De ce să-ți cumperi o husă de protecție a banchetei pentru transportul câinelui?

Cei care au un câine știu că este imposibil să îți mai petreci vacanțele fără a-l include în echipa de călătorie. De altfel, echiparea mașinii cu o husă de protecție va deveni utilă și în viața de zi cu zi, și nu doar pentru călătorii mai lungi cu mașina. Husele de protecție a banchetei sunt concepute pentru a proteja atât bancheta și alte elemente tapițate ale mașinii, asigurând totodată confortul și protecția câinilor, oricare ar fi talia acestora, fiind prevăzute și cu centură de siguranță.

Husele se instalează pentru a acoperi toată suprafața banchetei, deci va fi loc pentru câinele tău, mai mic sau mai mare. Principalele avantaje ale unei huse de protecție a banchetei sunt facilitatea atașării, detașarea rapidă și curățarea la fel de ușoară. În plus, cele mai multe modele sunt prevăzute cu plasă de aerisire, astfel că animalul de companie va călători confortabil și va avea vizibilitate către pasagerii din față. Un alt avantaj al acestor huse este că sunt compatibile cu majoritatea modelelor de mașini - este un aspect pe care este recomandat să îl verifici înainte de achiziție.

Cele mai bune huse pentru transportul câinelui

1. Virtupet PREMIUM

Cu husa speciala de lux Virtupet (calitate Canada), formată din patru straturi/materiale, transformabilă de tip hamac sau acoperire standard, veți scăpa de banchetele murdare, umezite și pătate sau pline de păr, tranportând cu ușurință câinele sau pisica dvs. în condiții de siguranță, fără a avea grija alunecării la viraje. Cele două secțiuni laterale tip coș, dotate cu fermoar, vă protejează ușile de zgârieturi și oferă de asemenea un plus de comfort și siguranță patrupedului dvs. Centura de siguranță reglabilă vă oferă dvs. și câinelui și mai multă siguranță, stabilitate, nepermițându-i să sară pe locurile din față sau pe geam.

2. Trixie BEST CHOICE

Husă de protecție auto Trixie, accesoriul perfect care este ideal pentru transportul câinilor pe bancheta din spate a oricărei mașini! Husa din poliester este concepută ca protecție împotriva murdăriei și a părului de câine, pentru ca tu să îți păstrezi curățenia în automobil. Sistemul de prindere cu tije metalice flexibile permite fixarea husei pe orice mașină, se poate îndepărta cu ușurință, iar fantele oferă protecție sporită permițând utilizarea centurii de siguranță. Dimensiunea husei este de 140 x 160 cm.

3. Pet Zoom LA BUGET

Câinele sau pisica dumneavoastră poate călători pe bancheta din spate fără să vă faceți griji pentru murdăria lăsată de aceștia. Pet Zoom protejează scaunele de păr, lacrimi, salivă, zgârieturi sau umezeală. Animalul dvs. de companie poate acum să călătorească alături de tine, chiar și pe distanțe lungi. Prinderea este foarte simplă, se prinde de suportul de tetiere al banchetei, și protejează bancheta. Se potrivește la orice tip de mașină, de la clasa mini până la SUV-uri. Dacă se murdărește, Pet Zoom se poate spăla foarte ușor în mașina de spălat.

4. Trixie Husa de Protectie Auto, 230*170 cm

Husa de protecție Trixie este un accesoriu la îndemăna pentru transportul câinilor în portbagajul oricărei mașini. Facută din poliester concepută ca protecție împotriva murdăriei și a părului de câine, păstrând astfel curățenia în orice automobill. Materialul (poliester, benzi velcro, nylon) oferă aderență potrivita lăbuțelor câinilor pentru stabilitate și confort sporit, husa fiind deosebit de versatilă și potrivită dimensiunilor oricărui portbagaj. Cu un sistem de prindere cu tije metalice flexibile, aceasta permite fixarea pe orice mașină și îndepărtarea cu ușurință.

5. Husa de protectie ,transport caine, pe intreaga canapea ,Dog Comfort Premium Quality

Husa de protecție pentru transportat câinele este fabricată dintr-un material rezistent la apă, este durabil, rezistent la murdăria și agățarea părului de animal. Este stabilă în poziție, se montează foarte ușor în mașină, fixată cu benzi cu cârlige în spatele tetierelor. Este simplu de curățat, se șterge cu o cârpă umedă urmele lăsate de patruped. Are 48 cm înălțime, 61 cm lățime și 130 cm lungime. Are o bucată de material suplimentar pliat ce protejează bara de protecție împotriva zgârieturilor.

6. HUSA DE PROTECTIE AUTO 1.45*1.60 M NEGRU

Husa Auto Nylon este un accesoriu la îndemăna pentru transportul câinilor pe bancheta din spate a oricărei mașini. Husa este o protecție împotriva murdăriei și a părului de câine, păstrând astfel curățenia în orice automobil. Sistemul de prindere cu adeziv sub tetiere permite fixarea husei pe orice mașină și îndepărtarea cu ușurință a acesteia, iar fantele oferă protecție sporită permițând utilizarea centurii de siguranță. Poate fi pliată pe jumătate pentru a permite accesul unei persoane pe bancheta din spate.

7. Husa protectie caine

Animăluțele din viața noastră merită cele mai bune produse. O husă de protecție pentru o mașină este ideală pentru momentele când pisica sau câinele sunt luați în concediu sau la plimbare cu mașina. Banchetele nu se vor mai murdări direct, părul animalelor, saliva, lacrimile sau ”nevoile” acestora vor fi colectate de husă. Ulterior, husa poate fi spălată cu ușurință în mașina de spălat rufe sau la o curățătorie auto. Montarea și detașarea acesteia se face foarte ușor, iar tu vei scăpa de banchete inestetice, pătate sau murdare.


Întrebări despre husele de protecție pentru transportul câinilor

Câinele se simte în siguranță cu această husă?

Câinele tău se poate simți în siguranță într-o husă de protecție pentru transportul câinilor, însă dacă acest lucru nu se întâmplă din prima, trebuie să aveți răbdare și să vă obișnuiți patrupedul, iar în timp, acesta se va simți în siguranță.

Poate fi folosită pentru câinii de talie mare, medie sau talie mică?

Există diverse huse de protecție pentru transportul câinilor. Acestea pot fi folosite atât pentru câinii de talie mare, medie sau mică, totul depinde de dimensiunea husei dar și a mașinii, unde aceasta urmează să fie aplicată. Avantajul husei constă în faptul că patrupetul va sta pe ea, fără să mai murdărească bancheta/scaunele.

Este potrivită pentru orice model de mașină?

Husele de protecție pentru transportul câinilor sunt proiectate pentru a fi instalate pe bancheta celor mai multe modele de autovehicule, inclusiv SUV-uri și camioane mici. Pentru a te asigura de compatibilitate, poți verifica acest aspect în mențiunile producătorului - specificate la descrierea produselor pe site-ul de achiziție.

Dispune de centură de siguranță pentru câine?

Husele de protecție pentru transportul câinilor sunt facil de utilizat și confortabile pentru câine. Fiind un accesoriu gândit pentru transportul în siguranță al câinilor și protecția banchetei, husa dispune de centură de siguranță pentru câine, astfel încât transportul să fie sigur pentru membrul de familie necuvântător.

Se detașează și se curăță facil?

Husele de protecție pentru transportul câinilor se pot detașa, iar spălarea acestora se poate face atât de mână cât și la mașina de spălat. Este recomandată spălarea periodică a acestora, curățarea fiind facilă, iar demonstarea husei fiind, la fel, un procedeu simplu.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe