Cea Mai Bună Lampă LED Pentru Acvariu

Cea mai bună lampă LED pentru acvariu

Modificat la 12 mai 2022
Articol evaluat de 44 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce ai nevoie de o lampă LED pentru acvariu?

Într-un acvariu, iluminatul joacă un rol esențial pentru bunăstarea peștilor tăi. Și cum îți dorești tot ce este mai bun, atât pentru micile vietăți cât și pentru tine, este bine să folosești o lampă LED. Aceste lămpi au o eficiență ridicată a luminii, consumă foarte puțină energie electrică, sunt fiabile și durabile.

Vei găsi disponibile mai multe formate pentru lămpile LED, cele mai întâlnite fiind T5, T8 și G13. Când alegi o astfel de lampă pentru acvariul tău trebuie să ții cont de volumul acvariului, cerințele pentru iluminat, cât și de tipurile de plante pe care le crești în interior. Dacă vei alege corect lumina pentru acvariu vei crea condiții confortabile pentru micii locuitori și vei crește efectul decorativ al acestuia.

Când instalezi o lampă LED în acvariul tău trebuie să păstrezi un ritm biologic, astfel trebuie să existe perioade de lumină și întuneric între 8 și 12 ore. În ceea ce privește poziționarea lămpii, iluminatul din față va duce la strălucirea peștilor și plantelor și vei putea percepe mai bine gama de culori.

Cea mai bună lampă LED pentru acvariu

Cel mai bun

LED-uri de lumina acvariu de iluminat cu LED Fish Tank Lamp 32cm reglabil plante Becuri RGB de decorare profesionale la distanta Lumini

Dorești ca acvariul tău să pară mai atractiv și ca peștii să se simtă ”în apele lor”, atunci apelează la LED Fish Tank Lamp cu 4 regimuri ce simulează răsăritul și apusul de soare. Un avantaj al acestui produs este că luminozitatea și culorile sunt reglabile, astfel poți oferi acvariului tău aspectul mult dorit. Puterea de capacitate este redusă, astfel este sigură atât pentru oameni, cât și pești.
Verifică prețul

Luminile LED pentru acvariul tău înseamnă mai multă eficacitate, putere și un consum mai mic de energie.

la buget

Lampa acvariu Super Led Clamping Lamp 0,6W

Iluminare cu leduri acvariu al cărui consum de energie electrică este de numai 0,6W. Lumini acvariu cu reglajul focalizării luminii. Lampa de calitate superioară pentru acvariile mici cu sistem de prindere. Sistem de iluminare cu leduri. Consum scăzut de energie electrica și durată mare de viața. Se poate regla cu ușurință focalizarea luminii prin îndoirea brațului mobil.
Verifică prețul

Lampă acvariu Super Led Clamping Lamp 0,6W. Lampă acvariu led de numai 0,6W. Sistem iluminare tip veioză acvariu pentru acvariile mici cu sistem propriu de prindere.

Premium

JBL LED SOLAR NATUR 24W - Lampă LED de înaltă performanță

Echipamentul de bază JBL SOLAR Natur Led conține telecomandă pentru control simplu și professional. Lămpile cu leduri JBL au un spectru complet și sunt optimizate pentru plante datorită valorilor lor ridicate PAR (radiații fotosintetice active). Aceasta este o realizare a cercetării JBL, Include un program special pentru a obișnui plantele cu iluminarea puternică cu LED-uri. Include un program special pentru a obișnui plantele cu iluminarea puternică cu LED-uri.
Verifică prețul

JBL LED SOLAR NATUR 24W - Lampă LED de înaltă performanță. Lampile JBL LED SOLAR sunt potrivite ca înlocuitori pentru toate lungimile tuburilor fluorescente.

vidaXL Lampă LED pentru acvariu, cu clemă, albastru/alb, 25-45 cm

Este un dispozitiv extrem de economic și practic, deși dispune de niște LED-uri foarte strălucitoare, care vor lumina bine plantele de apă, o fântână interioară, rezervorul cu pești sau acvariul unde îți dorești sau ai nevoie să o poziționezi. Carcasa de aluminiu este calitativă și va disipa uniform și inteligent căldura. Poate fi folosită atât pentru apă dulce, cât și pentru apă sărată.
Verifică prețul

Vei adora această lampă de acvariu, atât datorită aspectului său discret, atractiv și minimalist, cât și datorită funcționalității.

Lampa pentru acvariu, Aquael, 6 W, Alb

Întrucât utilizează tehnologia LED modernă lampa nu se încălzește, emițând o lumină cu o temperatură de culoare de 8000 K și o capacitate comparabilă cu o lampă tradițională de 15 W. Lampa este dotată cu un sistem inovator de auto regenerare, care rezolvă în mod eficient problemă diodelor deteriorate ocazional. Poate funcționa până la 10 ani sau 50. 000 de ore. Este ideală pentru creveți și rezervoare de apă dulce.
Verifică prețul

Această lampă este destinată acvariilor cu o capacitate de până la 50 l și o înălțime de până la 35 cm.

ISTA - Lampa mini LED/ Mini Clip LED Light for Triangle Tank

PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria lampi led marca ISTA pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor. Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul ISTA - Lampa mini LED/ Mini Clip LED Light for Triangle Tank este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pești, astfel neapărat ai nevoie de ea pentru peștii tăi.
Verifică prețul

ISTA - Lampa mini LED/ Mini Clip LED Light for Triangle Tank. Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la ISTA.

vidaXL Lampă cu LED pentru acvariu, albastru, 28 cm

Această lumină LED va străluci în albastru, creând o atmosferă fermecătoare pe timp de noapte. Aceasta va face fără îndoială din acvariul tău un loc vibrant pentru locuitorii săi, cum ar fi peștii și algele. Lampa cu LED este atât economică energetic, cât și ecologică. Deoarece lampa subacvatică este complet impermeabilă și perfect etanșată, aceasta asigură o perioadă îndelungată de utilizare.
Verifică prețul

vidaXL Lampă cu LED pentru acvariu, albastru, 28 cm. Această lampă de acvariu este special concepută pentru rezervoare de pește și acvarii.

Lampa atasabila pentru acvariu DENNERLE NANO STYLE LED S 3W

Această lampă emite o lumină excelentă, vie cu efect strălucitor, având o temperatură de 6500 K. LED-urile Osram, cu care este echipată, sunt garantate până la 50000 de ore de funcționare. Este ideală pentru acvariile de dimensiuni reduse, cu o capacitate de până la 10 l. Această lampă combină cu succes funcționalitatea cu design-ul.
Verifică prețul

Lampa DENNERLE NANO STYLE are un design modern, elegant și compact și este foarte ușor de instalat, fiind compatibilă cu panourile cu grosimea cuprinsă între 3 și 10 mm.

Întrebări frecvente despre lămpile LED pentru acvariu

Cum se montează o lampă LED pentru acvariu?

Există disponibile pe piață mai multe astfel de lămpi. Unele se montează în interiorul acvariului, altele se lipesc pe exteriorul acestuia, iar cea de-a treia categorie seamănă cu o lampă de birou, putând fi poziționată deasupra acvariului și orientată într-un mod convenabil.

La ce folosește o lampă LED pentru acvariu?

Lămpile LED pentru acvariu stimulează creșterea plantelor și intensifică coloritul peștilor exotici cu ajutorul luminii emise. De asemenea, te ajută să vezi mai ușor vietățile din interiorul acvariului și, fiind special construită pentru acvarii, nu emite radiații ultraviolete.

O lampă LED pentru acvariu consumă mult?

Așa cum îi spune și numele, este compusă dintr-un număr de LED-uri care nu consumă multă energie electrică. Lămpile LED pentru acvariu au luminozitatea mult mai mare decât lămpile clasice, consumul încadrându-se undeva până în 20 W/h.

Cum se alege o lampă LED pentru acvariu?

Acest tip de lămpi se aleg în funcție de puterea lor. Dacă ai un acvariu de 100 l, acesta trebuie luminat cu 0,75 W/l, Adică ai nevoie de o lampă de 75 W. Există două formule de calcul pentru acvariile cu adâncimea de până la 60 cm: pentru un acvariu fără pretenții, puterea lămpii trebuie să fie volumul x 0,15, iar pentru un acvariu cu densitate mare, volumul x 0,3.

Ce temperatură de culoare trebuie să aibă o lampă LED pentru acvariu?

Cea mai potrivită temperatură de culoare pentru plantele acvatice este lumina zilei la amiază, care variază între 5500K și 6500K. Această lumină este produsă de o lampă LED cu spectru complet.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Acvariu de Pești pentru Apartament / Casă
Acvarii de pești bune pentru apartament sau casă

Știai că simpla prezență a unui acvariu încăpere te poate relaxa? Deasemenea poate fi și o pată de culoare vie care îți poate înfrumuseța locuință. Vezi cel mai bun acvariu pe care-l poți cumpăra astăzi.

Cel Mai Bun Filtru Intern Pentru Acvariu
Cel mai bun filtru intern pentru acvariu

Te-ai decis să-ți montezi un filtru intern pentru acvariu? Află care sunt cele mai bune modele și de unde le poți cumpăra.

Cel Mai Bun Aspirator Electric Pentru Acvariu
Cel mai bun aspirator electric pentru acvariu

Un acvariu curat este necesar pentru sănătatea peștilor tăi. Aspiratorul electric de acvariu te va ajuta să cureți mai ușor sedimentele depuse pe pietrișul de pe fund.

Cea Mai Bună Pompă de Aer Pentru Acvariu
Cea mai bună pompă de aer pentru acvariu

Dacă îți dorești să ai grijă de peștiișorii tăi din acvariu, cumpără și instalează o pompă care va oxigena apa. Acest lucru îi va face mai fericiți și mai sănătoși.

Cel Mai Bun Hrănitor Automat Pentru Acvariu
Cel mai bun hrănitor automat pentru acvariu

Ești mult timp plecat de acasă și nu are cine să hrănească peștii constant? Un hrănitor automat îți va permite un stil de viață mai relaxat știind că peștișorii tăi sunt bine hrăniți fără bătăi de cap din partea ta.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe