Cel Mai Bun Ansamblu de Joacă Pisici de Apartament

Locuri de joacă pentru pisici de apartament

Modificat la 19 mai 2021
Articol evaluat de 90 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Alina Tudornic
Alina Tudornic

Motive pentru care pisica ta are nevoie de un ansamblu de joacă

Pisicile vin în viața noastră atunci când avem mai mare nevoie de ele. Ne oferă calm, dragoste și devin pas cu pas membri ai familiei noastre. Când vine vorba de confortul pisicii nu ne dăm la o parte de la nimic. Așa cum noi avem nevoie de un loc cu care să ne identificăm (acasă, patul nostru) așa și pisicile necesită un spațiu privat.

Chiar dacă improvizăm câteva pernuțe sau păturici, spațiul creat nu va fi suficient, deoarece pisicile necesită un cadru mult mai larg unde să se și cațere sau joace. Astfel, un ansamblu de joacă este tot necesarul pe care animalul tău de companie îl va necesita. Acest ansamblu poate dispune de o căsuță căptușită cu material de pluș sau catifea, jucării din burete atașate și chiar piloni cu planșete în vârf, pe care pisica ta să își antreneze capacitățile de cățărare.

De asemenea, majoritatea spațiilor de joacă pentru pisici vin cu locuri special destinate în care acestea să își ascută gheruțele, deci ia-ți adio de la mobilă zgâriată și covoare agățate.

5 modele de mobilier ansamblu de joacă pentru pisicile active

Cel mai bun

Mellow Chloe

 • Robust
 • Foarte stabil
 • Multiple utilizări
 • Ușor de montat
 • Materiale de calitate
Verifică prețul

Ansamblul Mellow Chloe este special creat pentru confortul pisicii si al familiei in propria locuință. Avand in compoziție stâlpi puternici ce se fixeaza perfect pentru o siguranță sporită, ansamblul este invelit in Sisal iar asta nu poate decât să ii ofere mediul perfect unei pisici. Sisalul este planta ce atrage pisiciile, acestea se pot indragosti din prima zi de noua casă. Casă si loc de joacă in acelasi timp, Mellow Chloe se poate extinde până la nivelul 4. Ușor de ansamblat si practic, pisica ta va fi de a dreptul încântată de noua sa locuință.

la buget

Ansamblu de joaca pentru pisici, FEANDREA, 50 x 50 x 154 cm , Gri

 • Design atrăgător
 • Adaptabil oricărui colț al casei
 • Ideal pentru distracția pisicilor
 • Dimensiuni perfecte
 • Ușor de montat
Verifică prețul

Pisicile tale se vor bucura extrem de mult dacă le vei răsfață cu lucruri potrivite atât pentru ele, ca animăluțe de companie, cât și pentru tine ca stăpân. Descoperă ansamblul de joacă pentru pisici Feandrea, de culoare gri, atrăgător și confortabil. Acesta se va asorta perfect cu orice colțișor al casei tale și va deveni o adevărată căsuță pentru pisica ta. Acest ansamblu este ușor de montat și facil de manevrat sau mutat oriunde ai nevoie, având dimensiuni normale și greutate relativ scăzută.

Premium

TRIXIE Sisal pentru pisici Marlena, 151 cm

 • Design modern
 • Ergonomic
 • Uşor de folosit
 • Uşor de manevrat
 • Greutate mică
Verifică prețul

Dacă vrei să îi oferi pisicii tale un loc de joacă pe care să îl exploreze fără să se oprească, oferă-i acest ansamblu de joacă. Pisica ta are la dispoziție scări pe care să se cațere, o bilă atârnată, căsuță și un fotoliu în top. Produsul are 151 centimetri și este ușor de montat într-un colț al camerei fără să ocupe mult spațiu. Este orientat pe verticală, de aceea ocupă puțin spațiu. Raportul calitate-preț este unul superior și nu vei regreta. Bârlogul din interior a fost căptușit cu pluș.

Ansamblu de joaca pentru pisici Miau-Miau Trendy, 35x35x42 cm

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Ușor de instalat
 • Nu ocupă mult spațiu
 • Dimensiuni reduse
 • Dotat și cu loc de odihnă
Verifică prețul

Ansamblul de joaca pentru pisici de la Miau-Miau Trendy este un mic colțișor de distracție pentru pisicuța ta, ajutând-o să se relaxeze și să odihnească. Este fabricată dintr-un material moale și de o calitate excelentă, fiind dotată cu două suprafețe de sisal, pe care pisicile își pot toci ghearele. După o partidă interactivă de joacă, merge un somn bun și liniștitor în pătuțul confortabil situat deasupra. Animăluțul tău merită un mic colțișor destinat numai lui, în care să aibă tot ce își dorește.

Caini

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Rezistență crescută
 • Simplu de instalat
 • Nu ocupă mult spațiu
 • Dimensiuni reduse
Verifică prețul

Sisalul pentru pisici Briana este un mic colțișor de rai pentru animăluțul tău fiind dotat cu multiple spații pentru joacă. Este fabricat din materiale de înaltă calitate, având dimensiuni bogate, oferindu-i pisicii tale spațiul necesar desfășurării. Îndeplinește toate măsurile de siguranță și protecție pentru a evita accidentarea pisicii tale. Este acoperit cu un material moale și pufos și este dotat cu un spațiu special pentru tocirea unghiilor. Fă-ți pisica fericită chiar astăzi, oferindu-i ceea ce merită.

Feandrea Ansamblu de Joaca Pisici, Condos Gri Inchis, 165 cm

 • Design modern
 • Uşor de folosit
 • Distractiv
 • Calitate bună
 • Raport calitate-preț bun
Verifică prețul

Acest ansamblu de joacă pisici este potrivit pentru animalul tău de companie. Îi vei oferi locul de joacă ideal și este ușor de transportat, montat și manevrat. Are un design modern și îi vei oferi pisicii tale mediul ideal de joacă, chiar și atunci când spațiul din locuință îți este limitat și vrei să îi oferi ce este mai bun. Este un produs ușor pe care îl poți amplasa oriunde în casă. Îl poți muta rapid oricând și pisica ta va fi fericită. Raportul calitate - preț este unul superior și te vei bucura mult timp de el.

Întrebări și răspunsuri despre mobilierul de joacă pentru pisici

E posibil ca pisicii mele să nu-i placă ansamblul de joacă?

Pisica ta reprezintă un adevărat membru al familiei și datorită acestui lucru, cu siguranță vei dori să aibă parte de tot confortul necesar. Există riscul ca pisica să respingă locul de joacă, dar cunoscând-o și alegând ceva ce îi place, nu vei da greș.

Se pot monta ușor aceste ansambluri?

Majoritatea ansamblurilor sunt simplu de montat. Pachetul conține instrucțiuni simple și ușor de urmat. Unele mobiliere vin cu piese ambalate individual și cu asamblare începând din partea inferioară. Conform clienților, montajul care începe de la bază este mai simplu.

Ce durată de viață are un astfel de mobilier?

Fiind confecționate în principal din lemn special tratat, durata de viață a unui astfel de spațiu de joaca este de cel puțin 10 ani. Partea sensibilă a unui astfel de ansamblu sunt suprafețele textile care se pot descoase sau scămoșa dar care pot fi înlocuite destul de ușor cu puțina dexteritate.

Cum se curață un ansamblu pentru pisici?

Suprafețele din catifea pot fi curățate cu aspiratorul, unele modele având chiar huse detașabile pentru pernuțe. Părțile din lemn vizibil pot fi șterse de praf la fel ca orice alt corp imobiliar din casă cu apă sau Pronto.

Criterii de alegere a unui spațiu de joacă pentru pisici

Vârsta pisicuței

Indiferent de cât timp o ai, pisica ta este un membru al familiei căreia dorești să îi oferi tot confortul necesar. Vârsta trebuie să fie unul din criteriile de selecție al spațiului de joacă. Dacă ai o pisică tânără, optează pentru un spațiu dotat cu multe jucării.

Spațiul interior disponibil

Indiferent de spațiul de care dispui, cu siguranță vei dori să oferi pisicii tale tot confortul necesar. Înainte de achiziția spațiului de joacă, măsoară locul din casă în care vrei să îl amplasezi și ia o marjă de eroare de minim 30 cm pentru siguranța pisicii.

Utilitatea

Spațiul de joacă poate varia în funcție de tip și preț. Unele spații sunt prevăzute cu căsuțe locuibile și pernuțe ce oferă un confort sporit, altele au mai multe jucării și activități disponibile, dar există totuși și produse ce incorporează toate cele de mai sus enumerate.

Materialul

Când vine vorba de confortul pisicii tale, nu poți face rabat de la calitatea materialelor de la spațiu de joacă. Materialele utilizate sunt în general pufoase, însă unele dintre ele se pot scămoșa ușor. Optează pentru un spațiu mai scump, pe cadre de lemn, îmbrăcate într-un material de calitate.

Culoarea

Spațiul de joacă perfect trebuie în primul rând să se plieze pe obiceiurile pisicii tale, dar totodată și pe dorințele tale. Pentru un peisaj cât mai omogen și plăcut, optează pentru o culoare asemănătoare mobilierului tău sau alege o nonculoare (de preferat negru).

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Litieră Acoperită Pentru Pisici
Cea mai bună litieră acoperită pentru pisici

Pisicile au prostul obicei de a arunca nisipul împrejurul litierei. O litieră acoperită te va scăpa de această problemă și se va integra mai bine cu mobilierul din casă.

Cel Mai Bun Culcuș Încălzit Pentru Câini și Pisici
Culcuș încălzit pentru câini și pisici (de pus în coteț)

Un coteț protejează câinele de ploi și ninsori dar nu îl poate proteja și de frig. Din fericire există aceste culcușuri încălzite care se conectează la o priză normală și care oferă animăluțului o căldură de 30 grade. Vezi modele recomandate.

Cea Mai Bună Jucărie Smart & Interactivă pentru Pisici
Cea mai bună jucărie smart interactivă pentru pisici

Ai o pisică energică și jucăușă dar nu ai mereu timpul necesar să te joci cu ea? Surprinde-o cu ajutorul unei jucării interactive care îi răspunde instant la atingere.

Cea Mai Bună Hrănitoare Automată Pisici & Câini
Hrănitoare automate pentru câini și pisici

Vrei ca pisica sau câinele să primească mâncare automat și la perioade bine stabilite de timp? Hrănitoarele automate te ajută să-ți hrănești prietenul necuvântător atunci când pleci o perioadă lungă de timp.

Cea Mai Bună Perie Pentru Pisici
Cea mai bună perie pentru pisici

Scapă de părul de pisică pe care aceasta îl lasă prin toată casa. Tot ce trebuie să faci e să o periezi mai des cu ajutorul unei perii de pisici de calitate. Află care sunt cele mai bune.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe