Cel Mai Bun Set de Gene False Magnetice (Refolosibile)

Gene false magnetice care pot fi refolosite

Modificat la 22 aprilie 2022
Articol evaluat de 98 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți iei un set de gene false magnetice?

Te-ai săturat să aplici zi de zi mascara, dar nici nu ești dispusă să încerci extensiile de gene fir cu fir sau genele false de tip bandă? O soluție cât se poate de simplă sunt genele magnetice, una dintre cele mai noi invenții în materie de înfrumusețare. Nu necesită adeziv special care îți poate deteriora genele naturale și nici nu trebuie să mergi cu regularitate la salon pentru a fi retușate, așa cum se întâmplă în cazul genelor fir cu fir. Poți să le aplici singură, acasă, tocmai de aceea nu sunt deloc costisitoare și le poți da jos oricând vrei. Create pe același sistem precum benzile clasice de gene false, genele magnetice sunt prevăzute cu magneți de mici dimensiuni, cu două perechi de benzi pentru fiecare ochi. O bandă de extensii este aplicată deasupra genelor naturale, iar cealaltă este fixată dedesubt. Pentru a le îndepărta, ridică extensiile de deasupra genelor naturale, apoi pe cele de dedesubt.

De obicei, genele magnetice vin la pachet cu un aplicator special, care îți permite să le așezi mult mai ușor pe linia naturală a genelor tale. În cazul în care ești alergică la fier sau nichel, trebuie să le folosești cu atenție și să observi orice posibilă reacție alergică. Pentru că sunt deja dese și voluminoase, genele magnetice nu necesită neapărat folosirea rimelului. Dar pentru o mai bună fixare este recomandat să aplici un strat sau două de mascara pe genele naturale înainte de aplicarea genelor magnetice. În acest fel genele false vor adera mai bine pe genele tale, iar rezultatul va fi unul de durată.

Cele mai bune gene false magnetice

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Ardell Double 110

Aceste gene false sunt accesoriul perfect pentru un machiaj complet, oferind în același timp flexibilitate, contur și volum natural genelor, firele fiind montate în lungimi mici și medii intercalate. Se aplică în 2 straturi suprapuse. Lungimea maximă este dispusă în mijloc pentru efectul de deschidere a privirii. Fiecare bandă are 4 mini-magneți. Datorită calității superioare, pot fi reaplicate de nenumărate ori.
Verifică prețul

Gene False Ardell Magnetice 110 sunt gene false tip banda, fabricate 100% din păr natural.

la buget

Gene false profesionale 3D, cu prindere magnetica, aplicator magnetic, cu 8 piese si cutie de pastrare, 20g

Aceste gene false sunt destinate folosirii zilnice. În plus, față de genele cu adeziv, acestea pot fi reutilizate până la 30 de aplicări, dacă sunt păstrate și îngrijite corespunzător. Magneții subțiri și puternici sunt aproape invizibili și se atrag instant, astfel încât genele să nu cadă și să nu alunece.
Verifică prețul

Cu acest set de gene false profesionale 3D nu mai este nevoie de adeziv de lipire și de multă muncă. Sistemul de atașare este unul cu magnet, prinderea și înlăturarea realizându-se rapid și ușor.

Premium

Gene false 3D

În plus, față de genele cu adeziv, acestea sunt reutilizabile până la 25-30 aplicări dacă sunt păstrate și îngrijite corespunzător. Sunt confecționate manual din fibre sintetice și acoperă întreaga suprafață a genelor datorită magneților care sunt aproape invizibili. Aceștia se atrag instant ceea ce face ca genele să nu alunece și să nu cadă. Genele vin însoțite de aplicator și cutie din plastic pentru păstrare și transport. .
Verifică prețul

Genele profesionale false 3D cu magnet sunt rapid și ușor de atașat sau de înlăturat. Sunt destinate folosirii zilnice.

Ardell Magnetic Accents

Genele magnetice se aplică foarte ușor, nu au nevoie de adeziv, sunt reutilizabile, sunt potrivite pentru ocazii speciale dar și pentru purtarea zilnică. Prin aplicarea acestor gene magnetice, look and feel-ul tău se va modifica, ochii tăi vor părea mai mari, iar privirea mai profundă, păstrând în același timp o impresie naturală!.
Verifică prețul

Ardell Magnetic Accents, intensifică privirea și subliniază frumusețea ochilor. Acest produs este folosit inclusiv de către make-up professionals, în saloane, fiind de o bună calitate.

Set 5 gene false magnetice cu aplicator si doua tuburi eyeliner magnetic, Mink, negru

Vei putea aplica aceste gene magnetice cu un eyeliner gel, în doar 2 pași. Genele au o rezistență de lungă durată, inclusiv la apă și nu necesită adeziv pentru aplicare. Sunt alungite în centru, cu colțuri interioare și exterioare mai scurte, oferind un volum mediu.
Verifică prețul

Cu acest set de gene false magnetice vei reuși să cucerești orice bărbat, dintr-o singură privire. Genele false sunt foarte ușor de aplicat și îți vor oferi contur și volum, pentru a beneficia de un aspect plin de farmec și eleganță.

Gene False Magnetice Ardell Duble Wispies cu aplicator

Vrei să îți scoți în evidență privirea, într-un mod nu foarte complicat, rapid și facil? Genele magnetice se aplică foarte ușor, nu au nevoie de adeziv și sunt reutilizabile! Vei putea obține un look natural dar îmbunătățit, cu genele false magnetice, Ardell Duble Wispies. Pachetul include și aplicatorul, pentru a le pune/da jos când dorești. Genele false se pot purta atunci când există o ocazie specială ori zi de zi, dacă se dorește acest lucru. Privirea și fața ta o să iasă în evidență, menținând naturalețea chipului.
Verifică prețul

Gene false magnetice 3D, ASKSA, cu 3 Magneti

Vin la un preț accesibil și sunt de o calitate bună. Te poți bucura de beneficiile unor gene de o mai bună calitate din intimitatea casei tale. Nu mai trebuie să te programezi sau să îți pierzi timpul la salon, ci te poți înfrumuseța acasă. Chiar dacă nu ai fost înzestrată cu gene lungi și dese, acum le poți avea.
Verifică prețul

Dacă ți-ai dorit mereu gene lungi și stufoase, tocmai le-ai găsit. Avem pentru tine gene false magnetice care se pot monta extrem de ușor. Au 3 magneți și pot fi purtate rapid după ce le montezi și mai rapid.

Întrebări despre genele false magnetice

Sunt refolosibile?

Genele false magnetice sunt refolosibile. Datorită magnetului care face aplicarea și înlăturarea foarte facilă acestea nu se deteriorează după utilizare. În funcție de materialul din care sunt confecționate, de modul de îngrijire și păstrare acestea se pot folosi chiar și de 30 de ori.

Sunt ușor de aplicat?

Aplicarea genelor false magnetice, este relativ simplă, dar poate fi ușor diferită de la un brand la altul, așa că, pentru siguranță, cel mai bine este să citești instrucțiunile de pe ambalaj. În majoritatea cazurilor, primul pas ar fi aplicarea genelor care vin deasupra genelor tale naturale, apoi se aplică genele pentru partea inferioară. Pentru a le scoate, este recomandat să le desprinzi trăgând cu grijă de geana de deasupra și de cea de dedesubt, în sus și în jos.

Din ce fel de păr sunt realizate?

Modelele actuale de gene false magnetice sunt sigur și ușor de utilizat, fiind confecționate din păr uman 100 % sterilizat. Astfel, sunt confortabilă și conferă un aspect natural, sunt antialergice, prezentând și alte avantaje precum rezistență și alungirea genelor.

Sunt rezistente la apă?

Un trend recent, gene magnetice sunt pur și simplu seducătoare și au avantajul că pot fi purtate zi de zi. „Începătoarele” nu vor observa nicio diferență între acest tip de gene și cele tradiționale. Sunt rezistente la apă și la vânt datorită mecanismului de prindere prin magneți, însă în cazul îngrijirii lor se curăță cu o cârpă foarte moale, pentru a nu se deteriora.

Necesită o cutie de depozitare specială?

Genele false magnetice nu au nevoie de o cutie de depozitare specială. În schimb, pentru a prelungi durata de utilizare, se recomandă păstrarea și îngrijirea corespunzătoare. Orice cutiuță, fie ea de bijuterii, sau de plastic, ajută in vederea păstrării și transportului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Lampă UV Pentru Unghii
Lămpi UV / LED pentru unghii ca la salon

Cu lămpile UV Luxorise poți avea acasă rezultate ca la salon pentru unghiile tale. Vezi cele mai bune modele disponibile.

Cel Mai Bun Fond De Ten Tip Spray
Cel mai bun fond de ten tip spray

Cumpără-ți un fond de ten ușor de aplicat tip spray. Ultra fluid și rezistent la apă, acest spray îl poți lua în geantă și poți face retușuri rapide oricând e nevoie.

Cea Mai Bună Masă De Machiaj Cu Oglindă LED
Cea mai bună masă de machiaj cu LED

Oglinda cu LED te va ajuta să descoperi și să retușezi cele mai mici imperfecțiuni în așa fel încât să ieși din casă cu machiajul perfect. Propriul tău colț de frumusețe unde în prim plan este masa de machiaj!

Cea Mai Bună Trusă De Machiaj Profesională
Cea mai bună trusă de machiaj profesională

Pentru un machiaj de calitate, ai nevoie de produse de calitate. Află care sunt și de unde poți cumpăra truse de machiaj profesionale.

Cel Mai Bun Ser Iluminator Pentru Ten
Cel mai bun ser iluminator pentru ten

Îți dorești un ten asemănător influencer-ițelor pe care le urmărești pe instagram? Unul din secretele acestora este serul iluminator. Uite cum te poate ajuta acest tip de produs.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe