Cel Mai Bun Șampon Pentru Câini

Cel mai bun șampon pentru câini

Modificat la 14 ianuarie 2022
Articol evaluat de 28 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să alegi un șampon special pentru câini?

Igienizarea corespunzătoare a câinelui este foarte importantă atât pentru sănătatea lui, cât și a celor din jur. Din acest motiv, spălarea la distanțe de cel mult 2-3 luni este absolut necesară. Dacă spălarea propriu-zisă nu este posibilă, deoarece este prea mic și nu vrei să răcească sau tocmai a suferit o intervenție chirurgicală poți folosi un așa-zis șampon uscat. Acesta este tip spray. Cu toate acestea, șamponarea uscată nu trebuie să înlocuiască spălatul clasic.
Indiferent de varianta aleasă, șamponarea este importantă pentru câinele tău, deoarece o blană murdară poate cauza probleme ale pielii și degajă un miros neplăcut. Un alt criteriu pe care trebuie să îl urmărești atunci când alegi un șampon este vârsta patrupedului. Pentru pui au o compoziție delicată, special creată pentru pielea sensibilă, iar pentru adulți conțin substanțe active, dar și componente cu rol calmant, hipoalergenic și neiritant precum pantenol (derivat direct al vitaminei B5) sau extractul de mușețel.

Există o multitudine de șampoane: pentru piele sensibilă, pentru năpârlire, pentru blana albă, pentru pui, cu parfum sau antiparazitar, așa că ai grijă ce tip alegi.

Cel mai bun șampon pentru câini

Cel mai bun

Sampon ICF Clorexyderm 4% Caine sau Pisica, 250ml

Digluconatul de clorhexidina este o substanță activă cu un puternic efect: bactericid sau bacteriostatic asupra unui număr mare de bacterii, fungicid și fungistatic asupra majorității levurilor sau fungilor care pot fi întâlnite pe pielea câinilor sau a pisicilor. Datorită acestor efecte, Șamponul Clorexyderm 4% este recomandat în toate situațiile când menținerea igienei pielii și a blănii animalelor de companie implică o acțiune antiseptică puternică și de durată.
Verifică prețul

Șamponul antiseptic pe bază de digluconat de clorhexidina este un element esențial în tratamentul local al majorității dermatitelor de origine bacteriană sau fungica, întâlnite la câine și pisică.

la buget

FREXIN Sampon pentru caini 2in1 cu balsam, jojoba si mango 220 g

După fiecare spălare blana animalului va fi curată, mătăsoasă și plăcută la atingere, iar acest lucru va persista în timp. Un mare avantaj al acestui șampon reprezintă faptul că are în compoziția sa și balsam, astfel nu va trebui să achiziționezi două produse separate.
Verifică prețul

Din grijă pentru animalul tău de companie a fost creat șamponul Frexin. Acest șampon este destinat cățeilor care au blană de lungime medie sau mare. Extractele de jojoba și mango fac din acest șampon unul perfect pentru patrupedul tău.

Premium

Malaseb sampon caini si pisici, 250 ml

Ca regulă generală pentru utilizarea șamponului, aplicați de două ori pe saptămână pâna când simptomele dispar și apoi, săptămânal sau ori de câte ori este necesar pentru a menține afecțiunea sub control după cum a fost specificat de către medicul veterinar. Durata maximă a perioadei de tratament nu trebuie să depășească 16 saptamâni.
Verifică prețul

Malaseb este un șampon pentru tratamentul și controlul dermatitei seboreice asociate cu Malassezia pachydermatis și Staphylococcus intermedius la câini și pisici.

Cel mai bun șampon pentru câini

Mergi direct în magazinul tău preferat.

fera.ro emag.ro animax.ro petmart.ro pentruanimale.ro

Sampon Allermyl, 200 ml

Ai la dispoziție un șampon pentru piele sensibilă la un preț accesibil. Are în compoziție acizi grași esențiali, monzaharide, vitamina E și F, și altele, dar nu conține parfum. Este bine să îl aplici pe blana umezită cu apă caldă și se va clăti după 5-10 minute înainte de a clăti blana.
Verifică prețul

Animalele dragi din viața noastră au nevoie de îngrijire în fiecare zi. De aceea, nu doar mâncarea contează, ci și produsele de îngrijire. Astfel ai nevoie de un șampon pentru animale care să le protejeze pielea.

Sampon TopCare pentru caini cu Clorhexidina, 250 ml

Acest șampon pentru câini de la Top care este special creat pentru pielea și blana cu tendința de inflamații fungice și bacteriene. Șamponul este îmbogățit cu ulei din frunze de arbore de ceai care sprijină acțiunea clorhexidinei și de asemenea acționează antiviral. Se aplică și folosește foarte ușor, se clătește simplu și nu va provoca iritații sau mâncărimi. Pielea și blana vor rămâne curate și bine îngrijite mult timp.
Verifică prețul

Fii atent și grijuliu cu pielea animalului tău de companie, achiziționând produse cosmetice specifice și necesare lui.

FURMINATOR Ultra Premiuim șampon pentru cățeluși pui 250 ml

Există șampoane fix pentru căței, special create pentru a avea grijă de blana și pielea lor sensibilă. Acest șampon premium își merită banii și vei vedea ce blană frumoasă va avea cățelul tău dacă ai grijă de el și îi oferi atenția, delicatețea de care are nevoie. Nu usucă deloc pielea cățelului.
Verifică prețul

Cățelușii tăi au nevoie de cea mai intensă îngrijire, dar și de dragoste la superlativ. De aceea, nu numai hrănirea lor este importantă, ci și spălarea. Nu îi spăla cu șampoane umane deoarece le pot face rău.

FRANCODEX Șampon pentru blană neagră 1 L

Blana neagră are nevoie de șampon pentru blană neagră pentru a-l îngriji cât mai delicat și fără incidente neplăcute. Acest șampon îl va ajuta să aibă o blană curată și strălucitoare după fiecare spălare. Are un volum de 1 litru și este potrivit pentru orice tip de blană de culoare închisă, nu doar neagră.
Verifică prețul

Câinele tău are nevoie de cea mai bună îngrijire. De aceea, este bine să fii atent la produsele cu care îl speli, nu doar la hrana pe care i-o oferi. Aici șampoanele diferă de la un tip de blană la altul.

Sampon Trixie, color blana alba 250ml 2914

Este un șampon universal, destinat pentru orice rasă de câini cu blană albă. Deoarece șamponul este în volum de 250 de ml, îl vei putea utiliza foarte mult timp. Acest șampon are o textură plăcută, și face foarte repede spumă, astfel aplicarea lui este una ușoară și extrem de rapidă pe blană.
Verifică prețul

Șampon Trixie, color blană albă 250ml 2914 este o soluție perfectă pentru îngrijirea câinelui tău cu blană albă, deoarece acest șampon ajută la o întreținere cât mai bună și o calitate a blănii extraordinare.

Sampon Douxo Pyo cu Chlorhexidina, 200 ml

Acesta ajută la menținerea echilibrului microflorei dermice și a funcțiilor barierei cutanate, fiind un șampon calmant și antiseptic cu clorhexidina, digluconat și climbazol. Numai pentru uz extern. Umezește blana cu apă caldă. Aplică, mașează și lasă spuma să acționeze pentru aproximativ 10 minute înainte să clătești. Se poate repeta procedeul la nevoie.
Verifică prețul

Șampon Douxo Pyo cu Chlorhexidina, 200 ml este un șampon de calitate superioară formulat cu un pH adaptat în echilibru cu pielea câinilor și pisicilor.

Întrebări frecvente despre șampoanele pentru câini

Există șampoane pentru câini care au probleme cu pielea?

Cățeii, ca și oamenii, pot avea alergii pe care chimicalele puternice sau aditivi să le amplifice sau să le agraveze. Există șampoane pentru căței care nu au coloranți, sulfați, alcool, parfum sau alte ingrediente potențial iritante.

Șampoanele pentru câini se pot folosi și când cățeii năpârlesc?

Dacă ai un cățel care năpârlește cunoști deja bătălia zilnică pe care trebuie să o duci ca să îți păstrezi casa și hainele fără fire de blană de câine. Șamponul ar trebui folosit o dată pe lună ca să ajute la fortificarea blăniței și încetarea căderii în exces a părului.

Există șampon pentru căței care au blană albă?

Șamponul cățelului trebuie ales întotdeauna în funcție de tipul său de blană. Trebuie să ai grijă deoarece cățeii cu blăniță albă sunt mult mai pretențioși, iar dacă nu sunt spălați cu un șampon potrivit albul nu va avea strălucire.

Există șampon pentru căței care să aibă și efect antiparazitar?

Întrucât întotdeauna animalele de companie sunt atacate de diferiți paraziți au fost dezvoltate multe tipuri de șampoane care să ajute în acest sens. Astfel, șampoanele de acest gen stopează ciclul de viață al paraziților omorând ouăle acestora.

Ce tip de șampon este cel mai potrivit pentru animalele de companie care nu vor să facă baie?

Pentru a veni în ajutorul posesorilor de patrupede care sunt speriați de ideea de apă, au fost create formule de șampoane uscate. Aceste șampoane vin sub formă de spray și împrospătează blana cățelului fără să fie nevoie de apă. Tot ce trebuie să faci este să îl pulverizezi pe blănița animalului, să Îl masezi bine, apoi să ștergi cu un prosop uscat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Culcuș Pentru Câini
Cel mai bun culcuș pentru câini

Organizează-i cățelului tău un spațiu doar al lui, un loc în care poate dormi liniștit și vei scăpa de părul de câine de pe canapea sau din pat.

?Cel Mai Bun Coteț din Lemn pentru Câinele Tău
Cotețe din lemn de calitate pentru câini

Vezi o mulțime de modele de căsuțe din lemn pentru prietenul tău lătrător. Cușca o poți pune oriunde în curte și câinele va fi protejat de ploaie, vânt sau frig.

Cel Mai Bun Covor cu Iarbă Artificială pentru Câini
Cele mai bune covoare pentru câini cu iarbă artificială

Ai un cățel care încă nu e obișnuit să ceară afară? Covoarele cu iarbă artificială au și rol igienic dar și rol de dresare. Vezi ce modele sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Lesă Pentru Câini de Talie Medie
Cea mai bună lesă pentru câini de talie medie

Alege o lesă de calitate pentru câinele tău pentru a-l ține în siguranță și a nu-i provoca disconfort.

Cea Mai Bună Zgardă cu Localizare GPS pentru Câini
Cea mai bună zgardă cu localizare GPS pentru câini

Îți iubești mult câinele și vrei să fii sigur ca nu-l vei pierde chiar dacă-ți scapă din raza vizuală? O zgardă cu localizare GPS te ajută să identifici rapid pe telefon locul unde e.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

fera.ro emag.ro animax.ro petmart.ro pentruanimale.ro