De ce să cumperi o zgardă cu localizare GPS pentru câinele tău?

De ce să cumperi o zgardă cu localizate GPS pentru câinele tău? Pot exista multe variante, printre care și dorința de a ști mereu ce face câinele tău ori, mai rău, dacă fuge ori îl pierzi, să îl poți găsi cât mai repede! Pentru fix aceste scopuri, există locatoarele de tip zgardă, care oferă posibilitatea supravegherii animalului de companie. În general, aceste produse au dimensiunile mici, fiind astfel adecvate și pentru rasele de câini de talie mică. Poziția câinelui este accesibilă din browser sau din aplicația mobilă. Ai la dispoziție inclusiv un istoric al înregistrărilor și un perimetru virtual.

Există unele produse care îți arată poziția patrupedului cu un delay de câteva secunde, însă aparatele mai noi îți pot localiza patrupedul în timp real! Acest produs funcționează pe bază de baterie reincărcabilă, iar după în jur de o săptămână, produsul trebuie reîncărcat cu ajutorul cablului USB din pachet. Dacă îți dorești să scapi de griji și să știi că patrupedul tău poate să fie găsit la orice moment, o scardă cu localizare GPS este fix ceea ce aveai nevoie!

Zgărzi bune cu localizare GPS pentru câini

1. Eyenimal BEST CHOICE

Locatorul GPS Eyenimal este un produs franțuzesc care oferă posibilitatea supravegherii animalului de companie. Dimensiunile mici îl fac adecvat și pentru rasele de talie mică. Poziția câinelui este accesibilă din browser sau din aplicația mobilă. Ai la dispoziție inclusiv un istoric al înregistrărilor și un perimetru virtual. Acest aparat îți localizează patrupedul în timp real! Dimensiuni: 42 x 36 x 16 mm. Durata de viața a bateriei este de 8 zile, după aceea, aparatul trebuie reîncărcat cu ajutorul cablului USB din pachet.

Video Eyenimal
Opțiuni cheie
 • Potrivită pentru câini și pisici
 • Dimensiuni mici
 • Localizare în timp real
 • Privire de ansamblu asupra activității fizice
 • Aplicație mobilă

2. Mini Localizator Gps Cu Live Tracking Pentru Animale De Companie Ss-Gp16

SS-GP16 este un mini localizator GPS pentru animale, cu o dimensiune de numai 6.5 centimetri. Dispozitivul este rezistent la apă, certificat cu gradul de protecție IP67. Dispozitivul este bazat pe o tehnologie de top care garantează detectarea poziției exacte a animalului dumneavoastră. SS-GP16 folosește o tehnologie ingenioasă pentru conservarea bateriei în cel mai bun mod posibil. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a urmări locația exactă a animalului dumneavoastră timp de 15 zile, fără a fi nevoiți să reîncărcați bateria GPS-ului.
 

Video Mini Localizator Gps Cu Live Tracking Pentru Animale De Companie Ss-Gp16
Opțiuni cheie
 • Mini localizatorul este rezistent la apă (certificare cu grad de protecție IP67)
 • Tehnologie ingenioasă pentru utilizarea inteligentă - conservarea a bateriei
 • Tehnologie de top pentru depistarea poziției exacte a animalului de companie
 • Posibilitatea localizării LIVE - fără costuri extra (trimiterea unui SMS este suficientă)
 • Dimensiunile reduse permit atașarea fără a deranja animalul de companie

3. Garmin Atemos 100 KT15 PREMIUM

Kitul Garmin Atemos 100 KT15 conține un receptor și un emițător tip zgardâ, putând monitoriza până la 20 de câini sau parteneri de vânătoare pe o distanță de până la 10 km. Zgarda KT15 este prevăzuta cu LED, stimuli electrici și antenă VHF din oțel, este rezistentă la apă până la 10m adâncime, iar durata de viață a bateriilor este de până la 40 ore. Rata de actualizare de 5s asigură o monitorizare mai rapidă a locației atunci când câinii aleargă. Atemos 100 este livrat cu 100k Recreațional Map Europe și oferă posibilitatea de a adăuga hărți.
 

Video Garmin Atemos 100 KT15
Opțiuni cheie
 • Distanță mare de monitorizare 10 km
 • Avertizare de iesire din zona
 • Tonurilor sonore și semnalelor prin vibrații
 • Stimuli electrici
 • Rezistență la apă 10m adâncime

4. Wonlex PT01 LA BUGET

Întrucât este extrem de greu pentru un iubitor de animale să fie non stop cu ochii pe patruped fără a-l ține mereu în lesa, Wonlex a lansat o gamă de GPS-uri ce pot urmări cu ajutorul aplicației mobile zona exactă a dispozitivului . Zgarda cu GPS Wonlex PT01 este absolut adorabilă prin design-ul său drăgălaș, dar și foarte utilă pentru a preveni rătăcirea prietenului patruped. Cu ajutorul pedometrului integrat în dispozitiv, puteți urmări prin aplicația mobilă câtă mișcare a făcut animăluțul, numărul de pași parcurși dar și caloriile consumate.

Opțiuni cheie
 • Monitorizare instant
 • Apel audio
 • Rezistent la apă
 • Pedometru
 • Design pet friendly

5. GPS Tracker Pentru localizarea animalelor, rezistent la apa IP68, WiFi, LBS, Negru

GPS Tracker Smart Wear D79, este un tracker GPS impermeabil și este conceput special pentru pisicile, câinii dat și alte animale de companie Cu acest dispozitiv veți putea urmări animalele de companie pe hărți Google, în timp real, direct de pe telefonul mobil, tabletă ori computer! Dispozitivul funcționează pe baza sateliților GPS și a poziționării LBS, prin intermediul rețelei GSM (850 / 900 / 1800 / 1900 Mhz) la nivel mondial și nu există nicio limită impusă la distanța de urmărire. De acum, îți poți localiza patrupedul imediat!

Opțiuni cheie
 • Rezistent la apă
 • Special pentru câini și pisici
 • Memento pentru masă
 • Alarmă ieșire perimetru
 • Urmărire în timp real

6. Localizator GPS pentru caini Dog Trace X20

Kitul Dog Trace X20 este format dintr-un receptor și un emitățor (zgardă electronică), cu ajutorul cărora poți urmări activitatea câinelui tău. Emițătorul își stabiliește poziția cu ajutorul sateliților GPS și transmite informațiile către receptor cu ajutorul unui semnal de frecvență radio. La un receptor pot fi conectate concomitent 9 zgări, raza de acțiune fiind de maxim 20 km în linie dreaptă, depinzând de teren, vegetație și alți factori. Atât zgarda electronică cât și receptorul sunt submersibile.

Video Localizator GPS pentru caini Dog Trace X20
Opțiuni cheie
 • Conectare multiplă 9 zgârzi
 • Alarmă pentru depășirea distanței prestabilite
 • Funcția busolă
 • Oprire imediată
 • Fără interferențe

Întrebări despre zgărzile cu localizare GPS pentru câini

Are nevoie de o cartelă sim telefonică?

Zgarda necesită separat o cartelă SIM din orice rețea de telefonie națională. Odată activată cartela în zgarda de localizare poți afla locația exactă pe hartă unde se afla animaluțul tău pisică sau câine. Poți chiar să primești data și ora de la GPS când a fost ultima notificare.

Înregistrează viteza ?

Zgărzile cu localizare GPS pentru câini sunt un instrument foarte versatil de urmărire a animalului de companie. Aceste dispozitive pot localiza și pot afișa viteza de deplasare a mai multor animale simultan chiar și până la o distanță de câțiva zeci de km.

Este reglabilă?

Majoritatea zgărzilor cu localizare GPS de pe piață sunt reglabile, permițând asfel folosirea acestora pentru câini de orice talie sau rasă. În cazuri excepționale, acestea nu se potrivesc 100%, dar aproape toți producătorii au specificate dimensiunile zgardei.

Funcționează cu acumulatori reîncărcabili?

Zgărzile cu localizare GPS pentru animalele de companie funcționează și cu acumulatori reîncărcabili. Majoritatea modelelor funcționează la o utilizare continuă de minim 20 de ore cu acumulatorii complet încărcați, iar timpul de încărcare este în medie cam 2 ore.

Care este acuratațea?

De regulă, zgărzile cu localizare GPS pentru câini funcționează cu o cartelă SIM din orice rețea (Orange, Vodafone, Telekom, Digi, etc). Având în vedere acest lucru, în funcție de semnalul rețelei în zona respectivă, acuratețea acestora poate ajunge până la 5m.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe