Cea Mai Bună Lampă UV Pentru Unghii Luxorise

Lămpi UV / LED Luxorise pentru unghii ca la salon

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 71 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să alegi lămpile UV sau LED marca Luxorise?

Aceste produse sunt folosite de profesioniști pentru uscarea rapidă a oricărui tip de gel UV sau ojă semipermanentă. Datorită dimensiunii potrivite atât pentru pedichiură cât și manichiură, Luxorise este extrem de versatil și îți poate transforma casa într-un salon profesional! Design-ul este unul modern, iar materialele folosite sunt rezistente, lampa fiind foarte solidă. Neoanele care usucă gelul sau oja se activează o dată ce senzorul din interiorul aparatului detectează mișcare ori o prezență fizică în interiorul aparatului.

Display-ul digital, de dimensiune mare, este foarte ușor de utilizat și de setat atunci când vrei să potrivești timer-ul care va seta timpul de uscare. Lampa se folosește setând mai întâi timpul de acțiune, după care senzorul va activa neoanele imediat ce mâna sau piciorul este introdus în interior lămpii. Timerul se poate seta între 30-240 secunde (unele produse având mai multe sau mai puține opțiune, depinde de model).
Luxorise: simplu, rapid și profesionist, acasă la tine!

Cele mai bune lămpi pentru unghii Luxorise

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

PowerMaster Elite

 • 42 leduri de ultimă generație
 • Senzor de mișcare
 • Programe presetate cu timer
 • Ecran digital pentru informații
 • Tehnică de uscare rapidă și fără discrepanțe
Verifică prețul

Lampă de unghii de ultimă generație datorită celor 42 LED-uri îmbunatațite cu tehnologia Dual Light Source, lampa va întări oja semipermanentă și gelurile UV în mod uniform, fără discrepanțe. Este perfectă atât pentru manichiură cât și pentru o pedichiură de invidiat datorită celor 4 programe pe care le activezi ușor prin apăsarea unuia dintre cele 4 butoane, datorită a senzorului de mișcare, care se activează automat și a ecranului digital care te ține la curent mereu cu timpul rămas până la o uscare optimă a manichiurii.

la buget

* Prezentare video mai jos

Lampa UV LED 48W SUN3 PRO - LUXORISE, Rose Gold

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Dotată cu display digital
 • Durată lugă de viață
 • Consum redus de energie
 • Ușor de transportat
Verifică prețul

Această lampă UV conține tehnologie germană avansată care faciliteaza procesul de îngrijire al unghiilor de la mâini și de la picioare. Datorită funcției inteligente Low Heat, aceasta împiedică înfierbântarea degetelor, făcând acest procedeu comod și sigur. Este simplu de utilizat, fără a necesita o înaltă pregătire, atât pentru casă, cât și pentru saloanele profesionale. Are un consum redus de energie și distruge bacteriile și germenii, datorită razelor UV și nu afectează deloc sănătatea celui ce o folosește.

Premium

* Prezentare video mai jos

Lampa UV LED 72W LUXORISE Galaxy PRO, Roz

 • Performanță înaltă
 • Design elegant și practic
 • Eficiență
 • Uscare uniformă
 • Scurtează timpul de uscare
Verifică prețul

Dacă îți dorești o manichiură sau pedichiură de invidiat, ai nevoie de cea mai eficientă și calitativă lampă UV. Din fericire, avem o propunere pentru tine: o lampă UV LED care să te scape de grija unghiilor nefăcute. Această lampă este special concepută pentru a veni în ajutorul profesioniștilor. Îmbină designul elegant cu practicul și materialele folosite sunt de o calitate superioară. Are 36 de leduri poziționate optim pentru a te ajuta să usuci uniform toate unghiile. Puterea de 72W te ajută să scurtezi timpul de uscare.

Lampa UV LED 24W ExpressDry PRO - LUXORISE Germania, Roz

 • Senzor de mișcare
 • LED-uri ce protejează unghia și pielea
 • Display digital
 • Se curăță ușor
 • Încărcător USB și adaptor de priză
Verifică prețul

Cele 15 LED-uri UV, prin noua tehnologie Dual Light Source, întăresc oja semi-permanentă în mod uniform, rapid și fără discrepanțe! Datorită design-ului special, se pot face atât manichiuri cât și pedichiuri, rapid și simplu dar într-un mod profesional. Aparatul are senzor care detectează prezența, lămpile UV activându-se când mâna sau piciorul sunt introduse. Timer-ul este presetabil între 30, 60 ori 90 de secunde, cu ajutorul display-ului electronic care îți arată inclusiv cât timp a mai rămas până la uscarea optimă.

Lampa UV LED Hybrid 48W Luxorise Germania, DOUBLE Light LED, Culoare Alb

 • Calitate ridicată
 • Tehnologie Germană avansată
 • Consum redus de energie
 • Nu produce căldură
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Acest produs din Germania vine să îți facă procesul de manichiură mult mai ușor. Este de calitate Premium datorită LED-urilor de tip Double Light LED și are culoarea albă. Este un aparat de ultimă tehnologie care îți garantează uscarea rapidă a oricărui tip de Gel UV și a ojei semipermanente cu un consum minim de energie electrică. Nu produce deloc căldură și conține o tehnologie inovativă. Este dotată cu LED-uri care nu dăunează organismului și are un design inedit. A fost realizată la cele mai înalte standarde.

Întrebări despre lămpile UV / LED

Pentru ce fel de ojă funcționează lămpile Luxorise?

Tehnologia performantă pe care o folosesc lămpile UV Luxorise, permite uscarea cu ușurință a ojelor permanente și gelurilor UV într-un timp foarte scurt și, mai important, în mod uniform. Asta cu ajutorul LED-urilor cu care lampa acoperă toată suprafața unghiei.

Cât trebuie să țin mâna în aparat?

În funcție de stadiul în care se află operațiunea (aplicare strat de bază, ojă sau strat de protecție) lămpile au în general posibilitatea de a selecta un program aferent timpului de uscare de respectiv 30, 60 sau 99 de secunde. Pe display poți vedea exact cât timp a rămas.

Ce durată de viață au lămpile Luxorise?

Pentru că sunt concepute în general pentru a fi folosite atât la manichiură cât și la pedichiură, mai ales în saloanele profesionale, lămpile Luxorise sunt concepute să reziste la folosire timp de 12 ore pe zi și au o durată de viață de până la 50.000 ore.

Pot usca și oja de la picioare cu lămpile Luxorise?

În funcție de destinația lămpii, respectiv pentru uz casnic sau saloane, majoritatea pot fi folosite pentru a usca cu ușurință atât oja de la mâini cât și cea de la picioare. Totul pentru a salva spațiu și timp prețios. În plus sunt concepute pentru a rezista la folosire îndelungată.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Mascara Rezistent La Apă
Cel mai bun mascara rezistent la apă

Cumpără-ți un mascara rezistent la apă și vei putea merge inclusiv la piscină cu machiajul aplicat. Află care sunt cele mai bune branduri pe care le poți găsi în România.

Cel Mai Bun Fond De Ten Tip Spray
Cel mai bun fond de ten tip spray

Cumpără-ți un fond de ten ușor de aplicat tip spray. Ultra fluid și rezistent la apă, acest spray îl poți lua în geantă și poți face retușuri rapide oricând e nevoie.

Cel Mai Bun Balsam De Buze
Cel mai bun balsam de buze

Balsamul de buze are un rol de îngrijire mai mult decât rolul de make-up. Alege unul de calitate pentru o bună sănătate a buzelor.

Cel Mai Bun Ser Iluminator Pentru Ten
Cel mai bun ser iluminator pentru ten

Îți dorești un ten asemănător influencer-ițelor pe care le urmărești pe instagram? Unul din secretele acestora este serul iluminator. Uite cum te poate ajuta acest tip de produs.

Cel mai bun Kit de Laminare Gene (Lash Lifting)
Cel mai bun kit de laminare gene (lash lifting)

Îți doreși gene pregătite ca la salon mai ieftin decât la salon? Cu kiturile de lash lifting poți face acest lucru din confortul propriei locuințe la un preț de până la 10 ori mai redus decât la salon.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe