Cea Mai Bună Husă de Protecție a Banchetei pentru Transport Câini

Huse pentru transportul câinelui pe bancheta mașinii

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 46 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să-ți cumperi o husă de protecție a banchetei pentru transportul câinelui?

Cei care au un câine știu că este imposibil să îți mai petreci vacanțele fără a-l include în echipa de călătorie. De altfel, echiparea mașinii cu o husă de protecție va deveni utilă și în viața de zi cu zi, și nu doar pentru călătorii mai lungi cu mașina. Husele de protecție a banchetei sunt concepute pentru a proteja atât bancheta și alte elemente tapițate ale mașinii, asigurând totodată confortul și protecția câinilor, oricare ar fi talia acestora, fiind prevăzute și cu centură de siguranță.

Husele se instalează pentru a acoperi toată suprafața banchetei, deci va fi loc pentru câinele tău, mai mic sau mai mare. Principalele avantaje ale unei huse de protecție a banchetei sunt facilitatea atașării, detașarea rapidă și curățarea la fel de ușoară. În plus, cele mai multe modele sunt prevăzute cu plasă de aerisire, astfel că animalul de companie va călători confortabil și va avea vizibilitate către pasagerii din față. Un alt avantaj al acestor huse este că sunt compatibile cu majoritatea modelelor de mașini - este un aspect pe care este recomandat să îl verifici înainte de achiziție.

Cele mai bune huse pentru transportul câinelui

Premium

Virtupet

Cu husa speciala de lux Virtupet (calitate Canada), formată din patru straturi/materiale, transformabilă de tip hamac sau acoperire standard, veți scăpa de banchetele murdare, umezite și pătate sau pline de păr, tranportând cu ușurință câinele sau pisica dvs. în condiții de siguranță, fără a avea grija alunecării la viraje. Cele două secțiuni laterale tip coș, dotate cu fermoar, vă protejează ușile de zgârieturi și oferă de asemenea un plus de comfort și siguranță patrupedului dvs. Centura de siguranță reglabilă vă oferă dvs. și câinelui și mai multă siguranță, stabilitate, nepermițându-i să sară pe locurile din față sau pe geam. .
Verifică prețul

Cel mai bun

Trixie Husa de Protectie Auto, 230*170 cm

Facută din poliester concepută ca protecție împotriva murdăriei și a părului de câine, păstrând astfel curățenia în orice automobill. Materialul (poliester, benzi velcro, nylon) oferă aderență potrivita lăbuțelor câinilor pentru stabilitate și confort sporit, husa fiind deosebit de versatilă și potrivită dimensiunilor oricărui portbagaj. Cu un sistem de prindere cu tije metalice flexibile, aceasta permite fixarea pe orice mașină și îndepărtarea cu ușurință.
Verifică prețul

Husa de protecție Trixie este un accesoriu la îndemăna pentru transportul câinilor în portbagajul oricărei mașini.

la buget

Pet Zoom

de companie poate acum să călătorească alături de tine, chiar și pe distanțe lungi. Prinderea este foarte simplă, se prinde de suportul de tetiere al banchetei, și protejează bancheta. Se potrivește la orice tip de mașină, de la clasa mini până la SUV-uri. Dacă se murdărește, Pet Zoom se poate spăla foarte ușor în mașina de spălat.
Verifică prețul

Câinele sau pisica dumneavoastră poate călători pe bancheta din spate fără să vă faceți griji pentru murdăria lăsată de aceștia. Pet Zoom protejează scaunele de păr, lacrimi, salivă, zgârieturi sau umezeală. Animalul dvs.

Husa auto de Lux protectie si transport animale, caini si pisici pentru bancheta autoturismului, impermeabila, matlasata complet, antialunecare, sectiuni laterale tip hamac, geam tip plasa, Virtupet, Centura de siguranta caine

Această husă auto de la Virtupet este special concepută pentru bancheta din spate a mașinii, pentru a-ți putea transporta cățelul oriunde dorești, fără a murdări bancheta sau a lăsa păr peste tot, transportând animalul în condiții de siguranță. Este fabricată dintr-un material extrem de rezistent, în 4 straturi impermeabile, căptușit cu bumbac moale și confortabil și este dotată cu o centură de siguranță pentru cățelul tău. Este ușor de instalat și de curățat, putând fi băgată în mașina de spălat. .
Verifică prețul

Husa de protectie ,transport caine, pe intreaga canapea ,Dog Comfort Premium Quality

Este stabilă în poziție, se montează foarte ușor în mașină, fixată cu benzi cu cârlige în spatele tetierelor. Este simplu de curățat, se șterge cu o cârpă umedă urmele lăsate de patruped. Are 48 cm înălțime, 61 cm lățime și 130 cm lungime. Are o bucată de material suplimentar pliat ce protejează bara de protecție împotriva zgârieturilor.
Verifică prețul

Husa de protecție pentru transportat câinele este fabricată dintr-un material rezistent la apă, este durabil, rezistent la murdăria și agățarea părului de animal.

HUSA DE PROTECTIE AUTO 1.45*1.60 M NEGRU

Sistemul de prindere cu adeziv sub tetiere permite fixarea husei pe orice mașină și îndepărtarea cu ușurință a acesteia, iar fantele oferă protecție sporită permițând utilizarea centurii de siguranță. Poate fi pliată pe jumătate pentru a permite accesul unei persoane pe bancheta din spate. .
Verifică prețul

Husa Auto Nylon este un accesoriu la îndemăna pentru transportul câinilor pe bancheta din spate a oricărei mașini. Husa este o protecție împotriva murdăriei și a părului de câine, păstrând astfel curățenia în orice automobil.

Husa auto de protectie si transport animale, OKTANE, caini si pisici pentru bancheta spate si portbagaj, impermeabila, antialunecare, centura de siguranta, sectiuni laterale tip hamac, plasa ventilare, 147 x 215 cm, Negru

Este fabricată dintr-un material impermeabil din patru straturi, căptușeală din bumbac moale pentru confort, polyester necolorabil și material tip plasă cauciucată antialunecare pentru o mai bună aderență. Este destinată transportului câinilor, cât și pisicilor în condiții de siguranță maximă, datorită centurii de siguranță. .
Verifică prețul

Husa auto de protecție și transport animale de la OKTANE pentru bancheta din spate a autovehicolului este perfectă pentru iubitorii de animale care doresc să-și ia animăluțul cu ei peste tot.

Întrebări despre husele de protecție pentru transportul câinilor

Câinele se simte în siguranță cu această husă?

Câinele tău se poate simți în siguranță într-o husă de protecție pentru transportul câinilor, însă dacă acest lucru nu se întâmplă din prima, trebuie să aveți răbdare și să vă obișnuiți patrupedul, iar în timp, acesta se va simți în siguranță.

Poate fi folosită pentru câinii de talie mare, medie sau talie mică?

Există diverse huse de protecție pentru transportul câinilor. Acestea pot fi folosite atât pentru câinii de talie mare, medie sau mică, totul depinde de dimensiunea husei dar și a mașinii, unde aceasta urmează să fie aplicată. Avantajul husei constă în faptul că patrupetul va sta pe ea, fără să mai murdărească bancheta/scaunele.

Este potrivită pentru orice model de mașină?

Husele de protecție pentru transportul câinilor sunt proiectate pentru a fi instalate pe bancheta celor mai multe modele de autovehicule, inclusiv SUV-uri și camioane mici. Pentru a te asigura de compatibilitate, poți verifica acest aspect în mențiunile producătorului - specificate la descrierea produselor pe site-ul de achiziție.

Dispune de centură de siguranță pentru câine?

Husele de protecție pentru transportul câinilor sunt facil de utilizat și confortabile pentru câine. Fiind un accesoriu gândit pentru transportul în siguranță al câinilor și protecția banchetei, husa dispune de centură de siguranță pentru câine, astfel încât transportul să fie sigur pentru membrul de familie necuvântător.

Se detașează și se curăță facil?

Husele de protecție pentru transportul câinilor se pot detașa, iar spălarea acestora se poate face atât de mână cât și la mașina de spălat. Este recomandată spălarea periodică a acestora, curățarea fiind facilă, iar demonstarea husei fiind, la fel, un procedeu simplu.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună cască open face pentru scuter

Mergi mult prin oraș cu scuterul și vrei să fii confortabil și în siguranță în același timp? Căștile de tip open face sunt ceea ce ai nevoie.

Cel mai bun invertor auto 12v 220v

Vrei să-ți încarci laptopul în mașină sau ai nevoie de o priză normală pentru alte aparate? Ai nevoie de un invertor auto care poate scoate 220v din bateria mașinii.

Cele mai bune camere video auto MIO (8 modele testate)

Review-uri comparative ale celor mai bune camere video pentru mașină marca MIO. Află avantajele și dezavantajele fiecărui model descoperite de către experții noștri.

Stații de încărcare mașină electrică pentru acasă

Stațiile de încărcare pentru uz casnic funcționează pe 220v sau 380v și sunt varianta cea mai rapidă și eficientă pentru a-ți putea încărca mașina la tine în curte. Află care sunt cele mai bune modele pe care le poți cumpăra astăzi.

Scutere de 49cmc care pot fi conduse cu permis auto (cat. B)

Vrei să fii mai iute prin oraș și îți place ideea de a merge pe un scuter? Modelele de 49cmc pot fi conduse foarte ușor de oricine are permis categ. A1, A sau B și au un preț foarte accesibil. Verifică aici.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe