De ce să alegi un o cușcă din lemn pentru câinele tău?

Dacă ești o persoană care iubește animalele și locuiești la casă atunci cu siguranță merită să alegi o cușcă din lemn pentru adăpostul prietenului patruped. Majoritatea oferă confort și protecție sporită animalului de companie pe orice fel de vreme, așa că nu trebuie să îți faci griji pentru siguranța acestuia. Cele mai multe dintre cuști vin cu sisteme de ventilație, scurgere sau curățare foarte facile. În plus, faptul că ii oferi spațiul natural de care are nevoie orice animal pentru dezvoltarea lui poate să îi aducă numai beneficii pe termen lung.

Mai mult, pe lângă destinația practică pe care o are, datorită designului atractiv pe care producătorii îl gândesc, această cușcă se poate integra în orice fel de spațiu exterior, aducând chiar un plus de imagine curții sau grădinii tale. Așadar poate reprezenta chiar un obiect decorativ foarte inspirat. Ca să fii sigur că animalul are parte de tot confortul poți alege și accesorii precum uși de protecție sau pernuțe care vor face căminul mult mai agreabil..

Ce căsuțe din lemn pentru câini poți cumpăra online

1. Ferplast BEST CHOICE

Căsuța este destinată adăpostirii animalelor de talie mică și foarte mică, dar și înfrumusețării curții sau al grădinii, datorită aspectului natural. Este construită din lemn rezistent, cu acoperiș ce este tratat special pentru a rezista în timp intemperiilor. În plus, pentru protecție sporită prin izolare de sol sunt montate piciorușe din plastic. Căsuța are un sistem de scurgere dar și ventilație internă pentru un plus de confort dar și pentru o mai bună întreținere. Cotețul are o înălțime de 55 cm.

2. Lemn natur PREMIUM

Cusca este destinată câinilor de talie, medie, mare și foarte mare. Este confecționată din lemn natur de calitate și este acoperită cu șindrilă bituminoasă extrem de practică. Pentru o mai bună rezistență dar și pentru accentuarea aspectului producătorul recomandă lăcuirea produsului. Pe lângă avantajele oferite de funcționalitatea căsuței, este de subliniat și apectul pe care aceasta îl poate oferi curții sau grădinii. Cușca poate fi asezată oriunde în curte, iar prietenul patruped va fi protejat de intemperii precum vânt, ploaie, frig sau căldură prea mare.

3. Baita 60 LA BUGET

Animalele noastre ne oferă dragoste necondiționată, iar noi le putem oferi o căsuță pe măsură! Un coteț din lemn de pin, cu acoperiș, special tratat împotriva apei și razelor soarelui, cu picioare de plastic pentru izolare termică. Acest culcuș este perfect pentru patrupedul tău, urmând să ajungă un loc de relaxare și odihnă care va arăta de minune în grădina ta! Dimensiuni: 122 x 79 x 78 cm (cu acoperiș) sau 104 x 59.5 x 78 cm (fără acoperiș). Acest coteț este fabricat la cele mai înalte standarde!

4. Cusca de caine, lemn masiv, 53 x 83 x 90 cm, nuanta lemn natur

Această cușcă din lemn masiv și natur este perfectă pentru patrupedul tău mult iubit! Acest produs este destinat pentru câinii de talie medie și este construit din lemn de foarte bună calitate, nuanță tei + lemn rășinos , iar acoperișul este acoperit cu șindrilă bituminoasă. Lemnul poate fi lăsat în stare naturală sau se poate lăcui. Cușca poate să fie așezată oriunde în curte, însă este recomandat să fie pusă într-un loc ferit de soare ori alte intemperii. Câinele tău merită un culcuș doar al lui!

5. Cotet Domus Large Maro, 102 x 84 x 83 cm

Câinele tău se va bucura de un culcuș creat special pentru el! Acest coteț din lemn de pin, este tratat cu o soluție specială care garantează o durată de viață foarte mare. Modul de construcție al acoperișului, în 2 ape, plus tratarea cu un lac special, non-toxic, asigură astfel o rezistență crescută la variații mari de temperatură și o izolație perfectă! Siguranța și confortul sunt asigurate și de cele 4 picioare din PVC + sistemul de ventilație. Patrupetul tău merită un culcuș pe măsura iubirii lui pentru tine!

6. Casuta din lemn de pin Trixie L 83 x 88 x 101 cm 39532

Căsuța este destinată câinilor de talie mare, este construită din lemn de pin lăcuit menit să reziste condițiilor exterioare. Ca dimensiuni aceasta măsoară în lungime 83 cm, lățime 88 cm și înălțime 101 cm. Acoperișul este din material mineral. Pentru a evita deteriorarea cauzată de umezeala solului, căsuța are piciorușe reglabile. Avantajul de a avea o asemenea căsuță în curte este designul plăcut dar mai ales faptul că protejează animalul de companie. În plus, aceasta este ușor de curățat și întreținut.

7. Casuta din lemn de pin Trixie L 104 x 72 x 68 cm 39552

Acest produs este recomandat pentru câinii de talie mică/medie sau foarte mică. Căsuța culcuș este construită din lemn de culoare maro, pentru exterior, lemnul fiind lăcuit și rezistent la intemperii. Acoperișul este din material minerat, iar piciorușele sunt reglabile pentru a se evita contactul direct cu solul și umezeala. Acoperișul este mobil, curățenia fiind ușor de făcut! Această căsuță se potrivește în orice curte sau grădină, oferind patrupedului tău un loc în care se poate relaxa ori dormi!

8. Casuta Trixie Caini S 100 x 82 x 90cm 39511

Căsuța este destinată câinilor de talie medie având dimensiunile 100 cmx82 cmx90 cm. Este construită din lemn de pin tratat astfel încât să reziste atât umiditățiii cât și diferențelor de temperatură. Mai mult, pentru protecție sporită cușca are prevăzute piciorușe reglabile ce asigură o bună circulație a aerului sub cușcă și o ferește de umiditate. Aspectul căsuței este unul plăcut, ba chiar are și o terasă unde animaluțul preferat poate să se retragă în caz de ploaie dar să se și bucure de mediul înconjurător.

9. Cotet din lemn pentru caini, Croci, 72x76x76cm

Cotețul este conceput adăpostirii câinilor în curte sau grădină și este construită pe următoarele dimensiuni: 72x76x76cm. Căsuța garantează confortul patrupedelor întrucât asigură o temperatură constantă în interior, ideală pentru protecția și confortul câinilor. Cotețul este extrem de funcțional, baza cu lamele de lemn distanțate permite o recirculare optimă a aerului și, în plus, partea inferioară este detașabilă astfel că e foarte ușor să cureți dar și să întreții cușca. Mai mult, aspectul plăcut al cuștii face ca aceasta să devină și un obiect decorativ al curții.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe