Cea Mai Bună Litieră Acoperită Pentru Pisici

Cea mai bună litieră acoperită pentru pisici

Modificat la 08 mai 2021
Articol evaluat de 43 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să alegi o litieră acoperită pentru pisica ta?

În cazul în care ai decis să optezi pentru un animal de companie, câine sau pisică, trebuie să îți asumi și tot ceea ce ține de îngrijirea acestuia. Există numeroase păreri despre cele mai bune litiere, împărtășite de către posesorii de feline, dar un aspect care se regăsește menționat în mai toate mărturiile este că e indicat să optezi pentru un model care nu îi permite pisicuței să împrăștie nisipul în toată locuința.

Deoarece deja te-ai decis asupra unei litiere cu acoperiș, printre cele mai interesante propuneri se află modelele de la Curver Pet Life, special concepute pentru a-ți îmbunătăți nivelul de confort și pentru a elimina toate neplăcerile care s-ar putea asocia vreodată cu deținerea unei pisici de interior.

Curățarea litierei acoperite este, de regulă, mai simplă decât în cazul altor modele, căci partea inferioară se comportă asemeni unui sertar. De asemenea aceste litiere au și un covoraș pentru lăbuțele pisicii, pe care îl poți amplasa în față. Acesta “capturează” și cele mai rebele fire de nisip, deci gata cu nisipul împrăștiat prin casă!

Cea mai bună litieră acoperită pentru pisici

Cel mai bun

Litiera cu acoperis Stefanplast Cathy, Roz, 56x40x40h

 • Material plastic
 • Clapetă batantă
 • Lungime 56 cm
 • Lățime 40 cm
 • Înălțime 40 cm
Verifică prețul

Litiera cu acoperiș Stefanplast Cathy este realizată din material plastic rezistent și durabil, non – toxic pentru pisici, pentru a oferi felinei tale un spațiu intim, în care ea să se simtă în siguranță și pentru a limita împrăștierea așternutului, a excrementelor sau a mirosului acestora. Partea transparentă a litierei se poate ridica, pentru ca igienizarea litierei să se desfășoare fără probleme. Deschiderea largă permite accesul facil al felinei în interior, iar accesul este acoperit cu o clapetă batantă, transparentă.

la buget

GEO LITIERA ACOPERITA GALAXY DELUXE 45 X 36 X 31,5 CM

 • Modernă
 • Accesibilă
 • Comodă
 • Rezistentă
 • Calitate buna
Verifică prețul

Litiera pentru pisici Geo Galaxy Deluxe este o litiera acoperita din material plastic non-toxic.Pachetul contine: litiera usita si filtrele. Ca orice litieră cu capac care se respectă, produsul este echipat cu o ușiță batantă care limitează răspândirea mirosurilor neplăcute în locuință. Tot pentru acest scop, în partea superioară ea este echipată cu un filtru de carbon, care absoarbe orice molecula de “parfum”, astfel încât locuința ta va beneficia de aer proaspat și curat oricând. Tot în partea superioară există un mâner pentru transport ușor.

Premium

CURVER Litieră acoperită pisică, 51 x 38,5 x 39,5 cm, light beige

 • Modernă
 • Utilă
 • Raport calitate-preț bun
 • Rezistentă
 • Eleganta
Verifică prețul

Pisica ta are nevoie de tot ce este mai bun. De aceea, această litieră este esențială pentru viața ei. Acest produs este o litieră acoperită pentru pisici pe care o poți folosi pentru a transporta pisica în locuri noi. Culoarea sa este light beige, este fabricat dintr-un material rezistent și de înaltă calitate. Litiera a fost echipată cu sertar și spații de depozitare pentru accesorii, iar mânerul său este extrem de rezistent. O poți dezasambla ușor și o poți spăla rapid, fără efort. Filtrul de carbon ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute.

Litiera acoperita Trixie Vico Easy Clean, 56×40×40 cm, Turcoaz/Alb

 • Tip acoperită
 • Material plastic
 • Formă dreptunghi
 • Lungime 56 cm
 • Lățime 40 cm
Verifică prețul

Litiera acoperită Trixie Vico este o toaletă care îi oferă pisicuței tale intimitate și minimalizează răspândirea mirosului neplăcut. Litiera are baza înaltă, lucru care impiedică urina și așternutul să fie împrăștiate din tavă. Litiera nu numai că este acoperită, dar mai are și o ușiță rabatabilă din plastic transparent care adaugă un plus de confort în ceea ce privește murdăria și mirosurile neplăcute. Litiera coperită Trixie Vico este practică, încăpătoare și ușor de asamblat, iar pisicuța ta o va aprecia din primul moment.

Geo Litiera Vicky 10582 54X39X39 CM MST

 • Încăpătoare
 • Calitativă
 • Comodă
 • Practică
 • Dispune de aerisire
Verifică prețul

Necuvântătoarele din viața noastră merită ce e mai bun și mai ales o siguranță sporită peste tot unde merge. Astfel, litiera Geo Vicky din plastic este ceea ce ai nevoie. Aceasta dispune de mâner din plastic pentru transport ușor și stabil, găuri de aerisire ce au fost fabricate pe partea de sus a litierei și bineînțeles, ușă transparentă pentru a putea vizualiza starea animăluțului fără a-l deranja în timpul somnului. Înainte de cumpărare, asigură-te că are măsurile potrivite pentru necuvântător.

Litiera Kerbl Cathy Comfort, 58 x 45 x 48 cm, Verde/ Alb

 • Comfortabilă
 • Modernă
 • Design plăcut
 • Ușor de transportat
 • Ușor de spălat
Verifică prețul

Prima dată după ce adoptați sau cumpărați o pisică, următoarea oprire cu siguranță este într-un magazin dedicat lor de unde să îți achiziționezi o litieră. Litiera va fi a doua ei casă unde își va petrece timpul în călătorii și acasă. Această litieră este prevăzută cu o ușă transparentă prin care pisica poate vedea, filtru pentru miros gândit deasupra produsului și mâner pentru prindere. Este fabricată din plastic rezistent și măsoară 58 cm lungime, 45 cm lățime și 48 cm înălțime. Ai grijă ca litiera să fie destul de încăpătoare pentru animăluțul tău.

Întrebări frecvente despre litierele acoperite

Din ce sunt fabricate litierele acoperite?

Litierele acoperite sunt fabricate, de obicei, din plastic durabil și rezistent, lipsit de toxicitate, extraordinar de ușor de igienizat: poți folosi un detergent simplu și neutru, săpun obișnuit sau o soluție dezinfectantă și multă apă caldă.

Cât de lungă trebuie să fie litiera acoperită?

În funcție de mărimea pisicii ai grijă ca litiera să fie suficient de mare ca aceasta să încapă în ea confortabil și să mai rămână și puțin loc în rest. Ca o regulă generală este bine ca litiera să fie la fel de lungă cât este pisica de lungă măsurată de la nas și până la vârful cozii atunci când este întinsă.

Cât de înaltă trebuie să fie litiera acoperită?

De obicei alegerea înălțimii corecte se face în funcție de personalitatea și de „cât de în formă” este pisica. Atunci când ai de-a face cu o felină care dă din picioare și împrăștie nisipul sau care nu nimerește întotdeauna interiorul litierei este bine să optezi pentru o litieră mai înalță dar, care să aibă o porțiune mai joasă prin care să intre și să iasă cu ușurință.

Ce accesorii au litierele acoperite?

Unele dintre litierele acoperite includ opțiunea unui filtru de cărbune activ, care reduce mirosurile neplăcute. Alte litiere sunt dotate de către producător cu o lopățică specială pentru îndepărtarea excrementelor. Litierele acoperite pot avea o ușiță batantă de rezervă, pentru cazul în care se defectează balamaua originală.

Unde se amplasează litierele acoperite?

Într-un apartament mic de bloc, majoritatea proprietarilor de pisici preferă să amplaseze litiera în baie, deoarece este ușor de curățat iar mirosul este mai puțin deranjant. Dacă ai o locuință de dimensiuni mai mari, sau dacă ai mai multe pisici și deci mai multe litiere, probabil că va trebui să găsești un loc adecvat pentru fiecare dintre ele.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Perie Pentru Pisici
Cea mai bună perie pentru pisici

Scapă de părul de pisică pe care aceasta îl lasă prin toată casa. Tot ce trebuie să faci e să o periezi mai des cu ajutorul unei perii de pisici de calitate. Află care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Jucărie Smart & Interactivă pentru Pisici
Cea mai bună jucărie smart interactivă pentru pisici

Ai o pisică energică și jucăușă dar nu ai mereu timpul necesar să te joci cu ea? Surprinde-o cu ajutorul unei jucării interactive care îi răspunde instant la atingere.

Cel Mai Bun Culcuș Încălzit Pentru Câini și Pisici
Culcuș încălzit pentru câini și pisici (de pus în coteț)

Un coteț protejează câinele de ploi și ninsori dar nu îl poate proteja și de frig. Din fericire există aceste culcușuri încălzite care se conectează la o priză normală și care oferă animăluțului o căldură de 30 grade. Vezi modele recomandate.

Cel Mai Bun Ansamblu de Joacă Pisici de Apartament
Locuri de joacă pentru pisici de apartament

Vrei ca pisica ta să nu mai zgârie mobila și canapelele? Înseamnă ca are nevoie de un loc special de joacă. Arată-i cât de mult o iubești oferindu-i cel mai bun ansamblu de joacă pentru interior.

Cea Mai Bună Hrănitoare Automată Pisici & Câini
Hrănitoare automate pentru câini și pisici

Vrei ca pisica sau câinele să primească mâncare automat și la perioade bine stabilite de timp? Hrănitoarele automate te ajută să-ți hrănești prietenul necuvântător atunci când pleci o perioadă lungă de timp.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe