Cel Mai Bun Televizor Smart cu LED-uri în Spate

Cel mai bun televizor smart cu LED în spate

Modificat la 04 mai 2022
Articol evaluat de 105 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi un TV smart cu lumină în spate?

Popularitatea televizoarelor inteligente, cunoscute generic sub numele de Smart TV, a devenit din ce în ce mai mare şi în România. Așa cum tehnologia avanseaza în toate domeniile și pe acest palier apar mereu lucruri noi. Mai întâi au fost televizoare pe lămpi, apoi au apărut cele cu tub, mai întâi au fost alb-negru, apoi au apărut cele color. Și pentru că lucrurile nu puteau rămâne așa, cercetătorii ne-au adus în case mai multe modele de televizoare LED cu diferite opțiuni.

Cea mai importantă calitate a unui Smart TV este faptul că te poți bucura de conținut dincolo de canalele TV obișnuite. Și pentru că lucrurile nu puteau rămâne așa, o nouă funcționalitate a devenit disponibilă televizoarelor smart - lumini ambientale.

Aceste televizoare au instalate, la partea dorsală, niște benzi LED care sunt influențate de programul TV, filmul, videoclipul sau melodia care rulează în momentul respectiv la TV. Astfel, te poți bucura de efecte extraordinare care te vor face să te simți parte din acțiune.

Cele mai bune televizoare cu LEDuri în spate

Cel mai bun

Televizor Philips 65PUS9206/12, 164 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G

 • Performant
 • Calitate mare a imaginii
 • Design atractiv
 • Sunet clar
 • Util
Verifică prețul

Televizor Philips 65PUS9206/12, 164 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G. Cu Philips Ambilight, fiecare moment este trăit mai intens. LED-urile inteligente de pe marginea televizorului reacționează la acțiunea de pe ecran și emit o lumină învăluitoare care este pur și simplu captivantă. Încearcă-l o dată și te vei întreba cum ai putut să te uiți la televizor fără el. Datorită compatibilității cu sunetul și cu formatele video Dolby premium, conținutul HDR pe care îl urmărești va arăta și va suna excepțional.

Premium

* Prezentare video mai jos

OLED 139cm

 • Smart tv
 • Asistent vocal inteligent (Alexa)
 • Screen mirroring
 • Ultra rezoluție
 • Wi-Fi integrat
Verifică prețul

Televizorul OLED Smart Philips cu o diagonală de 139 cm și cu imagini 4k Ultra HD conferă utilizatorilor o experiență de neuitat ca la cinematograf din confortul propriei locuințe. Iluminarea ambientală și LED-urile inteligente dau senzația de apropiere și te proiectează într-o altă lume. Cu un display plat și cu un procesor Quad Core, televizorul este dotat cu asistent vocal inteligent și cu numeroase aplicații, iar imaginea nu doar că prezintă tehnologia Perfect Natural Motion, dar și o ultra rezoluție.

la buget

Televizor Philips 43PUS8545/12, 146 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, LED, Clasa B

 • Diagonala display-ului este de 146 cm
 • Dispune de capacitate de stocare de 16 GB
 • Asistent vocal inteligent (Google Assistant)
 • Sunet și calitate Cinematica (Dolby Vision și Dolby Atmos)
 • Aplicații video streaming (HBO Go, Netflix, YouTube)
Verifică prețul

Imagine și sunet în calitate cinematografică, cu suport pentru formatele audio și video premium Dolby, tot ceea ce vizionezi în HDR sună și arată realist. Indiferent dacă sunt cele mai recente serii de streaming sau un set de discuri Blu-ray, te poți bucura de contrast, culoare și claritate așa cum a intenționat regizorul. De asemenea, bucura-te de sunetele clare, spațioase, cu detalii și profunzime. Cu Philips Ambilight, filmele și jocurile obțin adâncime suplimentară. Muzica ta primește propriul spectacol de lumini. Iar ecranul se simte mai mare decât este.

Televizor Philips 32PFS6905/12, 80 cm, Smart, Full HD, LED, Clasa A

 • Calitate superioară
 • Consum redus de energie
 • Calitate video ridicată
 • Greutate redusă
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Cauți cel mai bun televizor pentru apartament sau camere mai mici? Cu uimitorul său Ambilight, acest televizor Philips de 32 inch arată minunat peste tot. Imaginea este clară, sunetul este clar și experiența Ambilight este fascinantă. Philips Ambilight face ca fiecare moment să se simtă real. LED-urile inteligente din jurul televizorului reacționează la acțiunile de pe ecran și emit o lumină impresionantă care te fascinează. SAPHI este un sistem de operare rapid și intuitiv care îți permite să utilizezi televizoarele inteligente Philips pentru a obține o experiență foarte specială.

Televizor LED 178 cm Philips 70PUS7855-12 4K Ultra HD Smart TV 70pus7855/12

 • Modern;
 • Claritate a imaginii;
 • Culori vii;
 • Performant;
 • Ușor de folosit.
Verifică prețul

Acest televizor este atât de modern și intuitiv încât poate fi controlat chiar și prin intermediul vocii. Claritatea imaginii este foarte bună, iar culorile vii te vor impresiona. Diagonala foarte mare va face din vizionarea filmelor preferate o adevărată experiență. Vei avea parte de distracția oferită de cinematograf din confortul casei tale, stând chiar pe canapeaua ta comodă și moale. Atmosfera poate fi setată atât pentru jocuri, cât și pentru filme sau muzică. Documentarele vor fi cu adevărat savuroase pe acest televizor.

Televizor LED Philips Smart TV cu Android îți permite să te bucuri de orice conținut, de la aplicații la filme, pe diferite dispozitive Android - în cel mai simplu și ușor mod. Dispunând de Android pe televizorul Smart TV, vei avea parte de un procesor rapid și de o interfață simplu de utilizat. Aceasta este rampa ta de lansare spre conținut infinit: de la Google Play, la Netflix, la un browser de internet și multe altele. Chiar și muzica ta preferată de pe Spotify se poate reda pe el, utilizând aplicația de pe telefon ca și telecomandă.

Întrebări despre televizoarele smart cu LED în spate

Ce înseamnă un televizor smart cu LED în spate?

Aceste televizoare te ajută să simţi întotdeauna că iei parte la acţiune, fie că vorbim de serialul preferat, de un nou sezon al emisiunii de divertisment sau de încă o partidă de gaming în reţea cu băieţii. LED-urile vor reacționa la conținut și îți vor schimba starea de spirit.

Lumina ambientală își schimbă culoarea?

Lumina ambientală îţi urmăreşte starea de spirit. Altfel fiind spus, poţi urmări conţinut TV în modul clasic, lumina fiind reflectată în timp real pe peretele din spate, cum de altfel poţi alege dintr-o varietate de presetări colorate care reacţionează cu acurateţe la dinamica muzicii pe care o redai pe TV.

Luminile ambientale sunt pe toate cele patru laturi?

Televizoarele cu lumină ambientală sunt de mai multe feluri. Cele cu lumină pe 2 laturi sunt ideale pentru camerele mici până la medii, cele cu lumină pe 3 laturi sunt potrivite pentru încăperile medii spre mari, iar cele cu lumină pe 4 laturi pentru camerele mari şi foarte mari.

Luminile ambientale sunt influențate de programul TV?

Cu televizoarele cu lumină ambientală, fiecare moment este trăit mai intens. LED-urile inteligente de pe marginea televizorului reacţionează la acţiunea de pe ecran (film, muzică sau un banal program TV) şi emit o lumină învăluitoare care este pur şi simplu captivantă.

Consumul de energie este mai mare decât la televizoarele smart clasice?

Ca orice dispozitiv electric și acesta va consuma energie electrică. Deși lumina ambientală este dată de niște LED-uri montate pe spatele televizorului și acestea consuma energie, este un consum insignifiant. LED-urile, în general, consumă puțin curent.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Televizor Curbat Pentru Living Room
Cel mai bun televizor curbat pentru living

Acum poți avea și tu acasă un televizor similar ecranelor de cinema, adică de formă curbată. Un astfel de televizor îți dă impresia de scufundare în acțiunea filmului.

Cea Mai Bună Antenă de Interior HDTV
Cea mai bună antenă de interior HDTV

Scapă de cablurile TV de prin casă și alege o antenă de interior care îți va transmite semnalul TV către un număr nelimitat de televizoare.

Cel Mai Bun Suport Tv De Tavan
Cel mai bun suport TV de tavan

Te-ai hotărât să agăți televizorul de tavan? Alege un suport TV de tavan de calitate pentru a elimina orice risc atât pentru sănătatea ta cât și pentru protejarea investiției în TV.

Cel Mai Bun Televizor OLED
Cel mai bun televizor OLED

OLED este ultima tehnologie în materie de televizoare și este disponibilă la un preț decent. Calitate și claritate sunt 2 cuvinte care descriu perfect televizoarele OLED.

Cel Mai Bun Stick TV Media Player
Cel mai bun stick TV media player

Vrei să te uiți la Netflix sau Youtube pe televizor dar nu ai un TV Smart? Cu ajutorul stick-ului media player îți poți transforma televizorul clasic într-unul smart.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe