De ce să-i cumperi pisicii tale o jucărie interactivă?

Potrivit specialiștilor în comportamentul animalelor, o pisică tipică se va angaja în cel puțin 8-10 expediții de vânătoare pe zi. Același lucru este valabil și pentru pisicile de interior care nu au nevoie să vâneze. În timp ce felinele sălbatice ajung să se urce în copaci, să se strecoare pe pământ, să se ascundă în iarbă, să-și urmărească prânzul și să-l vâneze, pisicuțele de acasă își petrec cea mai mare parte a zilei în căutarea celui mai bun loc de dormit. Acest tip de stil de viață face pisicile plictisite și, în unele cazuri, chiar obeze.

Pisicile pot deveni prea leneșe pentru a se juca cu jucăriile lor fizice de stil vechi, dar aproape niciodată nu spun nu punctului roșu. Dacă pisica ta rămâne singură acasă cea mai mare parte a zilei, indicatoarele cu laser pentru pisici pot oferi o stimulare cheie și le pot împiedica să se plictisească excesiv.

Pisoii învață coordonarea, abilitățile de vânătoare și, de asemenea, construiesc mușchii. Pentru pisicile adulte, jocul permite capacitatea de a-și perfecționa instinctele de pradă. Indicatorul laser pentru pisici poate fi mutat cu ușurință în timp ce te odihnești pe canapea.

Jucării smart pentru pisici

1. Vava BEST CHOICE

Jucăria pentru pisici va distra și ține orice pisică jucăușă ocupată. Jucăria are 6 găuri diferite prin care iese și intră un ghemotoc de pene. Jucăria se oprește automat dupa 8 minute de funcționare. Prezintă o funcție de Zi și Noapte: aparatul va detecta automat orele de noapte. Trecerea la modul automat va activa unitatea timp de 8 minute, reactivând-o timp de 1 minut la fiecare 4 ore în timpul zilei și intră automat în modul oprit în timpul nopții. Are un design rotund construit cu material din sticlă rezistentă, ușor și durabil pentru a rezista la timpul de joc al pisicii.

Opțiuni cheie
 • Mod zi/noapte
 • Funcție FUN
 • Are 6 găuri diferite prin care iese și intră un ghemotoc de pene
 • Design rotund construit cu material din sticlă rezistentă
 • Picioare antiderapante

2. Jucarie inteligenta A.I. PREMIUM

Jucăria este special concepută pentru a vă anima activitățile petrecute cu animalul de companie, prin multitudinea de mișcări, semnale acustice și luminoase, generând scene amuzante și distractive, conferindu-vă atât dumneavoastră, cât și celui mai bun prieten o stare de bine, relaxantă, uitând pentru câteva momente de grijile cotidiene. Este concepută din materiale durabile, design compact, senzori de mișcare , 3 bile de jucărie pentru ghidare , anti-șoc și multiple funcții, jucăria se pretează la o multitudine de activități atât cu animalul de companie, dar și pentru copii, fiind interactivă și distractivă.

Opțiuni cheie
 • Design compact
 • Senzori de mișcare
 • 3 bile de jucărie pentru ghidare
 • Jucaria se poate seta și folosi în 2 moduri: independent și controlat
 • Are telecomandă

3. Mellow Smart LA BUGET

Captivați atenția pisicii cu o jucărie care stimulează mișcarea, prin emitera unei lumini laser cu ajutorul a 4 baterii AA sau cablu USB. Are 5 trepte care pot fi setate manual. Jucaria interactivă cu laser pentru pisici/pisoi alungă plictiseala atunci când pisica este singură acasă ori nu aveți timpul necesar pentru a vă juca. Îmbunătățiți interacțiunea și stimulați animalul dumneavoastră de companie să facă exerciții. Laserul este de calitate industrială (luminozitatea nu va slăbi în timp), iar motorul este silențios.
Viteza este moderată, adaptată preferințelor pisicii/pisoiului.

Opțiuni cheie
 • Traiectoria mișcărilor se face pe 5 unghiuri
 • Laserul este de calitate industrială
 • Motorul este silențios
 • Viteza este moderată, adaptată preferințelor pisicii
 • Încărcare USB

4. Minge interactiva laser pentru pisici SMART

Mingea interactivă cu laser este un dispozitiv de antrenament pentru pisici. Jucăria stimulează instinctul de vânătoare al unei pisici, îi oferă divertisment, îi stimulează simțurile și activitatea. Aceasta are un laser, care poate fi pornit cu ajutorul butonului, și ajută la stimularea prădătorului să prindă punctul roșu. Jucăria se mișcă nebunește, se rotește, ceea ce atrage pisica să facă mișcare. Mingea este potrivită chiar și pentru momentele în care pisica este singură acasă pentru a o ține ocupată.

Opțiuni cheie
 • Include un laser
 • Materialul din care este făcută jucăria este plasticul
 • Stimulează activitatea fizică a pisicilor
 • Poate fi folosită pe orice suprafață
 • Ideală pentru pisicile de orice talie

5. Jucarie interactiva pentru pisici Miau Miau Laser Dart

Jucăria interactivă pentru pisici de la Miau Miau Laser Dart este ideală pentru animăluțul dumneavoastră de companie, deoarece este dotată cu două jucării cu mișcare automată, atât o lumină laser, cât și o undiță scurtă în vârful căreia se află o pană. Jucăria poate fi așezată nu doar pe podea, ci și în vârful unui sisal cilindric, pentru a beneficia de o rază mai mare de acțiune. Funcționând pe baza a 3 baterii tip AA, jucăria va fi un mod distractiv în care pisica pe care o aveți își va petrece timpul, deoarece viteza și modul de rotire a luminii laser și ale penei pot fi alese din 4 presetări diferite.

Opțiuni cheie
 • Lumină laser
 • Undiță scurtă cu pană
 • 4 presetări diferite pentru viteza de rotație
 • Funcționează cu 3 baterii AA
 • Se poate așeza și pe podea

6. Jucarie Interactiva Automata pentru pisici Biluta Dilie

Jucărie automată interactivă care stimulează instinctele de vânătoare a le pisicuței și îi poate oferi zilnic ore întregi de distracție și activitate fizică. Nicio pisicuță nu poate rezista tentației de a o studia și ataca. Aceasta se mișcă aleator timp de 1 minut după care face singură o pauză de 30 secunde, o pauză foarte bine gândită pentru a deveni mai atractivă. După 30 secunde de pauză pornește automat încă un minut și tot așa. Din când în când în funcție de poziția în care ajunge, jucăria atrage atenția pisicuței cu zgomote de păsărele. Jucăria este gândită pentru a putea fi umplută de dumneavoastră cu mici recompense delicioase.

Opțiuni cheie
 • Jucărie modernă și smart
 • Confecționată din plastic nontoxic
 • Dotată cu funcție de emitere a sunetelor
 • Nu prezintă zgomot la utilizare
 • Rezistentă la lovituri

7. Jucarie interactiva pentru pisici Miau Miau Crazy Disc

Jucăria electronică cu undiță “miau miau” este o jucărie interactivă pentru pisici, care stimulează instinctul natural de vânătoare al acestora. Jucăria interactivă este produsă dintr-un plastic de calitate, non-toxic și prietenos cu mediul înconjurator. Jucăria funcționează cu 3 baterii AA, care nu sunt incluse în pachet. Jucăria aceasta este potrivită și atunci când nu ai timp pentru a te juca cu pisica sau când nu ești acasă. Astfel pisica își va dezvolta și simțurile și nu se va plictisi, mai ales când este singură.

Opțiuni cheie
 • Funcționează pe baza a 3 baterii tip AA
 • Controlul este tip electronic
 • Material: plastic rezistent
 • Ideal pentru pisicile de toate taliile
 • Poate fi amplasată în numeroase locuri

Întrebări despre jucăriile smart pentru pisici

Poate o jucărie smart afecta ochii pisicuței mele?

Desigur, nu dorești să îndrepți fasciculul laser direct în ochii pisicii, dar nu îți face griji dacă se întâmplă din greșeală. Indicatoarele laser pentru pisici și jucăriile automate pentru pisici cu laser prezintă, de obicei, lasere cuprinse între 1 și 5 milliwați, care sunt sigure pentru ochii oamenilor și animalelor.

De ce pisicile nu pot vedea lumina laser?

Este puțin probabil ca pisicile să perceapă lumina de la un indicator laser la fel ca noi, pentru că în mai multe moduri ochii lor funcționează diferit de ai noștri. Asta pentru că ochii pisicii nu sunt sensibili la culoarea roșie, așa că cel mai probabil văd punctul de lumină ca alb sau galben.

De ce înnebunesc pisicile când văd lumina laser?

Pisicile urmăresc instinctiv acele puncte laser roșu strălucitor pur și simplu pentru că se mișcă. Razele laser sunt în continuă mișcare și pisica nu se poate abține, trebuie să o urmărească. Problema potențială a acestor jucării apare atunci când pisica nu poate „câștiga” niciodată jocul.

Jucăriile cu laser sunt dăunătoare pentru pisici?

În afară de explozia accidentală ocazională pentru ochii pisicii tale, este sigur să folosești jucării cu laser pentru pisici? Jucăriile cu laser pot fi benefice, în special pentru pisicile de interior care nu tind să facă suficient exercițiu, jucăriile fiind un bun partener de joacă.

Jucăriile smart fac pisicile deprimate?

Unele pisici vor deveni anxioase sau chiar paranoice după ce se vor juca cu un indicator laser și se vor strecura prin casă, urmărind puncte care au dispărut în urmă cu câteva minute sau chiar ore. Dacă acest lucru se întâmplă cu pisica ta, ia o pauză de la jocul cu pointerul laser sau pur și simplu oprește-l complet.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe