De ce să alegi un o cușcă din lemn pentru câinele tău?

Dac─â e╚Öti o persoan─â care iube╚Öte animalele ╚Öi locuie╚Öti la cas─â atunci cu siguran╚Ť─â merit─â s─â alegi o cu╚Öc─â din lemn pentru ad─âpostul prietenului patruped. Majoritatea ofer─â confort ╚Öi protec╚Ťie sporit─â animalului de companie pe orice fel de vreme, a╚Öa c─â nu trebuie s─â î╚Ťi faci griji pentru siguran╚Ťa acestuia. Cele mai multe dintre cu╚Öti vin cu sisteme de ventila╚Ťie, scurgere sau cur─â╚Ťare foarte facile. În plus, faptul c─â ii oferi spa╚Ťiul natural de care are nevoie orice animal pentru dezvoltarea lui poate s─â îi aduc─â numai beneficii pe termen lung.

Mai mult, pe lâng─â destina╚Ťia practic─â pe care o are, datorit─â designului atractiv pe care produc─âtorii îl gândesc, aceast─â cu╚Öc─â se poate integra în orice fel de spa╚Ťiu exterior, aducând chiar un plus de imagine cur╚Ťii sau gr─âdinii tale. A╚Öadar poate reprezenta chiar un obiect decorativ foarte inspirat. Ca s─â fii sigur c─â animalul are parte de tot confortul po╚Ťi alege ╚Öi accesorii precum u╚Öi de protec╚Ťie sau pernu╚Ťe care vor face c─âminul mult mai agreabil..

Ce c─âsu╚Ťe din lemn pentru c├óini po╚Ťi cump─âra online

1. Ferplast BEST CHOICE

C─âsu╚Ťa este destinat─â ad─âpostirii animalelor de talie mic─â ╚Öi foarte mic─â, dar ╚Öi ├«nfrumuse╚Ť─ârii cur╚Ťii sau al gr─âdinii, datorit─â aspectului natural. Este construit─â din lemn rezistent, cu acoperi╚Ö ce este tratat special pentru a rezista ├«n timp intemperiilor. ├Än plus, pentru protec╚Ťie sporit─â prin izolare de sol sunt montate picioru╚Öe din plastic. C─âsu╚Ťa are un sistem de scurgere dar ╚Öi ventila╚Ťie intern─â pentru un plus de confort dar ╚Öi pentru o mai bun─â ├«ntre╚Ťinere. Cote╚Ťul are o ├«n─âl╚Ťime de 55 cm.

2. Lemn natur PREMIUM

Cusca este destinat─â c├óinilor de talie, medie, mare ╚Öi foarte mare. Este confec╚Ťionat─â din lemn natur de calitate ╚Öi este acoperit─â cu ╚Öindril─â bituminoas─â extrem de practic─â. Pentru o mai bun─â rezisten╚Ť─â dar ╚Öi pentru accentuarea aspectului produc─âtorul recomand─â l─âcuirea produsului. Pe l├óng─â avantajele oferite de func╚Ťionalitatea c─âsu╚Ťei, este de subliniat ╚Öi apectul pe care aceasta ├«l poate oferi cur╚Ťii sau gr─âdinii. Cu╚Öca poate fi asezat─â oriunde ├«n curte, iar prietenul patruped va fi protejat de intemperii precum v├ónt, ploaie, frig sau c─âldur─â prea mare.

3. Baita 60 LA BUGET

Animalele noastre ne ofer─â dragoste necondi╚Ťionat─â, iar noi le putem oferi o c─âsu╚Ť─â pe m─âsur─â! Un cote╚Ť din lemn de pin, cu acoperi╚Ö, special tratat ├«mpotriva apei ╚Öi razelor soarelui, cu picioare de plastic pentru izolare termic─â. Acest culcu╚Ö este perfect pentru patrupedul t─âu, urm├ónd s─â ajung─â un loc de relaxare ╚Öi odihn─â care va ar─âta de minune ├«n gr─âdina ta! Dimensiuni: 122 x 79 x 78 cm (cu acoperi╚Ö) sau 104 x 59.5 x 78 cm (f─âr─â acoperi╚Ö). Acest cote╚Ť este fabricat la cele mai ├«nalte standarde!

4. Cusca de caine, lemn masiv, 53 x 83 x 90 cm, nuanta lemn natur

Aceast─â cu╚Öc─â din lemn masiv ╚Öi natur este perfect─â pentru patrupedul t─âu mult iubit! Acest produs este destinat pentru c├óinii de talie medie ╚Öi este construit din lemn de foarte bun─â calitate, nuan╚Ť─â tei + lemn r─â╚Öinos , iar acoperi╚Öul este acoperit cu ╚Öindril─â bituminoas─â. Lemnul poate fi l─âsat ├«n stare natural─â sau se poate l─âcui. Cu╚Öca poate s─â fie a╚Öezat─â oriunde ├«n curte, ├«ns─â este recomandat s─â fie pus─â ├«ntr-un loc ferit de soare ori alte intemperii. C├óinele t─âu merit─â un culcu╚Ö doar al lui!

5. Cotet Domus Large Maro, 102 x 84 x 83 cm

C├óinele t─âu se va bucura de un culcu╚Ö creat special pentru el! Acest cote╚Ť din lemn de pin, este tratat cu o solu╚Ťie special─â care garanteaz─â o durat─â de via╚Ť─â foarte mare. Modul de construc╚Ťie al acoperi╚Öului, ├«n 2 ape, plus tratarea cu un lac special, non-toxic, asigur─â astfel o rezisten╚Ť─â crescut─â la varia╚Ťii mari de temperatur─â ╚Öi o izola╚Ťie perfect─â! Siguran╚Ťa ╚Öi confortul sunt asigurate ╚Öi de cele 4 picioare din PVC + sistemul de ventila╚Ťie. Patrupetul t─âu merit─â un culcu╚Ö pe m─âsura iubirii lui pentru tine!

6. Casuta din lemn de pin Trixie L 83 x 88 x 101 cm 39532

C─âsu╚Ťa este destinat─â c├óinilor de talie mare, este construit─â din lemn de pin l─âcuit menit s─â reziste condi╚Ťiilor exterioare. Ca dimensiuni aceasta m─âsoar─â ├«n lungime 83 cm, l─â╚Ťime 88 cm ╚Öi ├«n─âl╚Ťime 101 cm. Acoperi╚Öul este din material mineral. Pentru a evita deteriorarea cauzat─â de umezeala solului, c─âsu╚Ťa are picioru╚Öe reglabile. Avantajul de a avea o asemenea c─âsu╚Ť─â ├«n curte este designul pl─âcut dar mai ales faptul c─â protejeaz─â animalul de companie. ├Än plus, aceasta este u╚Öor de cur─â╚Ťat ╚Öi ├«ntre╚Ťinut.

7. Casuta din lemn de pin Trixie L 104 x 72 x 68 cm 39552

Acest produs este recomandat pentru c├óinii de talie mic─â/medie sau foarte mic─â. C─âsu╚Ťa culcu╚Ö este construit─â din lemn de culoare maro, pentru exterior, lemnul fiind l─âcuit ╚Öi rezistent la intemperii. Acoperi╚Öul este din material minerat, iar picioru╚Öele sunt reglabile pentru a se evita contactul direct cu solul ╚Öi umezeala. Acoperi╚Öul este mobil, cur─â╚Ťenia fiind u╚Öor de f─âcut! Aceast─â c─âsu╚Ť─â se potrive╚Öte ├«n orice curte sau gr─âdin─â, oferind patrupedului t─âu un loc ├«n care se poate relaxa ori dormi!

8. Casuta Trixie Caini S 100 x 82 x 90cm 39511

C─âsu╚Ťa este destinat─â c├óinilor de talie medie av├ónd dimensiunile 100 cmx82 cmx90 cm. Este construit─â din lemn de pin tratat astfel ├«nc├ót s─â reziste at├ót umidit─â╚Ťiii c├ót ╚Öi diferen╚Ťelor de temperatur─â. Mai mult, pentru protec╚Ťie sporit─â cu╚Öca are prev─âzute picioru╚Öe reglabile ce asigur─â o bun─â circula╚Ťie a aerului sub cu╚Öc─â ╚Öi o fere╚Öte de umiditate. Aspectul c─âsu╚Ťei este unul pl─âcut, ba chiar are ╚Öi o teras─â unde animalu╚Ťul preferat poate s─â se retrag─â ├«n caz de ploaie dar s─â se ╚Öi bucure de mediul ├«nconjur─âtor.

9. Cotet din lemn pentru caini, Croci, 72x76x76cm

Cote╚Ťul este conceput ad─âpostirii c├óinilor ├«n curte sau gr─âdin─â ╚Öi este construit─â pe urm─âtoarele dimensiuni: 72x76x76cm. C─âsu╚Ťa garanteaz─â confortul patrupedelor ├«ntruc├ót asigur─â o temperatur─â constant─â ├«n interior, ideal─â pentru protec╚Ťia ╚Öi confortul c├óinilor. Cote╚Ťul este extrem de func╚Ťional, baza cu lamele de lemn distan╚Ťate permite o recirculare optim─â a aerului ╚Öi, ├«n plus, partea inferioar─â este deta╚Öabil─â astfel c─â e foarte u╚Öor s─â cure╚Ťi dar ╚Öi s─â ├«ntre╚Ťii cu╚Öca. Mai mult, aspectul pl─âcut al cu╚Ötii face ca aceasta s─â devin─â ╚Öi un obiect decorativ al cur╚Ťii.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

C─âutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Po╚Ťi lucra de oriunde ai acces la internet.
Afl─â mai multe