Cea Mai Bună Hrănitoare Automată Pisici & Câini

Hrănitoare automate pentru câini și pisici

Modificat la 09 februarie 2022
Articol evaluat de 53 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să cumperi un hrănitor automat pentru câinele sau pisica ta?

Dacă iubești animalele de companie și ai un câine sau o pisică acasă, dar ai și o viață foarte activă atunci un hrănitor automat pentru animale te poate scăpa de o grijă. Foarte folositor pentru un animal la dietă căruia nu reușești să îi oferi mesele la oră fixă ori în cantitatea optimă. Un astfel de hrănitor este simplu de folosit și te scapă de griji pentru că poți fixa ora meselor dar și cantitatea acestora. În plus, animalele se obișnuiesc repede cu aparatul și ajung să vină la masă singure. Este folositor si pentru animăluțele la dietă dar și pentru cele care nu au poftă de mâncare. Odată ce învață ora mesei, stomăcelul lor începe să anticipeze și să producă acid gastric ce crează senzația de foame.

Mai mult, asigură o digestie rapidă și corectă. Modelele disponibile pe piață acoperă mai multe nevoi. Unele au chiar două recipiente (pentru câine și pisică), suficient de mari cât să depoziteze mâncare pentru câteva zile și se pot spăla chiar și la mașina de spălat vase. Altele pot chiar să fie folosite pentru tratamentul patrupedelor cu medicamente, în doze ajustabile fără riscul ca acestea să 'fure" din cantitate.

Modele bune de hrănitoare automate pentru animale de companie

Cel mai bun

Hranitor Automat Trixie TX5 5 x 240 ml, 33x5x36, Alb/Gri

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Rezistență crescută
 • Ușor de instalat
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Dacă ești mereu plecat de acasă sau lucrezi ziua întreagă la birou și ai un animal de companie, hrănitorul automat de la TRIXIE îți vine în ajutor. Este fabricat din plastic rezistent, cu temporizator automat şi cinci boluri destinate câinilor și pisicilor. Este ușor de programat, iar cantitatea de 240ml asigură cinci mese, deschizându-se la un interval de timp prestabilit. Este adecvat pentru hrană umedă, cât și uscată, fiind ușor de curățat la un anumit interval de timp. Astfel, animalul tău de companie este hrănit la timp, chiar și în lipsa ta.

la buget

* Prezentare video mai jos

Trixie Tx2

 • Asigură o alimentație regulată și constantă
 • 2 mese x 300ml in 48 ore
 • Bolul se deschide automat la ora setată
 • Include 2 pachete cu gheață
 • Produsul este ușor de întreținut și igienizat
Verifică prețul

Hrănitor automat pentru câini și pisici Trixie Tx2 27x7x24 cm pune la dispoziția deținătorilor, un instrument excelent capabil să asigure o alimentație regulată și constantă, animalelor de companie. Este un accesoriu extrem de util în cazul proprietarilor al căror program de muncă încărcat, îi impiedică să se ocupe constant și regulat de hrănirea zilnică a câinelui. Produsul este foarte ușor de întreținut dar și de igienizat. iar volumul maxim al unei rații de mâncare ajunge la 300 ml per servire.

Premium

* Prezentare video mai jos

Trixie TX7

 • Potrivit pentru câini și pisici
 • Material: plastic
 • Recipient extra mare pentru mâncare uscată de până la 5 l
 • Dimensiuni totale: 40 × 26 × 34 cm
 • Poate fi setat pentru a oferi 5 mese pe zi
Verifică prețul

Acest dispenser de hrană pentru animale, este potrivit atât pentru câini cât și pentru pisici. Are un recipient mare de stocare a hranei, cu o capacitate de până la 5 L și poate să fie setat să ofere 5 mese pe zi. Cantitatea de hrană poate să fie reglată individual pentru fiecare masă, de la minim 25 ml până la maxim 500 ml. Recipientul pentru hrană este transparent, pentru o mai bună monitorizare a nivelului de mâncare din el. Opțional, un mesaj vocal înregistrat poate fi redat la orele de alimentare pentru a atrage atenția animalului.

Dispenser apa automat, tip adapator fantana pentru pisici si caini, InnoHub, Purificare si filtrare, 2,4 l, cu adaptor priza

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Dimensiuni reduse
 • Simplu de instalat
 • Ușor de utilizat
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Orice deținător de animale de companie își dorește ca animalul lor să fie în deplină siguranță și să aibă o stare de sănătate bună, iar dispenserul automat de apă de lNNOHUB este ideal pentru nevoile tale. Indiferent că vrei să pleci de acasă, ori lucrezi la birou toată ziua, acesta funcționează 24/24, purificând și filtrând apa continuu. Este dotat cu pompă puternică, ultra silențioasă, iar lumina led indică nivelul de apă. Este ușor de instalat, se conectează la priză și are un consum redus de energie.

TRIXIE Tx1 Automat de hrănire

 • Control electronic
 • Dispenser automat
 • Ușor de curățat
 • Menține prospețimea hranei
 • Volum încăpător
Verifică prețul

Automatul de hrănire de la TRIXIE este ideal pentru câini și pisici şi poate fi umplut, atât cu mâncare umedă cât și uscată. Este perfect pentru persoanele care lucrează la birou sau care sunt mai mereu plecate de acasă. Este dotat cu un sistem automat ce permite accesul la hrană la un interval de timp presetat. Are o capacitate de 300ml şi este alimentat cu baterii. Are capacitate de hrănire suficientă pentru o întreagă zi, deci poți lipsi de acasă până seara, animalul tău fiind hrănit la timp.

Hrănitorul automat adaptat pentru câinele și pisica ta îți va fi mereu de ajutor atunci când o să pleci de acasă sau nu vei dispune de timp. Dispozitivul este foarte ușor de controlat prin aplicație pentru smartphone-ul tău. Acesta îți permite să programezi mesele cu ajutorul cronometrului pentru animalul tău drag. Poți să personalizezi porțiile de mese și orele de hrănire. Aparatul este foarte ușor de utilizat și de curățat. Un alt beneficiu este că vă puteți înregistra vocea pentru 10 secunde, pentru a apela câinele sau pisica la masă.

Hranitor automat WiFi Grunluft® PP001, pentru caini sau pisici, functie adapator, camera video Full HD, sunet hranire, control aplicatie, programabil, alb

 • Controlabil prin WiFi cu aplicație dedicată;
 • Capacitate 3.3l;
 • Comunicare bidirecțională;
 • Înregistrare mesaj vocal;
 • Vedere infraroșu pe timpul nopții.
Verifică prețul

Hrănitorul automat Grunluft PP001 este ajutorul fiecărei familii cu animăluțe de companie. Acesta va avea grijă de pisica sau câinele tău, atunci când tu vei fi plecat. Aparatul poate fi programat cu ajutorul unei aplicații din smartphone-ul tău. Astfel, poți programa ora și cantitatea mesei pe care trebuie să o ofere animalului tău de companie. Mâncarea va fi distribuită manual/automat. Acesta are un volum de 3,3l, se conectează prin WIFI, dispune de o cameră video și oferă posibilitatea de a înregistra sunete.

Întrebări despre hrănitoarele automate pentru câini și pisici

Cum se folosește?

Instrucțiunile de utilizare a hrănitoarelor automate pentru animalele de companie sunt facile, așa că orice membru al familiei va învăța să le folosească extrem de rapid. În funcție de model și funcțiile cu care este prevăzut acesta, vei putea seta orele de hrănire și chiar să utilizezi funcția de înregistrare a vocii, pentru ca pisica sau câinele să se acomodeze mai ușor cu această manieră de hrănire.

Cu ce tip de hrană se poate alimenta?

Capacitatea vasului este de aproximativ 5 kg hrană uscată (tip boabe), de dimensiuni mici. Boabe de dimensiuni mici înseamnă cele gândite pentru pisici și câini de talie mică. Dacă doriți, puteți hrăni fără probleme cu acest dozator câini de talie mai mare cumpărând hrană pentru câini mici.

Sunt pentru orice talie de animal de companie?

Cantitatea de hrană poate fi reglată individual pentru fiecare masă: între 60 - 480 g. Hrănitoarele/dozatoarele acestea automate sunt potrivite atât pentru câini, cât și pentru pisici de orice talie, cu condiția că porția de mâncare să se încadreze în limitele de mai sus.

Cât de mare este recipientul de mâncare?

Capacitatea recipientului de hrană este un criteriu important, pe care îți recomandăm să îl iei în considerare la achiziție. Ține cont de talia animalului de companie - o pisică sau un câine de talie mică nu au nevoie de aceeași cantitate de hrană precum un câine de talie mare (Labrador, Golden Retriever, Husky. Ai posibilitatea de a alege dintre hrănitoare cu capacități diferite, de la 1440 ml la 6 l, spre exemplu.

Poate înregistra vocea pentru a chema câinele/pisica la masă?

În funcție de bugetul pe care ți-ai propus să îl aloci pentru acest tip de produs, funcțiile cu care este prevăzut vor fi perfomante. Așadar, există modele simple cu sistem de hrănire inclus și există modele de ultimă generație, ce au opțiune de înregistrare a vocii pentru hrănirea la orele stabilite.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Culcuș Încălzit Pentru Câini și Pisici
Culcuș încălzit pentru câini și pisici (de pus în coteț)

Un coteț protejează câinele de ploi și ninsori dar nu îl poate proteja și de frig. Din fericire există aceste culcușuri încălzite care se conectează la o priză normală și care oferă animăluțului o căldură de 30 grade. Vezi modele recomandate.

Cel Mai Bun Culcuș Pentru Câini
Cel mai bun culcuș pentru câini

Organizează-i cățelului tău un spațiu doar al lui, un loc în care poate dormi liniștit și vei scăpa de părul de câine de pe canapea sau din pat.

Cel Mai Bun Aruncător De Mingi Pentru Câini
Cel mai bun aruncător de mingi pentru câini

Oferă-i o jucărie modernă cățelului tău: un aruncător automat de mingi pe care-l poți folosi în casă, în grădină sau la locul de joaca al animalelor.

Cea Mai Bună Jucărie Smart & Interactivă pentru Pisici
Cea mai bună jucărie smart interactivă pentru pisici

Ai o pisică energică și jucăușă dar nu ai mereu timpul necesar să te joci cu ea? Surprinde-o cu ajutorul unei jucării interactive care îi răspunde instant la atingere.

Cea Mai Bună Zgardă Antilătrat pentru Câini
Zgarda antilătrat, un rău necesar pentru educarea câinilor

Vecinii se plâng de zgomotul câinelui rămas singur acasă? Există o soluție accesibilă pentru orice rasă de câine, zgarda antilătrat. Vezi ghidul nostru despre alegerea unei astfel de zgărzi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe