De ce ai nevoie de un covor cu iarbă artificială pentru câinele tău?

Un covor cu iarbă artificială este foarte util atunci când deții un animal de companie dar locuiești într-un apartament. De exemplu, acest accesoriu se poate folosi în situația în care patrupedul este bolnav și nu poate părăsi locuința pentru nevoile uzuale sau nu poate ieși la plimbare din cauza vremii nefavorabile. Totul pentru a ne face viața mai ușoară și a ne scăpa de stresul curățării petelor de pe covoare sau de pe parchet. Este ideal deoarece nu are nevoie de montaj, iar curățarea unui astfel de covor se face foarte ușor, sub jetul de apă acestea fiind rezistente la apă.

În plus se poate folosi și pe terase. Covorașul este conceput din materiale prietenoase cu mediul deci și cu cățelușul, așa că nu trebuie să te îngrijorezi de faptul că acel cauciuc ar putea fi toxic. Covorul este format din două straturi diferite respectiv stratul cu gazon artificial și o tavă de colectare. Suprafața de iarbă oferă cainelui senzatia de gazon adevărat, ceea ce îl face extrem de util în etapa de dresaj, iar stratul inferior simplifică curățarea.

Cele mai bune covoare cu iarbă artificială pentru câini

1. Covor Gonga PREMIUM

Acest covor de iarbă simulează perfect aspectul și senzația de iarbă reală, astfel încât câinii nu au nicio problemă în a-și face nevoile pe iarba artificială, ajutând astfel la dresajul lor, fiind indinspensabilă pentru oamenii care locuiesc în aparatament. Produsul conține o tavă de colectare, o tavă tip plasă, și un covor cu aspect de iarba artificială, rezistent la miros. Acesta va ține mirosul la un loc, fară al împrăștia, până la golirea tăviței, și poate fi folosit atât de caței, cât și de pisici. Ulterior curățarea lui este extrem de ușoară, fiind nevoie doar de apa și săpun.

2. Covor 51x76cm LA BUGET

Covor pentru câini, iarbă artificială, de 51 x 76 cm. Este ideal în dresajul câinilor mici ori pentru cei bolnavi sau bătrâni care se află în imposibilitatea de a ieși afară pentru nevoile fiziologice din cauza vremii de afară sau din alte motive. Acest covor se curăță rapid și ușor, sub jetul de apă, este non toxic pentru animale și poate rezista la intemperii, acesta putând fi ținut și afară. Covorul este format din 3 straturi diferite: strat cu gazon artificial, strat de separare și un bazin de colectare.

3. Covor 51x63cm BEST CHOICE

Este folosit pentru situații în care vremea de afară nu permite scoaterea animalului de companie în plimbare, pentru cele cu o stare de sănătate precară ce nu ar permite deplasarea lor, dar și pentru cele care de abia învață aceste obiceiuri. Iarba artificială de pe acesta permite curățarea covorului doar cu ajutorul jetului de apă iar materialul din care este realizat nu este toxic pentru animale. Se poate muta în funcție de nevoile animalului și de oricare membru al familiei, având și o tăviță de colectare.

4. Gazon Artificial Decorino CM195-151101, 100 x 400 cm, polipropilena, Verde

Permisivitatea produselor de tip gazon artificial, dar și varietatea texturilor și culorilor le fac adaptabile oricărei necesitați, de la peluzele grădinilor personale din spațiile rezidențiale, până la locuri de joacă și spatii publice plantate precum scuaruri, aliniamente și sensuri giratorii. Acest tip de gazon este unul ușor de curățat și întreținut pe termen lung, ceea ce face din el o variantă optimă pentru locurile unde ar fi mai puțin accesibil, dar și pentru un buget restrâns. Se poate curăța doar cu apă și este rezistent la razele UV.

5. Gazon artificial, aspect iarba naturala, Verde, 1m latime cu 4m lungime

Cu ajutorul gazonului artificial veți transforma numeroase suprafețe precum terasele, piscinele, grădinile sau locurile de joacă, în medii prietenoase și verzi, chiar și acolo unde gazonul natural nu ar fi putea fi prezent . Datorită construcției sale, gazonul artificial este foarte ușor de întreținut, având în vedere că apa și umezeala nu se acumulează pe acesta, scurgându-se prin micile găuri de pe suportul său cauciucat. Acesta are o durată de viață extinsă fiind ezistent la razele UV și la diferite tipuri de intemperii.

6. Covor pentru caini, iarba artificiala 43x68cm

Covorul pentru câini, cu iarbă artificială, se poate folosi pentru dresajul unui pui sau pentru câinii bolnavi, bătrâni sau care se află în imposibilitatea e a ieși afară pentru nevoi fiziologice din cauza vremii de afară sau alte cauze. Acest produs se poate folosi atât în casă dar și în exterior, pe terase, este rezistent la apă, nu este toxic în vreun fel pentru animale și este format din: strat cu gazon artificial, strate de separare și un bazin de colectare. Dimensiuni exterioare: 43 x 68 x 3 cm


Întrebări frecvente despre covoarele cu iarbă artificială pentru câini

Este cauciucul toxic pentru animale?

Nu! Sub nicio formă cauciucul conținut de covoarele cu iarbă artificială nu vor dăuna cățelului tău. Toate produsele pentru animale sunt verificate în prealabil pentru ca tu și patrupedul tău să vă bucurați de fiecare clipă împreună în deplină siguranță.

Iarba este de calitate, rezistentă?

Covoarele de căței cu iarbă artificială sunt o investiție de termen mediu și lung deoarece fibra din care este realizată iarba este una foarte rezistentă. Datorită faptului că se spală doar cu apă și săpun, menține durabilitatea materialului și calitatea acestuia.

Cât este de ușor de manevrat și curățat un covor cu iarbă artificială pentru câini?

Un covor de iarbă artificială pentru câini are o greutate redusă, un material ce reține mirosurile neplăcute și are și o tăvița de colectare. Se spală doar cu apă și săpun, ceea ce îl face ușor de folosit și spălat de către oricare membru al familiei.

Are o tavă de colectare?

Da, covoarele cu iarba artificială pentru câini sunt formate în general din mai multe părți. Printre acestea, se regăsește și tava de colectare care se poate scoate și spăla cu ușurință, întreg procesul fiind unul ușor de realizat dar și foarte rapid!

Poate fi folosit atât în casă cât și afară (terasă)?

Covoarele cu iarbă artificială pentru câini pot fi folosite atât în interior, cât și în exterior. Acestea se pot amplasa pe terase sau direct în curte. Materialul din care sunt făcute rezistă la la schimbările atmosferice, ploi, ninsori, soare puternic etc.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe