Motive pentru care pisica ta are nevoie de un ansamblu de joac─â

Pisicile vin în via╚Ťa noastr─â atunci când avem mai mare nevoie de ele. Ne ofer─â calm, dragoste ╚Öi devin pas cu pas membri ai familiei noastre. Când vine vorba de confortul pisicii nu ne d─âm la o parte de la nimic. A╚Öa cum noi avem nevoie de un loc cu care s─â ne identific─âm (acas─â, patul nostru) a╚Öa ╚Öi pisicile necesit─â un spa╚Ťiu privat.

Chiar dac─â improviz─âm câteva pernu╚Ťe sau p─âturici, spa╚Ťiul creat nu va fi suficient, deoarece pisicile necesit─â un cadru mult mai larg unde s─â se ╚Öi ca╚Ťere sau joace. Astfel, un ansamblu de joac─â este tot necesarul pe care animalul t─âu de companie îl va necesita. Acest ansamblu poate dispune de o c─âsu╚Ť─â c─âptu╚Öit─â cu material de plu╚Ö sau catifea, juc─ârii din burete ata╚Öate ╚Öi chiar piloni cu plan╚Öete în vârf, pe care pisica ta s─â î╚Öi antreneze capacit─â╚Ťile de c─â╚Ť─ârare.

De asemenea, majoritatea spa╚Ťiilor de joac─â pentru pisici vin cu locuri special destinate în care acestea s─â î╚Öi ascut─â gheru╚Ťele, deci ia-╚Ťi adio de la mobil─â zgâriat─â ╚Öi covoare ag─â╚Ťate.

5 modele de mobilier ansamblu de joac─â pentru pisicile active

1. Kerbl Saphir LA BUGET

Pisica ta se simte perfect in propria cas─â si nimic nu poate fi mai pl─âcut. Atunci c├ónd o auzi c─â toarce de fericire ├«ntr-o locuin╚Ť─â noua si sigur─â, e evident ca se bucur─â de un ansamblu Kerbl Saphir. Creat special pentru pisici, acest ansamblu ofer─â pisicii bucuria de a fi acas─â si o ╚Ťin departe de alte ispite externe. Av├ónd in alcatuirea sa doi st├ólpi inveliti in Sisal, ansamblul ofer─â pisicii placerea de a se ad─âposti pe timp de zi sau noapte. ├Äsi poate ascu╚Ťii gheru╚Ťele de st├ólpii special imbr─âca╚Ťi in aceast─â plant─â, preferat─â de pisici.

Op╚Ťiuni cheie
 • Structur─â robust─â
 • Cuprinde dou─â platforme confortabile
 • Dispune de culcu╚Ö
 • Structur─â c─âptu╚Öit─â cu plu╚Ö
 • U╚Öor de montat

2. Kerbl Creativ PREMIUM

Kerbl Creativ este un ansamblu perfect pentru zilele lungi si nop╚Ťiile lini╚Ötite. Special creat pentru o felin─â mofturoas─â, Kerbl Creativ are in compozi╚Ťia sa si o minge de plu╚Ö ce poate fi rotit─â la nesfar╚Öit fara a deranja alte spa╚Ťii din cas─â. Cu stalpi puternici crea╚Ťi, nu exist─â riscul ca ansamblul s─â se strice sau s─â se creeze un accident pentru pisic─â. Cutia pentru momentele de somn sau lini╚Öte dupa o adevarat─â joac─â, se afla la baza compozi╚Ťiei, astfel pisica ta se poate odihni in lini╚Öte f─âr─â a fi deranjat─â.

Op╚Ťiuni cheie
 • Structur─â robust─â
 • C─âptu╚Öeala cu plu╚Ö
 • Juc─ârii incluse
 • Multiple utiliz─âri

Criterii de alegere a unui spa╚Ťiu de joac─â pentru pisici

V├órsta pisicu╚Ťei

Indiferent de c├ót timp o ai, pisica ta este un membru al familiei c─âreia dore╚Öti s─â ├«i oferi tot confortul necesar. V├órsta trebuie s─â fie unul din criteriile de selec╚Ťie al spa╚Ťiului de joac─â. Dac─â ai o pisic─â t├ón─âr─â, opteaz─â pentru un spa╚Ťiu dotat cu multe juc─ârii.

Spa╚Ťiul interior disponibil

Indiferent de spa╚Ťiul de care dispui, cu siguran╚Ť─â vei dori s─â oferi pisicii tale tot confortul necesar. ├Änainte de achizi╚Ťia spa╚Ťiului de joac─â, m─âsoar─â locul din cas─â ├«n care vrei s─â ├«l amplasezi ╚Öi ia o marj─â de eroare de minim 30 cm pentru siguran╚Ťa pisicii.

Utilitatea

Spa╚Ťiul de joac─â poate varia ├«n func╚Ťie de tip ╚Öi pre╚Ť. Unele spa╚Ťii sunt prev─âzute cu c─âsu╚Ťe locuibile ╚Öi pernu╚Ťe ce ofer─â un confort sporit, altele au mai multe juc─ârii ╚Öi activit─â╚Ťi disponibile, dar exist─â totu╚Öi ╚Öi produse ce incorporeaz─â toate cele de mai sus enumerate.

Materialul

C├ónd vine vorba de confortul pisicii tale, nu po╚Ťi face rabat de la calitatea materialelor de la spa╚Ťiu de joac─â. Materialele utilizate sunt ├«n general pufoase, ├«ns─â unele dintre ele se pot sc─âmo╚Öa u╚Öor. Opteaz─â pentru un spa╚Ťiu mai scump, pe cadre de lemn, ├«mbr─âcate ├«ntr-un material de calitate.

Culoarea

Spa╚Ťiul de joac─â perfect trebuie ├«n primul r├ónd s─â se plieze pe obiceiurile pisicii tale, dar totodat─â ╚Öi pe dorin╚Ťele tale. Pentru un peisaj c├ót mai omogen ╚Öi pl─âcut, opteaz─â pentru o culoare asem─ân─âtoare mobilierului t─âu sau alege o nonculoare (de preferat negru).

3. Mellow Chloe BEST CHOICE

Ansamblul Mellow Chloe este special creat pentru confortul pisicii si al familiei in propria locuin╚Ť─â. Avand in compozi╚Ťie st├ólpi puternici ce se fixeaza perfect pentru o siguran╚Ť─â sporit─â, ansamblul este invelit in Sisal iar asta nu poate dec├ót s─â ii ofere mediul perfect unei pisici. Sisalul este planta ce atrage pisiciile, acestea se pot indragosti din prima zi de noua cas─â. Cas─â si loc de joac─â in acelasi timp, Mellow Chloe se poate extinde p├ón─â la nivelul 4. U╚Öor de ansamblat si practic, pisica ta va fi de a dreptul ├«nc├óntat─â de noua sa locuin╚Ť─â.

Op╚Ťiuni cheie
 • Robust
 • Foarte stabil
 • Multiple utiliz─âri
 • U╚Öor de montat
 • Materiale de calitate

4. PawHut

Nimic nu poate fi mai pl─âcut pentru pisicile tale, dec├ót acest ansamblu PawHut. Creat special pentru pisici dintr-un material ce le ofer─â cea mai bun─â locuin╚Ť─â, pisicile se pot juca ╚Öi alerga ├«n voie ├«n noua lor cas─â. Cele doua bile de plu╚Ö ├«╚Ťi ofer─â posibilitatea s─â te joci cu pisicile in camera ta sau ├«n sufragerie. Fie c─â ai deja o pisica sau i╚Ťi dore╚Öti una, e bine de ╚Ötiut c─â ansamblul de joac─â are in alc─âtuirea sa dou─â cutii de dimensiuni normale, perfecte pentru a se odihni ├«n timpul nop╚Ťii sau dup─â o joaca n─âzdr─âvan─â ├«mpreun─â cu familia.

Op╚Ťiuni cheie
 • Proiectat cu scar─â
 • Produs ecologic
 • 2 cutii de pisic─â
 • Montaj simplu
 • Baz─â stabil─â

5. Ansamblu cu c─âsu╚Ť─â, pentru ascu╚Ťirea ghearelor Zamora - 31x31cm

Acest ansamblu de joacă pentru pisici are un design original, frumos. Structura sa este solidă și durabilă, din lemn cu finisaj alb și finisaj negru.
În partea inferioar─â exist─â un loc de dormit închis, cu o pern─â dubl─â, din ╚Ťes─âtur─â sintetic─â ╚Öi plu╚Ö; aceea╚Öi pern─â este situat─â pe raftul superior. O juc─ârie amuzant─â ag─â╚Ťat─â va servi ca divertisment pentru pisic─â.
De asemeni Diablo, ajut─â la men╚Ťinerea mu╚Öchilor în form─â. Pisica va putea s─â sar─â în partea superioar─â a c─âsu╚Ťei ╚Öi s─â priveasc─â de acolo ce se întâmpl─â în jur.

Op╚Ťiuni cheie
 • Dimensiuni: 40 x 40 x 80 cm
 • Culoare: bej
 • Cas─â la baza ansamblului
 • Structur─â vertical─â cu platforme
 • Fabricat din lemn masiv

Întrebări și răspunsuri despre mobilierul de joacă pentru pisici

E posibil ca pisicii mele s─â nu-i plac─â ansamblul de joac─â?

Pisica ta reprezint─â un adev─ârat membru al familiei ╚Öi datorit─â acestui lucru, cu siguran╚Ť─â vei dori s─â aib─â parte de tot confortul necesar. Exist─â riscul ca pisica s─â resping─â locul de joac─â, dar cunosc├ónd-o ╚Öi aleg├ónd ceva ce ├«i place, nu vei da gre╚Ö.

Se pot monta ușor aceste ansambluri?

Majoritatea ansamblurilor sunt simplu de montat. Pachetul con╚Ťine instruc╚Ťiuni simple ╚Öi u╚Öor de urmat. Unele mobiliere vin cu piese ambalate individual ╚Öi cu asamblare ├«ncep├ónd din partea inferioar─â. Conform clien╚Ťilor, montajul care ├«ncepe de la baz─â este mai simplu.

Ce durat─â de via╚Ť─â are un astfel de mobilier?

Fiind confec╚Ťionate ├«n principal din lemn special tratat, durata de via╚Ť─â a unui astfel de spa╚Ťiu de joaca este de cel pu╚Ťin 10 ani. Partea sensibil─â a unui astfel de ansamblu sunt suprafe╚Ťele textile care se pot descoase sau sc─âmo╚Öa dar care pot fi ├«nlocuite destul de u╚Öor cu pu╚Ťina dexteritate.

Cum se cura╚Ť─â un ansamblu pentru pisici?

Suprafe╚Ťele din catifea pot fi cur─â╚Ťate cu aspiratorul, unele modele av├ónd chiar huse deta╚Öabile pentru pernu╚Ťe. P─âr╚Ťile din lemn vizibil pot fi ╚Öterse de praf la fel ca orice alt corp imobiliar din cas─â cu ap─â sau Pronto.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

C─âutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Po╚Ťi lucra de oriunde ai acces la internet.
Afl─â mai multe