Cel Mai Bun Set de Gene False Magnetice (Refolosibile)

Gene false magnetice care pot fi refolosite

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 96 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți iei un set de gene false magnetice?

Te-ai săturat să aplici zi de zi mascara, dar nici nu ești dispusă să încerci extensiile de gene fir cu fir sau genele false de tip bandă? O soluție cât se poate de simplă sunt genele magnetice, una dintre cele mai noi invenții în materie de înfrumusețare. Nu necesită adeziv special care îți poate deteriora genele naturale și nici nu trebuie să mergi cu regularitate la salon pentru a fi retușate, așa cum se întâmplă în cazul genelor fir cu fir. Poți să le aplici singură, acasă, tocmai de aceea nu sunt deloc costisitoare și le poți da jos oricând vrei. Create pe același sistem precum benzile clasice de gene false, genele magnetice sunt prevăzute cu magneți de mici dimensiuni, cu două perechi de benzi pentru fiecare ochi. O bandă de extensii este aplicată deasupra genelor naturale, iar cealaltă este fixată dedesubt. Pentru a le îndepărta, ridică extensiile de deasupra genelor naturale, apoi pe cele de dedesubt.

De obicei, genele magnetice vin la pachet cu un aplicator special, care îți permite să le așezi mult mai ușor pe linia naturală a genelor tale. În cazul în care ești alergică la fier sau nichel, trebuie să le folosești cu atenție și să observi orice posibilă reacție alergică. Pentru că sunt deja dese și voluminoase, genele magnetice nu necesită neapărat folosirea rimelului. Dar pentru o mai bună fixare este recomandat să aplici un strat sau două de mascara pe genele naturale înainte de aplicarea genelor magnetice. În acest fel genele false vor adera mai bine pe genele tale, iar rezultatul va fi unul de durată.

Cele mai bune gene false magnetice

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Ardell Double 110

Aceste gene false sunt accesoriul perfect pentru un machiaj complet, oferind în același timp flexibilitate, contur și volum natural genelor, firele fiind montate în lungimi mici și medii intercalate. Se aplică în 2 straturi suprapuse. Lungimea maximă este dispusă în mijloc pentru efectul de deschidere a privirii. Fiecare bandă are 4 mini-magneți. Datorită calității superioare, pot fi reaplicate de nenumărate ori.
Verifică prețul

Gene False Ardell Magnetice 110 sunt gene false tip banda, fabricate 100% din păr natural.

Premium

Gene false 3D

În plus, față de genele cu adeziv, acestea sunt reutilizabile până la 25-30 aplicări dacă sunt păstrate și îngrijite corespunzător. Sunt confecționate manual din fibre sintetice și acoperă întreaga suprafață a genelor datorită magneților care sunt aproape invizibili. Aceștia se atrag instant ceea ce face ca genele să nu alunece și să nu cadă. Genele vin însoțite de aplicator și cutie din plastic pentru păstrare și transport. .
Verifică prețul

Genele profesionale false 3D cu magnet sunt rapid și ușor de atașat sau de înlăturat. Sunt destinate folosirii zilnice.

la buget

Gene false magnetice

Tehnologia revoluționară multi-magnet folosește 3 magneți încorporați strategic pe întreaga bandă a genelor pentru un contact magnetic complet. Pachetul conține 2 benzi de gene magnetice superioare și 2 benzi de gene magnetice inferioare. Genele magnetice superioare și inferioare se îmbină pentru un aspect voluminos.
Verifică prețul

Genele false magnetice 3D 24 sunt din mătase, sunt foarte confortabile, se pot folosi zilnic pentru că nu irită ochii și nu deteriorează genele naturale. Se montează în doar câteva secunde, fără a fi nevoie de lipici.

Ardell Magnetic Accents

Genele magnetice se aplică foarte ușor, nu au nevoie de adeziv, sunt reutilizabile, sunt potrivite pentru ocazii speciale dar și pentru purtarea zilnică. Prin aplicarea acestor gene magnetice, look and feel-ul tău se va modifica, ochii tăi vor părea mai mari, iar privirea mai profundă, păstrând în același timp o impresie naturală!.
Verifică prețul

Ardell Magnetic Accents, intensifică privirea și subliniază frumusețea ochilor. Acest produs este folosit inclusiv de către make-up professionals, în saloane, fiind de o bună calitate.

Gene False Magnetice Ardell Duble Wispies cu aplicator

Vrei să îți scoți în evidență privirea, într-un mod nu foarte complicat, rapid și facil? Genele magnetice se aplică foarte ușor, nu au nevoie de adeziv și sunt reutilizabile! Vei putea obține un look natural dar îmbunătățit, cu genele false magnetice, Ardell Duble Wispies. Pachetul include și aplicatorul, pentru a le pune/da jos când dorești. Genele false se pot purta atunci când există o ocazie specială ori zi de zi, dacă se dorește acest lucru. Privirea și fața ta o să iasă în evidență, menținând naturalețea chipului.
Verifică prețul

Set Gene False magnetice Rahel M5 Collection Tina, 1 Pereche Gene False magnetice, 1 aplicator gene false, 1 eyeliner - Rahel

În plus, sunt foarte ușoare, nu se simt când sunt purtate și sunt depozitate într-o cutiuță perfectă pentru păstrarea sigură și igienică pentru utilizări ulterioare. Aceste gene vin însoțite cu aplicator EYELINER pentru fixarea genelor, de o calitate superioară care asigură rezistența de lungă durată. Aplicarea genelor false devine acum mai confortabilă, datorită ușurinței de folosire!.
Verifică prețul

Genele false Rahel M5 Collection sunt gene false profesionale, tip bandă, confectionate 100% din fibre sintetice. Datorită calității superioare, aceste gene false sunt foarte ușor de aplicat și pot fi reaplicate de nenumarate ori.

Gene magnetice false 3Deluxe Light, Halow, cu 3 Magneti

Genele magnetice nu necesită nici un lipici pentru aplicare, ele pot fi aplicate în câteva secunde cu ușurință și fară să lași în urma ta o grămadă de mizerie datorită magneților. Sunt recomandate persoanelor sensibile sau alergice la lipiciul specific. Ușor de utilizat, puteți folosi genele false din nou și din nou, în fiecare zi sau în fiecare noapte când ieși în oraș, până la 30 de utilizări. Realizate manual din materiale de cea mai bună calitate, aceste gene false sunt foarte ușoare și super confortabile.
Verifică prețul

Genele cu magnet îți oferă aspect de gene naturale și lungi, fară să dea senzația de "gene false". Nu iți mai pierde timpul cu gene care iți acoperă doar o secțiune mică a genelor tale naturale.

Întrebări despre genele false magnetice

Sunt refolosibile?

Genele false magnetice sunt refolosibile. Datorită magnetului care face aplicarea și înlăturarea foarte facilă acestea nu se deteriorează după utilizare. În funcție de materialul din care sunt confecționate, de modul de îngrijire și păstrare acestea se pot folosi chiar și de 30 de ori.

Sunt ușor de aplicat?

Aplicarea genelor false magnetice, este relativ simplă, dar poate fi ușor diferită de la un brand la altul, așa că, pentru siguranță, cel mai bine este să citești instrucțiunile de pe ambalaj. În majoritatea cazurilor, primul pas ar fi aplicarea genelor care vin deasupra genelor tale naturale, apoi se aplică genele pentru partea inferioară. Pentru a le scoate, este recomandat să le desprinzi trăgând cu grijă de geana de deasupra și de cea de dedesubt, în sus și în jos.

Din ce fel de păr sunt realizate?

Modelele actuale de gene false magnetice sunt sigur și ușor de utilizat, fiind confecționate din păr uman 100 % sterilizat. Astfel, sunt confortabilă și conferă un aspect natural, sunt antialergice, prezentând și alte avantaje precum rezistență și alungirea genelor.

Sunt rezistente la apă?

Un trend recent, gene magnetice sunt pur și simplu seducătoare și au avantajul că pot fi purtate zi de zi. „Începătoarele” nu vor observa nicio diferență între acest tip de gene și cele tradiționale. Sunt rezistente la apă și la vânt datorită mecanismului de prindere prin magneți, însă în cazul îngrijirii lor se curăță cu o cârpă foarte moale, pentru a nu se deteriora.

Necesită o cutie de depozitare specială?

Genele false magnetice nu au nevoie de o cutie de depozitare specială. În schimb, pentru a prelungi durata de utilizare, se recomandă păstrarea și îngrijirea corespunzătoare. Orice cutiuță, fie ea de bijuterii, sau de plastic, ajută in vederea păstrării și transportului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Lămpi UV / LED Luxorise pentru unghii ca la salon

Cu lămpile UV Luxorise poți avea acasă rezultate ca la salon pentru unghiile tale. Vezi cele mai bune modele disponibile.

Cel mai bun balsam de buze

Balsamul de buze are un rol de îngrijire mai mult decât rolul de make-up. Alege unul de calitate pentru o bună sănătate a buzelor.

Cel mai bun kit de laminare gene (lash lifting)

Îți doreși gene pregătite ca la salon mai ieftin decât la salon? Cu kiturile de lash lifting poți face acest lucru din confortul propriei locuințe la un preț de până la 10 ori mai redus decât la salon.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe