Cea Mai Bună Zgardă cu Localizare GPS pentru Câini

Cea mai bună zgardă cu localizare GPS pentru câini

Modificat la 29 iulie 2021
Articol evaluat de 64 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce să cumperi o zgardă cu localizare GPS pentru câinele tău?

De ce să cumperi o zgardă cu localizate GPS pentru câinele tău? Pot exista multe variante, printre care și dorința de a ști mereu ce face câinele tău ori, mai rău, dacă fuge ori îl pierzi, să îl poți găsi cât mai repede! Pentru fix aceste scopuri, există locatoarele de tip zgardă, care oferă posibilitatea supravegherii animalului de companie. În general, aceste produse au dimensiunile mici, fiind astfel adecvate și pentru rasele de câini de talie mică. Poziția câinelui este accesibilă din browser sau din aplicația mobilă. Ai la dispoziție inclusiv un istoric al înregistrărilor și un perimetru virtual.

Există unele produse care îți arată poziția patrupedului cu un delay de câteva secunde, însă aparatele mai noi îți pot localiza patrupedul în timp real! Acest produs funcționează pe bază de baterie reincărcabilă, iar după în jur de o săptămână, produsul trebuie reîncărcat cu ajutorul cablului USB din pachet. Dacă îți dorești să scapi de griji și să știi că patrupedul tău poate să fie găsit la orice moment, o scardă cu localizare GPS este fix ceea ce aveai nevoie!

Zgărzi bune cu localizare GPS pentru câini

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

GPS tracker Topin G12P localizare urmarire animale caine pisica bovina ovina cal

 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Rezistență crescută
 • Durată lungă de viață a acumulatorului
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Siguranța animalului tău vine pe primul loc și uneori ai vrea să știi unde se află. De aceea, îi poți pune la gât un dispozitiv de urmărire prin GPS pentru a știi mereu unde se află. Noi îți sărim în ajutor cu un GPS tracker la un preț mai mult decât accesibil. Dacă nu știai acest dispozitiv ușor de folosit și extrem de util poate fi montat atât un câine, cât și unei pisici, bovine, ovine sau unui cal. Dispune de o curea reglabilă pe care o poți seta după diametrul gâtului animalului tău. Are un design elegant.

la buget

Localizator GPS pentru caini/pisici, 2-5 m, 1900 Mhz, Negru

 • Deține aplicație dedicată
 • Ușor de folosit
 • Durată de viață lungă
 • Rezistent la apă
 • Împrospătarea articolelor în timp rapid
Verifică prețul

Aveți grijă de siguranță animalului de companie și de liniștea sufletească. Nu vă veți întreba niciodată unde este câinele sau alt animal de companie. Cele mai importante caracteristici ale trackerului GPS: Dispozitivul este rezistent la apă, împrospătarea articolelor chiar și la fiecare 30 de secunde, GPS tracker-ul are un difuzor incorporat. Puteți emite comenzi prin intermediul acestuia. Timp de lucru foarte lung la o singură încărcare, până la 120 de ore de așteptare. Posibilitatea de a seta o alarmă atunci când animalul depășește zona specificată.

Premium

* Prezentare video mai jos

Garmin Atemos 100 KT15

 • Distanță mare de monitorizare 10 km
 • Avertizare de iesire din zona
 • Tonurilor sonore și semnalelor prin vibrații
 • Stimuli electrici
 • Rezistență la apă 10m adâncime
Verifică prețul

Kitul Garmin Atemos 100 KT15 conține un receptor și un emițător tip zgardâ, putând monitoriza până la 20 de câini sau parteneri de vânătoare pe o distanță de până la 10 km. Zgarda KT15 este prevăzuta cu LED, stimuli electrici și antenă VHF din oțel, este rezistentă la apă până la 10m adâncime, iar durata de viață a bateriilor este de până la 40 ore. Rata de actualizare de 5s asigură o monitorizare mai rapidă a locației atunci când câinii aleargă. Atemos 100 este livrat cu 100k Recreațional Map Europe și oferă posibilitatea de a adăuga hărți.  


* Prezentare video mai jos

Mini Localizator Gps Cu Live Tracking Pentru Animale De Companie Ss-Gp16

 • Mini localizatorul este rezistent la apă (certificare cu grad de protecție IP67)
 • Tehnologie ingenioasă pentru utilizarea inteligentă - conservarea a bateriei
 • Tehnologie de top pentru depistarea poziției exacte a animalului de companie
 • Posibilitatea localizării LIVE - fără costuri extra (trimiterea unui SMS este suficientă)
 • Dimensiunile reduse permit atașarea fără a deranja animalul de companie
Verifică prețul

SS-GP16 este un mini localizator GPS pentru animale, cu o dimensiune de numai 6.5 centimetri. Dispozitivul este rezistent la apă, certificat cu gradul de protecție IP67. Dispozitivul este bazat pe o tehnologie de top care garantează detectarea poziției exacte a animalului dumneavoastră. SS-GP16 folosește o tehnologie ingenioasă pentru conservarea bateriei în cel mai bun mod posibil. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a urmări locația exactă a animalului dumneavoastră timp de 15 zile, fără a fi nevoiți să reîncărcați bateria GPS-ului.  


* Prezentare video mai jos

Localizator GPS pentru caini Dog Trace X20

 • Conectare multiplă 9 zgârzi
 • Alarmă pentru depășirea distanței prestabilite
 • Funcția busolă
 • Oprire imediată
 • Fără interferențe
Verifică prețul

Kitul Dog Trace X20 este format dintr-un receptor și un emitățor (zgardă electronică), cu ajutorul cărora poți urmări activitatea câinelui tău. Emițătorul își stabiliește poziția cu ajutorul sateliților GPS și transmite informațiile către receptor cu ajutorul unui semnal de frecvență radio. La un receptor pot fi conectate concomitent 9 zgări, raza de acțiune fiind de maxim 20 km în linie dreaptă, depinzând de teren, vegetație și alți factori. Atât zgarda electronică cât și receptorul sunt submersibile.

GPS Tracker Pentru localizarea animalelor, rezistent la apa IP68, WiFi, LBS, Negru

 • Rezistent la apă
 • Special pentru câini și pisici
 • Memento pentru masă
 • Alarmă ieșire perimetru
 • Urmărire în timp real
Verifică prețul

GPS Tracker Smart Wear D79, este un tracker GPS impermeabil și este conceput special pentru pisicile, câinii dat și alte animale de companie Cu acest dispozitiv veți putea urmări animalele de companie pe hărți Google, în timp real, direct de pe telefonul mobil, tabletă ori computer! Dispozitivul funcționează pe baza sateliților GPS și a poziționării LBS, prin intermediul rețelei GSM (850 / 900 / 1800 / 1900 Mhz) la nivel mondial și nu există nicio limită impusă la distanța de urmărire. De acum, îți poți localiza patrupedul imediat!

Întrebări despre zgărzile cu localizare GPS pentru câini

Are nevoie de o cartelă sim telefonică?

Zgarda necesită separat o cartelă SIM din orice rețea de telefonie națională. Odată activată cartela în zgarda de localizare poți afla locația exactă pe hartă unde se afla animaluțul tău pisică sau câine. Poți chiar să primești data și ora de la GPS când a fost ultima notificare.

Înregistrează viteza ?

Zgărzile cu localizare GPS pentru câini sunt un instrument foarte versatil de urmărire a animalului de companie. Aceste dispozitive pot localiza și pot afișa viteza de deplasare a mai multor animale simultan chiar și până la o distanță de câțiva zeci de km.

Este reglabilă?

Majoritatea zgărzilor cu localizare GPS de pe piață sunt reglabile, permițând asfel folosirea acestora pentru câini de orice talie sau rasă. În cazuri excepționale, acestea nu se potrivesc 100%, dar aproape toți producătorii au specificate dimensiunile zgardei.

Funcționează cu acumulatori reîncărcabili?

Zgărzile cu localizare GPS pentru animalele de companie funcționează și cu acumulatori reîncărcabili. Majoritatea modelelor funcționează la o utilizare continuă de minim 20 de ore cu acumulatorii complet încărcați, iar timpul de încărcare este în medie cam 2 ore.

Care este acuratațea?

De regulă, zgărzile cu localizare GPS pentru câini funcționează cu o cartelă SIM din orice rețea (Orange, Vodafone, Telekom, Digi, etc). Având în vedere acest lucru, în funcție de semnalul rețelei în zona respectivă, acuratețea acestora poate ajunge până la 5m.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Culcuș Pentru Câini
Cel mai bun culcuș pentru câini

Organizează-i cățelului tău un spațiu doar al lui, un loc în care poate dormi liniștit și vei scăpa de părul de câine de pe canapea sau din pat.

Cea Mai Bună Zgardă Antilătrat pentru Câini
Zgarda antilătrat, un rău necesar pentru educarea câinilor

Vecinii se plâng de zgomotul câinelui rămas singur acasă? Există o soluție accesibilă pentru orice rasă de câine, zgarda antilătrat. Vezi ghidul nostru despre alegerea unei astfel de zgărzi.

Cea Mai Bună Mașină de Tuns Câini
Cele mai bune mașini electrice de tuns pentru câini

Îți dorești să economisești banii pe care-i dai pe tunsul câinelui? Află care sunt cele mai bune mașini de tuns pentru câini pe care le poți folosi chiar tu acasă.

Cea Mai Bună Geantă de Umăr - Transport Câini Talie Mică
Genți de umăr pentru transport câini de talie mică

Vrei să-ți scoți cățelușul la plimbare într-o geantă chic? Vezi modele cu design modern care se pot asorta la orice ținută extravagantă pe care o vei avea.

?Cel Mai Bun Coteț din Lemn pentru Câinele Tău
Cotețe din lemn de calitate pentru câini

Vezi o mulțime de modele de căsuțe din lemn pentru prietenul tău lătrător. Cușca o poți pune oriunde în curte și câinele va fi protejat de ploaie, vânt sau frig.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe