Cea Mai Bună Mașină de Polish Auto - Orbitală

Cea mai bună mașină de polish auto orbitală

Modificat la 18 octombrie 2021
Articol evaluat de 67 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să-ți cumperi o mașină de polișat auto?

Una dintre cele mai întâlnite activități unde este utilizată mașina de polișat este cea de finisare a suprafețelor metalice ale automobilelor. O mașină de polișat este o unealtă care poate prelucra și finisa diverse suprafețe, cu o eficiență deosebită. Mașina de polișat se utilizează în diverse domenii, dar în special în industria auto, în cea de prelucrare a lemnului, pietrei sau ceramicii. Beneficiul acestor mașini de polișat este că sunt foarte prietenoase și datorită rotației oscilatorie nu poți să arzi stratul de lac, evident dacă folosești bureți speciali pentru acest tip de mașina, în schimb poți să provoci acele holograme care se pot îndepărta cu ușurință dacă folosești produsele potrivite.

O mașină de polișat orbitală reprezintă cel mai ușor model existent, iar manevrabilitatea se face destul de lejer. Acest tip de unealtă poate fi utilizat atât pentru finisarea suprafețele orizontale, cât și pentru cele verticale. Produsul poate fi folosit și de către persoanele sau mecanicii care nu se pricep la prelucrarea suprafețelor mașinilor.

Cele mai bune mașini de polish auto orbitale

Premium

DeWalt

 • Mașină de polișat electrică
 • Alimentare la priză
 • Brand DeWalt
 • Putere 1250 W
 • 230 mm diametru disc
Verifică prețul

O variantă profesională pentru lustruire o reprezintă mașina de lustruit DeWalt DWP849X-QS. Această mașină este cu excentric, având o mișcare oscilantă. Pentru a-ți asigura un confort sporit, cutia de viteză este acoperita cu cauciuc, iar comutatorul de viteză variabilă îți permite să controlezi viteza de rotație doar prin apăsarea butonului. Ca să alegi viteza potrivită lucrării trebuie doar să poziționezi discul gradat corespunzător. Și pentru că siguranța nu a fost trecută cu vederea, butonul de blocare previne pornirea sculei cand este conectată la sursa de energie, chiar dacă comutatorul este pornit.

Cel mai bun

Bass

 • Placă rotativă liberă
 • Cu excentric
 • Alimentare la rețea
 • Diverse culori
 • Mișcare oscilantă
Verifică prețul

Pentru a-ți reîmprospăta mașina, a-i da un aer de nou o soluție ar fi lustruirea. Acest lucru îl poți face cu o mașină de lustruit chiar la tine acasă. O variantă semiprofesională ar fi polizorul auto Bass KP5119 care este un instrument de neînlocuit pentru reîmprospatarea rapidă și eficientă a aspectului suprafețelor lustruite. Extrem de ușor de utilizat, polizorul are un mâner suplimentar pentru a asigura controlul precis în timpul funcționării. Acest tip de polizor funcționează doar cu oscilații, nu și cu rotații.

la buget

Raiden

 • Viteză variabilă;
 • Polișează prin rotații combinate cu vibrație;
 • Mâner ergonomic;
 • Se alimentează la rețea (220V);
 • Funcționează cu discuri de polișat de 240mm.
Verifică prețul

Vrei să îți lustruiești ceva prin casă sau prin curte? Atunci, mașina de lustruit Raiden 240MM 110W RD-PC03 poate fi soluția. Atât timp cât faci asta ca hobby, acest aparat te poate ajuta să îți atingi scopul. Mașina de lustruit este ergonomică având un mâner secundar pentru a putea fi folosită cu ușurință. Lustruiește foarte eficient combinând mișcările de rotație cu vibrații. Mașina de lustruit folosește discuri cu diametru de 240 mm. În funcție de rugozitatea discului, mașina te va ajuta să dai luciul sclipitor pe care l-ai dorit.

Masina polish auto 2400W 180mm

 • Formă ergonomică
 • Motor puternic
 • Funcționare intuitivă
 • Greutate redusă
 • Carcasa din plastic durabil
Verifică prețul

Funcționarea dispozitivului este intuitivă, iar schimbul tamponului de lustruit durează câteva secunde. Carcasa lustruitului este fabricată din plastic durabil, rezistent la deteriorări și uzură. Controlul vitezei în 6 trepte permite un control și mai bun al dispozitivului. Comutatorul cu blocaj plasat în mânerul ergonomic îmbunătățește confortul de utilizare. Mânerul special și greutatea redusă a dispozitivului îmbunătătesc controlul asupra dispozitivului și asigură siguranță în timpul functionării pe termen lung.

Masina de slefuit/polisat auto Einhell CC-PO 1100/2, 1100W, 3500 RPM, accesorii incluse

 • Putere de 1100W
 • Viteza în gol este de 1000 - 3500
 • Diametrul discului de polisare este de 180 mm
 • Viteza este controlată în mod electronic
 • Alimentare: 230 V
Verifică prețul

Mașina de șlefuit Einhell CC-PO 1100/2 asigură și polisarea auto, având o putere de 1100W. Unealta este una destinată profesioniștilor, întrucât asigură o șlefuire de înaltă calitate a suprafețelor vopsite, dar și a celor din materiale precum lemnul, plasticul sau metalul. Hârtia de șmirghel pe discul velcro este una rapidă și facilă, iar designul ergonomic permite o utilizare plăcută. Diametrul discului de polisare este de 180 mm, viteza este controlată în mod electronic, iar alimentarea se realizează cu 230V.

Masina de polisat si lustruit Geko G80265, 1400 W, 230 V, 180 mm diametru disc, 3200 RPM, 6 trepte, filet M14

 • Blocarea axului permite schimbul simplu de accesorii de lustruire.
 • Control în 6 trepte de viteză.
 • Mânerul ergonomic asigură o prindere sigură.
 • Ușor de utilizat.
 • Produs calitativ.
Verifică prețul

Mașina de polișat și lustruit Geko G80265 poate fi un ajutor de nădejde când vrei să readuci la viață diverse obiecte din casa ta. Astfel, fie că vrei să îți lustruiești parchetul sau să dai o nouă față farurilor mașinii tale, Geko G80265 te va ajuta. Trebuie doar să îți alegi cu grijă accesoriile de lustruire. Discurile, care pot avea diametre de 180 mm, pot fi schimbate cu ușurință folosind sistemul integrat de blocare al axului. Când îți începi treaba, mai trebuie doar să îți alegi una din cele 6 trepte de viteză în funcție de aplicație. Și, spor la treabă!

Masina de polisat Skil F0151144AA, 1200W, 3600 RPM, 180 mm

 • Motor puternic;
 • Design compact;
 • Lustruire fără efort;
 • Comutator de blocare pentru utilizare continuă;
 • Pornire ușoară.
Verifică prețul

Mașina de polisat Skil este alegerea optimă pentru lustruirea fără efort a unor arii extinse. Motorul puternic și dimensiunile compacte îl clasifică drept un produs practic și reduce oboseala la lustruirea suprafețelor de orice dimensiune. Ușor de manevrat prin sistemul de control bine gândit și menținerea unei puteri constante pentru o polisare uniformă sunt doar câteva din avantajele acestui produs. Comutatorul de blocare pentru utilizarea continuă face ca mașina să fie fiabilă și sporește efectivitatea acesteia.

Întrebări despre mașinile de polish orbitale

Ce putere au mașinile de poliș ?

Una dintre cele mai întălnite activități unde este utilizată mașina de polișat este cea de finisare a suprafețelor metalice ale automobilelor. Pentru a remedia diverse defecțiuni, precum oxidarea sau zgârieturile tablei, atunci trebuie să alegi o mașină de polișat cu un motor de 1.200-1.400 W.

Pe ce suprafețe se poate utiliza ?

O mașina de polișat orbitală reprezintă cel mai accesibil model existent pe piață, iar manevrabilitatea se face destul de lejer. Acest tip de unealtă poate fi utilizat atat pentru finisarea suprafetele orizontale, cât și verticale, indiferent de mayeril (tablă, lemn, piatră sau ceramică).

Cât de grea este ?

Mașina de polișat se utilizează în diverse domenii, dar în special în industria auto. Acest dispozitiv este de mici dimenisuni, se folosește manual de către persoane specializate și dispune de un motor electric. Din acest motiv modele profesionale cântăresc între 2,5 și 3 kg.

Se poate regla turația ?

Dacă ai nevoie de prelucrarea a multor tipuri de suprafețe, atunci trebuie să optezi pentru o mașina de polișat profesională, care poate finisa orice material și care îți permite să reglezi turația și viteza de utilizare în funcție de suprafața prelucrată.

Ce diametru are discul utilizat ?

Cu aceaste unelte se pot prelucra diverse tipuri de suprafețe, precum metal, lemn sau plastic. Aparatul are diametrul discului de polișat cuprins între 150 și 200 mm și posibilitatea controlului electronic al turației, pentru un rezultat perfect, chiar dacă nu ești un profesionist.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Cameră Auto Tip Oglindă Retrovizoare
Cea mai bună cameră auto tip oglindă retrovizoare

Nu vrei să-ți aglomerezi bordul cu o cameră auto DVR standard? Alege o cameră tip oglindă retrovizoare și integrarea în aspectul bordului va fi una aproape invizibilă.

Cel Mai Bun Troliu Auto cu Telecomandă
Cel mai bun troliu auto cu telecomandă

Un troliu te poate ajuta să ieși cu ușurință din situații neplăcute sau te poate ajuta să-i ajuta să-i ajuți pe alții la nevoie. Se montează rapid și este foarte ușor de folosit.

Cea Mai Bună Ladă Frigorifică Auto cu Încălzire
Cea mai bună ladă frigorifică auto cu funcție de încălzire

Pleci des cu mașina în călătorii și ai nevoie de un mini frigider în care poți păstra reci alimente și băuturi? Alege unul și cu funcție de încălzire, nu se știe când vei avea nevoie.

Cel Mai Bun Parfum De Mașină
Cel mai bun parfum de mașină

Primul lucru care este observat intr-o mașină este mirosul. Nu mai arunca banii pe brăduleți de 1 leu care se consumă în 1-2 zile și investește într-un parfum profesional penru mașină.

Cel Mai Bun Aspirator Auto Fără Cablu (cu Acumulator)
Cel mai bun aspirator auto de mână fără cablu, cu acumulator

Dacă ai avut până acum un aspirator auto cu cablu, probabil ști cât de enervant e să te încurci în cablu, să iasă din priză etc. Alege un aspirator auto cu acumulator.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe