Cel Mai Bun Culcuș Încălzit Pentru Câini și Pisici

Culcuș încălzit pentru câini și pisici (de pus în coteț)

Modificat la 18 mai 2021
Articol evaluat de 64 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce e bine ca animalele de casă să stea pe un culcuș încălzit

Unele animale sunt mai friguroare decât altele. Atât cățeii dar și pisicile pot avea momente în care tremură sau le este frig, chiar și în casă. În general, pisicilor sau câinilor de talie mică, poate să le fie frig în casa, chiar dacă noi credem că este suficient de cald sau nouă ne este bine. De aceea, un culcuș cu încălzire electrică este o super soluție cu care poți îmbunătății viața animalului tău de companie! Principiul de funcționare care stă la baza încălzirii este asemănător cu cel al unei pături electrice, fiind o soluție sigură pentru pisica sau câinele tău.

Dacă luăm în calcul că uneori, animalele noastre pot sta în curent ori pe suprafețe reci, acest culcuș încălzit ar trebui să fie accesoriul de nelipsit din orice casă sau apartament. Animăluțele noastre se pot îmbolnăvi foarte ușor, fiind chiar mai sensibile decât noi. De aceea, este responsabilitatea noastră de a avea grijă de ele și de a încerca să le facem viața cât mai plăcută. Un culcuș încălzibil, mai ales în anotimpurile răcoroase, reprezintă un răsfăț pentru câinele sau pisica ta!

Cele mai bune culcușuri încălzite pentru câini și pisici

Cel mai bun

PawHut Pat pentru Pisici Incalzit in Lana de Berbec si Pasla cu Perna Captusita Maro L47*W38*H24

 • Poate atinge temperaturi de până la 40°C
 • Are un înveliș din piele de oaie
 • Are cupola demontabilă, cu fermoar
 • Poate susține pisici cu o greutate de până la 5 kg
 • Ventilație naturală datorită orificiului în formă de labă de pe acoperiș
Verifică prețul

Această canisă interioară este perfectă pentru a oferi un refugiu cald pentru pisica ta în perioadele cele mai reci ale anului. Poate atinge temperaturi de până la 40°C și are un punct de acces frumos conceput special pentru pisicile curioase. Se vor simți ca acasă! Perna încălzitoare are un înveliș din piele de oaie, un material cald și foarte moale, perfect pentru pisica ta. Cablul de alimentare este echipat cu un protector de cablu pentru animale, iar ventilația internă are loc în mod natural datorită deschiderii de acces și orificiului în formă de labă din partea superioară a canisei.

la buget

Covor cu incalzire independenta,insertie termica, pentru animale, baza antialunecare ,86.5x60.5 cm

 • Încălzire independentă
 • Bază antialunecare
 • Material fin
 • Amplasat ușor oriunde
 • Design plăcut
Verifică prețul

Covorul cu încălzire independentă pentru animale este fabricat din material fin (lână de miel) pentru asigurarea caldurii si confortului maxim. Covorul are în mijloc un strat de inserție termică, super reflectivă, ce reflectă căldura corpului înapoi spre animal. Patura este ideală pentru folosirea pe tot parcursul anului. Cu ajutorul unui fermoar, folia termică poate fi scoasă. Aceasta folie termica nu poate fi spalată! Covorul este ideal pentru animalele de companie care suferă de artrită, animalele tinere, animalele bolnave sau cele care sunt friguroase.

Premium

* Prezentare video mai jos

Pat cu încălzire pentru câine InnovaGoods, 60 x 50 cm

 • Este confecționat din poliester, fibră sintetică, umplutură de spumă și cauciuc
 • Sistemul de închidere este cu fermoar
 • Are o putere de 18W
 • Are cablu cu protecție anti-roadere
 • Cântărește doar 2,1 kg
Verifică prețul

Patul pentru animale de companie încălzit electric InnovaGoods Home este un pat confortabil pentru câini perfect pe timp de iarnă. Ideal pentru animalele de companie să se odihnească cu o senzație plăcută de cald în zilele mai reci. În plus, poate fi utilizat și pentru alte animale și este recomandat în special pentru cele cu probleme articulare. Material: poliester, căptușeală interioară din lână artificială, căptușeală din spumă și bază antiderapantă cu puncte de cauciuc. Capac cu fermoar (detașabil și lavabil cu mâna). Cablu acoperit de siguranță împotriva mușcăturii (aprox. 90 cm).

Patura electrica DOMO DO605ED 55 W, 70 x 150 cm, 6 nivele de setare a temperaturii

 • Are 6 nivele de setare a temperaturii
 • Controlul temperaturii se face electronic
 • Se poate spăla în mașina de spălat
 • Are indicator luminos
 • Are protecție împotriva supraîncălzirii
Verifică prețul

Pătura electrică de încălzire cu temporizator și gamă largă de reglare pentru un confort maxim în utilizare. Soluția tehnologică a păturii este adaptată pentru distribuirea uniformă a căldurii în toată pătura. Suprafața păturii este realizată din material polar de calitate și, prin urmare, pătura este foarte plăcută la atingere. O poți acoperi, alege unul dintre cele 6 grade de căldură și te poți bucura de un moment frumos la televizor sau în pat. Dimensiuni produs 150 x 70 cm, lungimea cablului de la priză la controler: 180 cm, lungimea cablului de la controler la pătură: 65 cm.

Pad cu incalzire electrica Kring, 40 x 30 cm, 3 trepte de incalzire, 100 W, Gri deschis

 • Se oprește automat după aproximativ 90 de minute
 • Are o putere de 100W
 • Are 3 trepte de căldură
 • Se poate conecta la o priză obișnuită
 • Se poate curăța cu un burete umed cu puțin detergent lichid pentru țesături delicate
Verifică prețul

Pad-ul cu încălzire electrică de la Kring, de 40 x 30 cm are trei trepte de încălzire și o putere nominală de 100 W. Este un produs ideal pentru încălzirea corporală. Se poate alimenta direct din rețea, tensiunea electrică necesară fiind de 220 V. Are trei trepte de temperatură, prima treaptă fiind recomandată pentru funcționare continuă. Pad-ul se oprește automat după aproximativ 90 de minute de funcționare continuă. Va trebui să oprești pad-ul sau să îl deconectezi de la priză dacă nu îl vei folosi după oprirea automată.

Întrebări despre culcușurile încălzite pentru animale

Sunt recomandate aceste culcușuri pentru animale bolnăvioare?

Este o alegere perfectă pentru animalul tău de companie pentru că oferă confort și căldură animalutului tău. Acest culcuș este chiar recomandat în special animalelor de companie care suferă de artrita, animale tinere, animale bolnave sau animaluțe care sunt friguroase pentru că le oferă senzația de siguranță, pe care au trăit-o lângă mama lor.

Până la ce temperatură minimă sunt funcționale?

Culcușurile încălzite pentu câini și pisici pot atinge la nivelul pernei temperaturi de până la 35-39 grade C și pot depăși uneori temperatura ambientală cu până la 10 grade C. Temperetura minimă de funcționare este de 15-20 de grade pentru că animalele sunt foarte sensibile.

Funcționează la o priză normală?

Culcușul dispune de o tehnologie nouă de încălzire pe bază de fibră de carbon, care asigură rezistență și durabilitate. Marele avantaj este că se alimentează la o priză normală de 220V-240V. În plus, emisia de unde infraroșii are proprietăți de vindecare, iar componentele se îndepărtează ușor, ceea ce face curățarea extrem de simplă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Zgardă Antilătrat pentru Câini
Zgarda antilătrat, un rău necesar pentru educarea câinilor

Vecinii se plâng de zgomotul câinelui rămas singur acasă? Există o soluție accesibilă pentru orice rasă de câine, zgarda antilătrat. Vezi ghidul nostru despre alegerea unei astfel de zgărzi.

Cel Mai Bun Covor cu Iarbă Artificială pentru Câini
Cele mai bune covoare pentru câini cu iarbă artificială

Ai un cățel care încă nu e obișnuit să ceară afară? Covoarele cu iarbă artificială au și rol igienic dar și rol de dresare. Vezi ce modele sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Husă de Protecție a Banchetei pentru Transport Câini
Huse pentru transportul câinelui pe bancheta mașinii

Câinele îți murdărește de obicei bancheta din spate a mașinii? Cu ajutorul unei huse de protecție compatibilă cu orice mașină poți scăpa rapid de acest neajuns.

Cea Mai Bună Litieră Acoperită Pentru Pisici
Cea mai bună litieră acoperită pentru pisici

Pisicile au prostul obicei de a arunca nisipul împrejurul litierei. O litieră acoperită te va scăpa de această problemă și se va integra mai bine cu mobilierul din casă.

Cea Mai Bună Jucărie Smart & Interactivă pentru Pisici
Cea mai bună jucărie smart interactivă pentru pisici

Ai o pisică energică și jucăușă dar nu ai mereu timpul necesar să te joci cu ea? Surprinde-o cu ajutorul unei jucării interactive care îi răspunde instant la atingere.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe