Cea Mai Bună Jucărie Smart & Interactivă pentru Pisici

Cea mai bună jucărie smart interactivă pentru pisici

Modificat la 20 aprilie 2022
Articol evaluat de 136 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-i cumperi pisicii tale o jucărie interactivă?

Potrivit specialiștilor în comportamentul animalelor, o pisică tipică se va angaja în cel puțin 8-10 expediții de vânătoare pe zi. Același lucru este valabil și pentru pisicile de interior care nu au nevoie să vâneze. În timp ce felinele sălbatice ajung să se urce în copaci, să se strecoare pe pământ, să se ascundă în iarbă, să-și urmărească prânzul și să-l vâneze, pisicuțele de acasă își petrec cea mai mare parte a zilei în căutarea celui mai bun loc de dormit. Acest tip de stil de viață face pisicile plictisite și, în unele cazuri, chiar obeze.

Pisicile pot deveni prea leneșe pentru a se juca cu jucăriile lor fizice de stil vechi, dar aproape niciodată nu spun nu punctului roșu. Dacă pisica ta rămâne singură acasă cea mai mare parte a zilei, indicatoarele cu laser pentru pisici pot oferi o stimulare cheie și le pot împiedica să se plictisească excesiv.

Pisoii învață coordonarea, abilitățile de vânătoare și, de asemenea, construiesc mușchii. Pentru pisicile adulte, jocul permite capacitatea de a-și perfecționa instinctele de pradă. Indicatorul laser pentru pisici poate fi mutat cu ușurință în timp ce te odihnești pe canapea.

Jucării smart pentru pisici

Cel mai bun

Orice iubitor de pisici știe că, pentru că micul membru al familiei să fie fericit, are nevoie de activitate zilnică. Această jucărie interactivă pentru pisici are formă de șoarece și este prevăzută cu un sistem de prindere sigur și potrivit pentru orice blat sau masă, cu grosimea de până la 3,5 cm. Coada jucăriei este retractabilă și are prinsă de ea o minge care va capta atenția pisicuței, stimulându-i instinctele de vânătoare și de joacă. Pentru a preveni accidentele este dotată cu o clemă care se desprinde ușor.

Premium

Jucarie interactiva pentru pisici Miau Miau Smart Teasing

 • Ușor de folosit
 • Raport bun calitate - preț
 • Design atractiv
 • Distractiv
 • Util
Verifică prețul

Jucăria interactivă PISICA MIAU MIAU Smart Teasing este o jucărie pentru pisici, care stimulează instinctul natural de vânătoare al acestora. Jucăria are mai multe moduri de joacă antrenante. Se compune dintr-un carusel și trei pene care ies alternativ prin cele șase orificii, stimulând pisica la un mod de joacă activ și sănătos. Baza jucăriei este anti-derapantă, iar peste noapte jucăria intră automat în modul stand by (sleep mode). Pentru alimentare sunt necesare patru baterii de tip AA sau un cablu de 5V DC.

la buget

Mellow Smart

 • Traiectoria mișcărilor se face pe 5 unghiuri
 • Laserul este de calitate industrială
 • Motorul este silențios
 • Viteza este moderată, adaptată preferințelor pisicii
 • Încărcare USB
Verifică prețul

Captivați atenția pisicii cu o jucărie care stimulează mișcarea, prin emitera unei lumini laser cu ajutorul a 4 baterii AA sau cablu USB. Are 5 trepte care pot fi setate manual. Jucaria interactivă cu laser pentru pisici/pisoi alungă plictiseala atunci când pisica este singură acasă ori nu aveți timpul necesar pentru a vă juca. Îmbunătățiți interacțiunea și stimulați animalul dumneavoastră de companie să facă exerciții. Laserul este de calitate industrială (luminozitatea nu va slăbi în timp), iar motorul este silențios. Viteza este moderată, adaptată preferințelor pisicii/pisoiului.

Jucarie Interactiva pentru Pisici de culoare verde/negru cu Soricel gri adl-190

 • Piciorușe antiderapante pentru protecția podelei;
 • Menține pisica activă și sănătoasă;
 • Potrivit pentru toate tipurile de pisicuțe;
 • Nu necesită baterii;
 • Îmbunătățește dexteritatea.
Verifică prețul

Antrenează și stimulează la maxim atenția și simțurile pisicuței tale cu această jucărie nemaipomenită. Jocul presupune mișcarea șoricelului în interiorul discului de ori câte ori este atins. Evident, jucăria nu necesită baterie, întrucât mișcarea lăbuțelor îl va face pe șoricelul de pluș să alerge. Este potrivită pentru toate pisicile, indiferent de rasă sau mărime. O poți așeza oriunde, iar pisica ta ar putea fi ocupată chiar și ore întregi cu prinderea șoricelului extrem de rapid. Podeaua va fi protejată de piciorușele antiderapante.

Jucarie interactiva pentru pisici Miau Miau Laser Dart

 • Lumină laser
 • Undiță scurtă cu pană
 • 4 presetări diferite pentru viteza de rotație
 • Funcționează cu 3 baterii AA
 • Se poate așeza și pe podea
Verifică prețul

Jucăria interactivă pentru pisici de la Miau Miau Laser Dart este ideală pentru animăluțul dumneavoastră de companie, deoarece este dotată cu două jucării cu mișcare automată, atât o lumină laser, cât și o undiță scurtă în vârful căreia se află o pană. Jucăria poate fi așezată nu doar pe podea, ci și în vârful unui sisal cilindric, pentru a beneficia de o rază mai mare de acțiune. Funcționând pe baza a 3 baterii tip AA, jucăria va fi un mod distractiv în care pisica pe care o aveți își va petrece timpul, deoarece viteza și modul de rotire a luminii laser și ale penei pot fi alese din 4 presetări diferite.

Jucarie interactiva pentru pisici Miau Miau Crazy Disc

 • Funcționează pe baza a 3 baterii tip AA
 • Controlul este tip electronic
 • Material: plastic rezistent
 • Ideal pentru pisicile de toate taliile
 • Poate fi amplasată în numeroase locuri
Verifică prețul

Jucăria electronică cu undiță “miau miau” este o jucărie interactivă pentru pisici, care stimulează instinctul natural de vânătoare al acestora. Jucăria interactivă este produsă dintr-un plastic de calitate, non-toxic și prietenos cu mediul înconjurator. Jucăria funcționează cu 3 baterii AA, care nu sunt incluse în pachet. Jucăria aceasta este potrivită și atunci când nu ai timp pentru a te juca cu pisica sau când nu ești acasă. Astfel pisica își va dezvolta și simțurile și nu se va plictisi, mai ales când este singură.

Jucarie inteligenta pentru pisici Petoneer PTY010 Smart Dot Alb

 • Control prin aplicație
 • Programabilă
 • Alimentare prin USB
 • Design plăcut
 • Bluetooth
Verifică prețul

Această jucărie inteligentă pentru pisici îți va ține patrupedul ocupat pentru mai mult timp pe durata zilei. Poți alege 3 moduri de operare pentru 3 unghiuri diferite și o rază de acțiune de 10 m. Acest lucru îți va permite să adaptezi cu ușurință dispozitivul la nevoile și obiceiurile animalului tău de companie. Dacă vei asociat dispozitivul cu aplicația mobilă dedicată, vei putea crea module individuale pentru pisicile tale. Jucăria poate comunica cu orice smartphone care are funcție bluetooth.

Întrebări despre jucăriile smart pentru pisici

Poate o jucărie smart afecta ochii pisicuței mele?

Desigur, nu dorești să îndrepți fasciculul laser direct în ochii pisicii, dar nu îți face griji dacă se întâmplă din greșeală. Indicatoarele laser pentru pisici și jucăriile automate pentru pisici cu laser prezintă, de obicei, lasere cuprinse între 1 și 5 milliwați, care sunt sigure pentru ochii oamenilor și animalelor.

De ce pisicile nu pot vedea lumina laser?

Este puțin probabil ca pisicile să perceapă lumina de la un indicator laser la fel ca noi, pentru că în mai multe moduri ochii lor funcționează diferit de ai noștri. Asta pentru că ochii pisicii nu sunt sensibili la culoarea roșie, așa că cel mai probabil văd punctul de lumină ca alb sau galben.

De ce înnebunesc pisicile când văd lumina laser?

Pisicile urmăresc instinctiv acele puncte laser roșu strălucitor pur și simplu pentru că se mișcă. Razele laser sunt în continuă mișcare și pisica nu se poate abține, trebuie să o urmărească. Problema potențială a acestor jucării apare atunci când pisica nu poate „câștiga” niciodată jocul.

Jucăriile cu laser sunt dăunătoare pentru pisici?

În afară de explozia accidentală ocazională pentru ochii pisicii tale, este sigur să folosești jucării cu laser pentru pisici? Jucăriile cu laser pot fi benefice, în special pentru pisicile de interior care nu tind să facă suficient exercițiu, jucăriile fiind un bun partener de joacă.

Jucăriile smart fac pisicile deprimate?

Unele pisici vor deveni anxioase sau chiar paranoice după ce se vor juca cu un indicator laser și se vor strecura prin casă, urmărind puncte care au dispărut în urmă cu câteva minute sau chiar ore. Dacă acest lucru se întâmplă cu pisica ta, ia o pauză de la jocul cu pointerul laser sau pur și simplu oprește-l complet.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Litieră Acoperită Pentru Pisici
Cea mai bună litieră acoperită pentru pisici

Pisicile au prostul obicei de a arunca nisipul împrejurul litierei. O litieră acoperită te va scăpa de această problemă și se va integra mai bine cu mobilierul din casă.

Cea Mai Bună Hrănitoare Automată Pisici & Câini
Hrănitoare automate pentru câini și pisici

Vrei ca pisica sau câinele să primească mâncare automat și la perioade bine stabilite de timp? Hrănitoarele automate te ajută să-ți hrănești prietenul necuvântător atunci când pleci o perioadă lungă de timp.

Cea Mai Bună Perie Pentru Pisici
Cea mai bună perie pentru pisici

Scapă de părul de pisică pe care aceasta îl lasă prin toată casa. Tot ce trebuie să faci e să o periezi mai des cu ajutorul unei perii de pisici de calitate. Află care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Culcuș Încălzit Pentru Câini și Pisici
Culcuș încălzit pentru câini și pisici (de pus în coteț)

Un coteț protejează câinele de ploi și ninsori dar nu îl poate proteja și de frig. Din fericire există aceste culcușuri încălzite care se conectează la o priză normală și care oferă animăluțului o căldură de 30 grade. Vezi modele recomandate.

Cel Mai Bun Ansamblu de Joacă Pisici de Apartament
Locuri de joacă pentru pisici de apartament

Vrei ca pisica ta să nu mai zgârie mobila și canapelele? Înseamnă ca are nevoie de un loc special de joacă. Arată-i cât de mult o iubești oferindu-i cel mai bun ansamblu de joacă pentru interior.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe