Cea Mai Bună Hrănitoare Automată Pisici & Câini

Hrănitoare automate pentru câini și pisici

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 52 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să cumperi un hrănitor automat pentru câinele sau pisica ta?

Dacă iubești animalele de companie și ai un câine sau o pisică acasă, dar ai și o viață foarte activă atunci un hrănitor automat pentru animale te poate scăpa de o grijă. Foarte folositor pentru un animal la dietă căruia nu reușești să îi oferi mesele la oră fixă ori în cantitatea optimă. Un astfel de hrănitor este simplu de folosit și te scapă de griji pentru că poți fixa ora meselor dar și cantitatea acestora. În plus, animalele se obișnuiesc repede cu aparatul și ajung să vină la masă singure. Este folositor si pentru animăluțele la dietă dar și pentru cele care nu au poftă de mâncare. Odată ce învață ora mesei, stomăcelul lor începe să anticipeze și să producă acid gastric ce crează senzația de foame.

Mai mult, asigură o digestie rapidă și corectă. Modelele disponibile pe piață acoperă mai multe nevoi. Unele au chiar două recipiente (pentru câine și pisică), suficient de mari cât să depoziteze mâncare pentru câteva zile și se pot spăla chiar și la mașina de spălat vase. Altele pot chiar să fie folosite pentru tratamentul patrupedelor cu medicamente, în doze ajustabile fără riscul ca acestea să 'fure" din cantitate.

Modele bune de hrănitoare automate pentru animale de companie

Cel mai bun

Hranitor Automat Trixie TX5 5 x 240 ml, 33x5x36, Alb/Gri

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Rezistență crescută
 • Ușor de instalat
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Dacă ești mereu plecat de acasă sau lucrezi ziua întreagă la birou și ai un animal de companie, hrănitorul automat de la TRIXIE îți vine în ajutor. Este fabricat din plastic rezistent, cu temporizator automat şi cinci boluri destinate câinilor și pisicilor. Este ușor de programat, iar cantitatea de 240ml asigură cinci mese, deschizându-se la un interval de timp prestabilit. Este adecvat pentru hrană umedă, cât și uscată, fiind ușor de curățat la un anumit interval de timp. Astfel, animalul tău de companie este hrănit la timp, chiar și în lipsa ta.

la buget

* Prezentare video mai jos

Trixie Tx2

 • Asigură o alimentație regulată și constantă
 • 2 mese x 300ml in 48 ore
 • Bolul se deschide automat la ora setată
 • Include 2 pachete cu gheață
 • Produsul este ușor de întreținut și igienizat
Verifică prețul

Hrănitor automat pentru câini și pisici Trixie Tx2 27x7x24 cm pune la dispoziția deținătorilor, un instrument excelent capabil să asigure o alimentație regulată și constantă, animalelor de companie. Este un accesoriu extrem de util în cazul proprietarilor al căror program de muncă încărcat, îi impiedică să se ocupe constant și regulat de hrănirea zilnică a câinelui. Produsul este foarte ușor de întreținut dar și de igienizat. iar volumul maxim al unei rații de mâncare ajunge la 300 ml per servire.

Premium

* Prezentare video mai jos

Trixie TX7

 • Potrivit pentru câini și pisici
 • Material: plastic
 • Recipient extra mare pentru mâncare uscată de până la 5 l
 • Dimensiuni totale: 40 × 26 × 34 cm
 • Poate fi setat pentru a oferi 5 mese pe zi
Verifică prețul

Acest dispenser de hrană pentru animale, este potrivit atât pentru câini cât și pentru pisici. Are un recipient mare de stocare a hranei, cu o capacitate de până la 5 L și poate să fie setat să ofere 5 mese pe zi. Cantitatea de hrană poate să fie reglată individual pentru fiecare masă, de la minim 25 ml până la maxim 500 ml. Recipientul pentru hrană este transparent, pentru o mai bună monitorizare a nivelului de mâncare din el. Opțional, un mesaj vocal înregistrat poate fi redat la orele de alimentare pentru a atrage atenția animalului.


* Prezentare video mai jos

Dispenser hrana automat pentru caini si pisici, Homdox® T6, 6L

 • Timp și sumă programabile
 • Aparat de înregistrat
 • Inducție în infrarosu
 • Sursă de alimentare dublă
 • Capacitate: 6 litri
Verifică prețul

Acest dispenser pentru hrana animalelor de companie poate împărți până la 39 de porții de hrană (10 grame este echivalentul unei porții). Dispozitivul poate programa până la 4 alimentări automate pe zi cu ajutorul cronometrului programabil incorporat. Programarea se poate face cu câteva click-uri pe ecranul LCD. Astfel, veți respecta zilnic un plan alimentar consecvent, chiar și în zilele în care nu sunteți acasă. Dispenserul vă poate înregistra vocea, dacă nu doriți ca animalul dvs. de companie să mănânce singur, astlfel, la servirea porției de mâncare, acesta vă poate asculta vocea.

Distribuitor de hrana automat, 6 compartimente, inregistrare vocala, alb, Gonga

 • 6 compartimente
 • Înregistrare vocală
 • Design plăcut si compact
 • Distribuie hrana la ora stabilită
 • Este potrivit pentru căței și pisici
Verifică prețul

Dispozitivele automate de hrănire a animalelor de companie se numără printre accesoriile care nu ar trebui să lipsească din nicio casă locuită de minim un blănos. Fie că lipsești sau nu mai multe ore de acasă, achiziționarea acestui distribuitor de hrană automat îi vei asigura mesele pisicii sau câinelui mesele la ore fixe. Modelul are 6 compartimente, pentru porționarea eficientă și un design atractiv, pentru a se integra facil în spațiul locuinței. Pentru a convinge și familiariza animalul de companie cu acest mod de a se hrăni, distribuitorul de hrană are opțiune de înregistrare a vocii.

TRIXIE Tx1 Automat de hrănire

 • Control electronic
 • Dispenser automat
 • Ușor de curățat
 • Menține prospețimea hranei
 • Volum încăpător
Verifică prețul

Automatul de hrănire de la TRIXIE este ideal pentru câini și pisici şi poate fi umplut, atât cu mâncare umedă cât și uscată. Este perfect pentru persoanele care lucrează la birou sau care sunt mai mereu plecate de acasă. Este dotat cu un sistem automat ce permite accesul la hrană la un interval de timp presetat. Are o capacitate de 300ml şi este alimentat cu baterii. Are capacitate de hrănire suficientă pentru o întreagă zi, deci poți lipsi de acasă până seara, animalul tău fiind hrănit la timp.

Dispenser apa automat, tip adapator fantana pentru pisici si caini, InnoHub, Purificare si filtrare, 2,4 l, cu adaptor priza

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Dimensiuni reduse
 • Simplu de instalat
 • Ușor de utilizat
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Orice deținător de animale de companie își dorește ca animalul lor să fie în deplină siguranță și să aibă o stare de sănătate bună, iar dispenserul automat de apă de lNNOHUB este ideal pentru nevoile tale. Indiferent că vrei să pleci de acasă, ori lucrezi la birou toată ziua, acesta funcționează 24/24, purificând și filtrând apa continuu. Este dotat cu pompă puternică, ultra silențioasă, iar lumina led indică nivelul de apă. Este ușor de instalat, se conectează la priză și are un consum redus de energie.

Întrebări despre hrănitoarele automate pentru câini și pisici

Cum se folosește?

Instrucțiunile de utilizare a hrănitoarelor automate pentru animalele de companie sunt facile, așa că orice membru al familiei va învăța să le folosească extrem de rapid. În funcție de model și funcțiile cu care este prevăzut acesta, vei putea seta orele de hrănire și chiar să utilizezi funcția de înregistrare a vocii, pentru ca pisica sau câinele să se acomodeze mai ușor cu această manieră de hrănire.

Cu ce tip de hrană se poate alimenta?

Capacitatea vasului este de aproximativ 5 kg hrană uscată (tip boabe), de dimensiuni mici. Boabe de dimensiuni mici înseamnă cele gândite pentru pisici și câini de talie mică. Dacă doriți, puteți hrăni fără probleme cu acest dozator câini de talie mai mare cumpărând hrană pentru câini mici.

Sunt pentru orice talie de animal de companie?

Cantitatea de hrană poate fi reglată individual pentru fiecare masă: între 60 - 480 g. Hrănitoarele/dozatoarele acestea automate sunt potrivite atât pentru câini, cât și pentru pisici de orice talie, cu condiția că porția de mâncare să se încadreze în limitele de mai sus.

Cât de mare este recipientul de mâncare?

Capacitatea recipientului de hrană este un criteriu important, pe care îți recomandăm să îl iei în considerare la achiziție. Ține cont de talia animalului de companie - o pisică sau un câine de talie mică nu au nevoie de aceeași cantitate de hrană precum un câine de talie mare (Labrador, Golden Retriever, Husky. Ai posibilitatea de a alege dintre hrănitoare cu capacități diferite, de la 1440 ml la 6 l, spre exemplu.

Poate înregistra vocea pentru a chema câinele/pisica la masă?

În funcție de bugetul pe care ți-ai propus să îl aloci pentru acest tip de produs, funcțiile cu care este prevăzut vor fi perfomante. Așadar, există modele simple cu sistem de hrănire inclus și există modele de ultimă generație, ce au opțiune de înregistrare a vocii pentru hrănirea la orele stabilite.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Jucărie Smart & Interactivă pentru Pisici
Cea mai bună jucărie smart interactivă pentru pisici

Ai o pisică energică și jucăușă dar nu ai mereu timpul necesar să te joci cu ea? Surprinde-o cu ajutorul unei jucării interactive care îi răspunde instant la atingere.

Cel Mai Bun Culcuș Pentru Câini
Cel mai bun culcuș pentru câini

Organizează-i cățelului tău un spațiu doar al lui, un loc în care poate dormi liniștit și vei scăpa de părul de câine de pe canapea sau din pat.

Cea Mai Bună Mașină de Tuns Câini
Cele mai bune mașini electrice de tuns pentru câini

Îți dorești să economisești banii pe care-i dai pe tunsul câinelui? Află care sunt cele mai bune mașini de tuns pentru câini pe care le poți folosi chiar tu acasă.

Cea Mai Bună Perie Pentru Pisici
Cea mai bună perie pentru pisici

Scapă de părul de pisică pe care aceasta îl lasă prin toată casa. Tot ce trebuie să faci e să o periezi mai des cu ajutorul unei perii de pisici de calitate. Află care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Lesă Pentru Câini de Talie Medie
Cea mai bună lesă pentru câini de talie medie

Alege o lesă de calitate pentru câinele tău pentru a-l ține în siguranță și a nu-i provoca disconfort.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe