Cel Mai Bun Starter Auto Portabil

Cel mai bun starter auto portabil

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 140 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi un redresor portabil tip starter auto?

Bateria auto este cea mai importantă piesă a sistemului electronic auto. După câțiva ani, orice baterie auto se uzează și trebuie înlocuită. Unele însă se uzează mai repede, principala cauză fiind aceea că au funcționat pe un nivel slab de încărcare în timp ce temperatura de afară era foarte rece. O modalitate ușoară de a extinde viața bateriei auto este aceea de a folosi un redresor auto portabil. Indiferent că îl vei folosi pentru mentenanță sau pentru cazuri de urgență, acesta nu ar trebui să îi lipsească din garaj sau casă nici unui șofer.

Te poți confrunta cu multe situații în care ai nevoie de un redresor auto, care are rolul de a reîncărca bateria auto. Uneori, este posibil ca nivelul insuficient al bateriei să îți apară ca o eroare pe bord, eroare care nu dispare la câteva secunde după ce ai învârtit de cheie. Alteori îți poți da seama de nivelul scăzut al bateriei atunci când mașina nu pornește în repetate rânduri, deși are suficient combustibil. Alteori ai putea observa că farurile nu se aprind, sau că lumina este foarte slabă, iar sunetul claxonului este foarte slab. Pentru toate acestea te poate ajuta un redresor portabil.

Cel mai bun robot pornire auto portabil

la buget

* Prezentare video mai jos

Starter Xiaomi

 • Protecție supraîncălzire
 • Protecție supraîncărcare
 • Protecție supratensiune
 • Lanternă integrată
 • Portabil
Verifică prețul

Starter-ul este foarte inteligent și multifuncțional, încorporat într-un port de încărcare USB 5V 2.4A și lanternă LED. Portul de încărcare a ieșirii USB poate fi utilizat pentru a încărca telefonul mobil, tableta, camera și așa mai departe, fiind foarte necesar atunci când echipamentul tău electronic este descărcat. Indiferent dacă ai nevoie de lumină pentru a schimba o anvelopă, inspectezi un motor sau trebuie să avertizezi traficul care se apropie că ești defect pe marginea drumului, lanterna ultra-puternică are trei moduri de iluminare: standard, SOS și bliț.

Premium

Robot de pornire

 • Include o curea de umăr
 • Echipat cu un acumulator etanș cu plăci de plumb
 • Este portabil
 • Curent de anclanșare: 2200A
 • Încărcare rapidă
Verifică prețul

Pentru Beta, designul nu înseamnă doar aspect, ci mai presus de toate, performanțe excelente. Studiul și proiectarea unui instrument vizează obținerea siguranței, rezistenței și utilizării ușoare. Acesta este motivul pentru care proiectarea sculelor se bazează pe nevoi funcționale. Funcționalitatea duce la aspect și designul devine rezultatul final al unui studiu detaliat al materialelor și finisajelor. În acest scop, Beta robotul de pornire portabil pentru autoturisme se va ridica la nivelul așteptărilor tale.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Noco Genius

 • Tensiune de ieșire 12 V
 • Curent maxim de pornire 1000 A
 • Portabil
 • Rezidențial
 • De 8 ori mai mic decât alte dispozitive de aceeași putere
Verifică prețul

Acest obiect este un robot de pornire cu Jump Starter ce livrează 1000A pentru a porni o baterie în câteva secunde. Este destinat folosirii pentru autoturisme, camionete, bărci și rulote. Dispune de lanternă LED incorporată cu șapte moduri luminoase, inclusiv SOS și Strobe de urgență și cu setări de luminozitate multiple, este imediat adaptabil la o varietate de situații. Totodată reîncarcă și toate dispozitivele USB, cum ar fi tabletele, telefoanele, boxele portabile și multe altele. Este de 8 ori mai mic decât alte obiecte care transmit aceeași putere.


* Prezentare video mai jos

Acumulator extern PNI JS10A pentru pornire motor si incarcare dispozitive electronice portabile 5V 12V 16V 19V 10000 mAh

 • Robot pornire auto
 • Dimensiuni reduse
 • Lampă led inclusă
 • Ușor de transportat într-o gentuță comodă
 • Tensiuni variabile: 12V, 16V, 19V
Verifică prețul

Acumulatorul extern dispune de o ieșire pentru alimentarea laptop-urilor ce poate fi setată pe 12, 16 sau 19V în funcție de cerințele dispozitivului electronic. Este benefic mai ales în cazul bateriilor auto dacă acestea rămân fără curent când te aștepți mai puțin. O rezervă de energie pentru toate dispozitivele care ne însoțesc în deplasările noastre, a devenit o necesitate indispensabilă. Îl poți lua cu tine oriunde datorită dimensiunilor reduse pe care le măsoară și vine la pachet cu o gentuță ce este dotată cu sculele necesare indiferent de problemă.

Acumulator portabil PNI JS640A pentru pornire auto de urgenta 12V

 • Tip Li-Ion
 • Capacitate 236800 mWh
 • Dimensiuni 274x277x110 mm
 • Greutate 5060 g
 • Lanternă LED
Verifică prețul

Acumulatorul portabil PNI JS640A este opțiunea perfectă pentru cei ce doresc sa înfrunte situațiile imprevizibile într-un mod rapid și sigur. Cu o capacitate de 236800 mWh, acesta poate încărca o serie de dispozitive precum laptopuri, totul datorită mufelor diferite cu care vine în set. De asemenea, pornirea mașinii atunci cand bateria este slăbită nu va mai reprezenta o problemă. Acumulatorul este dotat cu diferiți clești pentru borne, astfel situația poate fi mediată cu ușurință, chiar și de cei cu puțină experiență.

Starter auto multifunctional Serioux SRXA11K200A, acumulator extern, lanterna, 11100 mAh

 • Curent maxim de încărcare 400 A
 • Curent maxim de pornire 200 A
 • Indicator baterie
 • Utilizare rezidențial
 • Acumulator extern
Verifică prețul

Dacă ești șofer, probabil ai avut și tu acel moment de mini-panică, în care ai simțit că tot sângele îți coboară în picioare când ți-ai dat seama că bateria de la mașină este descărcată sau că este pe punctul de a se descărca. În acest caz , Serioux te va ajuta să scapi ușor de această situație jenantă, poți să pornești o baterie moartă în câteva secunde în siguranță. Acest starter auto cu o baterie de 11.100 mAh este ultra-portabil, ușor și compact în design, ceea ce este cu adevarat un demaror pentru bateriile de 12V. Are un port USB de 5V încorporat pentru încărcarea produselor electronice și 3 moduri cu lanternă LED.

Robot De Pornire Multifunctional 12V - Starter Auto, Voltmetru, Compresor Si Lanterna Incorporata, Curent 400A, Negru

 • Lanternă încorporată
 • Compresor: 250PSI
 • Include protecție la suprasarcină
 • Tensiunea bateriei: 12V
 • Permite obținerea gazului sub presiune ridicată
Verifică prețul

Starterul este conceput pentru a porni vehiculul atunci când bateria din el sau alt vehicul se defectează. Datorită structurii sale înguste, este foarte potrivit pentru a fi așezat sub portbagaj și scaune auto. Priza asigură curent continuu de 12 V. Manometrul este utilizat pentru a măsura valoarea presiunii în anvelope. Presiunea corectă este foarte importantă, deoarece va afecta foarte mult siguranța roții. Aparatul este, de asemenea, echipat cu un compresor. Poate umfla cu succes roți și alte produse.

Întrebări despre starterele auto

Sunt compatibile cu toate tipurile de baterii?

Starterele auto sunt compatibile cu mai multe tipuri de baterii, precum bateriile de 11.100 mAh care sunt ultra-portabile și se depozitează cu ușurință, compacte în design și chiar ușoare, ceea ce este cu adevărat un demaror pentru bateriile de 12 volți.

Se poate regla tensiunea de ieșire?

Există redresoare auto dotate cu două ieșiri, una de 12 V și alta de 24 V, o alegere inteligentă dacă deții mai multe vehicule cu acumulatori diferiți. Dacă în schimb ai și mașină, și motocicletă, mai bine alegi un redresor care permite încărcarea și la 12 V, și la 6 V.
Comutarea între tipurile de tensiuni se poate face prin apăsarea unui buton, deși există și echipamente la care selecția tensiunii de încărcare este detectată automat.

Un redresor mai mare (24V) se poate folosi la o baterie mai mică (12V)?

Acesta poate fi folosit fără probleme și pentru încărcarea bateriilor cu un voltaj mai mic, dar este în dezavantajul tău, deoarece prețul de achiziție va fi mai mare, iar tu nu îl vei putea folosi la potențialul maxim. Cu alte cuvinte, o baterie de 12 V are nevoie de un redresor auto 12 V.

Ce amperaj trebuie să aibe redresorul?

Amperajul se referă la cantitatea de curent electric pe care redresorul o poate suporta, sau cantitatea de curent electric pe care o poate transmite.
Așadar, cu cât valoarea amperajului, care se măsoară în Amperi pe oră (Ah), este mai mare, cu atât este mai mare cantitatea de curent pe care redresorul o poate suporta, precum și viteza cu care acesta va încărca acumulatorul.

Are funcție de siguranță?

Unele redresoare pot include funcție de încărcare intermitentă, reglaj automat al tensiuni în funcție de bateria detectată, iar capacitățile pot oscila. Altele pot include protecție împotriva suprasarcinii, scurtcircuitărilor și aprind sistemul de alarmă în cazul în care ai conectat bornele greșit.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Olițe portabile cu pungi pentru copii, utile în călătoriile lungi

Vrei să-ți iei de pe cap problema oliței atunci când pleci în călătorie cu copilul (cu mașina, trenul sau avionul)? Olițele portabile cu pungi de unică folosință sunt soluția!

Cel mai bun invertor auto 12v 220v

Vrei să-ți încarci laptopul în mașină sau ai nevoie de o priză normală pentru alte aparate? Ai nevoie de un invertor auto care poate scoate 220v din bateria mașinii.

Huse pentru transportul câinelui pe bancheta mașinii

Câinele îți murdărește de obicei bancheta din spate a mașinii? Cu ajutorul unei huse de protecție compatibilă cu orice mașină poți scăpa rapid de acest neajuns.

Compresoare auto cu conectare la priza de bricheta (12V)

Vrei să-ți faci singur presiunea la roți fără să mai treci pe la vulcanizare? Cu ajutorul unui compresor de 12V care se alimentează la priza de brichetă ai oricând la îndemână această posibilitate.

Cea mai bună saltea gonflabilă pentru dormitul în mașină

Salteaua gonflabilă auto se instalează foarte rapid peste bancheta din spate a mașinii și-ți permite să ai un somn confortabil. Este bună ca variantă de rezervă în caz că nu te simți în siguranță la cort sau este nevoie să dormi în mașină.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe