Cel Mai Bun Covor cu Iarbă Artificială pentru Câini

Cele mai bune covoare pentru câini cu iarbă artificială

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 125 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce ai nevoie de un covor cu iarbă artificială pentru câinele tău?

Un covor cu iarbă artificială este foarte util atunci când deții un animal de companie dar locuiești într-un apartament. De exemplu, acest accesoriu se poate folosi în situația în care patrupedul este bolnav și nu poate părăsi locuința pentru nevoile uzuale sau nu poate ieși la plimbare din cauza vremii nefavorabile. Totul pentru a ne face viața mai ușoară și a ne scăpa de stresul curățării petelor de pe covoare sau de pe parchet. Este ideal deoarece nu are nevoie de montaj, iar curățarea unui astfel de covor se face foarte ușor, sub jetul de apă acestea fiind rezistente la apă.

În plus se poate folosi și pe terase. Covorașul este conceput din materiale prietenoase cu mediul deci și cu cățelușul, așa că nu trebuie să te îngrijorezi de faptul că acel cauciuc ar putea fi toxic. Covorul este format din două straturi diferite respectiv stratul cu gazon artificial și o tavă de colectare. Suprafața de iarbă oferă cainelui senzatia de gazon adevărat, ceea ce îl face extrem de util în etapa de dresaj, iar stratul inferior simplifică curățarea.

Cele mai bune covoare cu iarbă artificială pentru câini

la buget

Covor 51x76cm

Este ideal în dresajul câinilor mici ori pentru cei bolnavi sau bătrâni care se află în imposibilitatea de a ieși afară pentru nevoile fiziologice din cauza vremii de afară sau din alte motive. Acest covor se curăță rapid și ușor, sub jetul de apă, este non toxic pentru animale și poate rezista la intemperii, acesta putând fi ținut și afară. Covorul este format din 3 straturi diferite: strat cu gazon artificial, strat de separare și un bazin de colectare.
Verifică prețul

Covor pentru câini, iarbă artificială, de 51 x 76 cm.

Cel mai bun

Covor 51x63cm

Este folosit pentru situații în care vremea de afară nu permite scoaterea animalului de companie în plimbare, pentru cele cu o stare de sănătate precară ce nu ar permite deplasarea lor, dar și pentru cele care de abia învață aceste obiceiuri. Iarba artificială de pe acesta permite curățarea covorului doar cu ajutorul jetului de apă iar materialul din care este realizat nu este toxic pentru animale. Se poate muta în funcție de nevoile animalului și de oricare membru al familiei, având și o tăviță de colectare.
Verifică prețul

Premium

vidaXL Toaletă animale companie tavă & gazon artificial 63x50x7 cm WC

Această toaletă pentru animalele de companie, cu tavă și gazon artificial, este ideală pentru a te ajuta în mod eficient la dresajul la toaletă al animalului preferat! Acest covor de iarbă artificială simulează perfect aspectul și senzația de iarbă reală, astfel încât câinii tăi nu au nicio problemă în a-și face nevoile pe el. Fabricată din materiale non-toxice, toaleta de dresaj pentru animale de companie este sigură pentru copii și animale de companie. În plus, tava cu grilă va ține lichidul departe de animalele de companie.
Verifică prețul

Gazon Artificial Decorino CM195-151101, 100 x 400 cm, polipropilena, Verde

Permisivitatea produselor de tip gazon artificial, dar și varietatea texturilor și culorilor le fac adaptabile oricărei necesitați, de la peluzele grădinilor personale din spațiile rezidențiale, până la locuri de joacă și spatii publice plantate precum scuaruri, aliniamente și sensuri giratorii. Acest tip de gazon este unul ușor de curățat și întreținut pe termen lung, ceea ce face din el o variantă optimă pentru locurile unde ar fi mai puțin accesibil, dar și pentru un buget restrâns. Se poate curăța doar cu apă și este rezistent la razele UV.
Verifică prețul

Gazon artificial, aspect iarba naturala, Verde, 1m latime cu 4m lungime

Datorită construcției sale, gazonul artificial este foarte ușor de întreținut, având în vedere că apa și umezeala nu se acumulează pe acesta, scurgându-se prin micile găuri de pe suportul său cauciucat. Acesta are o durată de viață extinsă fiind ezistent la razele UV și la diferite tipuri de intemperii.
Verifică prețul

Cu ajutorul gazonului artificial veți transforma numeroase suprafețe precum terasele, piscinele, grădinile sau locurile de joacă, în medii prietenoase și verzi, chiar și acolo unde gazonul natural nu ar fi putea fi prezent .

Covor Absorbant 8in1 - 30 buc

Trebuie doar să așezi covorașul cu miros de iarbă proaspătă în cușca cățelușului tău și poți fi sigur că vei avea parte de o călătorie liniștită. Este minunat și pentru a învăța puii să își facă nevoile într-un singur loc. Covorașul absoarbe de până la 100 de ori volumul său în lichid. Marginile sale asigură protecție maximă podelei, lichidul nescurgându-se prin laterale. Stratul superior este gros și rezistent la zgărieturi. .
Verifică prețul

Covorul absorbant te va ajuta foarte mult în timpul călătoriilor cu animalele de companie.

Întrebări frecvente despre covoarele cu iarbă artificială pentru câini

Este cauciucul toxic pentru animale?

Nu! Sub nicio formă cauciucul conținut de covoarele cu iarbă artificială nu vor dăuna cățelului tău. Toate produsele pentru animale sunt verificate în prealabil pentru ca tu și patrupedul tău să vă bucurați de fiecare clipă împreună în deplină siguranță.

Iarba este de calitate, rezistentă?

Covoarele de căței cu iarbă artificială sunt o investiție de termen mediu și lung deoarece fibra din care este realizată iarba este una foarte rezistentă. Datorită faptului că se spală doar cu apă și săpun, menține durabilitatea materialului și calitatea acestuia.

Cât este de ușor de manevrat și curățat un covor cu iarbă artificială pentru câini?

Un covor de iarbă artificială pentru câini are o greutate redusă, un material ce reține mirosurile neplăcute și are și o tăvița de colectare. Se spală doar cu apă și săpun, ceea ce îl face ușor de folosit și spălat de către oricare membru al familiei.

Are o tavă de colectare?

Da, covoarele cu iarba artificială pentru câini sunt formate în general din mai multe părți. Printre acestea, se regăsește și tava de colectare care se poate scoate și spăla cu ușurință, întreg procesul fiind unul ușor de realizat dar și foarte rapid!

Poate fi folosit atât în casă cât și afară (terasă)?

Covoarele cu iarbă artificială pentru câini pot fi folosite atât în interior, cât și în exterior. Acestea se pot amplasa pe terase sau direct în curte. Materialul din care sunt făcute rezistă la la schimbările atmosferice, ploi, ninsori, soare puternic etc.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Husă de Protecție a Banchetei pentru Transport Câini
Huse pentru transportul câinelui pe bancheta mașinii

Câinele îți murdărește de obicei bancheta din spate a mașinii? Cu ajutorul unei huse de protecție compatibilă cu orice mașină poți scăpa rapid de acest neajuns.

Cel Mai Bun Culcuș Pentru Câini
Cel mai bun culcuș pentru câini

Organizează-i cățelului tău un spațiu doar al lui, un loc în care poate dormi liniștit și vei scăpa de părul de câine de pe canapea sau din pat.

Cea Mai Bună Zgardă cu Localizare GPS pentru Câini
Cea mai bună zgardă cu localizare GPS pentru câini

Îți iubești mult câinele și vrei să fii sigur ca nu-l vei pierde chiar dacă-ți scapă din raza vizuală? O zgardă cu localizare GPS te ajută să identifici rapid pe telefon locul unde e.

Cea Mai Bună Geantă de Umăr - Transport Câini Talie Mică
Genți de umăr pentru transport câini de talie mică

Vrei să-ți scoți cățelușul la plimbare într-o geantă chic? Vezi modele cu design modern care se pot asorta la orice ținută extravagantă pe care o vei avea.

Cea Mai Bună Mașină de Tuns Câini
Cele mai bune mașini electrice de tuns pentru câini

Îți dorești să economisești banii pe care-i dai pe tunsul câinelui? Află care sunt cele mai bune mașini de tuns pentru câini pe care le poți folosi chiar tu acasă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe