat al tensiuni în funcție de bateria detectată, iar capacitățile pot oscila. Altele pot include protecție împotriva suprasarcinii, scurtcircuitărilor și aprind sistemul de alarmă în cazul în care ai conectat bornele greșit.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bicicletă Pliabilă - Încape În Portbagaj
Biciclete pliabile care încap în portbagajul mașinii

Bicicleta pliabilă pe care o poți păstra în portbagajul mașinii poate fi soluția ideală pentru un oraș aglomerat precum București sau Cluj. Parchezi unde poți iar restul drumului îl poți continua pe bicicletă.

Cea Mai Bună Mașină de Polish Auto - Orbitală
Cea mai bună mașină de polish auto orbitală

Vrei să-ți păstrezi mașina îngrijită și îți face plăcere să ai grijă personal de ea? Mașina de polish auto este aparatul care nu trebuie să-ți lipsească din garaj.

Cea Mai Bună Oglindă Retrovizoare Pentru Bebeluși
Cea mai bună oglindă retrovizoare pentru bebeluși

Vrei să-ți poți supraveghea bebelușul în timp ce mergi singur/ă cu el în mașină? Oglinda retrovizoare te va ajuta să-l supraveghezi de la volan în timp ce el stă în scoică.

Cel Mai Bun Suport de Schiuri Pentru Bare Transversale
Cel mai bun suport de schiuri pentru bare transversale

Investește într-un suport de schiuri pentru mașină performant și sigur care se poate monta cu ușurință pe barele transversale deja existente ale mașinii.

Cel Mai Bun Compresor De Aer Portabil
Cel mai bun compresor de aer portabil

Scapă de datul la pompă cu ajutorul acestui compresor portabil și automat. Poți umfla cu el bicicleta, mingi sau colace de piscină.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe