De ce e bine ca animalele de casă să stea pe un culcuș încălzit

Unele animale sunt mai friguroare decât altele. Atât cățeii dar și pisicile pot avea momente în care tremură sau le este frig, chiar și în casă. În general, pisicilor sau câinilor de talie mică, poate să le fie frig în casa, chiar dacă noi credem că este suficient de cald sau nouă ne este bine. De aceea, un culcuș cu încălzire electrică este o super soluție cu care poți îmbunătății viața animalului tău de companie! Principiul de funcționare care stă la baza încălzirii este asemănător cu cel al unei pături electrice, fiind o soluție sigură pentru pisica sau câinele tău.

Dacă luăm în calcul că uneori, animalele noastre pot sta în curent ori pe suprafețe reci, acest culcuș încălzit ar trebui să fie accesoriul de nelipsit din orice casă sau apartament. Animăluțele noastre se pot îmbolnăvi foarte ușor, fiind chiar mai sensibile decât noi. De aceea, este responsabilitatea noastră de a avea grijă de ele și de a încerca să le facem viața cât mai plăcută. Un culcuș încălzibil, mai ales în anotimpurile răcoroase, reprezintă un răsfăț pentru câinele sau pisica ta!

Cele mai bune culcușuri încălzite pentru câini și pisici

1. Pat cu incalzire BEST CHOICE

Este o achiziție ce merită din plin luată în considerare, chiar și o idee de cadou foarte bună. Astfel de paturi nu consumă mult, sunt produse din materiale de calitate superioară. Aceste produse folosesc caldura cu fibra de carbon, care are un efect pozitiv asupra circulației sângelui prin emiterea de unde infraroșu. De asemenea, este ușor de păstrat curat, deoarece tamponul de încălzire poate fi scos pentru a fi curățat în mașina de spălat. Calitatea este cel mai important element astfel că patul este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

2. Pat electric termic PREMIUM

Patul electric cu încălzire este ideal în timpul zilelor geroase, când tot ce îţi doreşti să faci este să te bucuri de o carte, întins în pat alături de prietenul tău cel mai bun și al omului, de animăluțul tău iubit. Este comod și confortabil, Ideal pentru ca animalele să se odihnească, simțind o senzație placută de protecție. În plus, se poate utiliza pentru alte animale de companie și este recomandat în special pentru animalele cu probleme articulare. Materiale din care este fabricat sunt de calitate superioară, poliester, lână sintetică, umplutură din spumă, la care se adugă husa detașabilă și lavabilă.

3. Pat electric termic pentru animale de companie, InnovaGoods Home Pet, 18 W, protectie supraincalzire, cablu cu protectie

Patul electric termin, pentru pisici dar și câini, este realizat din poliester, în interior are lână sintetică, umplutura este din spumă, iar baza antiderapantă are puncte de cauciuc pentru a nu se mișca din loc. Husa este cu fermoar, detașabilă și lavabilă la mână. Cablul electric este cu înveliș de securitate împotriva mușcăturilor + protecție la supraîncălzire! Este recomandat pentru animalele de companie cu probleme articulare și se poate folosi atât iarna cât și în celelalte anotimpuri răcoroase. Dimensiuni aprox.: 60 x 50 x 12 cm

4. Hamac Pentru Pisici LA BUGET

Hamacul pentru pisici este 100% din poliester (construit pe un cadru metalic) și poate fi spălat foarte ușor la 30 grade C. Acesta se montează rapid, de preferat, pe un calorifer. Se poate monta și pe un alt tip de suprafață, însă, dacă hamacul pentru pisici este montat lângă o sursă de căldură, pisica ta o să ajungă să iubească acest culcuș. Știm toți că pisicile sunt puțin mai friguroare și că în anotimpurile reci, acestea adoră un loc cald, retras și confortabil! Dimensiuni hamac: 46cmx25x30cm

5. Saltea Electrica EKVATOR™, Patura Electrica, 120X160, 80 W, 2 Trepte de Temperatura, Multicolor

Ai nevoie de o astfel de pătură pentru că uneori cuvertura pufoasă nu mai este la fel de eficientă, pentru că culcușul începe să se învechească sau pentru că, pur și simplu, animaluțul tău este obișnuit cu multă căldură pe timp de noapte. Se pune peste câine, sau peste culcușul lui iar în momentul în care o pornești pătura creează un vid de aer cald care îi conferă confortul termic dorit. Salteaua este fabricată dintr-o pâslă sintetică specială, conductoare de căldură, are șase straturi de pâslă putând fi folosită pe ambele fete plus că are 2 trepte de temperatură.

6. Cotet pentru caini, Kerbl, 100 x 88 x 99 cm

Acest coteț are o deschidere suficient de largă pentru ca animalul tău de companie să intre fără nici o dificultate. Odată ajuns înăuntru, se poate întinde fără să fie prea înghesuit, deci este ok ca spațiu. Acoperișul este foarte bine realizat și izolat, de altfel la fel ca lateralele, câinele fiind protejat de atunci când este prea cald sau prea frig ori plouă. Acest model este montat pe piloni, care au avantajul de a păstra animalul apărat de umiditate. Nu trebuie să uiți niciodată că un câine este sensibil la curent, umezeală și căldură.


Întrebări despre culcușurile încălzite pentru animale

Sunt recomandate aceste culcușuri pentru animale bolnăvioare?

Este o alegere perfectă pentru animalul tău de companie pentru că oferă confort și căldură animalutului tău. Acest culcuș este chiar recomandat în special animalelor de companie care suferă de artrita, animale tinere, animale bolnave sau animaluțe care sunt friguroase pentru că le oferă senzația de siguranță, pe care au trăit-o lângă mama lor.

Până la ce temperatură minimă sunt funcționale?

Culcușurile încălzite pentu câini și pisici pot atinge la nivelul pernei temperaturi de până la 35-39 grade C și pot depăși uneori temperatura ambientală cu până la 10 grade C. Temperetura minimă de funcționare este de 15-20 de grade pentru că animalele sunt foarte sensibile.

Funcționează la o priză normală?

Culcușul dispune de o tehnologie nouă de încălzire pe bază de fibră de carbon, care asigură rezistență și durabilitate. Marele avantaj este că se alimentează la o priză normală de 220V-240V. În plus, emisia de unde infraroșii are proprietăți de vindecare, iar componentele se îndepărtează ușor, ceea ce face curățarea extrem de simplă.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe