Cel Mai Bun Aruncător De Mingi Pentru Câini

Cel mai bun aruncător de mingi pentru câini

Modificat la 15 mai 2021
Articol evaluat de 18 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-i cumperi câinelui un aruncător de mingi?

Dacă ești iubitor de câini și ai unul acasă, atunci cu siguranță adori momentele petrecute jucându-te cu acesta. Ei bine, specialiștii spun că printre jocurile favorite ale îndrăgitelor animale este aruncarea mingilor. De aceea un aruncător de mingi poate fi soluția ideală pentru a eficientiza jocul și pentru a crește interacțiunea dintre voi în timpul acestuia.

Mai mult, dacă alegi unul automat atunci nu va trebui să depui efort cu brațele pentru a arunca mingile ci lansatorul va prelua această sarcină pentru tine, lăsându-te să te bucuri efectiv de joc. Așadar este foarte ușor de manevrat și de utilizat, este din materiale prietenoase cu mediul și mai ales cu prietenul patruped, dar are si avantajul de a arunca mingile pe distanțe considerabil mai mari decât dacă ai face asta manual.

De exemplu, pe piață găsești modele cu aruncare de la 3 până chiar la 15 m distanță. Unele modele chiar au accesorii care permit depozitarea mingilor de rezervă, ceea ce înseamnă că joaca poate dura destul de mult.

Cel mai bun aruncător de mingi pentru câini

Cel mai bun

Aruncator de mingi pentru caini InnovaGoods Playdog

Petrece clipe amuzante alături de animalul tău de companie jucându-te cu noul și originalul lansator de mingi pentru câini Playdog InnovaGoods Home Pet! O invenție confortabilă pentru a lansa mingi cu ușurință animalului tău de companie, trebuie doar să apeși cu forță cu piciorul, iar mingea va fi aruncată în mare viteză pe o distanță de până la 15m. Ideal pentru a dresa animalele de companie și pentru a te juca cu ele. În pachet este inclusă și o minge cu diametrul de 6 cm și o broșură în 24 de limbi.
Verifică prețul

la buget

Jucarie pentru caini Brown Dog, lansator (48cm) cu mingi (2xø 8cm)

Setul de jucării include un lansator de mingii de 48 cm lungime și două mingii cu diametrul de 8 cm. Dar, în cazul în care mingiile se deteriorează în urma jucatului, poți achiziționa orice alte mingi de 8 cm. Cu această jucărie câinele se poate juca în siguranță datorită materialului non-toxic TPR.
Verifică prețul

Dacă ai observat că patrupedul tău preferat a început să se plictisească de jucăriile lui, a venit momentul să îi iei una nouă. Jucaria pentru aruncarea mingiei, Brown Dog, de 48 cm este ideal pentru a vă juca neîncetat ore în șir.

Premium

Lansator de Minge pentru Caini

Acest lansator de mingi poate deveni foarte repede cel mai bun prieten al tău și al animalului tău de companie când vine vorba de joacă. Acest lansator de mingi pentru câini este o minunăție, din orice unghi l-ai privi și pentru că ar fi păcat să te privezi pe tine și pe câinele tău de experiența unui mic exercițiu de dresaj încearcă, străduiește-te, fă tot posibilul să pui mâna pe așa ceva.
Verifică prețul

Crezi că ai epuizat toate jocurile pe care le puteai testa cu patrupedul tău preferat? Ei bine, nu! Pregătește-te să intri în competiția cu arme.

Lansator de mingi pentru caini Nerf Launcher 30 cm

Este confecționat din plastic durabil, fiind jucăria ideală pentru jocurile interactive între tine și cel mai bun prieten al omului, câinele. Pachetul include1 x dispozitiv automată de aruncat mingi și 1 x minge de tenis standard, pentru a începe joaca imediat. Dispozitivul este activ timp de 15 minute și apoi este în modul dormit timp de 15 minute.
Verifică prețul

Lansator de mingi pentru câini Nerf Launcher 30 cm va fi de acum înainte printre jucăriile preferate ale cățelului tău. Lansatorul de mingi de tenis ajută la aruncarea mingiilor pe distanțe de până la 30 cm.

Lansator de mingi Rocket Ball, retractabil pentru caini,57 cm , minge tenis inclusa, usor de utlizat, maner antiderapant,materiale de calitate, maro/galben,Doty

Astfel, distracția va fi de ambele părți! Trebuie doar să introduci mingea de tenis cu care lansatorul este livrat în suport sau oricare minge cu un diametru de 7-8 cm și să o lansezi. Prietenul necuvântător va fi distrat și antrenat, iar tu nu vei depune efortul uzual de a arunca mingea. Brațul lansatorului este reglabil de la 44 cm până la 57 cm, astfel vei putea lua mingea de pe jos și să o prinzi în suport fără sa te apleci.
Verifică prețul

Lansatorul de mingi Rocket Ball este ideal pentru joacă interactivă cu patrupedul tău.

Jucarie pentru animale de aruncat mingea, lansator mingi

Setul conține o paletă pentru aruncat și o minge și este ideal pentru joaca cu orice talie de câine de vârstă adultă. Jucăria este confecționată dintr-un plastic rezistent și este colorată astfel că va atrage mereu atenția patrupedului, care te va chema mereu la joacă. Ideal pentru curte, parc sau oriunde există puțin spațiu să alergați împreună.
Verifică prețul

Această jucărie pentru animale de aruncat mingea va ajunge rapid în topul preferințelor animalului tău de companie și îl va ține ocupat, fără să se plictisească câteva ore bune.

Întrebări frecvente despre aruncătoarele de mingi pentru câini

Cum funcționează un lansator automat pentru mingi?

Acest obiect va deveni jucăria preferată a prietenului patruped. Asta pentru că ajunge să introduci prin gaura de de sus bilele furnizate și vânătoarea poate începe. Lansatorul va putea să-l țină ocupat pe animal câteva ore bune după ce acesta înțelege cum funcționează.

Lansatorul poate fi folosit și în interior?

Da. Lansatorul automat pentru câini poate fi folosit și într-o locuonță de exemplu întrucât distanța de aruncare poate fi reglată. În funcție de locul în care vrei să te joci cu animăluțul tău, alege un model care să îți permită efectuarea acestor setări, iar distracția poate începe.

Cu ce tip de mingi funcționează lansatorul?

Lansatorul automat de mingi pentru câini funcționează cu mingi normale de tenis, însă unele pot avea ca accesorii suplimentare mingi de diferite texturi, precum poliuretan sau plastic.

Lansatoarele de mingi au mai multe programe?

Da. Majoritatea lansatoarelor pot fi setate astfel încât să arunce într-un anumit ritm sau chiar pe o anumită distanță. În felul acesta animalul tău nu se va plictisi preț de chiar câteva ore.

Ce tip de alimentare folosesc lansatoarele de mingi?

Lansatoarele de mingi pentru câini pot fi cuplate la curent cu ajutorul cablului de alimentare dar pot funcționa și cu baterii, ceea ce înseamnă că poți lua lansatorul cu tine în locurile de joacă preferate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Zgardă cu Localizare GPS pentru Câini
Cea mai bună zgardă cu localizare GPS pentru câini

Îți iubești mult câinele și vrei să fii sigur ca nu-l vei pierde chiar dacă-ți scapă din raza vizuală? O zgardă cu localizare GPS te ajută să identifici rapid pe telefon locul unde e.

Cel Mai Bun Culcuș Încălzit Pentru Câini și Pisici
Culcuș încălzit pentru câini și pisici (de pus în coteț)

Un coteț protejează câinele de ploi și ninsori dar nu îl poate proteja și de frig. Din fericire există aceste culcușuri încălzite care se conectează la o priză normală și care oferă animăluțului o căldură de 30 grade. Vezi modele recomandate.

Cel Mai Bun Covor cu Iarbă Artificială pentru Câini
Cele mai bune covoare pentru câini cu iarbă artificială

Ai un cățel care încă nu e obișnuit să ceară afară? Covoarele cu iarbă artificială au și rol igienic dar și rol de dresare. Vezi ce modele sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Lesă Pentru Câini de Talie Medie
Cea mai bună lesă pentru câini de talie medie

Alege o lesă de calitate pentru câinele tău pentru a-l ține în siguranță și a nu-i provoca disconfort.

Cea Mai Bună Hrănitoare Automată Pisici & Câini
Hrănitoare automate pentru câini și pisici

Vrei ca pisica sau câinele să primească mâncare automat și la perioade bine stabilite de timp? Hrănitoarele automate te ajută să-ți hrănești prietenul necuvântător atunci când pleci o perioadă lungă de timp.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe