?Cel Mai Bun Coteț din Lemn pentru Câinele Tău

Cotețe din lemn de calitate pentru câini

Modificat la 24 iulie 2021
Articol evaluat de 105 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să alegi un o cușcă din lemn pentru câinele tău?

Dacă ești o persoană care iubește animalele și locuiești la casă atunci cu siguranță merită să alegi o cușcă din lemn pentru adăpostul prietenului patruped. Majoritatea oferă confort și protecție sporită animalului de companie pe orice fel de vreme, așa că nu trebuie să îți faci griji pentru siguranța acestuia. Cele mai multe dintre cuști vin cu sisteme de ventilație, scurgere sau curățare foarte facile. În plus, faptul că ii oferi spațiul natural de care are nevoie orice animal pentru dezvoltarea lui poate să îi aducă numai beneficii pe termen lung.

Mai mult, pe lângă destinația practică pe care o are, datorită designului atractiv pe care producătorii îl gândesc, această cușcă se poate integra în orice fel de spațiu exterior, aducând chiar un plus de imagine curții sau grădinii tale. Așadar poate reprezenta chiar un obiect decorativ foarte inspirat. Ca să fii sigur că animalul are parte de tot confortul poți alege și accesorii precum uși de protecție sau pernuțe care vor face căminul mult mai agreabil..

Ce căsuțe din lemn pentru câini poți cumpăra online

Premium

Lemn natur

Pentru o mai bună rezistență dar și pentru accentuarea aspectului producătorul recomandă lăcuirea produsului. Pe lângă avantajele oferite de funcționalitatea căsuței, este de subliniat și apectul pe care aceasta îl poate oferi curții sau grădinii. Cușca poate fi asezată oriunde în curte, iar prietenul patruped va fi protejat de intemperii precum vânt, ploaie, frig sau căldură prea mare.
Verifică prețul

Cusca este destinată câinilor de talie, medie, mare și foarte mare. Este confecționată din lemn natur de calitate și este acoperită cu șindrilă bituminoasă extrem de practică.

la buget

Baita 60

Acest culcuș este perfect pentru patrupedul tău, urmând să ajungă un loc de relaxare și odihnă care va arăta de minune în grădina ta! Dimensiuni: 122 x 79 x 78 cm (cu acoperiș) sau 104 x 59. 5 x 78 cm (fără acoperiș). Acest coteț este fabricat la cele mai înalte standarde!.
Verifică prețul

Animalele noastre ne oferă dragoste necondiționată, iar noi le putem oferi o căsuță pe măsură! Un coteț din lemn de pin, cu acoperiș, special tratat împotriva apei și razelor soarelui, cu picioare de plastic pentru izolare termică.

Cusca de caine, lemn masiv, 53 x 83 x 90 cm, nuanta lemn natur

Această cușcă din lemn masiv și natur este perfectă pentru patrupedul tău mult iubit! Acest produs este destinat pentru câinii de talie medie și este construit din lemn de foarte bună calitate, nuanță tei + lemn rășinos , iar acoperișul este acoperit cu șindrilă bituminoasă. Lemnul poate fi lăsat în stare naturală sau se poate lăcui. Cușca poate să fie așezată oriunde în curte, însă este recomandat să fie pusă într-un loc ferit de soare ori alte intemperii. Câinele tău merită un culcuș doar al lui!.
Verifică prețul

Cotet Domus Large Maro, 102 x 84 x 83 cm

Modul de construcție al acoperișului, în 2 ape, plus tratarea cu un lac special, non-toxic, asigură astfel o rezistență crescută la variații mari de temperatură și o izolație perfectă! Siguranța și confortul sunt asigurate și de cele 4 picioare din PVC + sistemul de ventilație. Patrupetul tău merită un culcuș pe măsura iubirii lui pentru tine!.
Verifică prețul

Câinele tău se va bucura de un culcuș creat special pentru el! Acest coteț din lemn de pin, este tratat cu o soluție specială care garantează o durată de viață foarte mare.

Casuta din lemn de pin Trixie L 83 x 88 x 101 cm 39532

Acoperișul este din material mineral. Pentru a evita deteriorarea cauzată de umezeala solului, căsuța are piciorușe reglabile. Avantajul de a avea o asemenea căsuță în curte este designul plăcut dar mai ales faptul că protejează animalul de companie. În plus, aceasta este ușor de curățat și întreținut. .
Verifică prețul

Căsuța este destinată câinilor de talie mare, este construită din lemn de pin lăcuit menit să reziste condițiilor exterioare. Ca dimensiuni aceasta măsoară în lungime 83 cm, lățime 88 cm și înălțime 101 cm.

Casuta din lemn de pin Trixie L 104 x 72 x 68 cm 39552

Acoperișul este din material minerat, iar piciorușele sunt reglabile pentru a se evita contactul direct cu solul și umezeala. Acoperișul este mobil, curățenia fiind ușor de făcut! Această căsuță se potrivește în orice curte sau grădină, oferind patrupedului tău un loc în care se poate relaxa ori dormi!.
Verifică prețul

Acest produs este recomandat pentru câinii de talie mică/medie sau foarte mică. Căsuța culcuș este construită din lemn de culoare maro, pentru exterior, lemnul fiind lăcuit și rezistent la intemperii.

Cel mai bun

PawHut Cușcă pentru Câini Impermeabilă pentru Extern din Lemn de Brad, 85x58x58cm

Câinele tău va fi fericit în noua sa căsuță, una practică și funcțională. Picioarele din lemn vor proteja cușca de umiditatea solului. Acoperișul este plat cu un înveliș din fetru, fapt ce garantează rezistența la apă și este extrem de bun izolant. Suprafața cuștii este lăcuită cu vopsea impermeabilă și ecologică.
Verifică prețul

Această cușcă pentru câini este impermeabilă și poate fi folosită pe orice tip de vreme, indiferent de intemperii. A fost confecționată din lemn de brad lucru ce îi conferă o lung durabilitate și rezistență.

Cotet din lemn pentru caini, Croci, 72x76x76cm

Căsuța garantează confortul patrupedelor întrucât asigură o temperatură constantă în interior, ideală pentru protecția și confortul câinilor. Cotețul este extrem de funcțional, baza cu lamele de lemn distanțate permite o recirculare optimă a aerului și, în plus, partea inferioară este detașabilă astfel că e foarte ușor să cureți dar și să întreții cușca. Mai mult, aspectul plăcut al cuștii face ca aceasta să devină și un obiect decorativ al curții.
Verifică prețul

Cotețul este conceput adăpostirii câinilor în curte sau grădină și este construită pe următoarele dimensiuni: 72x76x76cm.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Zgardă Antilătrat pentru Câini
Zgarda antilătrat, un rău necesar pentru educarea câinilor

Vecinii se plâng de zgomotul câinelui rămas singur acasă? Există o soluție accesibilă pentru orice rasă de câine, zgarda antilătrat. Vezi ghidul nostru despre alegerea unei astfel de zgărzi.

Cel Mai Bun Aruncător De Mingi Pentru Câini
Cel mai bun aruncător de mingi pentru câini

Oferă-i o jucărie modernă cățelului tău: un aruncător automat de mingi pe care-l poți folosi în casă, în grădină sau la locul de joaca al animalelor.

Cel Mai Bun Culcuș Încălzit Pentru Câini și Pisici
Culcuș încălzit pentru câini și pisici (de pus în coteț)

Un coteț protejează câinele de ploi și ninsori dar nu îl poate proteja și de frig. Din fericire există aceste culcușuri încălzite care se conectează la o priză normală și care oferă animăluțului o căldură de 30 grade. Vezi modele recomandate.

Cel Mai Bun Covor cu Iarbă Artificială pentru Câini
Cele mai bune covoare pentru câini cu iarbă artificială

Ai un cățel care încă nu e obișnuit să ceară afară? Covoarele cu iarbă artificială au și rol igienic dar și rol de dresare. Vezi ce modele sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Zgardă cu Localizare GPS pentru Câini
Cea mai bună zgardă cu localizare GPS pentru câini

Îți iubești mult câinele și vrei să fii sigur ca nu-l vei pierde chiar dacă-ți scapă din raza vizuală? O zgardă cu localizare GPS te ajută să identifici rapid pe telefon locul unde e.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe