?Cel Mai Bun Coteț din Lemn pentru Câinele Tău

Cotețe din lemn de calitate pentru câini

Modificat la 19 decembrie 2021
Articol evaluat de 106 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să alegi un o cușcă din lemn pentru câinele tău?

Dacă ești o persoană care iubește animalele și locuiești la casă atunci cu siguranță merită să alegi o cușcă din lemn pentru adăpostul prietenului patruped. Majoritatea oferă confort și protecție sporită animalului de companie pe orice fel de vreme, așa că nu trebuie să îți faci griji pentru siguranța acestuia. Cele mai multe dintre cuști vin cu sisteme de ventilație, scurgere sau curățare foarte facile. În plus, faptul că ii oferi spațiul natural de care are nevoie orice animal pentru dezvoltarea lui poate să îi aducă numai beneficii pe termen lung.

Mai mult, pe lângă destinația practică pe care o are, datorită designului atractiv pe care producătorii îl gândesc, această cușcă se poate integra în orice fel de spațiu exterior, aducând chiar un plus de imagine curții sau grădinii tale. Așadar poate reprezenta chiar un obiect decorativ foarte inspirat. Ca să fii sigur că animalul are parte de tot confortul poți alege și accesorii precum uși de protecție sau pernuțe care vor face căminul mult mai agreabil..

Ce căsuțe din lemn pentru câini poți cumpăra online

la buget

Baita 60

Acest culcuș este perfect pentru patrupedul tău, urmând să ajungă un loc de relaxare și odihnă care va arăta de minune în grădina ta! Dimensiuni: 122 x 79 x 78 cm (cu acoperiș) sau 104 x 59. 5 x 78 cm (fără acoperiș). Acest coteț este fabricat la cele mai înalte standarde!.
Verifică prețul

Animalele noastre ne oferă dragoste necondiționată, iar noi le putem oferi o căsuță pe măsură! Un coteț din lemn de pin, cu acoperiș, special tratat împotriva apei și razelor soarelui, cu picioare de plastic pentru izolare termică.

Cotet Domus Large Maro, 102 x 84 x 83 cm

Modul de construcție al acoperișului, în 2 ape, plus tratarea cu un lac special, non-toxic, asigură astfel o rezistență crescută la variații mari de temperatură și o izolație perfectă! Siguranța și confortul sunt asigurate și de cele 4 picioare din PVC + sistemul de ventilație. Patrupetul tău merită un culcuș pe măsura iubirii lui pentru tine!.
Verifică prețul

Câinele tău se va bucura de un culcuș creat special pentru el! Acest coteț din lemn de pin, este tratat cu o soluție specială care garantează o durată de viață foarte mare.

Casuta din lemn de pin Trixie L 83 x 88 x 101 cm 39532

Acoperișul este din material mineral. Pentru a evita deteriorarea cauzată de umezeala solului, căsuța are piciorușe reglabile. Avantajul de a avea o asemenea căsuță în curte este designul plăcut dar mai ales faptul că protejează animalul de companie. În plus, aceasta este ușor de curățat și întreținut. .
Verifică prețul

Căsuța este destinată câinilor de talie mare, este construită din lemn de pin lăcuit menit să reziste condițiilor exterioare. Ca dimensiuni aceasta măsoară în lungime 83 cm, lățime 88 cm și înălțime 101 cm.

Cel mai bun

PawHut Cușcă pentru Câini Impermeabilă pentru Extern din Lemn de Brad, 85x58x58cm

Câinele tău va fi fericit în noua sa căsuță, una practică și funcțională. Picioarele din lemn vor proteja cușca de umiditatea solului. Acoperișul este plat cu un înveliș din fetru, fapt ce garantează rezistența la apă și este extrem de bun izolant. Suprafața cuștii este lăcuită cu vopsea impermeabilă și ecologică.
Verifică prețul

Această cușcă pentru câini este impermeabilă și poate fi folosită pe orice tip de vreme, indiferent de intemperii. A fost confecționată din lemn de brad lucru ce îi conferă o lung durabilitate și rezistență.

Premium

Casuta din lemn de pin Trixie L 104 x 72 x 68 cm 39552

Noi avem soluția pentru ca tu să nu muncești deloc, mai ales dacă skillurile tale practice sunt zero și nu știi să bați un cui. Avem o căsuță gata pregătită numai bună să o iei acasă și să îl \"cazezi\" pe cățel. Are un design modern și potrivit pentru acesta, pentru a se bucura mult timp de el. Este rezistent și durabil.
Verifică prețul

Dacă ai un prieten necuvântător, cu siguranță îi vrei binele și vrei să ai cea mai mare grijă de el. De aceea, ai nevoie de cel mai confortabil și atrăgător coteț de câine pentru animalul tău iubit.

Casuta din lemn de pin Trixie L 104 x 72 x 68 cm 39552

Acoperișul este din material minerat, iar piciorușele sunt reglabile pentru a se evita contactul direct cu solul și umezeala. Acoperișul este mobil, curățenia fiind ușor de făcut! Această căsuță se potrivește în orice curte sau grădină, oferind patrupedului tău un loc în care se poate relaxa ori dormi!.
Verifică prețul

Acest produs este recomandat pentru câinii de talie mică/medie sau foarte mică. Căsuța culcuș este construită din lemn de culoare maro, pentru exterior, lemnul fiind lăcuit și rezistent la intemperii.

Cotet din lemn pentru caini, Croci, 72x76x76cm

Căsuța garantează confortul patrupedelor întrucât asigură o temperatură constantă în interior, ideală pentru protecția și confortul câinilor. Cotețul este extrem de funcțional, baza cu lamele de lemn distanțate permite o recirculare optimă a aerului și, în plus, partea inferioară este detașabilă astfel că e foarte ușor să cureți dar și să întreții cușca. Mai mult, aspectul plăcut al cuștii face ca aceasta să devină și un obiect decorativ al curții.
Verifică prețul

Cotețul este conceput adăpostirii câinilor în curte sau grădină și este construită pe următoarele dimensiuni: 72x76x76cm.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Geantă de Umăr - Transport Câini Talie Mică
Genți de umăr pentru transport câini de talie mică

Vrei să-ți scoți cățelușul la plimbare într-o geantă chic? Vezi modele cu design modern care se pot asorta la orice ținută extravagantă pe care o vei avea.

Cea Mai Bună Hrănitoare Automată Pisici & Câini
Hrănitoare automate pentru câini și pisici

Vrei ca pisica sau câinele să primească mâncare automat și la perioade bine stabilite de timp? Hrănitoarele automate te ajută să-ți hrănești prietenul necuvântător atunci când pleci o perioadă lungă de timp.

Cea Mai Bună Zgardă cu Localizare GPS pentru Câini
Cea mai bună zgardă cu localizare GPS pentru câini

Îți iubești mult câinele și vrei să fii sigur ca nu-l vei pierde chiar dacă-ți scapă din raza vizuală? O zgardă cu localizare GPS te ajută să identifici rapid pe telefon locul unde e.

Cel Mai Bun Culcuș Pentru Câini
Cel mai bun culcuș pentru câini

Organizează-i cățelului tău un spațiu doar al lui, un loc în care poate dormi liniștit și vei scăpa de părul de câine de pe canapea sau din pat.

Cea Mai Bună Mașină de Tuns Câini
Cele mai bune mașini electrice de tuns pentru câini

Îți dorești să economisești banii pe care-i dai pe tunsul câinelui? Află care sunt cele mai bune mașini de tuns pentru câini pe care le poți folosi chiar tu acasă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe